- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peak
addikt
Elnézést, azt hittem szakmabeli vagy és érted az első 4 kép jelentőségét és értelmét. Nem akartam velük zavart kelteni, bocsánat.
Tehát a lényeg az, hogy a 60Hz és a 24Hz frissítése között olyan mértékú képminőség különbség van, amely kijött ugyan ezen LCD TV-re kötve a HTPC-n kívül az alábbi lejátszókkal is:
- Acer RevoView RL100
- Popcorn Hour C200
- Popcorn Hour A300
- A.C.Ryan PlayON!HD2Ugyan ebben a képmódban működnek a lejátszók is 24Hz üzemmódban.
Az időzítések olyan szinten "gyengék", hogy jól láthatóan villódznak a pixelek, ha a TV direkt PC üzemmódra álliva veszi a jelet a HDMI bemenetről.
Ha átváltom Blu-ray vagy HD-DVD presetre, akkor bekapcsol a csodaelektronika, de ebben a pillanatban már bele is nyúlt a képbe, tehát tökre nem azt látom, ami a fájlban van, hanem valami szinezett, korrigált, HAMIS képet, amit a TV kitalált, hogy az biztos tök jó lesz nekem.A legutolsó A300-as már a menüjében is megmutatta ugyan ezt a 24Hz-es otrombaságot.
A Yosemite HD videoval olyan mértékben kijöttek a 24Hz/A300 vs 60Hz/HTPC képminőségi különbségek, hogy az volt az utolsó szög az A300 koporsójába.
A négy különböző árú HDMI kábelt is próbáltam már a C200-as kivételével mindegyik eszközzel, a TV-n, a H/K AVR460-on keresztül vezetve, Bypass és teljes kikerüléssel direkt konnektel is.
Egyik kábelnél sem láttunk különbséget a feleségemmel se BD lejátszásnál, se fényképnél, se sima menürendszerben.A TV hibátlan tudomásom szerint, a legfrissebb firmware van rajta.
Dr szeretném kipróbálni a HTPC-t egy (vagy több) másik TV-n, kijelzőn, plazmán és LEDes LCDn egyaránt, csak nem sok lehetőségem van erre.
Simán elképzelhetőnek tartom, hogy vagy a TV rossz, vagy pont hogy túl jó, és rakhatok rá bármilyen kábellel jelet. Nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya számlával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest