- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Askformore
senior tag
Sziasztok! XBMC-t használok (13.2 Gotham), és az a problémám, hogy mikor lapozok a filmek közt, akadozik.. a lejátszás rendben van. Több verziót is próbáltam. Köszi a segítséget előre is!
-
Askformore
senior tag
válasz
MasterMark #31586 üzenetére
És mit kellene tennem?
-
Askformore
senior tag
Hello!
Segítséget szeretnék kérni. Van egy Samsung TV-m, gépre kötve, Motion Plus bekapcsolva (tetszik a folyamatosság), XBMC-t használok. Ha a HDD-t rádugom a tv-re, akadásmentesen megy a film, de ha XBMC-vel nézem, néha beakad a pásztázáskor. Ha kikapcsolom a Motion Plust, akkor nem akad, de elveszik ez a folyamatosság érzet. 2 napja ezzel szenvedek..bármilyen ötlete valakinek?
Egy kép az info sávról:
-
Askformore
senior tag
-
Askformore
senior tag
Hello! Szeretnék HTPC-t építeni, de nem igazán értek hozzá, viszont utánaolvasgattam kicsit. Igazából arra kellene, hogy XBMC-t futtassak rajta (720p,1080p filmek), illetve torrentezésre. Továbbá szeretném rádugni az 5.1-em. Ezeket néztem ki hozzá:
Alaplap
RAMHázat még nagyon néztem, esetleg egy ilyen. Vinyó pedig egy sima sata2, 3,5" valami lenne.
Szerintetek ez az összeállítás elég?
-
Askformore
senior tag
válasz
Askformore #18547 üzenetére
Valaki tudna segíteni ebben? Sima médialejátszóra fel lehet rakni az xbmc-t? Ha HTPC-t veszek/építek, létezik hozzá megfelelő távirányító?
-
Askformore
senior tag
Ha folyamatosan rá van dugva a hdmi, akkor mindig a tv-n indul. Ha kihúzod, és úgy indítod el a laptopon, akkor a következő tv-s használat előtt emlékeim szerint vissza kell állítani. Ja és "maximált ablak használata igazi teljesképernyős mód helyett" nálam be van pipálva, nem tudom számít-e valamit.
Ha már XBMC a téma.. nem tudod mitől lehet, hogy egyik napról a másikra eltűntek a filmjeim, és nem olvas be semmi újat?
-
Askformore
senior tag
Az xbmc/rendszer/képkimenet beállításban ha átrakod a megjelenítés típusát "teljes képernyő 2"-re, akkor mindig a másodlagoson fog elindulni a program. Nálam laptopról fut, ami egy hdmi-vel van az lcd-re kötve. A hangot pedig úgy oldottam meg, hogy van egy 5.1-em, amihez van egy átalakító (fehér+piros rca), amihez egy újabb átalakító kábelt hozzádugva sima jacket varázsoltam belőle, amit rádugtam a tv headshet dugaszába. Gondolom így nem 5.1, de szól minden hangszóró
-
Askformore
senior tag
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni!Szeretnék egy kis kütyüt az lcd mellé, amit távirányítóval tudok kezelni, tudja futtatni az xbmc-t, lejátszik 1080p-s mkv-t, rá tudok dugni külső hdd-ket, illetve egy 5.1-es hangrendszert. Most nem tudom, hogy erre egy médialejátszó, vagy egy htpc összeállítása lenne-e a legjobb megoldás, ebben kérném segítségetek, lehetőleg konkrét termékek linkjeivel.
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest