- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Hívószám-hamisítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Smooth
senior tag
válasz
krichd1 #29973 üzenetére
Én nem izgulok, de köszi az aggódást
Azt tudtátok, hogy a hama nem egy sufni üzlet, aki csak hordja be a felcimkézett kínai vackokat? (bár OEM cuccokat logóztatnak ők is, azért csak 90éves múlttal rendelkeznek, igen komoly minőségellenőrzéssel és logisztikával)
Biztos nem sokan tudnak róla, de a felelősségbiztosításuk kiterjed az általuk forgalmazott termék, gyártási hibából eredő meghibásodások okozta károkra is.
Ha falitartójuk miatt leesik a TV-d (és az bizonyíthatóan anyaghiba miatt történt, nem pedig a tipli fordult ki a falból), akkor kifizetik a tartód, a TV-d, és az alattuk megsérült bútort/burkolatot. Ismerősöm a legolcsóbb kis szutyi notebooktáskájukat vette meg (ezt mondjuk nem is értem, miért), majd annak a fém karabínere belül átlyukasztotta a bélést és rommá karmolta a gépet. Ki is fizették neki.
Szóval, ha ez a NB táp hazavágná a gépemet, akkor majd fizeti a biztosító. Elhiszem, hogy elkerülhető lenne a kellemetlenség, ha más márkát vennék, de nekem még nem volt rossz tapasztalatom velük, ellenben mással már igen (akkor mi a garancia, hogy egy nagy név 0% hibaaránnyal dolgozik és nem pont én fogok ki mégis egyet, ami majd kinyiffan - de legalább fizettem érte 10× árat)
Magyarországon annyira erős ez a sztereotípiákból építkezés - pl. csak a folkszvágen az autó... hadd ne mondjam, mennyi gond volt a céges golfokkal és skodákkal - az összes állt traileren/út szélén, 30ezrenként vezérműlánc, legalább egy, de akár két motorgenerál, hengerfej, dugattyúkar törés, elektromos gondok stb, pedig mindet úgy kezelik az üzletkötők, mint a sajátjukat - 4-5éves korukban úgy adjuk le őket, mintha kb 1éves tesztautók lettek volna egy szalonban.
Szóval én nem zárkózom el a B-brandektől sem. Asus-t istenítik sokan. Nekem csak egy volt, de azzal csak a gond. Azután egy Giga, amivel semmi gondom, majd onnantól kizárólag a sokak által lesajnált Asrock lapokkal dolgozom. Teljesen hibamentesen, remek teljesítmény mellet, kiváló áron. -
bajnokpityu
félisten
válasz
krichd1 #29816 üzenetére
igen,ilyesmit. de én leszoktam az akkuról,megvan annak is a hangminőségi hátránya.én ezen túl tudtam lépni a saját tápommal. sima is, dinamikus is,és felbontásban is tudja,amit kell. cserébe nagyon rossz a hatásfoka,és nem jó mindenhova, és drága.
ahogy elnézem komolytalan stabilizációt jelent ez az dacnak való usb port. semminél jobb,de éppcsak.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
krichd1 #29810 üzenetére
ugyan, nem pont giga cuccként, inkább saját kivitelezésben csináltam ilyesmit. (sztem sokkal komolyabban,mint a gigáék csinálhatják, ha nekik highend a nichicon BP kodér).
hallható, tényleg, még olyan cuccon is, ami lekapcsolja a tápot zenélés közben (tabla). a tápvezeték ugyanúgy létrehozza az usb kábelen belül a saját elektromos terét, és ez tisztább,mint a sima usb táp. ráadásul akkoriban diamond usb kábelem volt, ami meg szintén létrehozza a saját "erőterét", tehát még annyira nem kellett volna hallani, és mégis.hogy mennyit ért? az akkori lánchoz képest kb árral arányosan javult, ha nem kell sokat fizetni érte, akkor én ilyet választanék, de tizezet már nem adnék érte, akkor inkább csinálok megint egy saját tápot, és az usb bővítőkártya is arról ehetne. (2rugós kártyám van, ez kb ugyanannyit hozott,mint a táp)
xmost használó usb dacok szinte mind usbről táplálkoznak (nagy a fogyasztása az xmos chipnek, ráadásul nem annyira érzékeny a táp minőségére)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged