Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
thebigK
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
same here
-
Digestive
veterán
Jó kis garantált untrade dupli fos.
-
stilo18
addikt
Tots fejlődös lapok mikor kapják meg az upgradet? Tudni esetleg valamit már ?
-
david368
aktív tag
Chelsea drukkerként ez már kijárt nekem
-
Sirandrish
legenda
Garantált PL tots Nkunku
-
homerhamm
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ezen hangosan felnevettem.
Amúgy a mobile húzott fel ennyire. Konkrétan egy foshuzatos az irányítás a TOTS collectibles trainingnél.
Raadásul mostanában egyre több a kamules, és a csaló ai. Ráadásul még a játék is képes beakadni, az egyik les ebből is jött. Szégyen az egész. -
homerhamm
veterán
Valaki tudja az EA Sports iroda címét? Küldenék nekik egy jó nagy adag sz*rkupacot.
-
toxicjew
addikt
PS plusba bekerül a játék, elvileg lesz vmi ingyenes csomag amit letölthetünk majd.
"PlayStation Plus members can also kickstart their Football Ultimate Team experience or build up their existing squad with the PlayStation Plus Football Ultimate Team Starter Pack. This pack includes 11 untradeable players rated 82 or above, alongside one of football’s all-time greats as an ICON Loan Player Pick for seven games.
You’ll be able to find and download this bundle in addition to the PlayStation Plus Monthly Games line up on PlayStation Store. Download EA Sports FC 24 from PlayStation Store to access. Once downloaded, the bundle’s contents will be available in-game immediately." -
Mrguba
őstag
Na ez a wl is egy kalap szar volt
1-7 be kezdtem.
7-7 nel megalltam
Utana 11-9 lett
2 tots pikben 2 fos es 2xALLISSON..
MEgerte.. -
Nandinagy
addikt
válasz
Sandros112
üzenetére
Hát, mondjuk, hogy ilyenre vágynék én is csak coin nincs, meg én szeretem az 5 skillt

De amúgy az eddigi fifás pályafutásom legszebb csapata a tied

Nekem Rice hiányozna oda igazából és meglennék.
-
bubuska10
senior tag
válasz
Sandros112
üzenetére
Fú de jó kis Arsenalos csapat
-
Sandros112
tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Ugyanígy vagyok vele. Gabriel nagy nehezen kiesett 85+ pickből, mert persze a WL pickeset nem lehet evozni, Alissont nyitottam már vagy 6-ot, de White-ot tegnap meg kellett vennem. Megvettem végül Sakát és Salibát is és most így áll a csapat. (Henryt is vettem még jóval korábban.)
Lenne coin a 93-as Vieirára (lenulláznám magam), de nem tudom, hogy ér-e annyit.
A padon mondjuk így elég szarul néz ki: Dinho, Toty Messi, 92 Werner, 95 Cruyff, Tots Son, Bisseck és 93 Rolfö

-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
4 TOTS jött abból a PL upgradeből: 4 db Keating
Gabriel meg Whitenak is örülnék, mert megvettem őket legalább eltudnám adni, de hát ez a szar játék egy Arsenalost sem bír dobni. -
Kristof_94
nagyúr
Én lehet kinyitom ezt a 750k csomagot, de azért várok péntekig hátha esik még valami jó tots. Az előbb is jött egy kék a PL upgradeből, nyilván megint az arsenalos CB csaj...
-
toxicjew
addikt
Nézegetem a piacot, de nem találok olyan lapot ami most erősítés lenne. Legalábbis 2.2mig bezárólag. Most mintha egyben lenne a csapat. Lehet nézni kéne vmi befektetést...
-
EA's hit
addikt
válasz
scott_free
üzenetére
Szerintem nem, a CB poszt pont az, ahol innentől már tele van a játék filléres, de kurvajó lapokkal. Minden tots teamben van 2-3 CB, akik olcsók is, meg klasszisokkal jobbak is, mint mondjuk egy evozható 89-es lap. Tavaly pl. Serie A tots alatt legalább 20x nyitottam ki Smalling és Bremer tots lapjait, 30k-t nem ért egyik sem, de a Smalling-Bremer párosnál jobb nem nagyon volt abban az évben.
Tegnap meg is tetszett az új Wan-Bissaka lap cb-be, aztán meglett közben a storyline Teze, aki tök ingyen van, és rájöttem hogy gyakorlatilag kotta ugyanaz a két lap, csak a holland még fejlődik is kettőt. Szóval tök felesleges a drága AWB-t kirakni, ha van kismillió ingyenes vagy tök olcsó másik lap ugyanarra a posztra.
-
gjoe
addikt
Na most háromkor nekiálltam odegard sbc-nek és valami nagyot fordult minden.
Szinte minden nyitásban tots. 10pikkből háromban volt.
Alisson 4x, Greenwood, shaw a fél bwsl tots. Csak hemp nem akar kiesni pedig ő jó lenne.
Odegard szinte ingyen volt. Ennyi tots lapot egy hét alatt nem nyitottam összesen. -
Kristof_94
nagyúr
Nekem eddig jött valami cdm csaj, meg egy dupli Alisson. Utóbbit már vagy 3x kinyitottam mindenféle csomagokból. De ami bosszantó, hogy a PL up folyamatosan ugyan azokat a duplicate rare goldokat dobja. Nem adna újat...
-
Digestive
veterán
Csináltam 40db PL upgradet. 86 gold volt a csúcs. Hát ez pont ugyanolyan szarul adja, mint a 81+ pick. Abból is csináltam ma kb 100at. Hát nem váltottam meg vele a világot.
-
toxicjew
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem duplicate Merino
-
scott_free
senior tag
87-es Bisseck-et érdemes betenni a TOTS Plus Protectorba?
-
toxicjew
addikt
Meglepetésemre simán meglett a 11 win, még 5 meccs is maradt amit leadtam. Annyira nyugodtan játszottam ma este, hogy nem akartam elrontani a tryharddal
De hát természetesen nem is érte meg, Watkins és Alisson jött. A 9 win jobban adja ugye
-
toxicjew
addikt
Most lehet hülye vagyok, de ennek a lapnak nem kellett volna fejlődnie nem?

A Lorient kikapott a hétvégén
Na nem mintha baj lenne, csak furcsa. Amúgy 206cm
Majd kipróbálom.Edit: na most olvasom, hogy esport téma volt, akkor azért fejlődött.
-
Sirandrish
legenda
TOTS csomag..89es Weaver...csak a szoki
-
bubuska10
senior tag
Miután elbuktam egy olyan meccset ahol 34 helyzetem volt 11 vhanyas xG-vel tizenegyespárbajban mert bár hiába húztam jobbra a sticket úgy h majdnem letört Best mégis középre rúgta és kivédte, a következő meccsre jött a 3.5 éves fifás online karrierem valaha volt legnagyobb fasszopó ellenfelének díjának győztese.
Vezetek 1-0-ra, háromszor megállítja, lepörgeti 3x, de nem lép ki. Talál egy gólt (átlövi Vidicsen a labdát, hiába áll a labda előtt ugye), griddy vagy mi.
Nem lehet elnyomni (kilencszer biztos megpróbáltam pedig és mégse, fura) még a visszajátszást se. Akkor nézzük.
Legalább meggyőződhetünk belőle, h tényleg átfolyt a labda a 99 defes védőm testén. Ekkor már jól érzem magam mentálisan.
Megfordítja, természetesen alapvonalról visszatett labdával. Griddy, visszajátszás végignézése, hiszen óriási nagy gól, 1 méterről be tudta passzolni az üres kapuba (ami egy olyan közismert glitch, amit egy év alatt sem tudnak megjavítani vagy nerfelni). Félidő, 4 csere, taktikai módosítás - beválik a dolog, mert csomó helyzetem van, neki köze nincs a meccshez, de szétmákolja a játék, 3 kapufa kb. 12 perc alatt, 30 méterre nem tudja kirúgni a kapujától. Aztán a nagy nyomás közepette gólt is szerzek, feljövök 1-re, simán bedarálnám, mert tök balfasz.
Erre már a 65.-től (!!!, azért mindennek van határa
húzzad, félénk, de csak a végén!) a 89.-ig hátul passzolgat keresztlabdákkal, hiába van 4 támadóm meg hívok mindig mindenkit letámadni még pluszban amilyen gyorsan csak lehet, nem történik érdemi változás, marad nála a labda. Kirúgja, megállítja 3x. Vége a meccsnek. És mindezek után, PS-en jön az értesítés: "Szeretne a barátod lenni"
Elutasítom.
És Update, mialatt megírtam ezt: az elutasítás után megint barátnak jelölt! Anyád picsája.
3-8 a WL eddig, nyilván ezek után most kell egy kis szünet (noha a 21 órás BL meccs előtt le akartam volna tolni egybe), bár nem éreztem azt, h játékban jobbak lennének, vagy rossz lenne a kapcsolat vagy a szerver. Egyszerűen csak mindig a rosszabbik végén voltam. De innen már kb. esélytelen a 9W.
-
bodnar123
őstag
Androidra van alkalmazás. Az sbc szerintem nem bannolhato. A transfer bot viszont biztosan. Én azt nem használnám. Főleg hogy nem nagyon találtam biztonsági beállításokat.(Hány másodpercenként keressen meg szuneteljen)
-
Bohus84
tag
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Hogy lehet ezt letölteni? rákattintok és semmi, blokkolná valami?
-
raven84
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem pl 5db 85 és 1db 86 volt ebbe a pickbe. Szal ez van.
-
Stylerr
addikt
válasz
bodnarbenede
üzenetére
De ez nem eredményez Bant?
-
toxicjew
addikt
A kispad nem vmi veretes, de most elégedett vagyok a csapattal. Persze gondolkozom kivel kéne erősíteni, pl. Kdb izgatja a fantáziámat azzal a 3 passz PS+al. Aztán lehet elbaszom a coint én is Store packokra majd.
-
gjoe
addikt
válasz
thebigK
üzenetére
Szerintem egyszerűen lehuztak őket.
84x7 mindben 6db 84es és egy max 88as gold
85 Pikkek mind gold max 87 lappal. 83x7 valami 85os volt a max. Nálam is kb 50 pikk egy tucat Exchange de csak a 82,83as lapok jönnek.
Máskor kevesebb pakk volt de legalább szórta az mls 88as foddert. -
toxicjew
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Böngésző kiegészítő, web appban könnyíti meg az sbczest. Brutál gyorsan lehet vele pörgetni a pickeket pl.
-
Digestive
veterán
Most már jöhetne valami brutál ST sbc, mert 83tól felfele már csak duplát tudok nyitni. A QS Recoveryben is várakozik a sorsára 3db tots Alisson.
-
thebigK
addikt
én szerintem a múltkori KDB-vel lenulláztam a luckomat egy időre, raktam egy ikont, ww drogba, megvettem a 750k-s store packot, mert úgyse érdekel a coin, macallister+gabriel, 85pickekből mindegyikből kimmich volt a legjobb, kb 50db 81+ pick után 0 tots, nálam most uborkaszezon jön a nyitásokat illetően asszem
-
bodnar123
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nyugi vagyunk így páran. Egy biztos, ez nem matematika. Viszont ez a paletools app zseniális. Tegnap toltam is 60 picket. Jött is Gabriel. Már kb 70 totsnál járok. Garna volt a csúcs wl pickből, van aki meg azon dühöng, hogy duplicate Sakat kapott. Tavalyi accom sokkal jobb volt. Akkor azért jöttek jobb lapok, és eddigre kb 6 millás fölötti nyitásom volt és rengeteg 500k+. Idén 2 millas+ és pár 500+. Egyértelmű a különbség. De legalább Diginek most adja. Szoval van esély a változásra

-
marcess
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ez a fifa vagy fc vagy valami, egyszer lent máskor kicsit lentebb. Nekem sem volt a 3 pickben tots, bár 89-89-90 volt bennük, a 84x7x3 16 84es volt a 83+bplx7ben 1 Grealish meg 6 83as.
Pl totsra meghagytam a packjaimat, 95 85+os lapot kaptam, 3 tots volt bennük 1 Alisson akinek a neve ismerős volt.
Ez van. -
Sirandrish
legenda
válasz
Kristof_94
üzenetére
Kezdem erősen azt hinni hogy vagy én vagy az accom el van átkozva, vagy nem tudom...
Ismerős is PL TOTSot kapott egy pickből..
Ime az én 3 pickem..
És minden túlzás nélkül mondhatom hogy péntek óta 500+!!!! picket csináltam...
Összesen 3 darab TOTS volt benne...egy Alisson, meg két 90es mittoménmi...és ennyi..
-
bubuska10
senior tag
Megéri-e még kirakni Zambrottát, ha van már TOTS Dest, evozott Vazquez, Cafu, Golazo R. Carlos és Ashley Cole is vagy így ez már egy fodder temető ötlet? Defense first szélsőhátvéd kéne, mert a felsoroltak nem azok.

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
david368
üzenetére
Nem! Minden évben ezerrel toltam őket, de úgy látszik idén csak a lóvé a lényeg.
Amúgy kiraktam a 85 pikkeket. Elsőben Saka, utána Alisson. Utóbbit a PL 83+ sbc-ből is megkaptam. Próbáltam a 81+ picket is, de nagyon gyenge. Ez a 84*7 szintén.
Sakanak örülök, 3 kvali meccsen próbáltam, nagyon jól mozog. -
Digestive
veterán
A tegnapi szánalmas 3-8-as kezdés után ma nyertem 7ből 6ot. Így 9 winnel zártam.
Kárpótolva érzem magam ezért a moslék WL-ért.
-
|AP|
veterán
néha ha nagyon kiborít a játék, akkor kikapcsolom a crossplay-t. Most is volt pár meccsem (jellemzően PC-sek ellen), amikor éreztem, hogy valami nem kerek, totál megbolondul a csapat és minden lassított felvételben történik amit én csinálok.
Kikapcsoltam a crossplayt és egy 4 meccses win sorozattal feljutottam div2-be...
Szerintem hagyom kikapcsolva
-
david368
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Amugy nem ultimate tots alatt szokott jonni? Lehet rosszul remlik…
-
toxicjew
addikt
Én teljesen kiégtem a grindtol, pedig még a paletoolst is felraktam amivel kb. 10x gyorsabb a menü grind. Ajánlom mindenkinek, igaz bot is van benne, de azt értelem szerűen nem használom, nehogy bannoljanak.
Közben tolom a wlt, de már kopogtat a vacsora a torkomon. Ez hullagyalazas. Nincs olyan aspektusa a játéknak ami működne...
-
Mrguba
őstag
3db 84x7....2 szer 7db 84 es..gratulalok
-
thebigK
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
ezek netto hülyék
-
Sirandrish
legenda
válasz
Kristof_94
üzenetére
91es csapat is kell bele....komoly
-
gjoe
addikt
válasz
Aguinaga
üzenetére
A 23-ban minden héten ment a wl. Egy darab értelmes red pikkem nem volt. Mindig úgy éreztem ezt is meg kell csinálni, kellenek a plusz csomagok.
A 24-ben eddig az összes wl-t kihagytam. Coinom kevesebb, de csapat most sem rosszabb. Nem hiányzik az a hétvégi ideg. A nélkül is magas a vérnyomásom.
Elég a 7 win rivals és SB. -
david368
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Liga upgrade live totsnal sem volt, bar teny hogy jo lenne. Van helyette 5000 pontos pack
-
Kristof_94
nagyúr
Elvileg Chloe Kelly sbc érkezik ma este. Végre...
Meg remélem valami jó kis liga upgrade. Szánalmas lenne, ha nem tennék be. -
EA's hit
addikt
Odegaardon agyalok en is, mar csak azert is, mert tegnap lett kesz Havertz, de csak 2-es chemet kap, Odegaarddal meg meglenne neki a max. Csak epp Havertz total kiuritette a klubot
Plusz jott este egy tots White, filleres lap, de statokra nem rossz, cb/rb-ben probalta valaki? -
Aguinaga
őstag
Gratula!
Mondanám, hogy irigykedek, de az a helyzet, hogy hiába nyitnék ilyet, úgyse lenne jó vele játszani. Mikor WL-en az utolsó ember a 16-oson belül nem mozdul, nem lő, amikor csak egy gombnyomás lenne a gól. Meg mikor Ben White Benny Hill Show-t csinál Yashinnal karöltve... Vicc az egész. 8 meccsből kettőt tudtam nyerni, agyalok, hogy lejátsszam-e a maradék 13-t.
-
gjoe
addikt
Na megvan az eddigi legnagyobb nyitasom
lehet kirakom hozzá odegardot. Valaki kirakta? Vélemény? -
Digestive
veterán

Imádom ezt a WL-t. Olyan, mint egy pszichedelikus álom.
Nekem itt véget is ért. 11W is esélytelen, úgyh így már nem kell végig kínlódnom a maradékot.
Hadonló eredmény kb 8 éve fordult elő, amikor még a kvaliért is vért pisáltam. 
-
Kristof_94
nagyúr
Csalódás, hogy ma sem jött liga upgrade. Hátha holnap... Helyette jött egy ikon pikk, amiben még mindig vannak ww lapok. Ez a Konate meg eléggé gyenge PS+ triót kapott.
-
szabyka95
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
11 winert az fair, tobbet nem is erdemel
-
thebigK
addikt
volt még 2db 84x20am, a két pakkban a legjobb lap egy 90es Banza volt, óriási
-
ThuG4LifE
senior tag
Jatek 0 (annyit jatszottam most, hogy Havertz es Vazquez evo meglegyen, bar nem tudom miert
), sbczes megy folyton.
Szetporgettem a 80picket, nagyobbak vissza exchangebe. Szerintem egy 300-350 minimum volt.
Delelott jott egy Tots Saliba, most meg egy Tots Rice. Visszacsalogat ez a retek.
-
Kristof_94
nagyúr
Utolsó meccsen, de meglett a 11 win. Pickek Alisson és Gabriel. Pakkokban semmi, csak fodder. Megérte.
-
Sirandrish
legenda
Reggel az összes 80 alatti playeremből picket csináltam...lett belőle 70.
Most nyitottam el.
Nulla tots...semmilyen...a leggagyibb se!! Lett vagy 4 darab 88as gold és annyi..
Csak gratulálni tudok a játéknak!
A garantált totsot packba már ide látom hogy muslera lesz.... -
bodnar123
őstag
Nekem 13at adott a játék a wlen, ahhoz képest hogy első 4 meccsből 1 győzelmem lett, az is a 116. Percben,de a vasárnap korán reggeli játék elfogadható volt. Persze a végén már nem. Gondolom sokan kezdtek játszani. Ezt a kurzor villogást tovabbra sem értem. A két pick meg Alisson és végre valami Garnacho. United szurkolóként neki örülök.
Az sb reward meg adott egy weavert... És gold dzeko volt a csúcs. Szóval a wl pickekkel már kb 60 tots és egy Loftus és Garna. Javul az arány.
-
Atla
senior tag
Squad Battle reward most ad egy garantált TOTS champion lapot.
Nekem természetesen Alissont dobta aki már megvan kékben,de legalább nem számít duplának.
-
|AP|
veterán
válasz
thebigK
üzenetére
grat, a 14 win ilyen körülmények között nagy teljesítmény.
Nálam is ugyanez volt a helyzet amit írtak többen, annyi különbséggel, hogy nekem eldurrant az agyam és ahelyett hogy abbahagytam volna, letoltam idegből.
Aminek meg is lett az eredménye, 8 win
Úgy felb@sztam magam a játékon, hogy a coinjaim elvertem a legdrágább promó pakkra, amiből meg is érkezett Alisson
Nem érdekel már a játék, eddig is full untrade csapattal játszottam, ezek után sem fogok változtatni. Most már coin sincs, így egyszerű elengedni

-
thebigK
addikt
Vérthugyozva 14 win, pikkek nulla, tots pakk nulla, de legalább alissont meg watkinst kb nyolcadszor nyitom ki. De ami ebben a játékban ezen a hétvégèn ment, az a legalja. A community szempontjàból is
-
Szigma70
addikt
Én csak 84+ os csomagot tartottam meg.
x5, x7, x10, x20, 85ösből ugyan ezek, és 87x4 meg rengeteg 86 dupla. Ultimate pakkok meg 82x11 főligás.
Ezekből volt kb.50db, + minimum 100 pick, +2 garantált tots1, azaz egyetlen Alison ami számottevő.
Szánalom
-
bodnarbenede
tag
válasz
EA's hit
üzenetére
Tényleg értékelhetetlen a játék, és tényleg belenyúl. Viszont ilyenkor azt is elfelejti az ember, hogy már a 3:0 is lehet belenyúlás. Aztán persze fordít a gép

Már 50 TOTS még mindig egyedül loftus aki eléri a 100k-t. Volt itt néhány matematikus. Mi az a százalék esély, ami kiadja ezt , de máshol 3 két millás nyitást két nap alatt? Persze lehet ott már 400 TOTS jött. Úgy elképzelhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Bomba ár! Asus BR1100F Convertible - Intel N6000 I 8GB I 128SSD I 11,6" Touch I Cam I W11 I Gari!
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD RX 580 8GB Kolink Aviator DeepCool 400W
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Megkímélt szép állapotban.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
i'll be back
Raadásul mostanában egyre több a kamules, és a csaló ai. Ráadásul még a játék is képes beakadni, az egyik les ebből is jött. Szégyen az egész.
Most azt akarom kipróbálni, h váltok 41212re és kipróbálom CDM-ben, mert b2b CM-nek használhatatlan.

Na nem mintha baj lenne, csak furcsa. Amúgy 206cm
lehet kirakom hozzá odegardot. Valaki kirakta? Vélemény?