- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Magisk
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi5244
őstag
válasz
Fferi50
üzenetére
Nagyon frankó, működik, köszi szépen.
Csináltam is egy példát, de esetleg meg lehet még kurbinálni annyival, hogy 0,5 nél felfele, alatta pedig lefele kerekítsen?
Mert pl 87db évelőnél 4,1 órára jött ki, amit a képlet 5-re kerekít, azt kicsit túlzásnak vélem. Tudom, lehet megint rosszul fogalmaztam. Szóval a kerekítés szabályait követve végezze el a forintos/óra kerekítést
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mert pl 87db évelőnél 4,1 órára jött ki, amit a képlet 5-re kerekít, azt kicsit túlzásnak vélem. Tudom, lehet megint rosszul fogalmaztam. Szóval a kerekítés szabályait követve végezze el a forintos/óra kerekítést