- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrel
őstag
válasz
MasterMark #31627 üzenetére
Köszi
-
Kiskopika
senior tag
válasz
MasterMark #31612 üzenetére
Szinte mindennel! Egyedul a plex vitte ha vissza butitottam 4mbit/s re de akkor mar csak 1280 a felbonta, szoval semmi ertelme
-
Kiskopika
senior tag
válasz
MasterMark #31607 üzenetére
Kivettem a hardwares gyorsitast, es semmi javulas, a proci 100% porog az elso perctol de szaggat. En azt feltelezem hogy nem birja. Ha betennek egy hd vide kartyat akkor az atvenne a proci szerepet ugye?
-
Patice
Topikgazda
válasz
MasterMark #31607 üzenetére
Azt nem mondtam, hogy prociból nem fogja bírni.
A mostanában használatos programokban mindben az az alapbeállítás, hogy van valamilyen hardveres gyorsítás, mert ezt tételezik fel....
De ebben az esetben nincs, így a lejátszó programban kell azt belőni, hogy mindig szoftveresen dekódoljon. És akkor fog szépen menni minden.
-
Kiskopika
senior tag
válasz
MasterMark #31601 üzenetére
A dvi kartyaval tudom csak a tvre kotni maskulonben nincs csatlakozasom a tvre. Driverek rendben mindenbol a legujjab, win 7 friss telepites szinten.
-
Kiskopika
senior tag
válasz
MasterMark #31583 üzenetére
Nincs kiterjesztett kijelzo. A tv az elsodleges es egyetlen!
-
CirrMee
addikt
válasz
MasterMark #31583 üzenetére
Nálam spec az indítás parancsra Connect... ablak után ezt vágja ki: An unexpected error occured. Aztán itt vége is a dalnak.
-
Celtis
veterán
válasz
MasterMark #31555 üzenetére
Köszi. Pont erre gondoltam.
Az miért van, hogy nem korlátozott színtér ellenére a 17 alatti feketék, és a 233 feletti fehérek semmilyen beállítás mellett nem látszanak. Tudom, hogy ez az útmutatónak megfelelő eredmény, de a logika alapján ezeknek is megkülönböztethetőnek kéne lenniük, ha a teljes 0-255 tartomány van használatban. -
Askformore
senior tag
válasz
MasterMark #31586 üzenetére
És mit kellene tennem?
-
Kiskopika
senior tag
válasz
MasterMark #31579 üzenetére
Nem csak egy megjelenito van, de az igaz hogy a dvi csati egy pluszkent van benne a pciexpressz csatin. Lehet azt hiszi a kettes monitor van hasznalatba ? 😒
-
ctrlaltdel13
őstag
válasz
MasterMark #31575 üzenetére
hihetetlen működik
))) bepipáltam a többi hercz-et is és jó lett. Köszönöm a segítséget, nem hiszed el de tegnap óta szarakodtam vele. Üdv
-
Kiskopika
senior tag
válasz
MasterMark #31572 üzenetére
Ezt hogy erted? Nem allitottam a kepmodon semmit, szoval elvileg ahogy alapbol beallt. Ha haza erek megnezem
-
ctrlaltdel13
őstag
válasz
MasterMark #31575 üzenetére
Igen átváltott.
-
ctrlaltdel13
őstag
válasz
?
-
ctrlaltdel13
őstag
válasz
Hallok hangot mindenhonnan,Mi lenne a jó?
Az erősítő érzékeli a jeleket, kiírja a dts-t és a dolby-t is. -
ctrlaltdel13
őstag
válasz
MasterMark #31568 üzenetére
Nekem ott a tesztelés nem él, csak a speciális fül alatt. Ja és nem 48 hanem 96khz re van állítva.
-
ctrlaltdel13
őstag
válasz
MasterMark #31566 üzenetére
Pioneer dx 912-s az erősítő, alaplapi hangkártya (asuam4a89 td-pro)
-
ctrlaltdel13
őstag
válasz
MasterMark #31564 üzenetére
Optikai digitális kábellel van összekötve, és csak az van bejelölve amit tud is.
-
ctrlaltdel13
őstag
válasz
MasterMark #31553 üzenetére
Miután bejelöltem,hogy mit küldjön ki,alkalmaz,leokéz, onnantól ha visszamegyek a szűrőkbe nincs már ott a LAV audió menüpont, helyette: microsoft DTV-DVD audio decoder jelent meg????????
-
ctrlaltdel13
őstag
válasz
MasterMark #31553 üzenetére
Megcsinálom a pipázást,és onnantól semmi hang nem megy ki. .(
Mást nem kell állítani??? -
generic
senior tag
válasz
MasterMark #31396 üzenetére
Ahol ki kell választani a merevlemezeket, semmi nincs ott.
Ezt mutatja nekem is.. -
Gombinyó
őstag
válasz
MasterMark #31325 üzenetére
Corsair CMX4GX3M2A1600C9
-
Gombinyó
őstag
válasz
MasterMark #31290 üzenetére
Ilyen, de úgy van ahogy Rick4 írta. Reggel első indításnál biosban ne is legyen több 25 foknál.
Amúgy 30-40 körül szokott lenni normál használat mellett.
A lap az Gigabyte GA-F2A88XM-D3H.
Próbáltam 1-3 slotban is.
Memtestel megnézem még hátha mond valami okosat.
Rick4: Rajta van, direkt az alapján választottam RAMot.
-
Rick4
félisten
válasz
MasterMark #31290 üzenetére
Gondolom fél nap kikapcs után leült a géphez, belépett a biosba, és fényképezett.
-
Celtis
veterán
válasz
MasterMark #31223 üzenetére
Próbáltam leegyszerűsíteni. Nem hiszem, hogy jellemző lenne, hogy pl. a kérdező két subnetet használna otthon.
-
ManUnited
aktív tag
válasz
MasterMark #31116 üzenetére
És (#31117) Gabesz26: Köszönöm a segítséget, végül egy catalyst uninstall, majd tiszta telepítés oldotta meg a problémát. Sose fogom megérteni a Windows lelki világát.
-
törölt tag
válasz
MasterMark #31104 üzenetére
A Carrizo volt kinevezve mint utód, most úgy néz ki hagyományos asztali foglalatos (egyelőre?) nem lesz. HTPC szempontból a Carrizo-L SoC APU lehet érdekes, ami elvben a Beema-t váltaná. A Beema pedig ugye a Kabinit váltotta volna, azonban egyelőre sehol nincsenek. Mobil fronton egész biztos lesz Carizzo-Kaveri váltás.
Az asztali Kaveri is frissül valamilyenen formában, de erről nem tudok semmit.
-
törölt tag
válasz
MasterMark #31102 üzenetére
Emiatt ne akarj,
minden másért igen.
-
törölt tag
válasz
MasterMark #31097 üzenetére
.... és mivel nem tudod aktiválni, így támogatás sincs. Kösz!
-
törölt tag
válasz
MasterMark #31094 üzenetére
Meghajtóként kell lássa PDVD, legalábbis amikor utoljára néztem, csak akkor volt aktív.
-
törölt tag
válasz
MasterMark #31088 üzenetére
Igen, elvben azon az ablakon kéne lennie.
Vagy lejátszás Classic mode-ban, display video settings (az a szem az idővonalon). Csak Blu-ray iso felcsatolva, MKV és M2TS ill egyebek támogatás nincs. Ezek szerint akkor Richland nuku.
-
törölt tag
válasz
MasterMark #31061 üzenetére
Tényleg, "tartozol" még nekem egy Richland APU-PowerDVD Fluid motion 60Hz képesség vizsgálattal. Megtörtént? - érdekelne, hogy a féleszűen megfogalmazott Omega driver kompatibilitás végül kiterjedt Kaveriról vagy sem.
-
törölt tag
válasz
MasterMark #31050 üzenetére
Nincs rá egyértelmű válasz, tudniillik sokszereplős kérdés, még drivertől is függ, de leginkább a megjelenítőtől. Arról nem beszélve, hogy közvetlenül küldjük, vagy átmegy AVR-en, amihez más eszköz is csatlakozik, ahol egyértelmű YCC kijárat lenne megfelelő.
Közvetlenül is lehet 0-255 full RGB-t küldeni (ellentétben a plazma topikban utóbbi napokban tárgyalttól), ha azt a tévé képes fogadni, saját magának konvertálni. De még ez sem egyértelmű, mint pl régi Intel driver lószart se tudott kiküldeni, nem full rgb-t, ha feketéről volt szó.
Szóval függ felhasználástól, tévétől és projitól, hogy a megjelenítő miként bánik a bejövő jelekkel, HTPC hardvereitől és szoftvereitől, a tévé beállításaitól. Nem utolsó sorban attól, hogy a különböző konverziókat, YCC>RGB>YCC hol és miként akarjuk elvégezni. Végeredményben össze kell hangolni a megjelenítővel.
Ha veszünk egy alap HTPC-t közvetlen tévére kötve, modern LCD vagy plazmával, mint a népszerű ST60 (ami elbánik 0-255-tel is), meg lehet nézni (full) RGB444 és YCC444 mellett a fekete szintet, végpontozni, persze a megjelenítőn helyes HDMI feketével párosítani. Amíg egy régebbi plazmának szinte biztos, hogy korlátozott színtér kell.
Nem véletlenül néztük meg többen is anno AMD/Intel APU-IGP-vel, VGA val, hogy milyen különbséget ad YCC444 alacsony feketével, RGB444 magas/normál feketével. Legtöbb LCD tévén teljesen ugyanaz a végeredmény. Egyedül az Intel
ótvarhektikus drájvereivel volt eltérés. -
korcsi
veterán
válasz
Melyik bizonyos teszt ez?
-
MasterMark
titán
válasz
Egyébként szerintem az is fura, hogy monitoron nézve is csak 16-tól indul és csak 235-ig tart. Azt hittem a monitorok teljes RGB-t kapnak 0-255.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
MasterMark #31046 üzenetére
én még nem láttam 16-235öt, de semmisem elképzelhetetlen.
no, ilyen galádságok nincsenek az cym esetén.
-
MasterMark
titán
válasz
MasterMark #31044 üzenetére
Illetve lehet, hogy mégiscsak van 16-255? Most próbálgattam pár dolgot, és teljesen belezavarodtam. Mindjárt írok róla bővebben.
-
Patice
Topikgazda
válasz
MasterMark #31035 üzenetére
Írtam: HDready Samsung plazma, konkrétan ilyen (PS42B430P2W)
És igen, jó az!
-
mivamma
senior tag
válasz
MasterMark #30976 üzenetére
Kivétel az a pár LG típus (pl LD750)
-
Kiskopika
senior tag
válasz
MasterMark #30974 üzenetére
Ezt ugy erted, hogy ennyi, es ne akarjak tobbet?
-
gezu1025
tag
válasz
MasterMark #30720 üzenetére
Köszönöm mindhármatoknak, tényleg ez volt a "gond".
-
Melorin
addikt
válasz
MasterMark #30578 üzenetére
Igen, valódi teljesképernyőn vagyok. A hang wasapi.
-
törölt tag
válasz
MasterMark #30578 üzenetére
Elkelne egy rendezett, összeszedett első hozzászólás, legalább a driverek, szoftverek és a két legnépszerűbb lejátszó alapbeállításaival. Aki most kezdi, kapásból megúszna számos buktatót, legtöbbjüknél előforduló hibajelenséget, ami pusztán szoftveres "macera", annak ismerete nélküli hiányosság.
-
generic
senior tag
válasz
MasterMark #30533 üzenetére
Olyan lenne jó, ami wifis, és akadás nélkül viszi az 1080p filmeket is.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
MasterMark #30309 üzenetére
-
válasz
MasterMark #30267 üzenetére
azt nem tudom mi
Elöször arra (usb2 8GB) nyomtam a telepitö fajlokat fel es semmikepp nem latta (semmilyen bemeneten), illetve arrol bootolt, de a rendszert mar nem volt hajlando felnyomni ra. A masikat azonnal kiszurta es hasznalta is (usb3 64 GB, elülsö panelen) -
válasz
MasterMark #30264 üzenetére
A user error egy reszet megoldottam, a könyvtarakat sikerült kijelölnöm.
Arra nem jöttem rä, hogy tud-e egyszerre több könyvtarat figyelni (mint irtam, en több merevlemezen tartom a zeneket, raadasul keverve a videokkal - egesz pontosan van egy zenei/video könyvtar, egy tisztan video, meg egy nagy torrent).
A gep egyszerre üzemel dedikalt es onboard gpu-val (valtogatom, a dedikalt csak jatekra megy, egyre ritkabban), plusz az Intel hdmi-n log a tv. Asszem ez zavarta össze szegenyt - nyilvan a leendö htpc-n nem lesz ilyen katyvasz.
Lehuztam mindent, csak az Intel maradt a monitoron es igy felismeri, beallitja.
A hangeszköznel jelenleg meg mindig nem megy a fejhallgato, de mar felfedezte az STX kartyat es van spdif, hdmi, meg multichannel). Egyelöre ennyi. Meg mindig nem probaltam ki, de most mar rühellem a pofajat alapbol legalabbAz miert lehet, h az egyik pendrive-rol nem hajlando települni? Megcsinalja boot lemeznek, de mikor telepiteni kellene, nem latja, csak a masik pendrive-ot, ill. a merevlemezeket.
-
válasz
MasterMark #30262 üzenetére
ott az adatlapomon, plusz win7 home 64 bit nem lopott :-)
-
válasz
MasterMark #30257 üzenetére
4.2.1 stable
Nyilvan en vagyok a gyik, de mig egy gparted live felület problema nelkül erthetö kis töprengessel (több közöm a linuxhoz nincs, nem is szeretnek), ez nem az. S a beallitasai nagyon szükösek.
Pl ha nem enged mas audio outot, mint a hdmi, az azert nagyon gaz.
A monitorfelbontas is eleg objektivnek tünt szamomra, mert nem volt lehetöseg.
Az, h az eger nem ment, bizonyara valami rohadt hardver gebaszt (pl nekem elöl van bedugva az eger/billentyü es nem hatul, gondolom ezert nem erzi, de ez igy is marad).Szivesen fogadok korrepetalast, mert igy kis se probalhattam mit tud, vagy mit nem. De persze nem muszaj, meg lehülyezni sem - akkor olvasok a neten, van szemem, csak egyszerübbnek tünt elöször itt sirni kicsit
-
Ribi
nagyúr
válasz
MasterMark #30151 üzenetére
1 tesztet találtam róla, és habár kicsit halkabnak mondták mint a gyári intel hűtő, de ugyanazt a hőmérsékletet csak magasabb fordulaton tudta hozni. Ingyen is max dísznek jó.
-
Ribi
nagyúr
válasz
MasterMark #30148 üzenetére
Nem vennék ilyet, valami hőcsöves ennél sokkal jobb.
-
törölt tag
válasz
MasterMark #30145 üzenetére
Közben szerkesztettem, szerintem te gondolod jól.
-
törölt tag
válasz
MasterMark #30143 üzenetére
Nekem a Kaveri előtt A10-5700 volt, az már Radeon HD 7660D. A Rics pedig 8x ha nem tévedek. De közben leesett, hogy te az APU-k nevét vetted figyelembe, én az integrált grafikát.
És neked lesz igazad mert 7x APU-t ír a VGA-kon kívül.
-
törölt tag
válasz
MasterMark #30141 üzenetére
A leírás szerint AMD APU: Supported on 35W or higher AMD 7x00 A-series APUs, amibe olvasatom szerint beletartozik már a Trinity-Richland vonal is.
-
törölt tag
válasz
MasterMark #30134 üzenetére
Eddig igen, az Omega driverrel:
AMD APU: Supported on 35W or higher AMD 7x00 A-series APUs.
AMD GPU: AMD Radeon R9 295X2/R9 290X/R9 290/R9 285/R7 260X/R7 260PDVD Classic mode, es film inditas utan katt a display video settingsre, ott aktiválható, de csak BD (iso) lejátszáskor. Ha már ott az erő, egy jól megírt algoritmussal, ami skálázható - mint a projik és tévék esetén -, jobban jártunk volna.
-
Melorin
addikt
válasz
MasterMark #29925 üzenetére
Akkor hogy működik?
-
krichd1
addikt
válasz
MasterMark #29863 üzenetére
-
devil-k
nagyúr
válasz
MasterMark #29784 üzenetére
Tudod, ahogy öregszünk, úgy hülyülünk, a végén átszokunk a BD 3D-re.
-
devil-k
nagyúr
válasz
MasterMark #29724 üzenetére
-
canniball
nagyúr
válasz
MasterMark #29716 üzenetére
Félreértettél: nem állandó használatra, csak arra gondoltam hogy mivel az egy pendriveról is elfut azzal tudod tesztelni hogy ott is fennáll-e a probléma.
-
canniball
nagyúr
válasz
MasterMark #29713 üzenetére
OpenElec-kel (is) esetleg tehetsz egy próbát.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
MasterMark #29713 üzenetére
nekem még server van fönt,de 8.1re váltok, ahogy lesz időm. szimplán mert van jogtisztám belőle, nem próbaverzió.
-
devil-k
nagyúr
válasz
MasterMark #29710 üzenetére
Milyen OS-t használsz? Nem lehet, hogy valami kézfogási probléma?
(#29713) MasterMark
Csodálkozom, hogy eddig nem nézted meg Win 8.1 alatt. Ez nem rád vall!
-
bajnokpityu
félisten
válasz
MasterMark #29708 üzenetére
és még mindig csinálja?
nekem hasonló a konfig, driver, és semmi ilyet nem tapasztaltam. se béta,se 13.2.
esetleg nem lehet, hogy valami más felbontásra akar váltani,ami nem megy?esetleg alapfrekinél állíts be mást.
-
devil-k
nagyúr
válasz
MasterMark #29706 üzenetére
Mitől lett kék halál?
-
killerjohn
addikt
válasz
MasterMark #29661 üzenetére
az biztos, meg kommunikálni is
- miért szar?
- csak
- ja bocs -
killerjohn
addikt
válasz
MasterMark #29639 üzenetére
mi a baj a VLC-vel?
-
törölt tag
válasz
MasterMark #29648 üzenetére
Nekem Brazos volt az első HTPC-m, ott már biztos volt. Akkor még alapbeállításként aktívak voltak, ami középre húzott csúszkákkal elmebaj kategória. Most már nagyobb részük inaktív első telepítésnél is.
-
törölt tag
válasz
MasterMark #29645 üzenetére
Jó reggelt,
úgy kezdünk telepíteni, hogy az összes képjavítót kikapcsoljuk. Alapbeállításon BD képminőségből kb divx-et csinál. Nem azt mondom, hogy nem lehet használni néhányat finoman, pl élesség, moszkitó zaj sz. - pl ha gyengébb anyagod van -, vagy élesíteni akarsz a képen ízlés szerint. Lehet kísérletezni...
Egyébként EVR-re épülő programok használják (XBMC, alap MPC+EVR), ha madVR a video renderer, nincs jelentősége.
Tehát minden létező
képjavítótképrontót kikpcsolsz, a video opciók alatt a deinterlace auto, és pipa a pulldown felismeréshez. Ennyi, majd ha igényt tartasz élesítésre vagy egyébre, nagyon finoman kipróbálod.Dinamikus vagy adaptív kontraszt is szigorúan ki.
-
PuMbA
titán
válasz
MasterMark #29645 üzenetére
Na ezeket a szoftveres baromságokat kell nagyon gyorsan kikapcsolni - plusz még van egy másik oldal is, ha jól tudom
Mindenre vonatkozik, ami DXVA-t használ
-
törölt tag
válasz
MasterMark #29613 üzenetére
Addig én sem szerettem, amíg nem lehetett "húzni" a kijelzőt. Nem tudom mi a hivatalos neve,
tehát a Yatse esetén nem kell lenézni a képernyő gombokra, jobbra húzás jobbra lép, értelemszerűen stb, duppla tapi egyet visszalép és hasonlók. Hang alapú kereséssel bemondom a filmet és elindítja, néha
-
devil-k
nagyúr
válasz
MasterMark #29606 üzenetére
Erre gondolsz?
(#29607) Gabesz26
reggel kolléga is ajánlotta a Yatse-t. Vagy azon is gondolkoztam, hogy vennék egy gagyi táblagépet és arra feltenném a programot és kész. Köszi az infót!
(#29609) MasterMark
Köszönöm!
-
törölt tag
válasz
MasterMark #29549 üzenetére
Koaxon pl nagyobb különbségek lehetnek, mint HDMI-n.
-
dagobah
csendes tag
válasz
MasterMark #29543 üzenetére
Szia!
Eddig egy médialejátszó volt a HTPC helyén és ugyan ezzel a HDMI kábellel ment, nem volt vele gond.
-
asanotadanob
tag
válasz
MasterMark #29489 üzenetére
Gamma értéket nem lehet a TV-n állítani. Sajna elég fapados, ezek vannak:
fényerő, kontraszt, színmélység, képélesség + néhány automatikus képjavító, amiket kikapcsoltam a plazmás topikban olvasottak alapján, de egyébként sem látom, hogy csinál
Gondolom szervízmenüben lehetne még a színeken faragni, de először inkább a htpc oldaláról próbálkozom.
Az nagyon gányolás, ha madvr-ben custom színtér értékeket adok meg?
-
Atex68
csendes tag
válasz
MasterMark #29430 üzenetére
Sajnos nem
-
Atex68
csendes tag
válasz
MasterMark #29425 üzenetére
Majdnem pont ilyen, de a vonalak kicsit szálkásabbak
-
szuszinho
őstag
válasz
MasterMark #29362 üzenetére
(High Bit Rate Audio) with HDMI Port
Ezt azt jelenti, hogy tudja?
-
bigdee888
tag
válasz
MasterMark #29349 üzenetére
Nem-nem, annyira nem letszukseglet.
-
t.zolka
aktív tag
válasz
MasterMark #29339 üzenetére
Pontos típust tudnál mondani?
Celtis, erről a műveletről bővebben mondanál pár szót? Vagy linkelnél egy oldalt, ahol utána olvashatnék?
szerk. közben látom megtetted
-
bigdee888
tag
válasz
MasterMark #29339 üzenetére
Hello!
Errol a tuskes kivezetesrol tudnal kicsit irni pontosabban, hogy hogyan lehetseges?
Koszonom!
(Egy Asrock Q1900-ITX alaplapom van, optikai kinenet van rajta, de koax nincs.) -
törölt tag
válasz
MasterMark #29292 üzenetére
Pedig az Európában készült filmek döntő többsége ebben a formában adatik ki BD-n.
-
Gombinyó
őstag
válasz
MasterMark #29263 üzenetére
-
MasterMark
titán
válasz
MasterMark #28933 üzenetére
Erre valaki?
Azóta a Kodi-t raktam fel, azzal is csinálja.
Ma reggel felraktam a 14.9-es CCC-t, azzal pedig:
Lejátszást még nem próbáltam...
-
Gombinyó
őstag
válasz
MasterMark #29250 üzenetére
Nem vagyok benne biztos. A Dual Graphicshoz 6XX0 kártya kell viszont, ha aktiválom akkor nem él mindkét HDMI kimenet. Ha kikapcsolom a Dual Graphicsot akkor simán lekezeli a 3 kijelzőt és megy mindkét HDMI. Szóval lehet, hogy működne R7-es kártyával is.
-
ozsvar
tag
válasz
MasterMark #29205 üzenetére
Nem hallottam, de jó, hogy említetted, köszönöm! Ha így jó, akkor csak örülök, hogy "véletlen" sikerült olyan TV-t beszereznem, ami tudja is a 24p-t..
-
asanotadanob
tag
válasz
MasterMark #29183 üzenetére
Értem, köszönöm!
Több forrásnál, több lejátszóval is tapasztaltam, azért hittem, hogy ez valami driver, filter vagy dekódolás hiba.
-
Patice
Topikgazda
válasz
MasterMark #29162 üzenetére
Igen. Gondolom kb. 10x indult a géppel a lemez + be van kapcsolva a Win-ben a lemezek hibernálása.
-
asanotadanob
tag
válasz
MasterMark #29160 üzenetére
Köszönöm a segítséget, tényleg sokat javult a képminőség, csak a kontrasztot és a fényerőt kellett rendesen kalibrálini az RGB limitedhez. Nem gondoltam volna. Úgy értelmeztem, hogy a full a teljes lehetséges színskálát lefedi, tehát részletesebb lesz a kép is.
-
asanotadanob
tag
válasz
MasterMark #29160 üzenetére
Tökéletesen elkülönül.
Végigfuttattam a win színkalibrációját. Elég lehetetlen értékekre kellett belőni a TV-t, majd meglátom, hogy mit ért.
-
asanotadanob
tag
válasz
MasterMark #29158 üzenetére
Azzal sajna túl mosottak a színek. A kettő között kéne valami... Még nézegetem a win színkalibrációját, illetve nincs valami profibb kalibrálást segítő anyag?
-
asanotadanob
tag
válasz
MasterMark #29156 üzenetére
Egy TX P42U10E, full HD-s.
-
Patice
Topikgazda
válasz
MasterMark #29142 üzenetére
Néha nézz rá a napokban, ha ilyen pár tíz darab, akkor minden rendben. Nem kell semmit tenned.
Amúgy használd egészséggel.
-
alázógyík
addikt
válasz
MasterMark #29101 üzenetére
Videofelvevős rendszerekbe viszik, egyelőre probléma mentesek.
-
Gabesz26
senior tag
válasz
MasterMark #29034 üzenetére
Bízok benne, hogy csak szoftveresen kell helyretenni a dolgokat és a hardver tudja.
(#29036) regger:
Ha minden jól megy holnap már nálam lesz az alaplap, de nem tudom mikor lesz a héten időm kicserélni a két lapot
. Ha sikerült kipróbálom, leírom majd a tapasztalatokat.
-
eboostr
aktív tag
válasz
MasterMark #29030 üzenetére
Szerintem meg főleg ha azt nézed 3-5 évig lehet rajta gari, De megkérdezheted hdd topikban is
-
Patice
Topikgazda
válasz
MasterMark #29030 üzenetére
RED csendesebb a Green-nél + Green parkol veszettül.
-
Patice
Topikgazda
válasz
MasterMark #29026 üzenetére
2,5-es halkabb, de drágább bár:
2,5-es 1 TB WD Blue - 15K
3,5-es 1 TB WD Red - 16KHa csak 1 TB kell, akkor szerintem mindkettő jó választás.
WD Blue-ból van 3 db 750 GB-osom, parkolták a fejet gyakran, de megoldható, kikapcsolható és akkor nincs gond velük. Szerintem az 1 B-os is ugyan ez. Halknak elég halkak.
WD Red-ből 2 és 3 TB-osakkal van tapasztalatom. A TB-os tányéroknak köszönhetően elég halkak, a 2 TB-os halkabb persze, mint a 3 TB-os. Ezért azt gondolom, hogy az 1 TB-os még halkabb 1-2 dB-lel a 2 TB-osnál is.
Ezek nagy valószínűséggel már nem parkoltatják a fejet. Korábban olvastam olyan RED-ekről, amik igen, de azokban is kikapcsolható. Az enyéim közül egy sem volt olyan.Szerintem.
-
Patice
Topikgazda
válasz
MasterMark #29023 üzenetére
Milyen méretben? 2,5 vagy 3,5?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #29013 üzenetére
Ugrik a kép 1 kockával. Nem mindenki látja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Path of Exile (ARPG)
- MÁV topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dune: Awakening
- Elektromos autók - motorok
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged