- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
válasz
ThuG4LifE #11681 üzenetére
Nem is baj, fölösleges már WLezni, én se toltam már vagy 5 hete, mégse maradtam le semmiről.
Milyen neted van? Mennyi az átlag ping? Nekem ilyen 42 volt, vettem 1500 ft-ért vmi ethernet kábelt, azt összedugtam PS-el és lecsökkent átlag 26-32-re.
Amúgy délután nekem is mindig szarul megy.
Késő este a legjobb, mind a kapcsolat, mind a játékmenet, és az ellenfelek se -annyira!
- toxikusak, jobban lépnek ki 0-1-nél friendlybe pl.
Ha ilyen 4-3-2-1-es középen tömörülő feltolt védelmű ellen tolod, érdemesebb a szélességet felhúzni meg átállni vmi 424-re. Ha kifáradnak, akkor padról hozz be olyan játékosokat, akik 99 vagy aközeli pace-el rendelkeznek, de ezt te is nyilván tudod.
Van ilyen, és ilyenkor abba kell hagyni.
-
EA's hit
őstag
-
gjoe
addikt
válasz
ThuG4LifE #914 üzenetére
Sajna most a nyitás sem érdekel. Nincs különbség a pályán egy 85os és egy 77es csapat közt.
A lapokon lévő statok semmit nem érnek.
Haalandot simán leszedtek a vedoim, de thiagot a 60 pace tempóval nem tudtam utolérni.
Kb vicc az egész így. Lehetne pelem is vele is kihagynek mindent. Govou szemben a kapussal mindig kapusba lövi vagy mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged