- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Yettel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
válasz Sirandrish #12098 üzenetére
Mondjuk anticipate és aerial kombonal jobb nem kell, de lehet majd próbálgatni őket.
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz toxicjew #12097 üzenetére
Blancot én is nyitottam, de gondolom a 99 Maldini jobb lesz..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
toxicjew
addikt
Lehet mégsem kell Maldini Bár miért ne persze. Ginolat tuti megcsinálom.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz Sirandrish #12094 üzenetére
Még 3 squad kell jól leszivta a klubot aztán csak most vettem észre ismetelheto a 84+
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Sirandrish
legenda
válasz Woodslave #12093 üzenetére
Nem gondolom hogy a posztjára jöhet sokkal jobb lap
Meg így legalább nem kell állandóan 89es exchangebe rakni a sok 92-95os lapotEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Woodslave
félisten
válasz Sirandrish #12092 üzenetére
Kemény vagy . Én is azon agyalok kirakom mi a faxnak álljon egy csomó lap a klubban amit úgyse fogok használni soha. Inkább legyen pár ilyen prémium lapom..
-
Sirandrish
legenda
Lezsibbadtam de megjött az öreg
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Woodslave
félisten
Megcsináltam szegény ember Robi Carlosat (94-es golazo evo) erre ma 94+ pick Capdevilla aztán egy 82+ Karchaoui 99-es jobban mutat
-
toxicjew
addikt
Olyan jó lenne ha nem hugyozná össze magát a szerver minden 10. Pick után
-
-
Woodslave
félisten
válasz Sirandrish #12086 üzenetére
Én most kicsit kiégve érzem magam. Nem hiszem neki tudok állni egy Eusebionak
-
Sirandrish
legenda
70pick legjava
Nulla futties...még egy 20K-s se jöttEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
bodnar123
őstag
válasz Woodslave #12083 üzenetére
Eleve nem egy időben játszol az ellenféllel. Ez csak ha szándékosan vak valaki, akkor nem tűnik fel. A passzoknál biztos szinkronizálja a két játékot. Másképp nehéz megmagyarázni a passz pillanatában 5-10 métert hátrébb kerülő passzolót...Persze lehet az én net szolgáltatatómmal van gond, de ha így elitebe lehet jutni,akkor... És a játék szerint minden ok.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz bodnar123 #12080 üzenetére
Persze van benne vmi de akkor se tudom így felfogni hogy ezt dobja a gép
Soha nem wleztem pénteken mert azt hittem a baxógépek játszanak. De ma is 7/6-al kezdtem. Az egy vereség is olyan volt hogy 2-0-rol jöttem fel 89-ben vezetést szereztem de persze a 92- ik percben szöglet fejes gól a hosszabbítást buktam.
Persze tudom hogy 10 meccs után szopóág és talán az utolsó meccsen lesz meg a 11 vagy nem...
-
Mrguba
őstag
válasz Sirandrish #12081 üzenetére
En csak 20 at csinaltam...15 bol volt amiben max 83 as volt
Abba is hagytam -
Sirandrish
legenda
válasz toxicjew #12079 üzenetére
Unalmamban én is csináltam vagy 60at.
Nem várok semmit, de jó lesz elindítani a Maldini SBC-tEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
bodnar123
őstag
válasz Woodslave #12076 üzenetére
Milyen képesség? Ennél a játéknál egy képesség számít. A kitartás. Képesség egy olyan játékban, ahol nincs értelmes, konzekvens hitbox? Itt kb mindent a játék határoz meg. Majd ha egyszer lenyomom a szerelés gombot, és utána elfogadható időpontban történik valamai, na akkor már csak 100 dolognak kéne megváltozni, hogy itt képességről beszéljünk. A szívás, hogy már csak az elhivatottak maradtak, mindenkinek jó csapata van, úgyhogy már csak a netcode dönt. Mit írt meg neked ea bácsi. De a 9/11 win összejön így is csak minek.
[ Szerkesztve ]
-
toxicjew
addikt
Elkészült az utolsó adag idén
-
Sirandrish
legenda
válasz toxicjew #12077 üzenetére
Adhatna rá bonuszt...mondjuk 2 kártyának számíthatna
-
toxicjew
addikt
válasz Sirandrish #12075 üzenetére
Nem baj, belerakhatod a mai sbcbe Az gondolom 99es lesz. Én is megcsinálom sztem.
-
Woodslave
félisten
Az a legnagyobb baj ezzel a játékkal hogy az átlagos játékos nagyon ritkán érzi hogy ez igen jót játszottam jól szorakoztam. Most is játszottam egy bő órát talán két meccset tudtam nyerni meg volt pár ahol végülis nem érdekelt de nagyrészt rq 15 perc 3 fos gól után.
És most tök ideges vagyok. Persze 5 perc aztán lexarom de akkor se jó ez..
Vagy ti nem igy vagytok vele? Csak én vagyok túl magasan a képességeimhez képest?
-
-
toxicjew
addikt
válasz Sirandrish #12073 üzenetére
Maldini sbc jön ma ha minden igaz.
-
Sirandrish
legenda
Valami jóféle SBC nem várható?
Nekikezdenék Hammnak, de ha jönne mondjuk egy Ronaldo akkor inkább abba ölném a foddereket..
Tudom végtelen exchange meg pick mellett mindkettőt kirakhatnám, de a francnak sincs kedve 30 csapatnyi 93as playert kiforgatni a pickekbőlEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Dzsoki92
senior tag
Milyen content várható ma szerintetek ?
-
|AP|
veterán
-
bubuska10
senior tag
Általában évről-évre ugyanígy érzek ilyenkor. Kész a csapat, vége a grindnak, de minél inkább fullosak a kártyák annál ótvarabb a game. Sztem nem úgy van autmatizálva / megírva / tervezve, h mindenből 99-es játékosok ronhangáljanak és ezért ilyen.
Már vagy 2 hónapja nem játszok WL-t (tök jó h nem kell kiadni a frusztrációt amit okoz... ), meg már vagy 3. hete csak és kizárólag a Rivalst tolom. Friendly, SB se. Így stresszmentesen egész jókat lehet néha játszani, nem kapkodsz, nem leszel annyira ideges, persze a játék ugyanolyan marad. És így valamiféle külső szemmel látod, h az ellenfeleid 30%-a meg idegesen játszik, nyomkodja a tackle gombot állandóan. A fullos csapatokról annyit, h Gattusokkal meg evo Bovékkal szerencsétlenkedek már egy ideje, meg Baresivel, de nekik megbocsátom ha bénák. De ha Zidane fordul bele úgy h gólt kapok belőle meg passzol 33%-os pontossággal, akkor az már más.
Nem rendeled elő, de szerinted meg fogod majd venni valamikor? Sztem én black fridaykor, de ebben se vagyok biztos. De asszem beszéltünk már erről a másik topikban.
-
Sirandrish
legenda
válasz raven84 #12067 üzenetére
Mondjuk ezeket nem néztem, csak hogy az öregnek (öregebbnek ) 300al több az ingame statja, meg kb minden zöld...magasságon kívül
-
raven84
senior tag
válasz Sirandrish #12066 üzenetére
A magasság statja is jobb? + aerial a Sorloth Weghosrt merchantok ellen.
-
Sirandrish
legenda
Jött egy 96os Maldini...2,5M az ára, de kb az összes statja gyengébb mint a (kb) ingyenes Bobbyé...
Akkor hogy is van ez?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz bubuska10 #12062 üzenetére
Az engem se zavar ha más nyit....az zavar ha én nem
-
Woodslave
félisten
Én egész nap játszok amikor meg tele lesz a tököm nyomkodom a webappot mondjuk ez kb insta vagy face porgetes színt
Nem a grind csak keresem hogy játszak pár jó meccset ha már osszeraktam ezt a csapatot. Nem érdekel hogy nyerek az zavar ha undorító módon leszopatnak de lexarom már azt is.
-
|AP|
veterán
én ilyenkor már mindig csodálattal vegyes értetlenkedéssel nézem azokat akik képesek ennyi energiát beletenni a játékba
Az persze más lenne, ha ilyenkor már a fullos csapatokkal tök jókat lehetne játszani, de azt mindannyian tudjuk, hogy ez nem így van, ilyenkor is csak a grindért játszik az ember, hogy aztán egy hónap múlva kukázza az egészet...Én most tényleg erős leszek, nem rendelem elő a 25-öt (már csak pár napot kell kibírni), meglátjuk fog-e hiányozni...
-
bubuska10
senior tag
Rivals meccs, vezetek 1-0, elkezdi a közepet, és a meccs kellős közepén megállítja (hittem legalábbis, utána esett le, hogyha aktív a meccs ő se tudta megállítani). Lepergett az idő a menüben, de nem megy tovább, majd kiírta, h inaktív a kontrollerem. Hirtelen a semmiből visszaszámol 3-2-1. Aztán burleszk filmbe való jelenetsorok: gyorsítottba mutatja, h az ellen elrúgja a labdát a francba, az én játékosom nem dobja be, aztán megszerzi, R1-el végigviszi, belebombázza a kapusba, a szögletből meg fejel egy gólt.
Ilyet se tapasztaltam még. Remélem nem vmi hacker, aki feltörte az accountomat és quick sellezi a csapatomat.Amúgy én Woodytól (meg alapvetően senkitől se) sajnálom ha jókat nyit. Ha vki, akkor ő megdolgozott érte. Ő kirak vagy 1000 picket, én meg 17-et.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Woodslave #12060 üzenetére
Szerintem te ne is nagyon panaszkodjál, mert topik szinten TOP3 lucker vagy az fix
-
raven84
senior tag
Úgy tűnik Zidane napok vannak mert nekem is megjött kedden. Nálam játszik Bellingham helyén, sztem nem rosszabb mint az angol, de nincs aurája az tuti. Ha esetleg befut egy Gullit őt beraknám a helyére.
-
bubuska10
senior tag
válasz Woodslave #12048 üzenetére
Esküszöm 50k-ért is odaadnám neked. A játék elején/közepén biztos nagyon fasza, de a vége fele ez a 98-as Zidane az összes "top" lap közül messze a legnagyobb csalódás. Olyan semmilyen. Nem is gyors, nem is jó védő, nem is jó befejező, nem is brutál pályát felszántó box2box, CAM-ba meg vannak nála sokkal gyorsabb és agilisebb játékosok. Csak nagy Zizou fanoknak ajánlom.
-
toxicjew
addikt
Nem mintha számítana, de nekem vhogy nem akar semmi nagy esni már De azért megvoltak a nagy pillanatok idén tavasztól, jött pár jó lap, szóval nem panaszkodom
-
EA's hit
őstag
Jott este meg egy 97-es Vini is, hat o meg a tartalekok koze sem kell, de legalabb gyulik a szines gyujtemeny
Zidane meg minden evben mas, iden a dinasztia lapja nagyon jo volt, hatha ez is.
-
stilo18
addikt
-
Woodslave
félisten
Nem jött Sawa de lexarom
-
EA's hit
őstag
Jött egy futties Jairzinho ikon pickből. Tényleg nem tudok már mit kezdeni vele 98 Puskás, 98 R9, 97 Baggio most a kezdő támadók, kispadon 97 Butra, 97 Cantona, 97 Henry, rajtuk kívül van még 98 Eto'o, 96 Del Piero, 98 Garrincha, 98 Best, 97 Dybala, 98 David, 98 Ginola, 99 Haaland (mondjuk utóbbi kettővel biztos nem fogok játszani), és még vagy 15 db 96+ csatár, na meg készül már Hamm is, csak úgy Szegény Jairzinho sem nagyon fog eljutni a kispadig sem...
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz EA's hit #12042 üzenetére
Ja nem legalább ő jól néz ki
Gondoltam kipróbálom a draftot. Tök jó qrva xar csapattal játszani. Egy draftot meg is nyertem vmi csoda folytán két gold és két prémium gold packert .
Mondjuk Laca megvan még 3 with nt osszekaparok vhogy rivalsozni sincs kedvem
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
Na kicsit meggyomláltam a klubot ezért a Mia Hammert
De már annyira unalmas a sok dupli. Igy se raktam bele egyetlen úgymond pótolhatatlan lapot nem mintha bármelyiket hadználnám még
-
Aguinaga
őstag
válasz Woodslave #12022 üzenetére
Nekem is jött egy ilyen vasasos Vieira, első pár meccsen nem mutatott semmit, de aztán a yaya-kdb-vieira hármast kipróbáltam, és nagyon bejöttek. De aztán rájöttem, hogy nyitottam itt egyik nap egy Sawa-t is, így Yaya helyett már ő van, és hát brutális:
Még lehet, hogy veszek egy (one) batlle-t, mert ez a Totyos nagyon jó.
[ Szerkesztve ]
PSN: OldSlowhand74
-
Woodslave
félisten
válasz Woodslave #12037 üzenetére
Gondolom mennyire aggódtatok meglett-e. Igen.
Pedri meg Lucumi. A többi pick elkeveredett a 190 db 82+-al mem tudtam mi jött. Mondjuk amúgy is semmi. Illetve egy Valverde de azért van pár jobb akit azért még nyitnék ha nem is Mbappe de legalább egy Bellingham vagy Theo. Az se számít de jól esne
-
Woodslave
félisten
14/10 után egy meccset nem tudtam nyerni. Pedig azt hittem idén először meglesz a 11 win de nem valószínű. Kettőből kell egyet vhogy qrva életbe hogy egy béna xar maradtam ebben a geci játékban ennyi év után is.
-
seedorf88
tag
Ezek a szefósok nem igaz, hogy nem tudják vissza rakni az icon pickeket.Legalább azzal elszórakoznék.
-
bubuska10
senior tag
Hülye kérdés de csak felteszem: ha pl. egy futties vagy bármilyen olyan lapot módosítasz erre a toty desingosra ami plusz chemistryt ad, akkor elszáll majd a plusz chemistry?
-
Woodslave
félisten
146 körül kezdtem nyitni az 51+ packokat. Ha 88-89 dupli akkor új exchange ha több dupli rare akkor 1-2 pick. Jó párat nyitottam most tartok 148-nál
Ez máshogy nem fog menni mint hogy minden dupli qs...
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
Nagy acc se lett rossz
Lehet játszok már ezen is párat
-
raven84
senior tag
Amúgy kozmetik evok jöhettek még volna, a futties carddizájn pl elég ótvar, de ez jól néz ki.
[ Szerkesztve ]
-
toxicjew
addikt
Ti kit evoztatok Totyra? Én nem bírtam ellenállni
Amúgy de rendesek, visszatették a 82+t <3 Azert csináltam 200at a biztonság kedvéért, szóval most megint jöhet egy kis pick opening.
[ Szerkesztve ]
-
miro.
senior tag
[kép]
Keressetek a hibat.
Fonokomnel beakadt a draft tole. Se elinditani,se befejezni nem tudja.Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
Woodslave
félisten
Nekem egy Carvajal. Mondjuk kezdem érteni miért drága bár valszeg ennyire nem...
Haaland elég brutál azért Butraval elöl egész jók. Már amennyire engedik a képességeim...
Messi nagyon nem adta eddig kezdőbe se kerül. Nem is tudom bekutyuzni mert Saka kell.
-
Dzsoki92
senior tag
Hát ide kb semmi nem jön a sok foddren kivül. Úgyhogy neki álltam Ginolának meg Hamm-ot is kirakom szerintem. A héten meg is lesznek. Mondjuk sok értelmét ennek sem látom xD Az a Sawa jó lenne nekem is..
-
Digestive
veterán
-
bubuska10
senior tag
Most sikerült kinyitni a legutolsó 77x5-öt. Végre vége, vagy másfél hétbe beletelt. Azt a Sawat nem sajnálom, azt se tudom kb. h kicsoda, meg van vagy 25 használható KP.
-
EA's hit
őstag
Nekem is megjott Sawa az ikon pickbol, ezek szerint meg idoben Alig varom hogy bannoljanak amiert kiraktam, kinezem beloluk...
Cserebe a wl gusztustalan, 4/4 utan most sorozatban 6 veresegnel es igy 10/4-nel jarok Bekerult 2 nap alatt a kezdobe gotg R9, gotg Vieira, futties Sawa, futties Baggio es ptg Walker, de megis keptelenseg meccset nyerni ebben a szar jatekban
-
Woodslave
félisten
válasz Sirandrish #11995 üzenetére
Ez a normál pick ami gotg meg futties? Hát ez nálam se volt bugos. Vagy nem jókor csináltam.
Mondjuk tök mindegy amíg vért hugyozok hogy kvalizzak 99-es Messivel addig qrva mindegy
Ja látom ki is vették pont pofám leszakad. Komolyan a faxom száradjon le ha ezeknek játékért a 5k-nál többet fizetek
[ Szerkesztve ]
-
toxicjew
addikt
Gyorsan kiraktam én is kettőt, hát nem hogy Sawa, de futties icon sem volt benne Ezt a Dinhot viszont megcsinálom.
-
thebigK
addikt
ide jött egy
sawabergkamp'I hope you win the war you tell no one about'
-
|AP|
veterán
nálam is bebugolt Sawa...
Kár, hogy már nem nagyon izgat a játék -
Sirandrish
legenda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest