- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peak
addikt
válasz
#44794060 #13997 üzenetére
a legjobb megoldás 1 db SSDvel egy Asus passziv hűtéses mITX alaplap integrált E350/450 Brazossal egy könyv méretű paneltápos házzal. olvass picitt vissza, volt rá összesített árral lista, 50 alatt meg lehet úszni.
ey baj van, a magyar disztrik baxnak behozni a passziv hűtéses mITX lapokat, mert félnek, hogy rajtuk marad.
ellenben egy rakat ember tudna építeni rá HTPCt.
igy marad a külföldi rendelés.
természetesen SSD helyett egy 750es 2,5"os HDD is lehet torrent esetén.
majdnem ilyet építettem, aztán rájöttem, hogy mekkora fun 120 centin wowozni meg trine2zni -
Fisha
őstag
válasz
#44794060 #13898 üzenetére
Igazából semmivel se találkoztam még, én is csak most puhatolózok. Az itteni infók, ez a cikk adta a kiindulást:
http://hardverapro.hu/apro/asrock_e350m1_brazos/friss.htmlNem szeretnék azért nagyon sokat költeni a dologra, emiatt a fenti cikk alsó szegmenséből szemezgettem.
Az a baj, hogy minden szempontból csak kényelmi megoldásról lenne szó. Filmet nézni tudok a notiról is, nyomtatókábelt lehet átdugdosni a gépek között. NAS nélkül meg elvagyok sima megosztogatásokkal. Így egyelőre kicsit hezitálok, hogy megér-e nekem ennyit a kényelem. -
Otes
tag
válasz
#44794060 #13838 üzenetére
Igen
Nekem SSD vel együtt eszik 35W... DVD-t már jó ideje nem használok így abban nem tudok segíteni, de nem hiszem hogy 30W enne...
Pico psu 120W ig tud elmenni, ha félsz hogy nem lesz elég... Nekem ez a szett van, nem Pico, de paneltáp!
[link]
Ez 120W ha ez nem lenne elég megeszem a kalapom, de a tiéd is24+4 az tudtommal csak a kompatibilitás miatt van, nem kell mindig a +4, de ez a táp ez 24+4 csak hogy megnyugodj
Nálam nem gond, megy szépen a netezés, de én csak HTPC-nek használom! Családban csak anyuka használ ilyen laptopot, de ő egy gyengébb c60-as netbookot és nem szokott panaszkodni...
Van itt sok Brazos tulajdonos hátha egyik Windows-os ebben jobban tud segíteni, Én linuxozok az enyémen
-
Otes
tag
válasz
#44794060 #13821 üzenetére
Hát Filmezésre én csak a passzívot ajánlom...
Az hogy FM1-ből vagy Brazosból építed az a teljesítményigényedhez kösd...
Nálam:
Laplap:ASUS e45M1-M Pro [link]
mem lehet ua mint előttem író
Mindenképpen SSD, de azt nem írtad min akarod tárolni filmeket így én csak rendszernek számolom: KINGSTON 64GB SATA3 2,5"[link] ár/értékben sztem jó választás
Táp mivel halkak maradunk picos psu [link]-full hd
-passzív
-alacsony fogyasztás (35>)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- EAFC 25
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen széket vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Epson EH-TW610 Full HD Projektorok, eredeti lámpával, kevés lámpaórával!
- Sony STR AV270x
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- BenQ LW650 3D Lézer WIFI DLP Projektor -4000 ANSI Lumen - 20E óra élettartam - USB-C - WXGA 1280x800
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest