Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolesz0803
tag
Szia
igen tényleg tele van hibával azt a fendt traktort amit mondtam azért töltöttem le mert rögtön első nap már több mint ezer letöltője volt és azt hittem hogy jó gép lessz
tudom hogy a letöltés az nem azt bizonyítja hogy jó a gép csak inkább azt hogy sokan szeretnének letölteni egy jó trakit,mert ha úgy belegondolsz nem olyan sok jó gép van még fent az oldalakon. A 2011-es verzióhoz ontotta a jobbnál jobb gépeket a modhoster és a többi hasonló oldalak!
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4515, 100% Akkumulátor
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
tudom hogy a letöltés az nem azt bizonyítja hogy jó a gép csak inkább azt hogy sokan szeretnének letölteni egy jó trakit,mert ha úgy belegondolsz nem olyan sok jó gép van még fent az oldalakon. A 2011-es verzióhoz ontotta a jobbnál jobb gépeket a modhoster és a többi hasonló oldalak!