- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kapeti07
senior tag
-
-
-
szabyka95
őstag
válasz
Bohus84 #3995 üzenetére
Nvidia control panelben allitsd be a g-sync alatt "enabled for windowed and full screen mode"
Ez a monitor freesynces, de kb ugyanaz a technologia.
Emelett:
3d settings -> manage 3d settings -> program settings -> ea sports fc 24 :
- low latency mode = on
- vertical sync = fastJatekban allitsd be:
grafika, palya stb. medium
lock to 120 fps
borderless windowed (full screen helyett)sz.r a jatek, mikro laggol high/ultran .. konzol port ez is, nincs optimalizalva
Pedig 4080 eleg kellene legyen. -
bodnar123
őstag
válasz
Bohus84 #3658 üzenetére
Ha pc-ről vagy akkor írtam tegnap. Ha konzol akkor crossplay kikapcs. Bármikor megteheted. Szóval érdemes elkezdeni. Ha vezetést szerzel akkor egyből pause, és alt tab. Vársz kb 15 másodpercet és addigra kb kidobja. Nekem csak fullscreen beállítással ment. Ha vezet akkor ugye nem számolja a meccset. Ha vezetsz akkor győzelem.
-
EA's hit
őstag
válasz
Bohus84 #3544 üzenetére
Csak van akinek hibasan
Umtiti 84-rol 86-os kellene hogy legyen, de csak 85 lett. Tierney szinten 84-rol rendesen megkapta a 86-ot. Nem is zavarna ez, ha nem lenne egy Umtiti a klubban foddernek, es nemnxitottam volna belole este egy duplat is, ami igy hibasan 85-os fodder a 86 helyett
Egyebkent mekkora gecik, hogy az if picket is kiszedtek, igy kb eselytelen barmibol szerezni...
-
thebigK
addikt
válasz
Bohus84 #3172 üzenetére
az engem is érdekelne, hogy mit kéne beállitani, kicserélni, hogy napközben ne 5ből1 meccsen legyen nagy jóindulattal elfogadható kapcsolat, a többin meg mint a hányás, kurvára elegem van hogy minden 2bites ellen handicappel indulok, aztán megfutkoznak meg szétforognak rodrygoval, aztán megy a griddy, és elhiszik hogy kurvanagy királyok, miközben én megmozdulni nem tudok, olyan delayes mocsár szar az egész. Left stick dribbling esélytelen, komolyan nemtudom miért szopatom saját magam ezzel a szarral, mikor úgyse lesz ez jobb sose, csak a pumpa megy fel a kurvára nem fair feltételek miatt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Apple TV+
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Banggood
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest