- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
qpadb
csendes újonc
válasz
Fferi50 #49141 üzenetére
Office nyelve nálam angol, de a Windows billentyűkiosztás magyar.
Így próbáltam már Ctrl+AltGr+, és hasonló kombinációkat minden variációban aminek köze lehet egyáltalán a pontosvesszőhöz, és semmi nem történt.+fun fact: Options/Proofing/AutoCorrect alatt van szép hosszú magyar korrekciós lista, amiben szerepel egy "ay" --> "az" szabály is. Most kézzel írtam cellába függvényt, és szépen átírta az oszlophivatkozást AY-ról AZ-re. Kösssz!
-
qpadb
csendes újonc
válasz
Fferi50 #49139 üzenetére
Igaz.
Ha az Office nyelvét magyarra állítom, akkor Ctrl+0-ra kapok dátumot.
Sajnos én angolul szoktam meg, így pedig tényleg sehogy se kapok dátumot. Asszem nem kezdem el újratanulni az egész Excelt magyarul, legfeljebb írok rá makrót - a szokott módon angolul...
Köszi! -
gulupeti
senior tag
válasz
Fferi50 #49108 üzenetére
Hát, pedig sajnos nálam nincs ilyen..
Folyamatos anomáliákkal küzdök ezzel excellel, fagyás is volt már nem egyszer, szétesnek a cellák, megjelenítési problémák, előbb is kitöltenék egy oszlopot dátumsorral a mellette lévőt a hét valamelyik napjával, lehúzom és üresek maradnak a cellák, többször egymás után + hozzá a fentebb említett görcsölős lassú tempó, egyszerűen nem értem mi a franc van vele, de már kezd nagyon idegesíteni.
Kőköri 2006-os verzióval semmi gondom nem volt, de ugye azt már nem frissítik. -
tgumis
tag
válasz
Fferi50 #49066 üzenetére
Szia!
Azt tudom, hogy számként tárolja de queryvel a formátum be van àllítva ahogy azt kell.
De miért csak egy bizonyos sorszàmtól csinálja ezt?
Azért gond a formàtum újra és újra beàllítása mert plussz kattintgatàsokat eredményez.
Hol lehet ilyet kapcsolni vajon? És azért fura mert csak bizonyos sortól csinálja ezt. Hiába törlöm az egész munkalapon (mindent töröl opcióval). Újból előhozza. -
-
-
válasz
Fferi50 #49052 üzenetére
Nálatok sem ismeri a Térkép diagram, Pest megyét?
Van valami trükk, amivel megjeleníthetőek az adatai? -
Lasersailing
senior tag
válasz
Fferi50 #49044 üzenetére
Szia!
A userform kódlapján van a program, ami meghív egy file megnyito modult ami a folapon van. Utána dolgozik a userform progi, majd a folapon lévő másik program bezarja a filet.
1) azért van külön bontva, mert a megnyitást és bezárást több helyen is használom.
2) fontos, hogy az adatbázis minél rövidebb ideig legyen megnyitva, mert ugyanezen programot másik gépen is futtatjuk majd, és közös adatbázisba dolgoznak.Amit javasoltál hétfőn megnézem, de elvileg ma próbáltam és teljesen meghülyült tőle az excel. De lehet, hogy rosszul csináltam, mert tobb dolgot is csináltam egyszerre (pedig erre nem vagyok kepes, szóval hibazhattam... 😀 )
-
válasz
Fferi50 #48967 üzenetére
Ja igen ezt elfelejtettem: Semmilyen függvény nincs az egész excel-be, egyetlenegy kivételével: =HAHIBA(HA(NAP(C42)=0;"";SZÖVEG(HÉT.NAPJA(C42);"nnnn"));"")
Automatikus mentés van rá beállítva, szóval azonnali mentés.
Hálózatát egész nap pingelem semmi szakadás, GBit LAN. -
kormo1
csendes újonc
válasz
Fferi50 #48949 üzenetére
e-mailből szedek le infókat egy adott cellába és pár infót szeretnék kinyerni ebből a cellából (van benne kis táblázat, sortörések stb). a legegyszerűbb módja az lenne a cella konkrét tartalmát kijelölöm (szerkesztése megnyitom és kijölöm) és azt illesztem be üres munkalapra. Ha magát a teljes cellát jelölöm ki, nem ugyanaz lesz a végeredmény...
-
tonermagus
aktív tag
válasz
Fferi50 #48928 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm az eddig segítségedet!
Hála neked meg tudtam oldani a feladatot, teljesen boldog vagyok.
Hihetetlen tudásod van, kijár a tisztelet!
A formázáson lehet még valahogy finomítani? Sajna túlságosan összefolyik, nehéz eldönteni melyik sáv melyik időponthoz tartozik. Van arra lehetőség hogy ezeket jobban széthúzzam, minden második vastagabb legyen, vagy valami?
-
Lajos.P
csendes tag
válasz
Fferi50 #48909 üzenetére
Szia
Nevesíteni szeretném a számokat.Ebben az esetben mikor bekerül egy szám az A oszlopba mondjuk a 103 akkor a B oszlopban meg egy A betű legyen,de ha mondjuk beírok egy másik számot az A oszlopba mondjuk 141 akkor a B oszlopban egy C betű jelenjen meg.Lehetne esetleg úgy is mivel a code az általában ugyan azokból a számokból áll,hogy valahogy csoportosítani, az egyessel kezdődőek mellé írná az A betűt a kettessel kezdődőek mellé a B betűt és így tovább.
Egyenlőre csak ezek a kódok vannak 103,140,141,142,143,144,340,342,440,441,540,541,542,640,840,841,842
Ezek közül kerülne az A oszlopba valamelyik és a B oszlopba kellene mellé a tartozó betű.Remélem így érthető.
Köszi -
Lasersailing
senior tag
válasz
Fferi50 #48875 üzenetére
Sajnos elakadtam:
"Can't show non-modal form when modal form is displayed"A gondom az, hogy szerettem volna az adatbázis megnyitást (és bezárást) a főmodulba tenni, mivel ezt több userformon is meghívom. Viszont így nem engedi
Most kb. az jut csak eszembe, hogy átadom az aktív userform nevét és ott jelenít meg egy dobozt a szöveggel, csak így minden userform-ra rá kell tennem ezt a szövegdobozt...
Esetleg van jobb ötlet, ahogyan a fenti ötletedet működésre lehet bírni nálam? -
tomi5244
őstag
válasz
Fferi50 #48779 üzenetére
Nagyon frankó, működik, köszi szépen.
Csináltam is egy példát, de esetleg meg lehet még kurbinálni annyival, hogy 0,5 nél felfele, alatta pedig lefele kerekítsen?
Mert pl 87db évelőnél 4,1 órára jött ki, amit a képlet 5-re kerekít, azt kicsit túlzásnak vélem. Tudom, lehet megint rosszul fogalmaztam. Szóval a kerekítés szabályait követve végezze el a forintos/óra kerekítést
-
tomi5244
őstag
válasz
Fferi50 #48775 üzenetére
Kipróbáltam, müködik, hozzá adtam a külön +1 órát, az nyilván nem gond
Nagyon köszi.
Ha már ennyire frankón müxik, akkor lenne egy újabb kérésem/kérdésem
További növényültetéseink is vannak külön db rezsidíjakkal
Örökzöld: 940.-/db
Cserje: 560.-/db
Évelő: 185.- /dbItt fizikai dolgozó rezsióradíját kéne kerekítgetni szintén 15 perces intervallumokra. A dologzók rezsióradíja 3.900.- / óra Ha mondjuk beírok 18db örökzöld telepítést, akkor kerekítsen a 3.900.- negyedórás oszthatóságával(?)
Köszönöm!
-
-
Dilikutya
félisten
válasz
Fferi50 #48629 üzenetére
Na, egyszerűbben
Az adatösszegző táblán meg van oldva, hogy mindig mely dátumok legyenek, a másik fülről kéne lényegében a név+dátum metszéspontjából az adat. Ez a fül nem egységes, mivel több hónap táblázata van egymás alatt. A nevekhez minden nap csak egy adat van. A dátumok vannak oszlopban, 02.01, 02.02, 02.03, 02.04...
-
Colin111
csendes tag
válasz
Fferi50 #48584 üzenetére
Szia!
Szuper köszi a saját gépemen működik, magyar office 2016, de a bentin nem akar...
Az eseménykezelés oké, de valamiért nem találja meg a reszletezo macrót
Debug ennél a sornál áll meg:reszletezo Target.Row
Egy kicsit még faragnom kell, meg szépítgetni, de ezzel az ötlettel jó lesz!
Arra még nem válaszolt senki, talán neked erre is van ötleted, hogy egy json file-t hogy lehet bedolgozni táblázattá, ha van két "fejléc rekord" benne és utána jönnek az ismétlődő szerkezetű rekordok?
Üdv, -
Louro
őstag
válasz
Fferi50 #48592 üzenetére
Igen, mert az egyedi ügyfélazonosítókat (oszlop1) kell megszámolni.
De hagyd. Kitaláltam, hogy a lista végére csinálok képletezett oszlopokat, ahol ha üres 0, különben 1 értéket kap. Így könnyűszerrel szűrhető. Csak majd hatalmas piros betűkkel felirom, hogy ne nyomja meg kétszer a ctrl+a kombót a forráson, amikor átmásolja. Különben az egész munkalapot felülírja. Az oszlopok száma fix, így talán nem csúszik el neki. Tömbfüggvényt igyekszem kerülni, még ha azzal lehetne egyedi értéket számolni. Sajnos botlottam bele korábbi munkahelyen, hogy aki átvette, nem ismerte és nem értette, hogy ő írja be a kapcsos zárójeleket, miért nem működik. Könnyen karbantartható megoldás kell.
-
Louro
őstag
válasz
Fferi50 #48590 üzenetére
A shift és ctrl jelölést ismerem. A properties-ben van no data, de amit tegnap rittyentettem itthonra demónak, ott nem működött, de lehet csak fáradt voltam. Meglesem
Készítettem egy minidemót: [link]
A slicernél is max az állítható be, hogy a listán mi jelenjen meg.Például, ha a B11-be beírok egy 1-est -, ami eddig nem volt -, akkor a Data/Refresh all-ra a slicer jól működik, mert a korábban kijelölteket tartja meg. Az újakat nem veszi fel. De nem tudok olyat megadni, hogy nagyobb legyen, mint X, mint a pivot többi mezője esetén.
-
Louro
őstag
válasz
Fferi50 #48588 üzenetére
Nem jó, mert ha új érték jelenik meg, akkor a slicerben is kijelöletlen lesz. Nem lehet úgy szűrni, mint a Rows vagy Columns pivotmezőkben
Nem értem miért nem lehet megadni, hogy Greater than... .
Kicsit konkrétabban. Egyik oszlopban ügyfélazonosítók. Másikban mennyiségek. Harmadikban dátumok. Mivel az alap fix, így bővíteni nem lehet. Pedig milyen jó lenne egy segédoszlop, hogy ha töltve van, kap egy 1-est és akkor könnyű szűrni
Heti bontásban kellene megmutatni ,hogy mennyi egyedi ügyfélazonosító volt, ahol a mennyiség ki van töltve. (Ha nincs rendelés, csak látogatás, akkor nincs mennyiség.)
Az adatmodel az egyedi ügyfelek megszámlálása miatt kell. A heti bontás pipa. De azt nem tudom betenni, hogy csak azokat vegye figyelembe (report filter) ahol van mennyiség töltve :/
-
Louro
őstag
válasz
Fferi50 #48586 üzenetére
Tudtam, hogy valamit lehagyok. Office 365. De a slicerben van olyan, hogy csak a töltött mezőket? MEglesem. Jó lenne, ha nem kellene mindig frissíteni a szűrőket is. Elég lenne csak a Data/Refresh all-t megmutatni a kolléganőnek.
Ha nagyon nem megy, marad a makró persze.
-
Louro
őstag
válasz
Fferi50 #48584 üzenetére
Sziasztok!
Lusta vagyok makrót írni, így fennakadtam egy dolgon. Pivot tábla. Adatmodelt kell használni, mert egyedi értékeket kell számolni.
Ami fejtörést okozott és nem találtam a neten megoldást az az, hogy a szűrőben (filter) csak a töltött cellákra kellene szűrnöm. Ez még oké, ha statikus a forrás. De frissíttetném vele és akkor amint van új adat az oszlopban, akkor bajba kerülök, mert manuálisan kellene bejelölni.
Van erre ötletetek? Ha az segít, az oszlopban számok vannak 0-tól kezdve a végtelenségig
Makró nélkül megoldható?
-
Colin111
csendes tag
válasz
Fferi50 #48579 üzenetére
Kedves Fferi50!
Makrót már összedobtam, ami a mellékelt megjelenítést megvalósítja
- a bal táblázatban vannak a rekordok főbb adatai - az input táblából
- a jobb táblázat részben pedig egy adott rekordhoz tartozó többi adat függvényekkel összeszedve az input táblából szintén
Amire még nem találtam megoldás, az az hogy a rekord utolsó cellájába kattintva mindig az adott sorhoz tartozó további értékek jelenjenek meg, azaz átadja kattintáskor a macro a rekord sorszámát egy másik oldalnak relatív hivatkozással.
Illetve lehet-e olyan linket csinálni ami meghívja a macro-t vagy csak vezérlőelemet lehet erre használni (ami nem tudom hogy köthető cellához)
(ja és nem szeretnék több száz macro-t csinálni minden rekordhoz egyet....)
Köszi előre is!
Üdv, -
lappy
őstag
válasz
Fferi50 #48545 üzenetére
nincs bejelentkezés - belső hálózaton használt, megosztott fájl
igen tettem fel egy minta képet és a 2. sorban látható hogy mennyi szabadságot vett ki az adott személyek %-n ebből ki kellene gyűjteni akik nem érik el a 70% szeptember 01-ig akkor jönne a figyelmeztetés (de valójában korábban kellene erre felhívni a figyelmet) -
lappy
őstag
válasz
Fferi50 #48538 üzenetére
a személyek szabadság felhasználása egy sorban a személyek alatt lenne figyelve egyszerű matematikai művelettel (ez megoldott)
a feltételes formázásra gondoltam, de nem tudom mennyire veszi észre a figyelmeztetés - ha a makró nem megy akkor marad ez
viszont a makrós megoldást azt nem tudom, ebben tudnál segíteni -
wolfman
veterán
-
wolfman
veterán
válasz
Fferi50 #48527 üzenetére
1.: Köszönöm, ez tuti!
2.: Nem nem, így nem lesz jó. Ami lapfület kimásolok külön dokumentumba, azt tovább lenne küldve az eredeti sokfüles táblázatunkból.
Azért kell, mert most kolléga (én meg a helyettese vagyok
) 5-6 különböző táblázatot (külön lapfüleken) tölt ki egymás után mert mindegyikre máshogyan kellenek számítások az általunk bevitt adatokból. Na most az első táblázatot mi töltjük, a többire meg számolná a program ezekből ami kell. Csakhogy a külön füleken szereplő táblázatokat külön osztályokra kell szétküldjünk, de nem akarjuk az egészet egyben. Hogy kimásoltam tuti, de az eredeti munkafüzet nem lesz mellette.
-
Lasersailing
senior tag
válasz
Fferi50 #48431 üzenetére
Office 365 van a céges gépeken
Az egyszerre törlést megnézem, hogy működhet-e, mindenképp segítség lenne!(Elvileg változhat a sheetek neve, de:
- ebben nem vagyok biztos, már vagy 2-3 éves a makró
- gyakorlatilag szerintem sose változtatja nélkülem (én meg nem szoktam)) -
Lasersailing
senior tag
válasz
Fferi50 #48429 üzenetére
Szia,
Köszönöm, sajnos nem segített:
a makró utolsó sorába írtam így sincs semmi változás: Meghülyül, ha kikapcsolom a displayalerts-et majd bármikor később visszakapcsolom. Ha nem kapcsolgatom, akkor működik jól, csak tizensokszor kattintatni a "delete"-re (ennyi sheetet törölgetek közben) -
-
Hege1234
addikt
válasz
Fferi50 #48367 üzenetére
köszönöm!
az úgy azért nem a legjobb mert, ha D E oszlopban változik az érték akkor
már nem működik
végül csak csalással tudtam megoldani az állandó CC és Cash cellát használtam hozzá
és elrejtettem őket, nem tudom erre van e valami jobb megoldás, de így legalább nem csúszhat el semmi, legalábbis sztem -
Hege1234
addikt
válasz
Fferi50 #48365 üzenetére
köszönöm szépen
még egy olyat szeretnék megtanulni, hogy ez a SUMIF tartalmazhat akár több változót is egy másik oszlopból?
felvettem egy új adat oszlopot (nem tudom ennek mi a rendes neve)
amiben van 2 változó ismét azokat kiírtam cellába úgy mint az € és az ft. nál
amire segítségül lehetne hivatkozni, de ez így gondolom, túl egyszerű lenne
mert 0 -át kapok
vagy ehhez a művelethez nem is kellene pluszban ennyi mindenre hivatkozni?köszi neked is! Delila_1
-
-
KaliJoe
tag
válasz
Fferi50 #48347 üzenetére
Szia Fferi,
Ha valahogy el tudom küldeni a táblámat, akkor meg tudom mutatni. Egyébként, nem nagyon tudom jobban elmagyarázni. De annyi biztos, hogy Képletkiértékeléskor a hiba már fellépett a HOL.VAN függvényben, és nem azt a sort választotta ki, amit kellett volna - tudniillik - az első dátumra mutató sort. A formátum azonos volt, mert mindenhol szám (ami dátumként csak nekünk érdekes) az Excelnek mindegy, szám-szám. Amúgy meg az is érthetetlen volt a számomra, hogy miért a 100+ sor felett kezdett el tévedni, addig nem...
El tudom valahgy küldeni a táblámat? Tudsz/akarsz vele foglalkozni? Mármint úgy értem érdekel a probléma? Megköszönöm, ha igen. -
KaliJoe
tag
válasz
Fferi50 #48345 üzenetére
Szia Fferi50,
Nem ez nem az, amire nekem szükségem volt, mert ez esetben a szöveges rész rövídítése lett volna a cél... az érvényesítés számára. Viszont Lappy már megadta nnekem a 48 339-es válaszában a megoldást, úgyhogy végülis megvagyok. Azért Neked is köszönöm, hogy foglalkoztál vele.
-
Lasersailing
senior tag
válasz
Fferi50 #48326 üzenetére
szia,
Find-dal nem próbáltam (igazából nem is ismerem)Van egy adatbázis ami a termékeink összetevőit tartalmazza:
- A oszlop melyik cikkszám készül,
- B oszlop melyik cikkszámból,
- C oszlop mennyi kell belőle.
Ha egy cikkszám több összetevőből áll, akkor egymás alatt sorolja fel őket. Ez 25 ezer soros excel, amit minden bent lévő megrendeléshez (~100 db) végignéz a makró, majd kiszámolja, hogy van-e hozzá alapanyag, ha nincs táblázatba jelzi, hogy mivel mikor lesz gond, de ami megszépíti (lelassítja), hogy az alapanyag is lehet, hogy összetevőkből áll, ahhoz ismét keres a 25 ezer sorban..."Másrészt a munkalap adatai behúzhatók memóriába (tömbbe) is, ahol minden művelet nagyságrendekkel gyorsabb, mint a munkalapról."
Ha jól értem ezt a 25ezer sort kellene memóriába egy tömbbe betennem. Ennek mi a módja? (mert ha egyesével pakolom bele, az nem biztos, hogy gyorsabb lesz a végén, gondolom)
szerk:
(azért lenne cél a 100%, mert addig másra úgysem használja a gépet, aki naponta futtatja a makrót) -
zsolti_20
senior tag
válasz
Fferi50 #48302 üzenetére
Szia,
Köszi szépen a válaszod. Sajnos ezek az értékek teljesen össze vissza lehetnek. De elképzelhető, hogy filterre sorba tudom rendezni és akkor egymás után lesznek.
Szerk.
Köszönöm szépen a formulát, kipróbáltam és a filteres rendezés után tökéletes.
Fire/SOUL/CD:Köszönöm szépen, a megoldásod. Hihetetlen mennyire profik vagytok.
-
Pakliman
tag
válasz
Fferi50 #48201 üzenetére
Köszi!
Eszembe nem jutott volna ez a megoldás
Az Offset valahogy nem a barátom, soha nem használom.
Lehet, hogy köze van ahhoz, hogy egy volt kollégám által írt program -amit a mai napig használunk- tele van vele (is):Range("a1").Select: ActiveCell.Offset(vez1(7, 1) + 3, vez1(7, 2)).Range("A1").Select
sa = ActiveCell.FormulaR1C1:
Do Until sa = ""
ActiveCell.Offset(2, 0).Range("A1").Select: sa = ActiveCell.FormulaR1C1Időnként kelleni fejleszteni/módosítani, de egy idő után már elveszítem a fonalat és inkább hagyom (sokszor nekivágtam már
).
Csak a kötekedés miatt:
az Offset miatt hibára fut, ha teljes sort adunk meg, tehát egy oszlopszám figyelő beépítése szükséges. -
kipser
tag
válasz
Fferi50 #48170 üzenetére
Szia!
Tudsz segíteni a macroban?
Van egy kész sablonom. Legyen a neve sablon.
Van egy adattáblám. Legyen a neve adatok.Így kellene megoldanom, hogy:
Adatok F oszlop elemei kerüljenek a sablon B10 mezőjébe
Adatok X oszlop elemei kerüljenek a sablon B6 mezőjébe
Adatok Y oszlop elemei kerüljenek a sablon B7 mezőjébe
Adatok Z oszlop elemei kerüljenek a sablon B5 mezőjébeMinden más adat maradjon a sablonban és mindegyikből készüljön új excel file.
Köszönöm szépen!
-
KaliJoe
tag
válasz
Fferi50 #48150 üzenetére
Sziasztok,
Köszönet mindenkinek,
aki hozzászólt. Meglett az eredmény és helyesen működik. Ha másnak is kellene ilyen ideírom a megoldást:
Megoldás: =MAX(INDIREKT(HAHIBA(CÍM(4;HOL.VAN(0;A4:X4;0)-5;4;1) & ":" & CÍM(4;HOL.VAN(0;A4:X4;0)-1;4;1);"T4:X4")))
Megjegyzés: a CÍM(?... utáni első szám a sor száma, ahol keresni kell, tehát változtatandó. A példában én a 4-es sort illesztettem be! A HAHIBA függvénnyel kiegészítve még hibamentesre is lehet fejleszteni, akkor ha eléri a tábla jobb szélét (adat kerül már a viszgált utolsó napra is), nem hullik szét!
Még egyszer köszönöm. Megoldódott! -
KaliJoe
tag
válasz
Fferi50 #48144 üzenetére
Szia Fferi50,
Sajnos nem működik a megoldásod. #ÉRTÉK hibát jelez, ha beírom. Sőt, képlet kiértékelésekor már az INDIREKT függvénynél megjelenik az #ÉRTÉK hiba. Mint mondtam az E9, F9 cellákban azok a CÍM-mel kezdődő függvények vannak, amelyeket az eredeti kérdésben odaírtam.
Lehet, hogy a problémám redukálható arra, hogy hogyan lehet a MAX függvénynek tartományt átadni, ha az maga is függvényekből áll össze.Más:
Kipróbáltam Lappy megoldását. Igazából csak félsiker. Valójában működik a dátumokkal, mivel a nap folyamán folyamatosan töltöm az oszlopot, attól függ hány óra van (vagyis melyik sorban van már 0.0-tól eltérő adat, attól függően kéne - soronként - a MAX függvénynek figyelembe vennia a mai napot, vagy tegnaptól nkeresni az értékeket. Ahogy Lappy megadta működik egész napra, de nem attól függően, h a mai napi ellában már megjelent az adat vagy sem. Szóval ez csak félig jó nekem.Fáradozásaitk előre is köszönöm.
-
karlkani
aktív tag
válasz
Fferi50 #48127 üzenetére
Ha jól látom, az előzőhöz képest annyi történt, hogy lemaradt a +1, a végeredmény ugyan az...
Eddig én is eljutottam a régivel, csak a végére, a kiterjesztés elé nem sikerül a _valami2-t beilleszteni. Csere funkcióval azt is megoldottam .m3u8 => _valami2.m3u8. Jó lenne, ha egy kattintásra meg lehetne oldani a makró segítségével (egy gombhoz van hozzárendelve).A linkekben elöl is van egy PONT, a _valami2 bekerül a .com elé is...
1*file*https://abcdefg_valami2.com/abc/123456789/valami1/123456789_valami2.m3u8
Erre lenne szükség
1*file*https://abcdefg.com/abc/123456789/valami1/123456789_valami2.m3u8
#48126 Fire/SOUL/CD
Köszönöm!Elrakom ezt is...
-
karlkani
aktív tag
válasz
Fferi50 #48121 üzenetére
Sajnos nem jó, ezt kapom...
1*file*https://abcdefg_valami2.com/abc/123456789/valami_123456789_valami2.m3u8
1*title*1. lista címe
2*file*https://abcdefg_valami2.com/abc/23456789/valami_23456789_valami2.m3u8
2*title*2. lista címe
3*file*https://abcdefg_valami2.com/abc/234567890/valami_234567890_valami2.m3u8
3*title*3. lista címe
Erre lenne szükség
1*file*https://abcdefg.com/abc/123456789/valami1/123456789_valami2.m3u8
1*title*1. lista címe
2*file*https://abcdefg.com/abc/23456789/valami1/23456789_valami2.m3u8
2*title*2. lista címe
3*file*https://abcdefg.com/abc/234567890/valami1/234567890_valami2.m3u8
3*title*3. lista címe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest