Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szigma70
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Idén csak div2 ig mentem 1x, egyébként első osztályban szoktam lenni.
WL 11win +.
Sose használok cseleket, max ha megyek 2 góllal, és már belefér.
Nem mondom,hogy nem kellenek, mert közben a szar hitbox miatt szinte érinthetetlen vagy,de simán lehet hozni cselek nélkül a meccseket -
Sirandrish
legenda
válasz
Nandinagy
üzenetére
Sokadszor látom már ebben a topikban is ezt az R1 emlegetést.
Ez konkrétan mit takar? Már azon kívül hogy az R1et kell nyomni hozzá
Abban meg egészen biztos voltam hogy minden cselt tudnak, csak fura (de mint mondottam ugyanakkor örömteli) volt látni hogy nem erről szól a játék ezen a szinten
-
Nandinagy
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem hiába adnak ingyen ajándékokat ha nézed ezeket a tornákat, mert a legmagasabb szinten a meccsek rohadt unalmasak. Nagyon kevés top játékos szokott cselezni. Kapásból így Tekkz van meg aki tényleg szokott cseleket használni. Az a baj, hogy annyira jól védekeznek, hogy a cselektől csak lassulna a játékuk és odaérne az ellenfél játékosa.
Ha háromszor újraszületnék sem tudnék úgy embertváltani mint ők.A cselek igazából a saját magad szórakoztatására vannak, wlben jól néznek ki meg rivalsban. Ne legyen kétséged afelől, hogy ezek a játékosok minden létező cselt tudnak csak nem hasznos itt. A flair nutmeg,player lock azt kb. ennyi. Na meg az R1-es labdavezetés idén tökéletesen kiváltja azt, hogy ne kelljen cselezned. Eddig kellett a csel, hogy helyed legyen lőni és hasonlók, hát idén R1-el kiforgod. Mindenki döntse el ez jó vagy rossz.
80.000 dollárt nyert az 1., szóval lehet azért remegett a keze. Mondjuk továbbra is tartom, hogy ahhoz képest az EA-nek mennyi pénze van a fifából ezek a nyeremények szánalmasan kevesek. a 17-20. helyezett nyert 10.000 dollárt. Úgy, hogy oda bekellett jutnia több ezer emberből meg utána még a legjobbak ellen több héten át csoportmeccsek is voltak.
Fifa esportolónak nem a legkifizetődőbb az élet ha csak nem vagy top, top top játékos.
#6490Szigma70
Nagyn adtam, a csitításnak jobban örültem volna
-
thebigK
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
tökéletes karma pillanat volt a végjáték, a kis toxic barátunk minden góljánál mutogatott, meg csititgatott, meg az egyiknél asszem azt mondta bele a kamerába hogy he is so bad, vagy valami hasonló, phzin meg egyik góljánál sem ünnepelt igazán, kivéve amikor számitott
-
Sirandrish
legenda
válasz
dvtkfan
üzenetére
& thebigK
Köszönöm. Időközben amúgy rátaláltam...kicsit komolyabb "reakciókra" számítottam a gólok után, de azért kafa volt
Kíváncsi lennék a gyerek vérnyomására, mert a keze úgy remegett a gridy alatt hogy alig találta meg a szemét
Az viszont egyszerre volt meglepő, és örömteli hogy a meccs (konkrétan a meccs) nem arról szólt hogy melyikük a nagyobb cselkirály..én azthittem hogy az a "meta"..
Látszik milyen gyakran nézek ilyeneket
-
thebigK
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
megelőztek
-
dvtkfan
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Itt végig tudod nézni...Döntő
A kis szellemileg sérült barátunk a végén live-ba jól megkapta a gridy-t

-
Szigma70
addikt
-
eM'82
addikt
válasz
Aguinaga
üzenetére
Keménykedik aztán van áfával, vasággyal együtt vagy 40 kiló. Sztem a community miatt is fontos hogy ne egy ennyire toxic player legyen az "arca" az EA FC-nek. Az a mázlija hogy ez egy nyilvános, kamerás esemény volt, máskülönben már sztem hullottak volna a fogai.
Azt nem értem csak hogy a menedzsere, de leginkább a szülei nem nevelik, mondják neki hogy ez gáz? Mondjuk ekkorra arccal még szebb volt látni, mikor visszanyalt a fagyi.
Olyan mint egy 8 éves hisztis gyerek lelki világával megáldott gyerek, miközben qrva jól játszik.
-
EA's hit
addikt
Nálam szokás szerint lenémítva ment a stream az objective miatt, egyszer rápillantottam a telefonra, akkor épp úgy ünnepelt az a nyomorék Verjgang, mintha muszáj lenne, meg csicskította az ellenfelet valami live gólörömmel. Hát az a gyerek egy személyben összefogja a teljes cummunity minden csicskaságát
Remélem beleverték a fejét a monitorba a végén. -
bubuska10
senior tag
A WL-re most meddig lehet kvalizni, és maga a WL meddig tart?
Sose kvalizatam még vasárnap, holnap tudnék játszani. -
prannk
őstag
Ha azt akarom hogy a CM menjen minnél előrébb akkor itt mit mire kell rakni?
-
eM'82
addikt
Srácok! Láttátok az FC Pro döntőjét?

Mekkora live Griddy-t kapott Andrejs az arcába?

Az a kissrác lehet hogy qrva jó játékos, de hogy egy komplexusokkal küzdő antiszoc, az is biztos.
Igazi ütni való feje van.Prannk: én Yashint. De én előre megvagyok, ezért.
-
prannk
őstag
Összeségben 3.5 milka
Ki melyiket venné ki?

-
EA's hit
addikt
Nekem a kedvenc mai wl-ellenfelem: 4 first owned toty (Messi, VVd, KDB, Karchaoui), FO toty Ribery es thunder Cruyff,majd cserekent behozta a FO ww Butrat es toty Zolat is. Mondjuk a penztarca/luck melle tudast nem adtak, eleg siman megvertem meg ugy is, hogy Messi nyilvan 2 lovesbol 2 golt vert.
-
Sandros112
tag
Egy "egész jó" icon pick

-
toxicjew
addikt
Rip 5/5 Malen
De legalább Dávidnak adott végre vmit a játék
-
Chalez
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én nyertem, nekem 89-es Mapi Leont dobott
-
david368
aktív tag
Toty utàn megszánt ez a retek jatek:
-
Sirandrish
legenda
Nem is értem minek próbálkozom...
-
Chalez
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Úriember nem nyit TOTY-t, úgy túl könnyű lenne. Max egy kapust esetleg
-
|AP|
veterán
ezt a WL-t kivételesen most adminisztrálom, kíváncsi vagyok kinek hogy dobálta a TOTY-kat a játék.
Nos, 10 meccs után ez a helyzet:
1. meccs: ellenfélnél first owner TOTY Haaland + Xavi. Nagyjából egy szinten játszottunk, ő nyert
2. meccs: full TOTY loan team, csak ikonok és TOTY-k. Bedarált, kikaptam
3. meccs: 0-0-nál kilép...féreg
4. meccs: 4db TOTY loan: elmegy 4-1-re. Elkezdek felzárkózni, 5-4-re, majd rúg még egyet. Aztán a 90. percben egyenlítek, 6-6, erre kilép. extra féreg...
5. meccs: "normál" csapat, TOTY nélkül, nem is túl jó a srác, elmegyek 2-0-ra. Aztán becseréli loan TOTY Messit és Popp-ot. Szerencsére ettől nem kezd el jobban játszani, lövök egy harmadikat is. Aztán a végén persze a Messi-Popp duó még öszehozott egy gólt, de ezt a meccset nyertem
6. meccs: ajándék TOTY Messi a csapatban. Embertelen az a kártya, bárhonnan kapura lőtt vele, gól lett... 0-3-nál kiléptem, lose
7. meccs: "normál" csapat, de német és végig full presst tol: nagyon szorosan, de win
8. meccs: szintén "normál" csapat, 11-es párbajban win
9. meccs: ezt inkább képpel:
Mindent beleadtam. Elment 4-1-re. Fordítottam 5-4-re, de hosszabbításban bedarált 9-6-ra.
Nem tudom ez a srác mit csinált, de akárhogy is számolom ez 4db First owned TOTY + 1 FO Ribery
10. meccs: szintén ajándék Messi a csapatban. Szerencsére nem tudta kihasználni, 3-1-re nyertemSzóval így állok most 4-4-ben.
Nem értem miért sír mindenki: a jelek szerint tök könnyű volt TOTY-t nyitni, de legalábbis egy Messit mindenképp
-
bubuska10
senior tag
Ez a játék mindig meg tud lepni az anomáliáival.
Egyszer még Fifa 21 karrier módban Jadon Sancho feje Iniestáéra változott, most Squad Battles meccs és egy Chelseas totw csaj aki bár eddig nem így nézett ki, most félkopasz. 
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
bodnar123
üzenetére
Súlytalan, ahogy mindenki más is. Német barátainak és a szerencsésebb itthoniaknak biztos jó lehet, de nekem nem. Megint egy katasztrófa az egész játékmenet, másodperces delay minden téren, erőtlen passzok, kiszámíthatatlan mozgások. 6 meccsből 2 győzelem az eddig mérleg. Nevetséges.
Ha az összes totyt ki tudtam volna nyitni, akkor sem lenne más. -
gjoe
addikt
válasz
thebigK
üzenetére
Tegnap este 19.02 első nyitás dias volt.
Múlt hét.:
Kiraktam brunot camba. Majd az ikon lottót is. Erre jött kaka.
Éppen befejeztem a cafut és jött hm trent.
Vettem egy petr cecht és utána nyitottam alissont.
Petr ment vissza eladásra.
Ja és egy órával előbb jött gold putellas mint kellett volna.
Direkt szivat is. -
thebigK
addikt
toty utáni első 3 nagy pakk, elsőben: ruben dias, earps, másodikban ruben dias, harmadikban bonmati. Hát anyád
-
toxicjew
addikt

Ez lett a csapat. Megcsináltam Zicot viszonylag kevés coin felhasználásával, meg megvettem Luciot Cannavaro helyére, de így is maradt még zsé. A klub persze kiürült. Vmit tradelni kéne, de nem látok most semmi szimpatikusat.
-
thebigK
addikt
Ez a játék egy kibaszott forintot nem ér. Bánokminden erre a szarra elbaszott percet
-
bodnar123
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Most kéne élvezni a toty lapod

-
Kristof_94
nagyúr
Remélem ez a promo csak 1 hetes lesz és utána jön a future stars. Azért így toty után elég nagy lett az űr. Egy jó kis Lewis Miley jöhetne.
-
bubuska10
senior tag
Erről még nem igen volt szó itt: Európában többen nyithattak Messit mint mondjuk L.A.-ből, mert ott az SBC idején délelőtt 10 óra volt, nem este 7. Tehát nagyobb az esélye, hogy mi gyakrabban találkozunk vele ellenfélként.
-
toxicjew
addikt
Na mivan, engem így kompenzál a játék
-
bodnar123
őstag
válasz
EA's hit
üzenetére
Nekem is lószar jött. Még most távolról streamelve letoltam a wl-t 7 winig. Semmi nem jött. 3 85+csatárt is kiraktam. 3db 85ért. 86+ adott egy 87est. Ennek így nincs érteleme. Ha azt akarom hogy esélytelen dolog legyen vakami akkor lottózom. Aminek örültem, hogy kibírtam hogy ne vegyek packot. Ennek a hazug, kapzsi, inkomoetens barmoknak igazából a játék ára is sok. Bár senki nem venne packokat. Akkor talán jobb lenne a játék is.
-
EA's hit
addikt
Minden évben a toty időszaka a legundorítóbb, legszánalmasabb része a játéknak, számomra mindig a leggyűlöletesebb promó, de idén még az eddigi éveket is sikerült alulmúlniuk. Áldom az eget, hogy végre vége ennek a gusztustalan emberkínzásnak, igaz az rttf promó meg annyira fos lesz, hogy még októberi promónak is gyenge lenne. A Messis hiba volt a non plus ultra, azt már csak azzal tudták volna megfejelni, ha még el is veszik a kiszórt Messiket.
Az is tök jó, hogy csomóan írjátok, hogy gyűltek a fodderek és kiraktatok 3-4 nagy sbc-t is. Hát akkor ti a felső 10%-ban voltatok, mert idén annyira le volt csavarva a pack weight (főleg a 2. héten), hogy konkrétan gold wo-t is alig lehetett nyitni. Én még Bestet sem tudtam teljesen befejezni toty alatt, ennyire volt nagyszerű a pack weight
-
Kristof_94
nagyúr
Jól látom, hogy nincs magyar ligás menedzser átalakító?
-
Nandinagy
addikt
Életem kezdése
1-4. Én ekkora szopatást még nem kaptam ebben a játékban mint ami most megy. A 2.5 millás CR-t gold putellas eszi meg fizikálisan, Mbappet Puyol szedi le, de ha odakerülök ziccerbe az tuti kimarad. 3 meccsen 11 kapufát rúgtam és 0 gólt lőttem. 
Párharcot nem tudnak nyerni a játékosaim, ha 1 méternél közelebb van hozzám egy védő akkor tuti elpattan tőlem a labda pont hozzá. Már csak röhögni tudok rajta, mert élvezni nem tudom sajni
Mondjuk felhúzni sem magam.Tényleg már csak az tenne boldoggá ha tudnék normális Arsenal játékosokkal játszani,de hát idén eddig kb. 3 értékelhető Arsenalos evo volt. Havertz/Trossard, Saliba meg valamelyik védő(Timber,White,Tomiyashu,Walters).
-
Mrguba
őstag
En ma gondoltam kinyitom a maradek 25 pakkot.
Jott egy TOTY CSAJ KAPUS
Ederson toty hm 2 szer..
Meg vagy 6 totw
Kiraktam ezt az ikont egy jo 90 es Hierroert
-
Sirandrish
legenda
A klubbom szinte üres a sok SBC miatt...néhány 82-85ös playerem van.
Kinyitok kb 30 playert különböző packokból, abból 24 dupla, majd nyitok egy 84x5öt, amiben mind az 5 84es
Méltó lezárása ez egy talicskányi szart érő TOTY promonak
-
Chalez
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Jó kérdés, de kipróbálnám úgy is.
thebigK szerdán 5/5 volt a TOTY kupa mérlegem. Akkor úgy döntött az EA, hogy ezt a szerencsétlent átsegíti a nehézségeken?
Amúgy sajnos igazad van egyébként, rengeteg meccsen egy egy másik oldalra átívelésnél már előbb ott van az ellenfél, mintsem a labdám megérkezne. És a full letámadással is küszködök keményen...
49 leszek idén, az asszony már szóvátette, hogy olyan káromkodásokat hall tőlem, amit még nem is ismert, és borzasztóan hangzik. Mindent a pingemre fogok
-
Chalez
őstag
Pc-n vagyok én is. Egyszer a monitort akarom bezúzni, egyszer vért izzadok 1-1 gól ide-oda kimenetellel, ritkán pedig nézek, mint a moziban, hogy kb magától játszik a csapatom - nem - de szinte olyan ,mint ha valami pro irányítaná őket. Általában dagonyázás van a sárban, és próbálok úrrá lenni a 40-80 átlagos pingemen
-
HdRew
őstag
Egyébként ahogy elnézem, állítólag (Inception szerint) a PC gameplay jobb, mint a konzolos. Valaki tolja itt PC-n, vagy már mindenki átment konzolra?
-
raven84
senior tag
Nekem ezt sikerült a toty grind alatt összehozni. Eléggé adja idén ez az account, nem panaszkodom, de most kicsit kiégtem. 2-3 hét szünetre vonulok szerintem. Addig is mindenkinek jó játékot.
-
-
toxicjew
addikt
Most olvasom, hogy vki 98as Tellat kapott?
Nincsenek szavak erre a balfasz cégre... -
Woodslave
félisten
-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Erről már vitatkoztunk régebben csak nem veled. Ott a PES, ahol 1 hét alatt fullos csapatod van, ha ez kell akkor ott a pes. Úgyis sokan azt mondják gameplayben sokkal jobb. Akkor minek a fifa?
Én is kinyitottam kis millió packot, de nem fogok panaszkodni, hogy nem kaptam totyt. Ezek a játék legjobb lapjai, max július végén jönnek jobb lapok vagy 1-2 kártyából tots-kor egy közel hasonló verzió. Evidens, hogy nem fogja dobálni mindenkinek. -
Woodslave
félisten
-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Minek? Semmi értelmét nem látnám ha ingyen dobálgatnák a TOTY-kat. Ha minden szart megkapnánk csak mert beléptünk akkor elveszne a "varázsa", hogy megkell szenvedni a lapokért. Tudom, hogy mindenki beleköt majd hogy ő grindol mégsem kap, de nem csak a 8 millás Hansen létezik a játékban. Nekem az, hogy TOTY végére kitudom rakni Saliba,Best,Zico,Bruno Fernandest meg elkezdem Daviest már megérte. Kategóriákkal jobb a csapat így mint előtte. Ilyen sbc-ket meg max Fut Birthdaykor dobnak majd ki.
Na meg idén az evokkal bőven lehet kompenzálni ha nem ad a játék. Neres,Coronado,Telles,Havertz,Saliba(amíg nincs kész az sbc) még mindig kezd. Sokkal élvezetesebb ezekkel játszani mint Hansennel vagy Putellassal. -
Woodslave
félisten
szerintem az lenne a legjobb megoldás, ha mindenki, aki mondjuk a toty idején a napok 90%-ban belépett, vagy mittomén csinált X upgrade packot, lejátszott X meccset, megcsinált x napi feladatot (x az ami még korrekt, de jelzi hogy elég grindolós típus vagy) az kapna egy garantált toty packot. De valami normálisabb oddsal azaz nem 90% Allison 9 % Bright (vagy nem tudom ki a legxarabb) 1% összes többi.
Mindenkinél lehetne egy jobb toty (persze akkor is lenne sírás aki nem Messit meg Mbappet kap) De szerintem többen elfogadnák ezt az egész rendszert. Store pakkokból úgyse lehet már nyitni majd aki kicsit is látja a helyzetet tudja hogy coint se store pakkokból fogja az emberek nagy része összeszedni rá.
De nyilván ilyen soha nem lesz.
-
Digestive
veterán
Nem tudom hogyan matekolták ki azt a 0,7%-ot, de most játszottam le az 5 kupa meccsemet és 3 ellenfelemnél ott volt.

Először leküzdöm a hányingerem, aztán 110%-ra kapcsolok minden ilyen ellenfélnél.
Kettőt meg is vertem hála Istennek. 
Persze ők nem tehetnek semmiről, de hogy augusztusig mindenki utálni fogja őket az biztos.

-
bodnar123
őstag
válasz
bodnar123
üzenetére
Ja most látom. Aki korábban ezt evozta,annak lett 98as a játékos.
https://www.reddit.com/r/EASportsFC/comments/1agq67r/tellagate_got_a_98level_evo/Persze játszani nem tud vele. Még xD bár valszeg ezt kiveszik,mert melóval járna beletenni.
Amúgy ez a 0,7%is olyan,hogy ki tudja hogy aktívból számolták vagy sem. Mivel általában hazudnak, ezért valszeg nem aktív, szóval simán lehet 3-4% plusz ugye valszeg az igazi függők léptek be abban a 20 percben, szóval aki wl-ig eljut ott ez a százalék magasabb lehet bőven. Meg ugye a régió. Nálunk este hét. Itt biztos többen léptek be. Szóval na. Tényleg csak az a vicces, ahogyan eladják hogyan nem csinálnak semmit. Az sbc se került vissza semmilyen formában. Már nem is fog. Ez mi...?
-
eM'82
addikt
Nézzétek meg a Tella nevű játékost a klubotokban. Ezüst lapból hirtelen RTTK 86os lap lett.
El is adtam azonnal
-
Aguinaga
őstag
Na, az imént, az utolsó 85+*3 defenders csomagból jött egy kék ide is: Bright.
Most örülök, még pár upgradere jó leszek ma. -
thebigK
addikt
Update on TOTY 86+ Leagues SBC - EA SPORTS Official Site
tehát nagyon sajnálják, hogy a játékosbázis 0.7%a kapott Messit, ők megtarthatják, és az SBC abban a formában nem lesz elérhető újra. Hogy ezen kívül mit találnak még ki, egyáltalán találnak-e még ki valamit, ezzel kapcsolatban, azt passz, de lehet hogy itt ők le is zárták a sztorit
-
prannk
őstag
Tegnap este 600k coinos packt elöttem. Összegyült végre. Jött egy dupli totw 87 es és ez volt a legértékesebb.
Szánalom. Tényleg csak akkor jön ha fifa pontot durrantasz. Ezt mondták tiktokon -
Kristof_94
nagyúr
Kiszedtem a maradék objectiveket, plusz kiraktam az összes upot, sajnos nem jött kék. Azt hiszem, hogy ennyi volt.
-
bodnar123
őstag
Na nekem is villant a kék.... Olga... Ennyit erről. A mai 82x20 adott legalább egy 89,88,87es if lapot. 130k felett nem jött semmi,de legalább próbálkoztam. Tavaly ilyenkor még eldurrantottam egy 500k packot. Abból jött toty eder militao. Most ugye nincs annyim. Még megvárom az evo Howleyt ha meg lehet csinálni, meg hátha elérem a suppoetot. Ha nem, uána meghirdetem 20kért az accot. Remélem elviszik.
-
Digestive
veterán
Na ennyi lett a toty pimpelés vége.

Di Maria meg lassan Ezredes Úr lesz.

CAM poszton a 600 gól mellett van 520 gólpassz és ez csak DR/WL, mert SB-ben csak az objektíveket szenvedem ki.
-
Aguinaga
őstag
Szokás szerint semmi.
Van 8 THM játékosom, abból 1 Trent nyitás, a többi ojjektív.. -
pourri
aktív tag
Grat mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZBook Power 16 G11 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 512GB NVMe gar
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 Ti TURBO OC 11GB GDDR6 (GV-N208TTURBO OC-11GC) Videokártya
- ThinkPad P1 Gen6 16" 4K+ OLED érintő i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv gar
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- SAMSUNG 980 500GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De legalább Dávidnak adott végre vmit a játék
Mindent beleadtam. Elment 4-1-re. Fordítottam 5-4-re, de hosszabbításban bedarált 9-6-ra.