Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar123
őstag
válasz
david368
üzenetére
Mondjunk azt nem igen értem, hogy neked mi igazán a bajod . Te kinyithattad a magad high chance messi pickjét. Nem jött. Neked kb az a jó, hogy kiszedték. Így legalább nem fogsz annyiszor összefutni vele. Bár nem tudom mennyi pénzt vertél bele, de legalább egy Brightot nyitottál. Az is valami. Amúgy meg ha olyan a játék tényleg mindegy,hogy 1 millás vagy 10 millás lapod van.
Attól még persze szánalmas köpedelem cég egy fos jatékkal sajnos következmények nélkül. Régen jártam kaszinózni. Ott is ez volt. Mindenki tudta, hogy szar hely, hogy eleve nem nyerhet mert úgy van kitalálva a gép. Mindenki szidta. De ugyanazok az arcok mentek vissza hétről hétre. Ez a játék ugyanaz. Csak sajna ezt nem fogják betiltani. Amit tehetsz,hogy legalább minimál pénzt tolsz bele. A játék fejlesztői a hibásak,de ugyanúgy hibás az is,aki több száz ezret beleöl évente. Lehet az akár stramer, vagy akárki.
-
Nandinagy
addikt
válasz
seedorf88
üzenetére
Nem elvarasokkal kene hozzaallni a TOTYhoz es nem tudsz csalodni. Sokszor latom hogy az emberek ugy kezelik ha van 100 packjuk mintha ez barmire garancia lenne. Nekem a toty a fodder gyujtogesrol szol altalaban. Fullos SBC lapok vannak benn, sokkal jobban orulok egy Best,Davies,Bruno lapnak vagy akar Ziconak.
-
seedorf88
tag
Én nem sajnálom senkitől se a Messi nyitást. Csak hát elég frusztráló, hogy több száz pakkot kinyitsz és semmi nem jön . Ez kb így elveszi a maradék kedvét az embernek a játéktól. Nem tudom mi lenne erre a jó megoldást, hogy lecsillapítsák a kedélyeket.
Talán egy garantált toty pack mindenkinek. Nyilván a nagy többség a női kapust kapná belőle. -
-
Aguinaga
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Remélem, mindenkinek dupli Messi lesz
-
Nandinagy
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
Mintha ez fixen adott volna Messit. 5 haverombol kapott egy sem TOTY Messit, volt par szerencses aztan ugy van kezelve mintha mindenki ezt kapta volna.
David reszerol plane nem ertem a kiakadast mikor 100szor tobbet nyit mint barki. Egyebkent mit szamit milyen jatekosa van az ellenfelnek mikor allandoan azert sir mindenki hogy szarok a jo lapok is?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kicsit tul van fujva ez a dolog. Akit amugy is megvernel annal egy messi nem oszt nem szoroz.Amugy a legnagyobb baki tavaly volt ev elejen mikor 25k-ert eladhato Hero packot vehettel a storeban.
-
bodnar123
őstag
válasz
bodnar123
üzenetére
Na elírtam. Szóval kb 30% kap, és 70 nem...
Amúgy szerintetek pl hogyan tud egy ekkora hibát csinálni az EA. Reggeli meetingen megbeszélik, na ma mi legyen. Legyen egy 86+ sbc a ligákból. Jó. És ennyi, utána se számolnak hány van? Vagy tudják és mondták, hogy jó de az MLS játékost húzd le 0,00000000000000000000000000000001 százalékra. Majd a balfék elfelejtette. Vagy nincs meeting, hanem a dolgozó mondja este a portásnak, hogy majd este ne felejts kirakni valami contentet. Jó. 86 pick jó lesz...
-
david368
aktív tag
Rohadjon meg ez a szanalmas patkany ceg. Jo nagy balfasz vagyok, hogy ilyen szarra koltottem, tegnap ota csak morgelodok, olyan frusztraltsagot valt ki belolem, ez mindennek a teteje. Konkretan nincs ertelme jatszani, mert aki megcsinalta a picket az 70%-ban Messit pickelt, top 3-as jatekost. Most wl-ben majd persze akivel osszesorsol 10bol 7nel Messi lesz ellenem, hagyjuk mar. Vagy adjanak mindenkinek toty Messit, ami ugy sem fog megtortenni vagy vegyek ki az osszes jatekos alol aki 86+ pickben szerezte tegnap.
-
bodnar123
őstag
Azért az elárasztás erős túlzás. Persze, ahhoz képest milyen esélyekkel nyitsz egy csak közepes lapot, ahhoz képest persze az. kb 30% esély lehetett a nyitásra. Itt az a durva, hogy bár semmi hiba úgymond nem volt az sbc-ben (az volt benne, ami írva volt), ők kivették kb 20 perc után. Mivel ebben a játékban az sbc-k 99%-a egy napig minimum tart, és ez se 20 percre volt kitéve, ezért ez a legkevésbé fair amit tehettek. Hát még, hogy hazudnak is, hogy ooo valami hiba volt. Persze az is kellemetlen, ha 30% esély nem jön be, és te nem nyitsz, de a játékosok kb 70%-a igen, mivel egy 10 millás játékosról beszélünk. De ez még mindig jobb megoldás. Igazából az egyetlen fair dolog, ha elvennék és helyette adnának egy olyan picket, amit majd mi is ki tudunk nyitni az sbc kirakása után. Viszont ez nem fog megtörténni. Amúgy szerintem ez a hiba is csak azért ennyire súlyos, mert hihetetlen módon nem jutalmaz a játék. Amikor végig csinálsz a két hetes promón mindent. SBC, Object... És nem nyitsz egyetlen értékelhető lapot sem. És persze ha csak én lennék így ok, nincs szerencsém. Na de vagyunk így sokan. És ehhez képest ez a hiba tényleg óriási.
Fun fact. A supportjuk azóta sem működik. A EA fórumán beratkatam a problémám. Nekem csak egy robot jutott értelmetlen sablon válaszokkal, melyeket a kérdésben elmondtam, hogy nem működnek. Viszont egy másik fórumozó meghallgatást nyert. Ott is sablon válaszok jöttek, míg nem jött valami önkéntes, aki mondta, hogy tényleg nem működik. Erre már az volt a válasz, hogy magasabb szintre küldik a problémát. A saját szolgáltatásukkal nincsenek tisztában.
-
|AP|
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Semmit nem fognak.
A 21-ben volt egy ugyanilyen szitu 99-es Neymarral. Akkor sem történt semmi.
Mondjuk az már a játék vége felé volt, de az hogy januárban elárasztották a játékosokat TOTY Messikkel az azért durvább -
EA's hit
addikt
válasz
thebigK
üzenetére
Az is durva volt, de ez azon is tultesz. A balfaszsaguk miatt elarasztottak a 10 millios Messi toty lapok a jatekot, de a community azon fele, akik negyed oraval kesobb ultek le jatszani (ahogy en is), azok emiatt brutal hatranyba kerultek, vagy legalabbis egy brutalis ingyen laprol maradtak le. Korrekt nyilvan csak az lenne, ha visszaraknak a picket ugyanazokkal a nyitasi eselyekkel, es csak azok szamara, akik meg nem raktak ki, de elobb fogjak Mia Khalifat szent szuzze avatni, minthogy ez megtortenne. Szoval baszhatjuk.
-
thebigK
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Gyanítom semmi olyat, amivel a community elégedett lenne. Persze az is igaz, hogy miután így kibasztak mindenkivel (és magukkal is), nincsenek egyszerű helyzetben, nem fognak tudni jó megoldást találni. Mindenképp háborgás lesz belőle, vagy azok részéről akik nem, vagy azok részéről akik Messit pickeltek. Szerintem ekkorát még sosem hibáztak (na jó, kivéve amikor tavaly( ?) egy mid/prime ikon pikkben véletlen moments ikont is lehetett pickelni, és akik azt pickeltek, azokat kompenzálták egy rendes mid/prime pick-kel
) -
Sirandrish
legenda
válasz
Kristof_94
üzenetére
Azért arra kíváncsi leszek hogy ezzel a helyzettel mit csinálnak, mert ez így elég kemény
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ez nem valós bejegyzés!
-
EA's hit
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Utobbi. Szanalmas, gusztustalan banda ez.
-
Sirandrish
legenda
Elveszik Messit, vagy csak kapnak egy másik Picket?

-
toxicjew
addikt
Kellett egy baszó cb meg egy kreatív kp, úgyhogy megvettem Luciot meg Zicot. Eddig bejönnek, így vszinű meg fogom csinálni a Zico sbct. Persze csak ha visszaáll majd a pack weight és dob foddereket
-
Chalez
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nahh, én Div 5 - Div 6 játékos vagyok, ma a kupa 5/5 ráadásul 50-80-as pinggel... Mindenki letámadott, úgy jöttek, mint a mérgezett egerek, a világ toxic gamerei voltak (jó, mondjuk Döbrögi módra visszakapta mindenki az R1-et háromszorosan
) aztán mégis mindegyiket legyűrtem. Szegény gyerek Ronaldinhóval a szopórollerre is felszállt, ahányszor Vieirám elvette tőle a labdát 
Egyik meccsen hosszabbítás 117-ik percében 1:1-nél Salah bal+ lába is elsült, a székről majd lefordultam, a gyerek sztem Alt+F4-gyel lépett ki
-
Kristof_94
nagyúr
Azt hittem a botrányosan delayes és scriptelt wl-t már semmi nem tudja felülmúlni, erre itt ez a toty kupa. Egy normális passzért vagy váltásért is úgy kell imádkozni.
-
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem mindegy? Valszeg úgysem jó a kontrollered
-
-
toxicjew
addikt
Mára le kell jönni a netről, már így is 2x kell megmérni a vérnyomásom, hogy kiadja a valós értéket. Kösz Kristóf
-
Digestive
veterán
Még tudom fokozni a mai nap kálváriáját!
Kupa:
A kapusoknál dőlt el. Kivédte.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nah a végére mindenkinek jut valami, csak nekem nem

Gratula. -
Aguinaga
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Grat, végre tényleg, már rád fért .
Nekem nem volt időm kirakni a Messi sbc-t, de legalább a 80+ pickekből se jött semmi, 82*20-ból 7 dupli, meg 2 if.. ennyi. -
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mazli hogy visszatertek az elmult évek problemai. Nemtudom, biztos egy Longstaffot nem akarsz padoztatni
-
Kristof_94
nagyúr
Végre... Most már csak ki kell találni, hogyan építsem be.
-
|AP|
veterán
egyszer az életben nyithattaam volna TOTY Messit, erre nekem épp ma kell sörözni a haverommal
-
Digestive
veterán
Most már teljes a napom!
-Garantált Messi packból 88as Kimmich
-83+ x20-ból 15 db 83as
-és íme az ikon pick:
-
Digestive
veterán
1,5 milliót esett Messi ára.
-
Digestive
veterán

Én ott ülök középpen büszkén a 88as Kimmichel.
-
david368
aktív tag
Szetgrindoltam a totyt, kurva sok packot idot energiat beleraktam ,az elveim ellenere mèg store packot is vettem, egy kurva toty sem jott brighton kivul, de azt nem neveznem totynak.
Este 7 orakor megcsinaltam idoben a picket, raadasul mindket accounton, abbol sem jott Messi, ugyhogy ennyi ebbol a retekbol eleg volt, letoroltem a francba. Mekkora banat lett ez a ceg te jo eg, pedig emlekszem gyerekkent PS1en fifa 98tol kezdve megannyi szep emleket tudott adni, de ami az utobbi 2-3 evben folyik az alavalo, ez pedig csak megkoronazta. Inkompetens kapzsi ceg.
-
pehaa
tag
Nem sajnálom senkitől, de akkor adják oda mindenkinek. Akinek nem volt rá ideje, vagy nincs fent 0-24, az lemarad a játék egyik (mostani) legjobb lapjáról? Holnap mondjuk akkor osztogathatnának CR7-t …
-
toxicjew
addikt
We have identified an issue with the 86+ TOTY Leagues SBC, as a result we have disabled the SBC.
Én meg napközben nézegettem kit kéne venni a nehezen összetradelt coinombol, de hát kinek mit intézett a játékgyártók pöcegödre.
-
Sirandrish
legenda
Isten lássa lelkem, nem sajnálom én senkitől, de ez így milyen játék?
Félretesz az ember több száz pakkot, nem nyit semmit. Kirak még 300at TOTY alatt, nem nyit semmit. Elb*sz millió coinokat, nem kap semmit, erre bekurnak egy bugot amiből 3ból 2 ember totyt nyit..
Ne vegyék el, de akkor legyen bennük annyi tök hogy benthagyják hogy mindenki meg tudja csinálni..
Ez milyen munka így?? -
bodnar123
őstag
Sosem vesznek el semmit. Most sem fognak. Ez ilyen. Sokan boldogodtak 15 millás lappal. Nem lenne gond, ha legalább egy kicsi esély lenne TOTY-t nyitni mindenkinek. De nincs
ű82x20 adott két 85öt. Tessék ba meg.
-
Zimmi91
addikt
Remélem elveszik mindenkitől aki ezt nyitott belőle...szánalmas egy cég az fix
-
ThuG4LifE
senior tag
En ellezdtem kirakni, de kozbe vacsit csinaltam, mire befejeztem volna mar nem volt.
Ha marad azoknal akik kaptak es masok nem kapnak semmit, akkor en itt befejeztem ezt a jatekot.
-
Kristof_94
nagyúr
Persze, hogy erről is lemaradok, mint minden ilyenről...
-
toxicjew
addikt
Hát bazmeg..... Nyilván csak most vettem észre. Nem volt elég broken a játék, most mindenkinél ott fog rohangálni Messi. El kéne venni a faszba mindenkitől, ehelyett kapni fognak egy plusz picket. De kibaszott undorító szar ez a cég
-
thebigK
addikt
Koszonjuk az ea-nek ismet ezt az igazsagos jatekot, zsenialis
-
Digestive
veterán
De legalább a 83+ x20 beadta!
-
Digestive
veterán
-
bodnar123
őstag
Már le is szedték?
-
thebigK
addikt
Ide is kimmich. No comment
-
Gaborz1
senior tag
Ide Donna
-
Digestive
veterán
Az kemény, h én még ilyenkor is képes vagyok 3 goldot nyitni.
-
raven84
senior tag
BUGOS PICK MNOST RAKJÁTOK KI
-
Sirandrish
legenda
Srác nyit egy Putellast, majd egy Messit, majd vesz egy csomagot...
Ilyen van??
-
Digestive
veterán
Bestet ne hagyjátok ki!
A legjobb mozgású lap amivel az idén játszottam. A kedvencem ahogy az előre bikázott labdákat leveszi. Olyan az animációja, hogy zökkenés nélkül viszi tovább max sebességgel. Egy pillanat alatt több méteres hátrányba kerül mellette bármelyik védő.
Illetve a 4/5* skilleket extra gyorsan és szűk területen csinálja. Egy rabonát is olyan gyorsan, h a védő még meg se tud fordulni mellette.
-
|AP|
veterán
válasz
bubuska10
üzenetére
"49 nap alatt össze lehet szedni szerintetek annyi foddert h ki lehessen rakni ha most full üres a klub?"
Nemsokára vége a TOTY-nak, hátha utána normalizálódik a packweight és gyorsabban fognak jönni a fodderek.
Én is ebben bízok, mert Sawa-val kezdtem, de Best-et is szeretném kivenni -
bubuska10
senior tag
Friendly ma 5/4, uccsó is csak tizikkel. Egyik meccsen német ellenfelem úgy felöklelte szegény Hamm-et h két percre megállt a játék elnyomhatatlanul és le kellett cserélni.
Jó nagy marha voltam h Brunot és az icon picket raktam ki Best helyett a nyitogatások közben... Múltkor draftba is nagyot ment, most a friendlybe tolom a base lapjával, és vele megy a legjobban a játék. Annyira jó a mozgása, gyorslábú, egyből becsavarja, mindig jó helyen van. 49 nap alatt össze lehet szedni szerintetek annyi foddert h ki lehessen rakni ha most full üres a klub?
KELL!
-
Digestive
veterán
-
Kristof_94
nagyúr
Én örülök, ha a passzok nem késnek 2 másodpercet, nemhogy R1 dribbling vagy mi.

-
EA's hit
addikt
-
Aguinaga
őstag
válasz
Digestive
üzenetére
Érdekes, nekem is tegnap nagyon adta a TOTY kupa. 5/5, igaz, div6-ban vagyok, ennek ellenére ma egy 0/5-re számítok.
Sawa loan lapja kész van már ugye, betettem THM TAA helyett, hát, vele mindent nyertem (5 kupa, 1 rivals meccs), de nem éreztem, hogy miatta.. annyi tűnt fel, hogy nem annyira suta a lövése, mint Trentnek.
És én is szeretnék egy Bonmatit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Metal Gear Solid
- OLED TV topic
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Crimson Desert
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Horgász topik
- További aktív témák...
- TAVASZI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Logitech G502X Lightspeed gamer egér
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- Dell Vostro 5410 14" i5-11320H 16GB 512GB 1 év garancia
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest