Hirdetés
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Melyik WRT? Nálam DD-WRT van fent.
Ahogy írtam régen volt, de routeren asszem nem sokat állítottam, inkább a hálókártyákon: jumbo packet, ahogy írtam, különböző flow control-ok, green funkciók kikapcsolása, stb...
Előtte nem ment, csak 30MB körül. Az állítgatások és tesztelgetések után sikerült belőle 80-90MB-ot kipréselni, ott már a HDD-k is korlátoztak, de amúgy sem ment gyorsabban, iperf-el mérve sem.
Persze az is lehet, hogy azóta 2 év alatt csiszolódtak a lan driverek vagy legalább az alapbeállításaik. Mostanában nem másoltam vele, nem tudom mit bír.
Az biztos, hogy anno megszenvedtem vele.És ez csak az egyik része volt. Amikor sima win megosztással ment ez a sebesség FTP-n akkor is képtelen volt ilyen átvitelre. Kb. 6-7 FTP szervert próbáltam ki, de a bufferektől és magától a programtól függően változó volt a sebesség. Volt amelyik 30/20-al másolt down/up irányokba. Volt amelyik 40/40 körül. És volt amelyik down hozta amit kell: 70MB/s, de uploadban 10MB-ot tudott összehozni.
Ed Parker: cat5 elvileg nem elég neki. cat5e kell legalább. De ahogy fentebb írtam, szerintem még ezen kívül sok mindentől függhet. De az is látszik, hogy másoknak meg megy ahogy összedugták.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- 2db UK billes - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest