- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
karlkani #54071 üzenetére
Fontos
Office 2024-ben MS biztonsági okokra hivatkozva, alapértelmezetten letiltotta az ActiveX vezérlők használatát.
Microsoft Is Disabling Default ActiveX Controls in Office 2024 to Improve SecurityEzt állítottak be | Ez az eredménye | Így orvosolható
A 3 engedélyezés mikéntjét/fokát mindenki döntse el aszerint, hogy mire van szüksége ill. a Csökkentett mód beállítása is project függő. -
Delila_1
veterán
válasz
karlkani #54069 üzenetére
Lehet, hogy le van tiltva a makró futtatása. Az Immediate ablakba (a VBE-ben Ctrl+g-re jön elő) írd be: Application.EnableEvents = True, és enterezd le.
A makrót kibővítheted, hogy pl. az első oszlopra kattintva hajtsa végre a feladatot.Private Sub Worksheet_SelectionChange(ByVal Target As Range)
Dim usor As Long
If Target.Column = 1 Then
Application.EnableEvents = False
usor = Range("A1").End(xlDown).Row
ActiveSheet.CommandButton1.Top = Rows(usor).Top
Cells(usor, 1).Select
Application.EnableEvents = True
End If
End Sub
-
föccer
nagyúr
válasz
karlkani #53926 üzenetére
K és L oszlopban csak ellenőrzésként vannak fent az eredmények.
G1-ben tudod megadni, hogy melyik helyezettet szeretnéd kikérni. Az eredményt tömbként adja vissza, ha több azonos van, akkor minden eredményt visszaad.G2 képlete:
=SZŰRŐ(EGYEDI(A1:A11);DARABHATÖBB(A1:A11;EGYEDI(A1:A11))=INDEX(SORBA.RENDEZ(DARABHATÖBB(A1:A11;EGYEDI(A1:A11));;-1);$G$1))
Office 2021
üdv, föccer
-
-
karlkani
aktív tag
válasz
karlkani #53921 üzenetére
Visszaolvastam, látom makrónál az utolsó sorra hivatkozol. Az addig jó, amíg az utolsó futtatása óta nem vittél be több sornyi adatot azonos kód alatt. A kép alapján 01.22-én bevittél 3 sornyi adatot 70-es kóddal, majd futtattad a makrót. Ha minden sornál megtetted volna, helyes eredmény látszana. Mivel a tartomány megegyezik, függetlenül attól, hogy melyik sorban levő 70-es kódra hivatkoztál, nem változott az eredmény. Ha visszanézed a 2025.01.22-i dátum előtti utolsó összegzést a 70-es kódra, gyanítom, hogy nem 80-nal lesz kevesebb, mint az N35419-es cellában.
Ehhez amúgy miért szükséges makró?
Ha képletemet kiegészíted egy HA függvénnyel, hogy csak akkor összegezzen, ha pl. nem üres az adott sorban a dátum, ellenkező esetben "", akkor mindig azt a számot látod, amit szeretnél. Elhagytam a 150000-ig terjedő tartományt, elég ha az adott sorig nézi, így a 150000-ik sor után is működik (ha eléred).
=HA(A1="";"";SZUMHA($D$1:D1;D1;$H$1:H1))
Ez húzható lefele és garantáltan összegzi kód szerint a darabszámot (a képletet tartalmazó sorig).
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
karlkani #53876 üzenetére
Szia!
Igen, látom, hogy csak egy feltétel szerint tud szűrni. Így nem bug, csak kevésbbé hasznos.
Több ÉS feltétellel megy az általad javasolt szorzós szerkezet, ami egyszerűen áttekinthető.
Azért "bonyolultabban" is megoldható, kétszeres szűrővel:=SZŰRŐ(SZŰRŐ(A1:D4;ÉV(A1:A4)=J1);HÓNAP(INDEX(SZŰRŐ(A1:D4;ÉV(A1:A4)=J1);0;1))=K1)
Üdv. -
Fferi50
Topikgazda
válasz
karlkani #53872 üzenetére
Szia!
