Új hozzászólás Aktív témák
-
Izéjose
tag
Kone vagy Cunha lehet hosszabb távon jó ?
Kone elég extrának tűnik ilyen Yaya Toure light 🤣🤣 -
Digestive
veterán
Mégse rakom ki Rodrygot. Neres Qrva jó lap és hiányozna is az 5* skill. Rájöttem, h Canceloval is kijön a max chem.
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94 #2080 üzenetére
Ott tesznek keresztbe az embernek ahol tudnak, nem újdonság
Amúgy picit megindultak a 84ek
-
thebigK
addikt
ide jött egy fincsi 17 win, nem számitottam rá abszolút, főleg h mennyire a hátam közepére se kivánom az idei rész. Elégedett vagyok, nem is kérdés, főleg hogy 8-2vel álltam, azthittem a 14 is esélytelen lesz. Pickekből lófasz, pakkokat nem tudom kinyitni az unassigned miatt
a team
ingame 4-4-2 volt főleg, néha 4-3-2-1
-
homerhamm
addikt
Psgogli7 úgy streamelte a jatékot twitchen, hogy nem is ő jatszott, hanem más a háttérben, miközbe be se volt kapcsolva a kontrollerje.
-
Izéjose
tag
Elengedtem Alvarezt és adtam egy esélyt az icon pack nak…… Xabi Alonso, egy ideális világban a 3.-4. Legjobb spanyol középpályás aki valaha volt ennél azért jobb lapot érdemel Boras használja kapni fog egy esélyt de hogy méltatlan lap egy ekkora névhez az is fix 🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️
-
Digestive
veterán
Utolsó meccsen mentem a 14 winért. Nem jött össze. Kár érte, mert sok nyerhető meccsem volt azok közül amiket elbuktam. Elég lett volna ha 1-2 labda a kapufáról befele pattan.
Viszont az egyik pickben volt egy Valverde, úgyh most ki kell raknom Rodrygot linknek.
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94 #2076 üzenetére
Én a 85bol kiszalltam, kérdés mire kéne befektetni ami jött. Most minden fodder felfelé megy. Kivéve a 84et persze
-
Dzsoki92
senior tag
Ide jott egy Cole. Teljesen elegedett vagyok igazabol viszont az osszes magas fodderem elfogyott erre meg a Blanc sbcre 😂 clubban van 400 lap de azok 82-
-
Kristof_94
nagyúr
Valami feljebb vihetné már a 84-es lapokat...
-
-
miro.
senior tag
Eskuszom digestivenek hala a 352 utan ugy evezem a jatekot.
Nem nyerek mindig,de sokkl massabb lett a jatek.
Viszont mar elore felek,mert tudom,hogy szerdatol golt se fogok loni. -
bodnar123
őstag
Hát ez az icon sbc se mozdította meg a piacot. Kíváncsi leszek mit találnak ki.
-
miro.
senior tag
Viszont ez az aspas nem rossz.
Grizes helyere esetleg? -
EA's hit
őstag
válasz
thebigK #2068 üzenetére
Én csak egy cdm-et kértem ebből az upból (Essien, Petit, Gattuso, Makelele, Rijkaard mind jó lett volna most), szóval jött Luiz Hernandez, aki bár az elején nem olyan rossz lap, de tegnap raktam ki Julian Alvarezt, és 1 csatáros játékot játszok
Ráadásul mondom rulettezve nézem meg, elküldtem a klubba, és az első nemzet amit megnéztem Mexikó volt, szóval hamar lelőtték a poént is nekem
-
seedorf88
tag
Na kiraktam az icon packot. Torres jött
nem is tudom, hogy jöhetett volna jobb így megérte
-
thebigK
addikt
kirakja valaki az icon packot?
-
miro.
senior tag
-
Zimmi91
addikt
Nekem most ez a brigád, nyitottam ma egy Griezmant nettó cheat az a lap finessel minden is bemegy akárhonnan 😃 Megvettem Rashit ő is iszonyat kemény lap, powershoot playstyle nagyon durva 😁Jött egy De Jong is, meg kivettem 86*3at abból meg kiraktam a Blanc utolsó részét, jó volt ez így 😁
-
szabyka95
őstag
Van 550km.
Rudiger mendy ederson tonali brolin untradableOtletek csapatra?
-
EA's hit
őstag
Nevetséges hogy egy hónap alatt nem sikerült megoldaniuk, hogy ne fagyjon ki a játék néha random menüpontokban, de főleg a transfernél. Próbálok bevásárolni 84-es lapokból, 40-et tudtam eddig venni, de közben 4x kellett újraindítanom a játékot, mert random időpontokban kifagy, ha rákeresek valakire. Nevetséges.
-
Szigma70
addikt
Nahh, nyitottam 3 bronz pakkot
2. ból francia, 3.ból brazil managerApró örömök
-
Szigma70
addikt
Egyszerübb kirakni Blancot, mint francia managert venni
Én 1 napig snipoltam brazilt
-
|AP|
veterán
válasz
bodnar123 #2040 üzenetére
nekem most két napon belül kétszer is szerencsém volt. Egyik sem világmegváltó mák, de legalább valamicske.
Ma jött az SB elite rewardból egy Varane (82k), tegnap meg ránéztem a moments csillagokra és volt 12db. Mondom nézzük mit adnak azért... és egy 1of3 player pickből jött egy Theo (eladható).
Egyelőre nem adtam el, beépítettem, mert amúgy is kellett egy jó LB.
Szóval nálam szép lassan adagolja az apró sikereket, hogy ne menjen el teljesen a kedvem.
De a 11 wines WL reward az most botrányos volt, szó szerint semmi sem jött belőleGaborz1: párezret elköltöttem bronz pakkokra miután eszembe jutott hogy meg kellene nézni van-e egyáltalán bronz francia manager.... nos: nincs
-
bodnar123
őstag
Egyszerűen hihetetlen, hogy az sb elite 1 reward eddig egyik héten sem adott 84nél jobb lapot. 2x50k pack... Sosem hozott 12000 quicksellnél többet. Ma egyikben max 82 volt, míg a másikban két 83as... Kezd az lenni az érzésem, hogy az a fifa megkötötte a kezüket csak arra vonatkozott, hogy nem tudtak a legundorítóbb módon pénzt csikarni az emberekből.
Hozzá teszem, hogy a 9win wl is adott egy 87es lapot meg 84et a pp-ből. A csomagok meg úgy hogy most nagyon extrák voltak, úgy adtak egy 89 dias egy 85 és egy 86 lapot. A gond, hogy ezekből a rewardokból még a legszarabb sbc playereket sem lehet kirakni. Max ha a coinod rákötöd. De akkor csak a legszarabbat. A lényeg, hogy ha többet akarsz, akkor vegyél 10ezerért fifa pontokat hétről hétre.
-
|AP|
veterán
az amúgy milyen már, hogy nem lehet francia edzőt venni?
Tavaly nem emlékszem ilyenre, hogy ekkora hiány lett volna belőlük -
modflow
veterán
Az hogy a jó égbe lehet, hogy Fifa23-ban simán Div6-ban játszottam, az FC24-ben meg Div10-ben se tudok nyerni?
Kb. úgy játszanak itt, olyan cseleket tudnak, mint 23-ban Div6-ban. -
Digestive
veterán
-
Digestive
veterán
Annyira rapszódikus ez a szutyok játék, hogy borzalom. 9-1-el kezdtem ma. Eddig talán a legjobb statisztikám félúton. Aztán most este 10-6 lett belőle. Na és nem azért, mert a jó kezdés után jobb ellenfeleket kaptam! Mindegyik meccsen partyban voltam, vagy domináltam is. Csak ami délelőtt bement, az most kimaradt. Ami csel működött, az most elakadt, vagy éppen 3 kapufát rúgtam és úgy kaptam ki 1 góllal. Kurvára bosszantó, h nem ugyanazzal a játékkal játszok pár óra elteltével.
-
EA's hit
őstag
Nem tudom, mi van ma, de kivételesen megszánt az EA. Délelőtt a prev packomban előbb volt egy if Clauss (18k), aztán egy Theo (100k), most meg Julian Alvarez legnagyobb teamje adott egy Salaht (300k)
-
EA's hit
őstag
Vajon TB Szoboszlaira van még bármi esély akár sbc-ként, vagy engedjük el ezt a sztorit?
-
miro.
senior tag
En nem tudom ti hogy vagytok vele,de az ai vedekezese nagyon maxra lett porgetve.
Latom hogy az ellenfelem is allandoan csak hatul passzolgat.
1-max 2, golos meccseket jatszom mindig.
Kozepen nulla esely altalaban labdat felhozni.
Tok mindegy,hogy Modric vagy KDB,most probaltam Mostovoit is. Egyszeruen ott van a seggukbe az ellenfél,es max visszapasszt tudsz csinalni.
Ki a szelere,aztan valamit osszehozok neha..
A 10-es posztnak semmi ertelmet nem latom pl.
Az ot vedosbe stabilabb vagyok es ennyi.
Azon agyalok,hogy talan az 5212-nek nagyobb ertelme van mint az 5221-nek,de ezt a taktikt lecumizzak youtubeon mindenhol.ingame igy nezek am ki:
[kép] -
thebigK
addikt
ittvan szombat dél, a transfert meg még mindig nem tudom használni, óriási
-
EA's hit
őstag
Ez a Julian Alvarez elég baszó kis lapnak néz ki, és tökéletesen illene is a csapatba, ráadásul pont ST-t (meg CDM-et) keresek nagyon. Kár, hogy a Blanc sbc szépen lenullázta a klubot
-
bodnar123
őstag
Ez volt az egyetlen ésszerű gyors megoldás. Így is túl lassú volt. Pár napja már volt erről hír. Sebaj sokan mehettek először 20-0át... Mondjuk én 10 meccsen egyetlen egyel sem találkoztam, pedig bekészítettem rölföt a padra, hogy akkor patkány viaskodunk. Szerencsére nem volt rá szükség. Amúgy meg érdekes, hogy igazából ez elég látványos patkányság, de igazából mennyivel jobb egy kick off glitc, vagy egy jó szögletfigura a youtuberól... Vagy maga a játék 90%a...ez nem hasonlít a focira, de igazából még sok ilyen dolog van, ami ellen ugyanúgy nem tudsz tenni semmit. Itt is végül is megakadályozhatod, hogy beszorítsa a labdát, csak valójában a játék miatt nem mindig, ugyanez egy jó szöglet glitcnél.
-
eM'82
addikt
Mai 84+x5.... A JunboRarePlayers pack helyett ami legutóbb 83asokat adott max.
-
thebigK
addikt
trickster glitch elvileg javitva, legalábbis a trickster+ playstyle-t kivették
-
raven84
senior tag
Nem ettől a maitól fog felmenni a 84 az tuti.
-
Digestive
veterán
Mivel ez mind szar lap, remélem egy 85+84 csapatot fognak kérni érte.
-
bodnar123
őstag
Kipróbáltam sb meccsen... Röhejes... Tényleg...
-
|AP|
veterán
válasz
bangbading #2002 üzenetére
remek... holnap tudtam volna játszani, de lehet minél később kellene...
-
toxicjew
addikt
válasz
bangbading #2002 üzenetére
Egy normális játék/kiadó esetében bannolnák ezt a fasszopót meg az összeset aki ezt kihasznalja. Itt tudjuk mi (nem) fog történni
-
bangbading
csendes újonc
Kezdődik....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Yettel topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Milyen légkondit a lakásba?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - Ryzen 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest