Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Új hozzászólás Aktív témák
-
drunkyboy
aktív tag
válasz
somi0209
üzenetére
Én is sokat küzdöttem az épületekkel, nekem sem rakta le sehova. Feltettem az 1.4-es javítást is, azzal sem lett jó.
Aztán egyik kolléga itt segített, lehet, hogy egy mod okozza. Nekiálltam kigyomlálni a kb 600 modot, és tényleg volt egy kakukktojás, egy "épület mod". A hibát a "Pleaceble Heaps" okozta (ez jó arra, hogy kis kupacba bárhová tudjál billenteni). És épp most próbáltam, az újabb kiadása már működik rendesen.
-
-
xFreex
aktív tag
válasz
somi0209
üzenetére
Amikor a kereskedésben kiválasztod az épületet akkor rányomsz a vásárlásra. Ekkor automatán beadja a az épületet a területen. Ekkor tudod mozgatni, forgatni és bal egérklikkel elhelyezni. Figyelni kell arra, hogy olyan helyen legyen ahol el is fér. Ha épp olyan helyre akarod rakni, ahol nem fér el akkor tárgy/épület átlátszó.
Eladásnál ismét a kereskedésbe kell menni, vagy megnyomni a P-t. A kereskedőmenüben meg kell keresni ismét a tárgyat/épületet. Ahol kiválasztod az épületet a jobb alsó sarkában mutatja, hogy mennyi a Tidéd/db. A menü jobb oldalán, ahol leírja a tárgyat, alatta vásárlás gomb van ott aktív lesz az eladás gomb is, ha van belőle neked. Azzal tudod eladni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Fujifilm X
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A legérdekesebb, hogy az eladás nem mükszik. 1.4-es javítás rajt van?