- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Apple Watch
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Melyik WRT? Nálam DD-WRT van fent.
Ahogy írtam régen volt, de routeren asszem nem sokat állítottam, inkább a hálókártyákon: jumbo packet, ahogy írtam, különböző flow control-ok, green funkciók kikapcsolása, stb...
Előtte nem ment, csak 30MB körül. Az állítgatások és tesztelgetések után sikerült belőle 80-90MB-ot kipréselni, ott már a HDD-k is korlátoztak, de amúgy sem ment gyorsabban, iperf-el mérve sem.
Persze az is lehet, hogy azóta 2 év alatt csiszolódtak a lan driverek vagy legalább az alapbeállításaik. Mostanában nem másoltam vele, nem tudom mit bír.
Az biztos, hogy anno megszenvedtem vele.És ez csak az egyik része volt. Amikor sima win megosztással ment ez a sebesség FTP-n akkor is képtelen volt ilyen átvitelre. Kb. 6-7 FTP szervert próbáltam ki, de a bufferektől és magától a programtól függően változó volt a sebesség. Volt amelyik 30/20-al másolt down/up irányokba. Volt amelyik 40/40 körül. És volt amelyik down hozta amit kell: 70MB/s, de uploadban 10MB-ot tudott összehozni.
Ed Parker: cat5 elvileg nem elég neki. cat5e kell legalább. De ahogy fentebb írtam, szerintem még ezen kívül sok mindentől függhet. De az is látszik, hogy másoknak meg megy ahogy összedugták.
-
-
Ed Parker
nagyúr
Mondjuk inkább így, az a jo ebben a htpczésben...
Mert hogy doboz nélkül ótvar kábel katyvasz az egész. Es nem szép.
Pont hogy a szép ház adja meg ívét a dolognak, hogy öröm ránézni.Nekem is csinált egy hasonló trükköt, csak nekem a merevlemezt állította át IDE-ről valami másra, ami után toszott felállni a rendszer.
Fincsi volt megtalálni az okát -
cekkk
veterán
-
drdr
senior tag
XBMC nem kezel tunert, xbmc csak egy frontend ehhez kell egy kiszolgáló (BackEnd) pl. a media portal. XBMC-hez egy media portal plugin kell és láthatóak lesznek számára a csatornák és epg. Egy a fontos, hogy olyan legyen a tuner kártya ami tökéletesen kompatibilis a DirectX DirectShow-val ill. BDA kezelésével. Én egy AverMedia Volar HX-et próbáltam ez is működött, de kicsit lassú, mert csak szoftveres a HD tartalom kezelése.
Nagyon ígéretes, féléve próbáltam a felvétel, epg működött, egy kicsit döcögős volt a tuner miatt, de egy PCIe kártyával tuti jó lehet. Nagyon gondolkozom, hogy a "TV" is a HTPC-be kerül nálam, mert féltucatnyi mindenféle 1-2-3 tuneres DVB S/S2/T set top boxot próbáltam már, de mind szoftvere hulladék, tele hibával, gyakorlatilag használhatatlan, legyen rajta Spark vagy Enigma2 rendszer...
Szóval én ezekkel szemezek, főképp a két S2 tuneres és CI modulos változattal...
http://www.tbsdtv.com/products/tbs6991-dvb-s2-dual-tuner-dual-ci-pcie-card.htmlThis device is provided with both Windows BDA driver and Linux driver up to the latest kernel. The unique TBS MCE tool makes it possible to read CAM/Smartcard on Windows7 Media Center, thus your satellite subscription TV can be watched/recorded on Windows7 Media Center. On Linux platform, you can also watch PayTV by using relative software on Linux. TBS6991 is compatible with Windows7 Media Center, MediaPortal, DVBlink, DVBDream, DVBViewer, ProgDVB, Skynet, TSreader, XBMC,MythTV,VDR and many other popular softwares.
Main Features:
Watch Satellite TV & listen to Radio on PC
DVB-S2/DVB-S SD or HD TV Receiving
Real Time and Scheduled Program Recording(PVR)
Time Shifting to Pause Live TV
Dual Tuner for Recording Two Different Channels/Transponders
Unicable/One Cable compatible
Dual Common Interface Support
Blindscan
High reliabilityApplications:
HTPC
IPTV Streaming Server -
Peetee(tm)
aktív tag
Az igazság, hogy nekem eszembe sem jutott az ilyen, pedig nekem is van egy 14colos crt nem emlékszem milyen márkájú monitorom, de szintén felajánlom bárkinek, akinek szüksége lehet rá, elsősorban olyannak, aki hátrányosabb helyzetben van. Tanulási célra még teljesen tökéletes (2 éve nem volt bekapcsolva).
Annyi hozzá tartozik a történethez, hogy ez helyileg Zákányszéken található (Szegedtől 20km-re)
Bárkinek szívesen oda adom aki el tud érte jönni.
Fuvart nehezen tudom megoldani, mert 99% pesten vagyok. -
Peak
addikt
Kis pontosítás szükséges, a félreértések elkerülése végett.
A monitor és a hangszórópár a szomszédomé, egy idős ujságiró hölgyé volt, tipp-topp állapotban van mindkettő. Most hétvégén volt lomtalanitás, és engem kért meg, hogy vigyem le a ház elé, de elkértem tőle, hogy ne legyen elkótyavetyélve, esetleg hátha jó helyre kerülhet. -
Peetee(tm)
aktív tag
jaja, de az a bajom a pici házakkal, hogy felforrnak, tapasztalat (silverstone SG5), ezért szeretnék valami nagyobbat, de mégsem böszmét, valamint ha jól láttam az a műanyag ívek leszedhetőek, akkor meg már sztem elég korrekt a mérte. Szerintem oldalankét alul és felül(műanyagokat levéve) kb 5-5cm nyerhető.
-
zsigus
őstag
Nekem pl. zajosodik a kép felső része, világos (főként fehér) képnél egy ilyen kábellel: [link] (a TV-hez adták).
Lefényképezni nem tudom, mert szabad szemmel is csak akkor látszik ha fél méterről nézem, ettől függetlenül rontja a képminőséget normál távolságból is.
Valami állandó zavaró tényező lehet a dologban, de annyira nem érdekel a dolog, hogy utána járjak.
Ha lesz rá időm/pénzem majd cserélem a kábelt.
De most már elege offoltunk.
-
zsigus
őstag
"egész pontosan mitől javulna meg magától egy hibás jelfolyam?"
Másodpercenként 60-szor frissül, de ha csak az egyik képkocka tartalmaz hibás pixelt akkor azt nem fogod látni. Sőt talán még azt sem, hogyha több képkocka tartalmaz egy kis zajt ami a képernyő más területén helyezkedik el.
Ha 24p-s állománnyal teszteled sztem nagyobb eséllyel találsz ilyet...
#14069 sb: 500-féleképpen lehet hibás egy adatátvitel. Lehet egy pixel, egy teljes képkocka vagy akár minden képkocka is hibás.
-
sb
veterán
Ez egyébként sajnos régen megszokott volt. Amikor én vettem a Samsungom 3-4 éve akkor még szinte az volt a csoda, ha 60Hz-en kívül is lehetett pixelhelyes képet kapni.
Pedig ugye semmin nem múlik, egyszerűen csak át kell engedni a kapott jelet mindenféle hókuszpókusz nélkül a képre. Csak épp ezt bebetonozták a 60Hz-es módhoz és máskor inaktív volt.Aztán lassan elkezdték beletennia gyártók, hogy más frissítéseken is elérhető legyen. Vagy direktben az 1:1 pixel mapping mód, vagy ha nem is direktben, de a képjavítók kézi kikapcsolásával ugyanaz elérhető.
Haverom régebbi LG-jénél amúgy abszolút nincs ilyen gond, az említett LD450 meg újabb 1-2 évvel mégis fennáll nála. Igaz, ez kb. a legolcsóbb modell volt akkor a haveré meg középkategóriás volt anno.
Bár mondom ennél is alig látszik szerencsére. Monitorként használva mondjuk fél méterről már zavaró lenne, de htpc-hez jó.
-
sb
veterán
Igen. AC3filter pl. tudott ilyet régen, amikor használtam. Ott a mátrix, és be lehet állítani a keverést. Régebbi XBMC-ben is mintha láttam volna, de csak bizonyos imeneti típusnál a film lejátszási menüjében tudtam egyedileg a filmre engedélyezni. Ilyen kéne, csak kodek/alapbeállítás szinten.
A LAV filtert feltettem, de még csak 2 percet nézelődtem, ott is volt vmi keverési mátrix menüpont úgy láttam, de nem jött elő rá semmi.
-
zsozso1
tag
Hm, értem. Ettől függetlenül még mindig azt mondom hogy a PC bemenet választásnál sem szabadna ilyen látványosan ezt produkálnia, hiszen ezek szerint ezt pont azért találták ki hogy a legjobb, "belenyúlás mentes" képet adja.
Egyébként a Samun ez úgy működik hogy van egy HDMI-DVI nevű bemenet, elvileg ez lenne a PC bemenet, de bármelyik bemenetet át lehet nevezni PC-re és kész. Kipróbáltam és mindegyik bemeneten ugyan azt a képet produkálja (minden ketyere kikapcsolva), bármilyen legyen is a frissítés.
Én azért a helyedben (ha van rá lehetőség) kipróbálnám egy másik tv-vel (esetleg egy másik kábellel) mert ez így nem kóser.
(Találkoztam már olyan kábellel ami csak 60Hz-en volt képes normálisan működni a többin nem volt meggyőző) -
zsozso1
tag
Hú, itt valami nagyon nem jó!!! Ilyet nem nagyon kellene csinálnia a tv-nek ha frekit váltasz. Én most kipróbáltam (60Hz, 50Hz, 25Hz, 24Hz, 23Hz) és teljesen egyforma a kép (Samu 46 C8000) minden hülyeség kikapcsolva, sőt megnéztem a vetítőn is (Mitsubishi HC4000) és ott is ezt tapasztaltam. Nézz körül a tv menüben hátha valami el van állítva. Arra már nem is merek gondolni hogy filmeknél is így viselkedik az LG, vagy azokat is 60Hz-en nézed? Biztos hogy a megjelenítőnél nem stimmel valami. El hiszem hogy így nem tetszik a 24Hz-es megjelenítés, de hidd el ennek nem így kellene kinéznie.
Még egy mondat a kábel témához. Lehet hogy 117cm-en nem jön ki annyira (bár én azt is bőven észre veszem), de 238cm-en már zongorázni lehet a különbséget. -
python1
veterán
Szerintem is hagyd a fenébe,tényleg a megjelenítőd,kábeleid korlátait elérted.
Bizonyos szint alatt,kábel,technika tény,hogy nem lehet észrevenni a különbségeket,rengeteget szívtam én is a kábelekkel.Több tucat kábellel dolgozom folyamatosan,audio-ban már eljutottam referencia kábelekig,most HDMI-ben sem fogom elaprózni,biztos ami biztos alapon.
Ennek ellenére senkit nem szeretnék,vagy bátorítani semmire,mindenki saját maga döntse el,hogy neki mi a legmegfelelőbb. -
NTX
tag
Nekem csak hobbi a házimozi, hifi, nem vagyok szakmabeli, a technikai hátteret alapjaiban ismerem, de mélységében nem.
Amint viszont biztosan ki merek jelenteni, mivel hasonló kategóriás rendszerem volt, Dune Base - Popcorn c200, Arcam - HK, LG 47 - Samsung 46, htpc ati 6450 - 6550 van különbség.
Nálam a lejátszásnál az xbmc, előtte Dune esetében az automatat frekvencia váltás mindig be van kapcsolva, tehát a filmeket általában 24p-vel, néhány koncert BD-t 60 hzvel játszok le. Nem is nagyon próbáltam az eredeti forrástól eltérő frekvencián lejátszani. Amennyire emlékszem, sima számítógép monitorként mikor váltogattam a HZeket, fix, mozgások nélküli képernyőn, nálam nem volt élességbeni, látható minőségbeni különbség, bár nem is nagyon figyeltem, de szerintem feltűnt volna. Így már értem mire gondolsz, ez nekem is furcsa, de nem ismerem az LGt, ezért nem tudok rá mit mondani. Nálam nem kellett PC üzemmódra váltani, csak a teljes pásztázást kapcsoltam be, a 16:9 helyett, így helyes képarányt, képméretet jelenített meg. Tényleg csak az marad, hogy valahol kipróbálod egy másik megjelenítőn. -
törölt tag
Miért vagy tanácstalan? A jelenlegi tévéden nem érzékelsz különbséget, hagyd a témát a francba, ennyit ért, többet nem. A továbbiakban ráérsz foglalkozni az egész üggyel, ha megjelenőt cseréltél. Feltételezem feljebb lépsz, amúgy is az apróbb eltérések annál jobban látszanak, minél jobb maga a készülék melyen nézed.
Régebben mikor még jobban érdekelt a téma, nézegettem filmek elején a 20th Century Fox logo-t. No ott az éleknél a recékben voltak eltérések. Mostanában egyre figyelek, ezt mindig betartom: azonos kábelt használok az erősítőig, majd az erősítőből a megjelenítőhöz. 2 HDMI kimenettel (1 kép + 1hang) a képnek egy vetítő felé nagyon rendben lehetne az az Inakustik.
-
NTX
tag
Pedig ezen a TVn ki kellene jönni a különbségnek, elég nagy hozzá és fullHD, bár az inaccustic kábelet nem ismerem, de a tesztet sem nagyon értem, az első képek alap számtógép megjelenést tartalmaznak nem filmet. Az utolsó képeken az alaplap egy fotón van? Én minden esetben htpc felhasználásra, filmnézésre, azon belül is BluRay nézésre gondoltam, hiszen számomra ez a fő felhasználási cél. Mindig is azon teszteltem, soha meg se figyeltem, hogy számítógép monitorként vagy képnézegetés során van-e ennek jelentősége. Képnézegetésnél valószínűleg van, ha a kép felbontása is megfelelően nagy felbontású.
Továbbra is csak azt tudom javasolni, hogy ha budapesti vagy (Budapesten kívűl nem tudom milyen lehetőségek vannak), illetve gyakran jársz arra, teszteld le az általam előzőleg említett, vagy akár más kábeleket, BD filmmel! Nézd meg ugyanazt az 5-10 perces részét a filmnek, egymás után, különböző kábelekkel. Amikor én kerestem kábeleket én is elmentem a Kácsában és egy hifi boltban, elhoztam 3-4 kábelet, letetettem az árukat, teteszteltem, visszavittem, visszakaptam a pénz. Sehol nem vették zokon, ha nem az ottani kábelt vettem meg, hanem egy másik boltban. -
NTX
tag
Milyen típusú volt a megjelenítő, mekkora méretű? Ha van lehetőséged rá, (ahogy előzőleg írtam nem kell megvenni) tényleg javaslom, hogy próbálj ki pld egy legolcsóbb Furutech, Audioquest és Kácsa hdmi kábelt, akár 1,5 méteres méretben. Nekem a Dune médialejátszón és Samsung 46 TVn egyértelműen látni lehetett a különbséget.
-
NTX
tag
Szerintem teljesen mindegy, hogy a netes, újságos tesztek mit írnak ebben az ügyben. Sok boltban (pld. Kácsa) van lehetőség arra, hogy a vételár letétele mellett, 2-3 napra tesztelni hazavigye mindenki az általa kiválasztott kábelt, vásárlási kötelezettség nélkül, ezért mindenki ki tuja próbálni a saját rendszerén, hogy lát-e és hall-e különbséget vagy sem. Én a véleményemet sokéves SAJÁT tapasztalat alapján írom, úgy hogy volt már nálam nagyon olcsó és nagyon drága kábel is.
-
faresz5
aktív tag
Mivel digitális jel megy át rajta, így nem is hallhatsz különbséget, persze elkel adni a drágább termékeket is valami marketing szöveggel.Nagy valószínűséggel ugyanazon a gyártósoron készülnek a márkások is, csak éppen más matrica van rányomva, éppen mit kell a gyártósorral legyártatni. (Ezt mondom úgy,hogy kb 60-70féle hdmi kábellel volt már dolgom.)
-
drdr
senior tag
Igen ez rendben, csak rengeteg olcsó High Speed noname kábel van. Sajnos ezek élettartama sem éppen hosszú és fene tudja, hogy tényleg "High speed"-e.... Szóval vmi márkásabb kábel talán nem zsákbamacska, persze drágább lesz... (Ettől függetlenül biztos lehet olcsót és jót kifogni, nekem nem sikerült, pedig mind High Speed with Ethernet volt)
-
törölt tag
-
Peak
addikt
Hm érdekes. Ha bármilyen VIDEO állományt játszol le, a DTS hangsávot simán bitstreameli Toslinken, az erősítő szépen felismeri és kikódoja.
Ha viszont a MUSIC menü alól mész .DTS zeneállomány játszani, az egy másik rutinon megy ki, és sima 2ch PCM-ként érkezik az erősítőbe.
Előtte a WASAPI digitális kimenetet ellenőriztem, beállítottam, teszteltem a DTS formátumot is.
Na ez a bug már mehet is az XBMC fórumára a fejlesztőknek.
Szép munka tendetiti! -
Szabo.Peter
csendes tag
-
drdr
senior tag
Tréfás az, hogy időnként meg jó. A DXVA-s lejátszásokkal van baj, MPHC nem szaggatott madVR-rel...
Memóriát próbálok másikat szerezni, megnézem majd azzal mi a helyzet.... Most a LoVo 1600 MHz-es, de láttam itt már, hogy 800MHz-en meg 1033 is használnak, szóval nem lehet az a "szűk keresztmetszet".
-
Szabo.Peter
csendes tag
Ez alapján igen
HDMI™ Version 1.4 to Support 3D Video Formats, Audio Return Channel, Deep Color™, x.v.Color™, LipSync, Dolby® TrueHD, DTS-HD Master Audio™, DVD-Audio, Super Audio CD, Multichannel PCM and CEC
Dolby® TrueHD, DTS-HD Master Audio™, Dolby® Digital Plus, DTS-HD High-Resolution Audio™ Decoding -
drdr
senior tag
SATA AHCI-ben,, AMD 12.6-os chipset driver telepítve... Eszköz kezelőben, minden rendben, nincs probléma. Teljesen friss install, már nem tudom hanyadik, wind update-ek telepítve, Alaplapi Audio letiltva, semmi felesleges driver nincs telepítve, sőt néhány szervízt le is kapcsoltam. Lehet egyszer sort kerítünk rá és találkozunk
-
drdr
senior tag
Erre gyanakszom én is, a vinyó jól másol hálózaton is, 70MB/s volt. Green tehát eleve lassú, de ez azért elég kellene legyen a videó lejátszásnak. Viszont ha file-t másolok 2 partició között, az rendesen megfogja a rendszert, egy böngésző indítás ilyenkor erősen
leassul. Ilyet inteles gépeken nem tapasztaltam. Valahogy olyankor a multitasking nem érvényesül. Kíváncsi lennék rá, ha az oprrendszer ssd-n lenne. -
drdr
senior tag
XBMC alatt a videó szaggat természetesen.
Asrock A75M
A8-3870K
2x2GB Kingstone LoVo
2 TB green WD (Sata3)Ezek a paraméterek és erősítőre kötve, amely passthrough-ban van, azaz átengedi a tv-nek a videót.
A lejátszott videó a vinyón van, nem a rendszer partición. A videó akadva indulása és pár frame-droppolás induláskor kivétel nélkül minden videóval megvan. Érdekes, hogy az mpc nem produkálja a droppot induláskor, beletekeréskor sem akadozik, még az xbmc elég rendesen. Xbmc most egy múltheti vmelyik nightly build, de az eden rc2 is hasonlóan viselkedik...
-
drdr
senior tag
Akkor még egy kicsit pontosítok. Az xbmc eleve úgy indul, hogy akadozik, nem tudom másnál is így van-e.. ekkor dob pár framet. Ez minden fps-sel így van. Néhány régebbi amin mint pl. Shrek 1, 2. az 25 fps az akadozik az elejétől, majd visszatekerek párszor és akkor már nem...
Sajnos én is elég könnyen észreveszem a hibákat. Eddig az XBMC-re is azt mondtam, hogy de jó, de szép, de ahogy láttam a madVR-t, azt kell mondjam, ha az xbmc nem is szaggat épp, a madVRaz MPCHC-vel folyamatosabb, holott xbmc is az, de egy pici árnyalatnyi különbség van. Linket nem adnék, és több gigát esetenként 10 gigát nem tudok feltölteni sehová, a Shrek elérhető több helyen is, a több gigás mkv változat, amivel gondom van pl. 2-3 videó van amivel tesztelni szoktam, Avatar elején amikor az űrben vannak, ill. a nagy kerekű dömper, aminek a kerekeiben a nyilak vannak... másik Hubble első 1-2 perce. Előzőek 23 fps-sel, Shrek 1-2 Dreamworks intro a lufis kissráccal ill. a mesekönyv beúszik a képbe alulról... ezeken jól látszik a folyamatosság (vagy akadás)... Próbáltam a Killa sample-t, azzal nincs gond, hibátlan. De mint mondon, a 23 fps is jó, a 25-30 fps akad, míg párszor nem tekerem vissza. Utána nézhető.
De nem én vagyok az egyetlen akinek ilyen gondja van, olvastam talán XBMC-s fórumba, ha lesz több időm megkeresem, belinkelem, ott is a órajel állítgatással lehetett javítani a helyzeten...Ha jól emlékszem a catalyst hibájának tudták be. 12.6-os chipset driver használatát ajánlják és a 11.4-es driver a videó karihoz... ezt a konbinációt ki fogom még próbálni. Ha minden jól megy a 7végén. Csak rendesen le kell bekapolni a jelenlegi rendszert, ez most így ahogy van eddig talán a legjobb... nem akarom újra telepíteni ha vmi elk*ródik.
http://downloads.guru3d.com/AMD-Catalyst-11.4-Win-7-Vista-x64-download-2711.html
http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/raid_windows.aspx -
sb
veterán
Ez egy teljesen más probléma. TV beállítás kérdése.
Általában úgy vannak beállítva a TV-k, hogy 60Hz-en váltanak "PC módba". Vagyis ott jelenítik meg a képet úgy, mint a monitorok:
- 1:1 pixel mapping, átméretezés nélkül
- képjavítók, élkiemelők kikapcsolvaA 60Hz-en kívüli más felbontásoknál pedig a fentiek általában automatikusan bekapcsolnak így nem egy éles, pixelpontos kép az eredmény.
Innentől kezdve attól függ a TV enged-e kézi beállítást. A régebbi modelleken volt úgy, hogy nem lehetett mindent ki/bekapcsolni (főleg az 1:1 pixel mappinget), így nem lehetett sima, éles képet elérni. De az utóbbi évek modelljeiben ezt már megoldották és beállítható kézzel. Onnantól pedig a 24Hz is ugyanolyan sima, éles képet ad, mint a 60Hz.
-
Tomix24
addikt
A 24p a sebességre van hatással, nem a kontrasztra. Amikor vált pl az XBMC 24p-re akkor a TV-t is állítsd be hozzá, majd meglátod hogy oda is kell profil a TV-n(nálam kell). Ráadásként kapcsold be a Real Cinema vagy hasonló nevü társát is hogy tuti 24p-n nézd. AMD ATI esetén pedig nem árt kikapcsolni az összes kontraszt javító,kép elmosót , stb-t a Catalyst-ben.
-
-
drdr
senior tag
Sajnos nem az a megoldás. Ezeknek az alapbeállításokon túl vagyok már. Korábban az asrock lemezén levő catalyst-et telepítettem. Elsőre jónak tűnt, de egyes játékoknál problémák adódtak, ezért most a 12.6 van telepítve. Közben néhány szolgáltatást is kiiktattam, így 29-30W a fogyasztás videó lejátszás alatt 35körül. Az új catalystban vannak energia a profilok, ez 1500MHz-et állít be minimumra. Szóval az amd is érzékelte, hogy kell az órajel. Most már csak egyes 25 és 30 fps videokkal van bajom. Pl.az egyik kezdetén a lufis kiscsávó repül a holdra (dream works ) ez szaggat és akkor végig szaggatni fog. Ha 2-szor visszatekerem, akkor megszűnik a szaggatás. Ezt nem tudom mihez kötni. Nem lehet órajel probléma, inkább cache-ekész Tudja valaki,hogy xbmc-ben belehet-e állítani valamely xml-ben,hogy mennyi video cachet használjon? Vagy valami ilyesmi....
-
HookR
addikt
"Illetve van lehetőség illeszteni kábeleket és csatlakozókat még további eszközök számára is, úgy mint ODD és HDD?"
4 pin Molex --> 3x SATA Power converter - Ha a kész megoldásokat favorizálod. De át is alakíthatod a kábelt az egyéni igényeidnek megfelelően, ha nem szeretnél plusz csatlakozókat beiktatni és van némi affinitásod a barkácsoláshoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged