Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTX
tag
Pedig ezen a TVn ki kellene jönni a különbségnek, elég nagy hozzá és fullHD, bár az inaccustic kábelet nem ismerem, de a tesztet sem nagyon értem, az első képek alap számtógép megjelenést tartalmaznak nem filmet. Az utolsó képeken az alaplap egy fotón van? Én minden esetben htpc felhasználásra, filmnézésre, azon belül is BluRay nézésre gondoltam, hiszen számomra ez a fő felhasználási cél. Mindig is azon teszteltem, soha meg se figyeltem, hogy számítógép monitorként vagy képnézegetés során van-e ennek jelentősége. Képnézegetésnél valószínűleg van, ha a kép felbontása is megfelelően nagy felbontású.
Továbbra is csak azt tudom javasolni, hogy ha budapesti vagy (Budapesten kívűl nem tudom milyen lehetőségek vannak), illetve gyakran jársz arra, teszteld le az általam előzőleg említett, vagy akár más kábeleket, BD filmmel! Nézd meg ugyanazt az 5-10 perces részét a filmnek, egymás után, különböző kábelekkel. Amikor én kerestem kábeleket én is elmentem a Kácsában és egy hifi boltban, elhoztam 3-4 kábelet, letetettem az árukat, teteszteltem, visszavittem, visszakaptam a pénz. Sehol nem vették zokon, ha nem az ottani kábelt vettem meg, hanem egy másik boltban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- Házimozi haladó szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) 4GB DDR4 2400-3200 MHz NAGYTÉTELBEN!
- Honor Magic 8 Lite 256GB Midnight Black Újszerű állapot 2029.02.11. garancia
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest