- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem van egy ilyen gép C60M1 lappal, 2GB RAM, 2,5"HDD a rendszernek. Passzív. 14W-ot fogyaszt alapon, a 2T-s tároló HDD leállítva. Max 30-40 W. Pico PSU, kocka táp.
Ennek nem kell előtérbe lennie, ezért el kell dugni valahová. Ekkor már egy 1000Ft-os midi ház teljesen jó neki.
Így mindjárt olcsóbb lesz.
Szerintem 35 ezer forintból megáll. A "nagy" tároló HDD(k)-et meg úgyis megvennéd bármilyen NAS-ba is.
Nekem linux fut rajta. Szervernél sokat számít. Kevesebbet dolgoztatja a gépet ugyanolyan igény esetén. Szerintem vannak már kész disztribúciók is amiket telepítés után ugyanúgy állítasz be mint egy NAS-t. -
gery2123
őstag
Asrock Q1900 itx, ház, pico psu, 2gb ram, winyo.
Nekem ezek összesen 43k kerültek. Igaz a vinyo és a RAM használtan van véve de engem nem zavar. Nekem lc power ház van táppal együtt, mert az az egy komment nem érdekelt az iponon hogy neki már hány lapot nyírt ki. De összesen 43k. Linux alap, ftp,smb,torrent +Kodi fut rajta. 10 emelet panel lakás és terhelés alatt eddig max 55-60fok volt a hőmérséklet. Semmi venti zajtalana. Csere lesz de csak egy noti vinyo lesz a 3,5" helyett. Alaojáraton 40 fok körül mozog a hőmérséklet. Teljesítmény nekem megfelelő, nem is akartam nagyobbat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Milyen okostelefont vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AliExpress tapasztalatok
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Opel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest