Hirdetés
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Boombox került a fejemre
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- Yettel topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Apple Watch
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
Peetee(tm)
üzenetére
Én a s478 korszak óta nem foglalkoztam ilyen kérdéssel, úgyhogy ismét csak a mITX topikot tudom ajánlani, ott biztosan meg tudják mondani a frankót.
XBMC gurukhoz egy kérdés: a YT kiegészítő (végre ismét működik, alleluja!) beállításaiban lehet állítani minőséget is, de olyat nem találtam hogy automatikusan az elérhető legjobb felbontást dobja - van erre lehetőség?
-
canniball
nagyúr
válasz
Peetee(tm)
üzenetére
Ezek szerint mégsem az SG05 a k@k@.

slashing!
Erre a postra gondolsz? -
slashing
senior tag
válasz
Peetee(tm)
üzenetére
Hát arra már nem emlékszem hol olvastam, habár nagyon hasonlít a Scythe BIG SHURIKEN-re nincs olyan jó hatásfoka a gemininek ezért nem is rendeltem végül egyiket sem mert az egyik már baromi drága a másik meg nem sokkal olcsóbb viszont nem is egy szint szóval egyenlőre én még gyári intelel vagyok ami hangos mint a ****.
Azon mondjuk nem lepődök meg hogy Silverstonban melegedett, mert az nagyon zsúfolt de hogy a chiftec-ben is az érdekes, bár én nem venném le az oldal lapot mert szerintem úgy feleslegesek a házventik mert nincs honnan kiszívni a levegőt nekik a befele fújok meg azért mégiscsak hidegebb levegőt nyomnak mintha nincs oldallap és szobahő van mindenhol.
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
Peetee(tm)
üzenetére
Építsünk HTPC-t (Home Theater PC)
Szerintem az ion és egyéb nvidia kártyák használóinak érdekes lehet.

-
cekkk
veterán
válasz
Peetee(tm)
üzenetére
Szerintem a hardwarerel szorosan kapcsolatban van a szoftver is és megosztotta itt a tapasztalatát, hogy azzal a kártyával neki minden rendben, nincs ebben semmi gond szerintem

-
cekkk
veterán
válasz
Peetee(tm)
üzenetére
Miért a htpchez nem hozzátartozik a videó megjelenítés, és az, hogy az nvdiaval akadás mentesen teszi a dolgát?

-
Peak
addikt
válasz
Peetee(tm)
üzenetére
PCnek tök jó.
HTPCnek böszmenagy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Le Mans Ultimate
- BestBuy ruhás topik
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- Trollok komolyan
- Linux kezdőknek
- Arch Linux
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Linux felhasználók OFF topikja
- CES 2026: Boombox került a fejemre
- További aktív témák...
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- NAD C700 all in one erősítő és streamer
- VIABLUE NF-S6 AIR T8 analóg IC High End Dual Mono pár - 2X1m
- Feliks Audio Echo csöves fejhallgató-erősítő / előerősítő több fajta prémium NOS csővel
- Eladó egy Questyle CMA 12 Master referencia fejhallgató-erősítő és high-end DAC
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest