Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
1 teljes napra?
Biztos összefosta magát ez a bánat cég
Akiknek még lenne némi szavuk azok meg bőgnek, hogy csúnyákat írnak nekik az interneten
Lásd tojasfejű Bateson. Ezek a legnagyobb rákfenéji a communitynek. Ha ezek kiállnának "értünk", még lehetne is akár változás, de ők meg ebből a fosbol élnek. Semmi nem fog változni. -
gjoe
addikt
válasz
bodnar123
üzenetére
Hát sajnos a pikkekbol eddig semmi. Pedig pár száz darabot én is kiraktam. Néha beesik valami gold 87 88as lap. A prémium upgrade, kb minden ötödik ad tots lapot. Pontosabban szemik csajszit mert csak az jött eddig kb 5x.
Értékben a top eddig podolski. Ő egy Exchange pakkbol jött. -
D.Bergkamp
tag
Már én is unom ezt a sok sbc-zést. Folyamatosan pörgetem, és sosincs vége. 100 és 150 között van folyamatosan a kinyitatlan packok száma. Silver és bronz packokat már kitiltanám a játékból (azokat rögtön nyitom, hogy ne zavarjanak be). Egyik nap elfelejtettem megcsinálni a napi gold packokat, egy percig kb még sajnáltam is, aztán kapcsoltam, hogy na ne már... 2000 játékos van a klubban. Órákig lehet csinálni a bronz, meg a silver upgradet, értelme semmi...
-
bodnar123
őstag
válasz
D.Bergkamp
üzenetére
Jaaa és abból kirakok még 600 picket. Amiből még 10-20 totw .Örök rulett xD
-
bodnar123
őstag
Lassan lejár a 80+ pick... 607szer raktam ki egy hét alatt. A csúcs talán Donnarumma volt. Egy biztos, senki nem érte el a 100k-t. Gold foddereim nincsenek. Viszont kb 25-30totw van
-
tenaijo
tag
válasz
thebigK
üzenetére
Rávettem magam a kvalira, 5 win után endeltem, a minimumon felüli meccsekhez már tényleg kevés az idegrendszerem.
5/4 meccsen Dembele/Mbappe. Ez is gondolom 1% volt, mint a TOTY Messi....
Ha csak erős lenne a lap, nem lenne bosszantó, de ez egyenesen broken. Lacika a 4/A-ből megkapja a totsz embáppét, és attól függetlenül, hogy köze sincs a játékhoz, végigfut kaputól kapuig, mert ahogy hozzákerül a labda, 11 nyuggerré válik a csapat. Én meg passzolgassak 20 percig a stackelt védelem előtt, ha nem akarok patkány szar lenni és a szélen indítgatni...
-
D.Bergkamp
tag
Végre egy 83+ x10-ben egyszerre két tots is volt. Ilyet is régen láttam... Igaz semmi nagy, egy Mateo, és egy Locko.
-
stilo18
addikt
válasz
thebigK
üzenetére
...illetve az, hogy másnap kb 0-ra vették le a Pick ratet...
11W lett a hétvégén, (amúgy kb mindegy hogy a mostani 15M-os keretemmel megyek, vagy a pár hónappal ezelőtti 2-3M-ossal...úgyis ugyanazok az eredményeim vannak,mint előtte...annyi, hogy ezekkel a lapokkal élvezetesebb játszani...)
a 2 pick összértéke is kb 150k volt... -
HdRew
őstag
válasz
thebigK
üzenetére
ez biztos. az EA-nél rosszabb cég a világon nincs.
Én csak Boras videóit nézem mióta eladtam a ps-t és abbahagytam a fifát a 22 után, de ennyi is bőven elég, hogy lássam mennyire rottyon van a gameplay.
Arról nem is beszélve, hogy a player pickeknél a fehér keretet egy hónapja nem tudják megcsinálni, de ha véletlenül nagyobb eséllyel kapsz Mbappét, akkor azt rögtön tudják orvosolni..
Nevetséges.
-
Aguinaga
őstag
Nálam is így néznek ki a 83*10-ek.. már 80+ picket sincs kedvem csinálni, nem hogy tots-ot nem találni bennük, még 84-esnél nagyobb gold lap is ritka, mint a fehér holló.
Szánalom az egész, a wl-t se folytattam. -
thebigK
addikt
azért látom twitteren, meg mindenhol nagy visszhangja lett ennek az ismét elbaszott reward picknek, de gyanítom még egy -sajnáljuk, hogy ezt is elbasztuk- üzenet sem fog érkezni ezektől a mocskoktól
-
Kristof_94
nagyúr
Meglett a 14 win. Pickek Bentaleb és Donnarumma. A 3 tots csomagban Bentaleb, Todibo és Lala. A 3 csomagban 1 Sugawara tots, ennyi.
Tegnap óta a 6 db 83*10 csomagban 0 tots.
Megérte! -
gjoe
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Na jött egy vardy
-
EA's hit
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nalam 2 nap alatt 7 db 83x10 (wl obj is adott egyet), 0 tots, 0 db 87 folotti lap.
-
Sirandrish
legenda
Kicsit se szánalmas...ugyan. Tegnap ugyanez volt a helyzet, csak az egyikbe volt egy 90es hugyfos tots...
-
Aguinaga
őstag
válasz
toxicjew
üzenetére
Jó lesz, meglátod. 0:6-ban álltam, mikor írtam, semmi nem ment, nálam egy labdaátvétel, egy passz nem ment, de minden ellenfelem esportolónak tűnt. Aztán utána 3:6-nál hagytam félbe, de abból az egyik win is egy ellenfél által feladott meccs volt... Nem tudom, akarom-e ezt egy Golovinért..mert 11 win tuti esélytelen.
-
gjoe
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
Itt is 11win. Donnarumma és del castillo.
Sb reward bundes tots kobel.
Minden promóció kapusa megvan eddig.
Többi pakkban eladhatoban semmi. Eddig szeptember óta nem nyitottam Trade színes lapot. Az mintha tiltva lenne.
Wl előtt jött egy donnarumma, aki ment czech helyére. Eddig tetszik.
És egy lees melou aki szintén ment kezdobe és meglepően jó lap. -
neo81
senior tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy Microsoft Xbox Series X/S Wireless Controller-t hogyan lehet beállítani, hogy PC-n EA Sports FC 24 játék közben ne világítson olyan erős fénnyel vagy egyáltalán ne a LED-je, és egyáltalán ne rezegjen játék közben?
Köszi! -
marcess
senior tag
válasz
scott_free
üzenetére
Kerr is jó lehet, de én valami szutyok packbol nyitottam egy 95-ös Schullert (bayern német női liga), beraktam, mert egy az egyben ki tudtam cserélni a csapatomban, és nálam maradni is fog. Finesse plusszos, meg rapid plusszos.
-
EA's hit
addikt
Átlagos wl-em volt, volt már jobb is, rosszabb is a játék. 11 win lett a vége, mindezt egy Medina és egy Golovin pickért, meg egy trade Donnarummáért, tehát szokás szerint semmi értelme nem volt.
-
gjoe
addikt
Ma még lehet twitchen nézni a bajnokságot aki este lemaradt. Pár szar pakk ez is.
Az 5 finesse pedig NED1. -
Aguinaga
őstag
Ismét játszhatatlan ez a fos
-
scott_free
senior tag
Megér egy 96-os Sam Kerr 300k+ pénzt?
Vagy kit lenne érdemes venni 400k alatt csatárnak? -
Szigma70
addikt
Nálatok is minden lap fekete?
Klubban,marketen, csapatban , sbc ben, mindenhol
-
Kristof_94
nagyúr
Tegnap Sissoko, ma Mbemba. Alakul az a Newcastle past and present.
-
raven84
senior tag
14w egy donnarumma hernandezért. Csodás. Amúgy iszonyat könnyű most a wl, tryhardok letolták tegnap dembele bappeért
-
bodnar123
őstag
Nekem bentalab vagy ki, meg Golovin. Ez szélmalom harc. Ezek a pickek sose adnak jót. Na jó tavaly volt egy kdb. 4 év alatt.
-
Sandros112
tag
2 pick 14 winért: Tiago Santos és Golovin, majdnem Mbappé és Dembele, rohadjanak meg.
-
raven84
senior tag
Most nézem a bappe dembele droppokat😁😁, never change EA 🤡🤡🤡
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Kristóf pls...
-
Kristof_94
nagyúr
Én már előre megmondom mely játékosok közül tudok majd választani: Lala, Dante, Locko, Bentaleb, Medina, Zakaria, Tiago, Castillo, Donnarumma, Lees Melou, Golovin. Kihagytam valakit?
-
toxicjew
addikt
Nézzétek a jó oldalát, a legnagyobb tryhardok letudták még tegnap a wlt, így hátha nekünk könnyebb dolgunk lesz
Na meg már csak 7m Dembele
Semmi meglepő nem történt, fogyatékosok készítik a játékot, ez eddig sem volt kérdés. -
bodnar123
őstag
Ilyen szar játékmenet mellett mindegy hogy Bappe vagy egy fél millás csatár van ott. Bappe sem fogja átvenni a labdát 10 méteren belül. Amikor igen, ott meg a fél millás is átveszi. Attól még persze bohócok. És illene úgy hagyni. De sokat nem várjunk tőle. Hogy tudnának úgy beszedni valakitől pakkokra 200ezret ezen a héten.
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
Sztem aki pénteken este ledarálja min 11 winre az egy gold csapattal is taknyosra verne egy red Mbappe nem oszt már
-
Kristof_94
nagyúr
Komolyan hihetetlen, én is mindig lemaradok az ilyenekről. Mondjuk elég ritka az aki már pénteken be tudja fejezni. Én pl. el sem kezdtem.

-
ThuG4LifE
senior tag
Tots Rice utan:
Megy a grind, de epkezlab tamado nem jon, hogy legalabb funbol jatszanek kicsit.
-
david368
aktív tag
Aki lepörgette tegnap este a futchampset azoknàl nagy eséllyel PSG játekosokat dobott a gép, nagy volt a droprate Dembelere és Mbappera. Ma hajnalban patchelték, természetesen aludtam… újabb dolog amiből kimaradtam, de vérpisti majd kövi weekend leaguen már torkosra sz***at majd ezekkel a játekosokkal. Vicc
-
Kristof_94
nagyúr
Ez a 86+ olyan szinten szar, hogy már sírva nevetek. A droprate a béka feneke alatt van.
-
Sirandrish
legenda
Kinek van 80 darab 90+os foddere?
-
bodnar123
őstag
Na a múlt heti szar után a furcsa matek másik fele. 3x 86x3 mindegyikben tots. Medina, Renard(ennek örülök) és két totsvertonghen és valami davis angol. A 80+ pickből is egyből jott egy 88as tots dupli. Lehet most kéne forgatni.
-
gjoe
addikt
Na ki nyitja ki a teknőst elsőnek?
Itt a szokásos. 87x2 kettő 87. 86x2 kettő 86.
-
stilo18
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát...annyi, hogy én a pénzt amit kapok...azt nem tartom meg...89-es Ruben Dias-ba megy mindig ha esetleg elfogynak a lapok...
Illetve mindegyik megy exchanges-be...85-ös is... -
Aguinaga
őstag
Szerintem megbasszák ezek a kurva anyjukat, hogy még most is Estupinant meg Sheaft nyitok a kurva garantált TOTS packjukból.
-
stilo18
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nálunk az olyan 2 napi adag... sőt..
Irodában dolgozok, kb egész nap előttem van a teló, aztán ilyen 10-30 db-os adagokban nyitogatjuk őket...
Sajna ennek a lutri részének "függője" vagyok, olyan mint a kaparós sorsjegy
-
stilo18
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
...jó... elnézést kérek...Musiala is jött
(80+ Pick) De nem offolok ám...meg nehogy azt gondoljátok, hogy dicsekszek- az nagyon távol álljon tőlem
-
bubuska10
senior tag
Közbe megtaláltam. Asszem megvan mindenre a magyarázat.
Bekavart h Play-Offsot írt felül, meg volt ez a visszaszámláló alatta. Annyi a lényeg h továbbra is bármikor lehet kvalizni, viszont csak péntek este 8-tól lehet regelni a WL-re. -
bubuska10
senior tag
Van az a News fül, és ott írta a Season utáni 2. lapon. Most meg megvan a kvali (6-4), de további 4 óráig nem lehet még beregelni péntek délután, ezt se értem mondjuk.
Amúgy meg tényleg hülyeség ahogy írjátok, hát pont az lenne a lényeg h kijön az új TOTS és a Playoffból + WL-ből is lehessen nyitni a Ligue 1-eseket. Kár h nem csináltam róla egy képernyőmentést vagy vmi, mert azóta se látom ugyanezt.Amúgy ez a franciás vonal annyira hidegen hagy, a top 5 bajnokság közül ez az 1 amit egyáltalán nem követek. Gondolom majd megint Clauss, David, André meg a szokásosak kapnak TOTS lapokat, meg a fél PSG.

-
stilo18
addikt
Na...ma jött így a végén még Upamecano
Mondjuk Golazo Cordoba helyére ment.... bőség zavara -legyen ez a legnagyobb problémám
-
bubuska10
senior tag
Tegnap este 8 körül a főképernyőn vmi olyan híren akadt meg a szemem, h a Playoffot ma este 7-ig le kell tudni, h tudj kvalizni a mostani WL-re és hogy Ligue 1-es red picket kaphass. Nem úgy volt h kvalizni bármikor lehet? Ilyen óra percről és red pickről volt szó.
-
Woodslave
félisten
válasz
homerhamm
üzenetére
Sajnos ez egy xar játék. Agyaltam lehet azért mert nem tudok játszani. De vannak olyan tevékenységek amiket akkor is élvez a szintjéhez képest az ember ha nem pro. Ez vhogy nem az. Mondjuk tegnap lenyomtam 9 meccset kvaliban (nem ment végig mind) aztán pár div 7 rivals lehet csak beleuntam
Pár xar totsom van de vicc hogy Walkers-peters nem tudja leszedni gold sont. Anno nyitottam egy gold vvdt. Komolyan jobb mint Tapsoba vagy Simakan sbc... Májusban tots..
Az sbczes is csak alibi hogy addig se kelljen játszani. Na mindegy ingyen így elpötyögök vele de tényleg nem éri meg az időt amit bele kell rakni
-
Digestive
veterán
Elkezdtem a kvalit. 8/8. Végig IF Malen a csatárom az evo miatt. 8 meccsen 3 mesterhármas és 17 gól összesen. Asszem jó lesz az evo lapja.
-
bodnar123
őstag
-
Digestive
veterán
83+ x7 bundes
6db 83 és egy 84, ebből 6 dupli.
Na ezt übereljétek srácok.

-
Woodslave
félisten
Élvezetes ez a kvali. Kb mint egy prosztata vizsgálat amit ha túlélsz jöhet a wl a végbéltükrözés.
de hiányzott Mondjuk vhogy sikerült de ezek a low level totsok egy kalap xart nem érnek. Mondjuk kegyetlen béna is vagyok ez is tény
-
Digestive
veterán
Teljesen random ez. Én a szarul nyitók királya
, ma pörgetem a 80as upgradet. Bőven pár 100as nagyságrendben csináltam ma. Jött egy használható Fred. Viszont fodder tots lapot nyitottam kb 15 darabot ma és magas goldot is sokat.Ezzel csak az a baj, h nincs semmi értelmes player sbc amibe el tudnám lőni. Így aztán már 92-93 lapokat is a 89es exchangebe dobálom.
-
raven84
senior tag
Világ vicce az EA ezzel a packweighttel. Slotterbekket nem lehet kinyitni, 3 hét múlva a kutya nem fogja már használni úgy hogy kb halott a játék.
-
tenaijo
tag
Ti jártatok már úgy, hogy rivalsben megvolt a 7 win, ott volt mellette a kis pipa, de nem kaptátok meg az upgradelt rewardot, csak az alapot?

-
bodnar123
őstag
Na gyorsan kiraktam vagy 150 picket. Talán volt benne egy Kobel. Az axchangeokból viszont jött egy Guirassy meg egy Boniface... Sose hagyjon el benneteket a remény.
Még 200at kirakok talán elérem a 200k nyitást. Még szerencse, hogy a pl tots jobban adta és nem fordítva.
Új hozzászólás Aktív témák
- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- IBM TS3100 Tape Library (3573-L2U), 1x IBM LTO Ultrium 4 FC 4Gb/s Tape Drive (95P5817)-without Tapes
- Nintendo Switch 2 Mario Kart edition Gyári tok Gyárli fólia
- Apple watch Ultra 2 aktiválatlan új 1 év Apple jótállás
- HP Omen
- Eladó EVGA GTX570HD 2.5GB videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Biztos összefosta magát ez a bánat cég
Akiknek még lenne némi szavuk azok meg bőgnek, hogy csúnyákat írnak nekik az interneten
Lásd tojasfejű Bateson. Ezek a legnagyobb rákfenéji a communitynek. Ha ezek kiállnának "értünk", még lehetne is akár változás, de ők meg ebből a fosbol élnek. Semmi nem fog változni.
Közbe megtaláltam. Asszem megvan mindenre a magyarázat.