- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
Heló mindenki!
Korábbi írásom, a map szerkesztéssel kapcsolatban, annyira módosítanám, hogy csak néhány field ikont kellene vagy triggert beszerkeszteni nekem. Az info triggereket (egyes mapokon piros kérdőjel a farmon), elég lenne ha elmagyarázná nekem valaki pl PDF ben akinek volna rá némi ideje. Kocka vagy téglalap alakúakra rá tudom tenni én is szerintem. Találtam ilyen tutorialokat yutun, de olyat, amin pl L alakú vagy épp ovális, netán egyik vége ferdén vágott stb területre nem mutatja hogyan kell rátenni. Kiemelem a darab számot hogy hátha ez is segít valakinek és elvállalja, és nem hiszi hogy 30-t vagy stb kellene. Tehát, 2 ilyen föld lenne a dolga az illetőnek! Privátban írhat aki vállalná nekem. szerintem kb max 10 perces meló lenne egy tapasztalt tagnak. Közben akár tutorial videót is készíthetne, hisz köztudott, hogy vizuálisan könnyebben tanul az ember.
Ha kell, van kép róla és meg tudom mutatni de azt inkább privátban.Emellett, jövőhét elejére, multis társakat keresek! Legalább 2 tagot, NEM a készülő mapra, csak kikapcsolódni kicsit ebből a szerkesztéses mizériából már. Ne meg, tesztelnénk mapokat. 1 nagy méretű és 1 normál méretű lenne ha így jó. Akit benne lenne h több mapot is bepróbáljunk multizásban, jelezze mielőbb. PRIVÁTBAN!
Új hozzászólás Aktív témák

- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- Átírja az ENSZ az önvezetés szabályait
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmvilág
- Asustor NAS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 12 Ultra 7 155u/32GBRAM/1TB SSD/OLED kijelző
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- iPhone 15 Pro 512GB Natural Titanium Makulátlan, garanciális, Apple Store vásárlás
- 6 HÓ GAR!! Xiaomi Mi Note 10 Lite 6GB/64GB
- HTC One M8 801n 32GB retró!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Inspiron 17 5770 i7 I 8GB I 128SSD+1TB I Radeon 4GB I 17,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha kell, van kép róla és meg tudom mutatni de azt inkább privátban.