Szerintem ez egy jó nagy bug, teljesen ellentétes a szűrő működési elvével. A "lépésenkénti" kiértékelésnél látszik, hogy az első feltétel HAMIS, HAMIS,IGAZ,IGAZ értékű, míg a második kiértékelése IGAZ,IGAZ,HAMIS,HAMIS vagyis nincs mindkét feltételnek megfelelő sor.
Érdekes, hogy ezt eddig senki nem vette észre.
Jelezni fogom a MS felé, úgy gondolom, mert ez így abszolút nem megfelelő.
Üdv. -
-
Delila_1
veterán
válasz
karlkani #53760 üzenetére
Egyszerűbb átalakítani a makrót, összegzésről szorzásra. Akkor nem kellenek segédoszlopok.
Function ColorProduct(Mintacella As Range, Tartomany As Range)
Dim szorzat As Integer, CV As Range
Application.Volatile
szorzat = 1
For Each CV In Tartomany
If CV.Interior.ColorIndex = Mintacella.Interior.ColorIndex Then
szorzat = szorzat * CV.Value
End If
Next CV
ColorProduct = szorzat
End Function
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
karlkani #53644 üzenetére
Szia!
Egy adatsor elemeinek ugyanazon a munkalapon (egymás mellett/alatt) kell lenniük. Egy következő adatsor elemei lehetnek másik munkalapon.
De az nem megy, hogy az adatsor egyik elem az egyik munkalapon, a másik egy másik munkalapon van.
Tehát a példád szerint a 10, 10, 20 adatsornak azonos munkalapon kell lennie.
Kombinált diagramot kell csinálnod, kb így:
A harmadik adatsor csak az összeget tartalmazó cella, beállítása nincs szín, csak a felirat. A tengely is színtelenre van állítva.
Üdv
-
Delila_1
veterán
válasz
karlkani #52701 üzenetére
Szia,
Indítás előtt kijelölheted a cellákat.Range("A2, B2:D8").Select
, de lehet "gyalogosan" is.Sub Megjegyzes()
Dim CV As Object
For Each CV In Selection
If Not CV.Comment Is Nothing Then CV.Comment.Delete
CV.AddComment
CV.Comment.Text "megjegyzes"
CV.Comment.Shape.TextFrame.Characters.Font.Bold = True
CV.Comment.Shape.TextFrame.AutoSize = True
Next
End Sub
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
karlkani #52546 üzenetére
Szia!
Ezt most végigteszteltem az éven:=HA(ÉS(ÓRA(MOST())<16;NEM(HIBÁS(FKERES(MA();dolgozos;1;0))));MA();HA(ÉS(ÓRA(MOST())<16;HIBÁS(FKERES(MA();unnepes;1;0));HÉT.NAPJA(MA();2)<6);MA();KALK.MUNKANAP(MA();1;unnepes)))
Működőnek találtam. Remélem nálad is megy.
A Kalk.Munkanap(MA();0;unnepes) volt a bűnös elsősorban, mert sajnos mindig az adott napot adja vissza. Valamiért nem derült ki számomra első körben.
Üdv. -
Fferi50
Topikgazda
válasz
karlkani #52521 üzenetére
Szia!
Az előző hozzászólásomat tekintsd kérlek jóindulatú információnak.
Maradhat az eredeti képleted, csak az ünnepnapok nevét és tartalmát kell megváltoztatnod.
A KALK.MUNKANAP függvény elfogad tömbkonstansokat is harmadik paraméterként.
Ezt a lehetőséget kihasználva add meg a névkezelőben pl. a következő nevet:
mindunnep (persze ez maradhat a korábbi név is, ha másra nem használod).
A hivatkozásba pedig másold be ezt:={45292;45366;45380;45383;45413;45432;45524;45597;45651;45652;45658;45523;45650;45653}
Azután fogadd el a változtatást - de utána nézd meg légy szíves, hogy ne legyen idézőjelben amit beírtál - hajlamos erre az Excel. Az idézőjeleket az elejéről-végéről töröld ki, legkönnyebb úgy, hogy a jobb oldalon levő kibontó nyílra kattintasz (ha kurzorral mozogsz, belerondít sajnos...).
Mit tartalmaz ez a sor? Az ünnepnapok szám alakját, benne az áthelyezetteket is, nem kell sorrendben lenniük.
Ezt úgy kaphatod meg - amit bizonyára te is tudsz - hogy a dátumokat tartalmazó cellák formátumát általánosra (vagy szám, 0 tizedesre) változtatod.
Mivel tömbről van szó {} kapcsos zárójelbe kell tenni, ha kézzel viszed be.
Ezután a képletben - ha új nevet hoztál létre - az új nevet írd be.
Üdv. -
Fferi50
Topikgazda
válasz
karlkani #52521 üzenetére
Szia!
Már ne haragudj meg, de nem értem, mi akadálya van annak, hogy a munkaszüneti napok és az ünnepnapok egy új oszlopban együttt szerepeljenek?
Ha jól értem, azt a munkalapot, amin ezek vannak nem a "nagyközönségnek" szántad, de ha mégis, akkor is lehetőség van elrejteni az oszlopot, vagy akár egy másik, elrejthető munkalapra írni az adatokat.
Ha a "nem munkanapokat" egy új oszlopba írod és elnevezed, akkor nem kell semmit változtatni a képleten. A KALK.MUNKANAP függvény összefüggő oszlopot tud használni.
Azt gondolom ez még nem rúgja fel az elveidet.
Miért kell nehezíteni azt, amit egyébként "viszonylag egyszerűen" lehet megoldani.
Megpróbáltam, de főleg a karácsonyi 6 napos miatt még nem sikerült működő megoldást találni.
Üdv. -
Delila_1
veterán
válasz
karlkani #52518 üzenetére
A formázandó tartomány $B$3:$G$379 (ápr.4-dec.31).
A próbához a MA() függvény helyére $J$1-et írtam a képletbe, így más dátummal is kipróbálhattam. Az időpontnál az ÓRA(MOST())>15 helyett ÓRA(MOST())>8 -t írtam.
A képlet=VAGY(ÉS($C3>=$J$1;HÉT.NAPJA($C3;2)<5;ÓRA(MOST())>8;DARABHA(Ünnep;$C3)=0);ÉS($C3>=$J$1;DARABHA(Munkanap;$C3)>0))
Az első kiszínesített sort kell figyelned, mert a többi, későbbi dátumost is kiszínezi, amelyik megfelel a feltételeknek.
Szín szerinti szűrés! -
Fferi50
Topikgazda
válasz
karlkani #52516 üzenetére
Szia!
" van egy lapom, ahol fel vannak véve egymás alá az áthelyezett munkanapok "
Akkor ennek a lapnak egy cellájába beírod a mutatott képletet az általad használt elnevezésekkel. Pl. Munka2 A1 cellába.
Ezután a feltételes formázás képlete: =C1=Munka2!A1
Tehát semmit nem kell a meglevő táblázatodon semmit változtatni.
(Tulajdonképpen a hosszú képletet is beírhatod a feltételes formázáshoz, csak egyszerűbbnek gondolom, ha látható külön is a képlet eredménye.)
Üdv.
(Ps. a képletet kipróbáltad?) -
Fferi50
Topikgazda
válasz
karlkani #52504 üzenetére
Szia!
Kiegészítés az #52512-höz: A feltételes formázás képletét is meg kell változtatni. Az általam mutatott képletet egy táblázaton kívüli cellába kell tenni. Ez nálam most a C1 cella (ezért gondoltam, hogy nem kell képletet változtatni... ).
Ha az értékek a 2. sortól kezdődnek, akkor a képlet a formázáshoz:=$C2=$C$1
Ha a B:G tartomány szeretnéd formázni, akkor a C1 cella helyett az A oszlopba vagy a G oszlop utánra kell a képlettel meghatározott napot tartalmazó cellát tenni.
Üdv. -
Fferi50
Topikgazda
válasz
karlkani #52504 üzenetére
Szia!
Mivel nem csak olyan van, hogy szombaton dolgozni kell, hanem hétköznapra is esik ünnep, ezért kicsit elő kell készíteni a képlethez a munkafüzetet.
1. A hétköznapokra eső ünnepnapokat fel kell sorolni egy oszlopban és érdemes elnevezni. Nálam ez a H oszlopban van és az unnepes nevet kapta a névkezelőben.
2. A szombatra eső munkanapokat is fel kell sorolni, az a K oszlopba került, neve pedig dolgozos.
Ezek után a C1 cella képlete:=HA(ÉS(ÓRA(MOST())<16;HAHIBA(FKERES(MA();dolgozos;1;0);KALK.MUNKANAP(MA();0;unnepes)=MA()));MA();HAHIBA(FKERES(MA()+1;dolgozos;1;0);KALK.MUNKANAP(MA();1;unnepes)))
Vagyis amennyiben a mai nap munkanap és 16 óra előtt vagyunk, akkor a mai dátum kerül a C1 cellába, egyébként pedig a következő munkanap.
Szombaton (kivéve dolgozós), vasárnap és ünnepnap mindig a következő munkanap kerül a C1 cellába.
Így magán a feltételes formázási szabályodon nem kell változtatni.
Üdv. -
Fferi50
Topikgazda
válasz
karlkani #52438 üzenetére
Szia!
Na igen, ezt a jó sok HA függvényt lehet kiváltani egy jól megszerkesztett FKERES táblázattal, kihasználva az FKERES 4. paraméterének lehetőségét.
Üdv.
Ps. Lehetett volna akár negyedóránkénti táblázatot is csinálni az órás túlóradíj negyedelésével, de akkor a 0,2 szorzóval is tovább kellett volna menni jó sokáig. -
Fferi50
Topikgazda
válasz
karlkani #52421 üzenetére
Szia!
Jogos a kritika! Valami okból az volt a meggyőződésem, hogy negyedóránként nő a túlóra pótlék.
Javítottam:
A képlet:=FKERES(E3;$K$1:$M$4;3;1)+KEREK.FEL((E3-FKERES(E3;$K$1:$M$4;1;1))/IDŐ(0;15;0);0)/4*FKERES(E3;$K$1:$M$4;2)
A táblázat 3. oszlopa pedig 0; 0,3; 0,65Köszi az észrevételt.
Üdv. -
Fferi50
Topikgazda
válasz
karlkani #51970 üzenetére
Szia!
Ugye nem baj, hogy csak az egyenlőségjel végéig másoltam ki a feltett kérdést? Mert a többi nem játszik a problámát illetően.
Egyébként a Range alapértelemzése Value. Az szerintem sajnos probléma - és problémát okozhat a végrehajtásban - ha nem következetes egy programozási nyelv. (Nem kétlem, hogy valóban képlet került az egyébként "értéket" váró cellába - feltételezhetően a nyitó egyenlőségjel miatt. Ettől még szerintem következetlen a történet, persze ez legyen az én bajom.)
Üdv. -
istvankeresz
aktív tag
válasz
karlkani #51967 üzenetére
Szia!
Köszi a választ. Nem netes gépról írtam át, így nem copy-paste volt, elgépeltem. Sorry.
VBA-ban készült egy gomb, amit ha megnyomok, akkor ezt képletet szövegkként másolja át, úgyhogy ne képletként nézz rá, hanem sima text-ként, de mindegy is. Megoldottam a Chr(34)-el.
-
-
KubanitoS
veterán
válasz
karlkani #51888 üzenetére
Köszönöm, ez lett a legegyszerűbb megoldás.
Nálam is egy nagyon hasonló táblázat az, amiből dolgozom. Simán beszúrtam egy plusz sort a fix kezdő készlettel és amit eddig vezetgettem egyesével vonogatva oda ment a képlet. Nem is értem hogy nem jutott ez a megoldás hamarabb eszembe...
Valamiért meg voltam győződve róla, hogy amennyiben egy cella üres, akkor hibát dobna a képlet, ha az üres cella is belekerülne az összeadásba...
-
KubanitoS
veterán
válasz
karlkani #51886 üzenetére
Köszönöm, ezt is kipróbálom. Csak a fogyások vannak az oszlopokban.
Minden oszlop egy-egy folyékony anyagot jelképez, a sorok pedig termékeket, amelyekre valamelyik anyagot felhasználjuk. Értelemszerűen nem minden termékre kell minden minden folyadék, ezért vannak érték nélküli cellák az oszlopokban.
-
govl4545
friss újonc
válasz
karlkani #51848 üzenetére
Szia!
Nagyon nagyon szépen köszönöm a gyors választ és a nagyszerű megoldásodat!
Így azonnal tudtam tovább folytatni a munkámat, szóval nagy segítség volt ez
A kérdésedre ("Kérdés, mi értelme van egyezés esetén B1-be ugyanazt átmásolni, ami az A1 cellában már ott van (ezt írtad)?") válaszom: ez csupán ellenőrzés miatt gondoltam beilleszteni, hogy valóban passzolnak a sorok...a végén ez az oszlop törlésre is került
Szóval köszi még egyszer!! -
andreas49
senior tag
válasz
karlkani #51735 üzenetére
Köszi az infót a rejtett funkcióról. Bár nálam a többi képletre adja a javaslatot.
A működéssel kapcsolatban próbáld ki ugyanazokkal az adatokkal, mint amit linkeltél.
2001. 06. 01. 2002. 08. 15. =DÁTUMTÓLIG(kezdő_dátum;záró_dátum;"N")
440 nap 2001. június 1-je és 2002. augusztus 15-e között (440)
Ez nálam 14-et ad eredménynek, ami nem igaz.
Ezért maradtam a sima kivonásnál -
-
Delila_1
veterán
válasz
karlkani #51576 üzenetére
Itt egy még egyszerűbb megoldás, ami – mint az általad belinkelt is – megtartja a feltételes formázásokat.
Private Sub Worksheet_SelectionChange(ByVal Target As Range)
Cells.Interior.Color = xlNone
Columns(Target.Column).Interior.ColorIndex = 20
Rows(Target.Row).Interior.ColorIndex = 20
End Sub
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
karlkani #51496 üzenetére
Szia!
Ha konkrét értéket adunk meg feltételnek, akkor természetesen csak azok a cellák fognak "elszíneződni", amelyekben azok szerepelnek, a többi cella "érintetlen" marad. Ebből következően így nem lehet oszlopot/sort feltételes formázással színezni ezzel a módszerrel. Továbbá csak érték - szöveg vagy szám - lehet a feltételben, függvény nem.
Üdv. -
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
karlkani #51464 üzenetére
Szia!
"akkor 2 sorral jobbra írja a dátumot (I), ha a H-ba, akkor csak 1 sorral (I)"
(Egy apró megjegyzés: ez ugye oszlop és nem sor.)
Egyébként:
If Target.Column = 7 Or Target.Column = 8 Then
1. Mivel a dátum mindenképpen az I oszlopba kerül, egyszerűen így szerintem:
Cells(Target.Row,"I")=Date
2. Egyben lehet "törölni" az adott területet:
Range(Cells(Target.Row,"H"),Cells(Target.Row,"J"))=""
Üdv. -
Fferi50
Topikgazda
válasz
karlkani #49541 üzenetére
Szia!
Bocs, most látom, hogy egy helyen dupla vessző maradt...
Próbáld így lsz.:Range("C1").Select: Selection.PasteSpecial Paste:=xlPasteValues, Operation:=xlNone, SkipBlanks:=False, Transpose:=False :Application.CutCopyMode=False
Az irányított beillesztés - értéket próbáld ki makrórögzítéssel.
Ha nem munkafüzetből másolsz be, akkor így próbáld szerintem:Range("A1").Select
ActiveSheet.PasteSpecial Format:="Szöveg", Link:=False, DisplayAsIcon:= False
Ha nem magyar az exceled, akkor a Szöveg helyett angol "Text" kell.
Üdv. -
Fferi50
Topikgazda
válasz
karlkani #49539 üzenetére
Szia!
Jó lett volna látni a makrót.
Szerintem Beillesztés - értékként megtartja a cella formátumát:Range("C1").Select: Selection.PasteSpecial Paste:=xlPasteValues,, Operation:=xlNone, SkipBlanks:=False, Transpose:=False :Application.CutCopyMode=False
Ebben az esetben szükséges a Select.
Üdv. -
Fferi50
Topikgazda
válasz
karlkani #48128 üzenetére
Szia!
A figyelmetlenség netovábbja részemről...
Fussunk neki ismét:Sub modosit()
Dim a As String, cl As Range
For Each cl In ActiveSheet.UsedRange.Columns("A").Cells 'az A helyére írd az adataid oszlopát
If InStr(cl.Value, "/") > 0 Then
a = cl.Text
a = Left(a, InStrRev(a, "/")) & "valami1" & Mid(a, InStrRev(a, "/")) ' a valami1 legyen idézőjelek között
a = Left(a, InStrRev(a, ".") - 1) & "_valami2" & Mid(a, InStrRev(a, "."))
cl.Value = a
End If
Next
End Sub
Üdv. -
Fferi50
Topikgazda
válasz
karlkani #48124 üzenetére
Szia!
Igen, ilyen az amikor próba nélkül a régiből kiindulva alakítok át valamit.
Ez elvileg már jó lehet:Sub modosit()
For Each cl In ActiveSheet.UsedRange.Columns("A").Cells 'az A helyére írd az adataid oszlopát
a = cl.Text
a = Left(a, InStrRev(a, "/")) & "valami1" & Mid(a, InStrRev(a, "/")) ' a valami1 legyen idézőjelek között
a = Replace(a, ".", "_valami2.")
cl.Value = a
End If
Next
End Sub
Ismételten bocs.
Üdv. -
válasz
karlkani #48125 üzenetére
Ok, akkor amennyire lehet "bolondbiztossá" tettem a kódot...(ne vedd magadra)
Az elején a 2 konstanst kell csak módosítani, nem kell bele se alulvonás, se pont se semmi, csak tiszta szöveg legyen.'Fire/SOUL/CD - 2021
Option Explicit
Public Function Fire_Replace(ByVal SourceURL As String) As String
Const SLASH = "/"
Const DOT = "."
Const UNDERSCORE = "_"
'Itt add meg a VALAMI1 és VALAMI2 értékét... :))
'(nem kell alulvonás, se pont, se más, csak szöveg)
Const SOMETHING_1 = "VALAMI1 SZÖVEGE"
Const SOMETHING_2 = "VALAMI2 SZÖVEGE"
Dim MyStrArray() As String
MyStrArray = Split(SourceURL, SLASH)
If WorksheetFunction.CountA(MyStrArray) > 1 Then
Fire_Replace = MyStrArray(0) & SLASH & _
MyStrArray(1) & SLASH & _
MyStrArray(2) & SLASH & _
MyStrArray(3) & SLASH & _
MyStrArray(4) & SLASH & _
SOMETHING_1 & SLASH & _
Replace(MyStrArray(5), DOT, UNDERSCORE + SOMETHING_2 + DOT)
Else: Fire_Replace = MyStrArray(0)
End If
End Function -
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
karlkani #48119 üzenetére
Szia!
A módosított makró:Sub modosit()
a = cl.Text
a = Left(a, InStrRev(a, "/")) & "valami_" & Mid(a, InStrRev(a, "/") + 1) ' a valami_ legyen idézőjelek között
a=replace(a,".","_valami2.")
cl.Value = a
End If
Next
End Sub
Üdv.
-
válasz
karlkani #48119 üzenetére
Ha jól értelmeztem, akkor
ebből:1*file*https://abcdefg.com/abc/123456789/123456789.m3u8
legyen ez
1*file*https://abcdefg.com/abc/123456789/valami1/123456789_valami2.m3u8
Ezen sorokat meg hagyja békén
1*title*1. lista címe
Ha igen, jól értettem, akkor Module1-be
'Fire/SOUL/CD - 2021
Option Explicit
Public Function Fire_Replace(ByVal SourceURL As String) As String
Const SLASH = "/"
Const DOT = "."
Dim MyStrArray() As String
MyStrArray = Split(SourceURL, SLASH)
If WorksheetFunction.CountA(MyStrArray) > 1 Then
Fire_Replace = MyStrArray(0) & SLASH & _
MyStrArray(1) & SLASH & _
MyStrArray(2) & SLASH & _
MyStrArray(3) & SLASH & _
MyStrArray(4) & SLASH & _
"valami1" & SLASH & _
Replace(MyStrArray(5), DOT, "_valami2.")
Else: Fire_Replace = MyStrArray(0)
End If
End Function
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Sorozatok
- ZIDOO médialejátszók
- Micro Four Thirds
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest