- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem van egy ilyen gép C60M1 lappal, 2GB RAM, 2,5"HDD a rendszernek. Passzív. 14W-ot fogyaszt alapon, a 2T-s tároló HDD leállítva. Max 30-40 W. Pico PSU, kocka táp.
Ennek nem kell előtérbe lennie, ezért el kell dugni valahová. Ekkor már egy 1000Ft-os midi ház teljesen jó neki.
Így mindjárt olcsóbb lesz.
Szerintem 35 ezer forintból megáll. A "nagy" tároló HDD(k)-et meg úgyis megvennéd bármilyen NAS-ba is.
Nekem linux fut rajta. Szervernél sokat számít. Kevesebbet dolgoztatja a gépet ugyanolyan igény esetén. Szerintem vannak már kész disztribúciók is amiket telepítés után ugyanúgy állítasz be mint egy NAS-t. -
gery2123
őstag
Asrock Q1900 itx, ház, pico psu, 2gb ram, winyo.
Nekem ezek összesen 43k kerültek. Igaz a vinyo és a RAM használtan van véve de engem nem zavar. Nekem lc power ház van táppal együtt, mert az az egy komment nem érdekelt az iponon hogy neki már hány lapot nyírt ki. De összesen 43k. Linux alap, ftp,smb,torrent +Kodi fut rajta. 10 emelet panel lakás és terhelés alatt eddig max 55-60fok volt a hőmérséklet. Semmi venti zajtalana. Csere lesz de csak egy noti vinyo lesz a 3,5" helyett. Alaojáraton 40 fok körül mozog a hőmérséklet. Teljesítmény nekem megfelelő, nem is akartam nagyobbat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- BestBuy ruhás topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest