Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
homerhamm
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Tessék.
-
toxicjew
addikt
Ez a Guedes evo elég baszonak tűnik, lehet megcsinálom.
-
bubuska10
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
A mostani TOTS lapjának is elég elbaszott képet sikerült választaniuk: bánatos nézés, összehúzott száj
nem is értem, ilyenkor ált. üvöltős képeket szoktak betenni. -
homerhamm
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Amúgy a kép alapján meg nem mondanám, hogy a Christiano Ronaldo van a képen.

-
Sirandrish
legenda
Harmadszor jön tegnap óta...
Persze jött ma már Saliba is meg Rodri is vagy 2szer... -
-
gjoe
addikt
-
EA's hit
addikt
11 win lett a wl, a két pickem pedig koppra ugyanaz volt: Sancho, Tapsoba, Adeyemi mindkettőben, de még a sorrendjük is teljesen megegyezett. Na erre mi a valószínűség?
A packokból természetesen semmi színes nem jött, összesen egy gold Stegen akit érdemes eladni. Az 50k-s és az ultimate packok ahogy bodnar is írta, régen kurvajónak számítottak, most meg legszívesebben ki sem nyitnám őket, akkora hulladékok. Vicc.Bundeses totsot még nem nyitottam, napok óta el van átkozva megint az accom.
-
Sirandrish
legenda
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Jó, nyílván mindenki azt mond amit akar. Én is leírhatom ha véletlenül beadja hogy "összesen 3 picket csináltam", viszont a "teljesen random" szerintem elengedhető, a 18. Muslera nyitás után...
-
bodnarbenede
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ja persze iszonyat kicsi az esély. Bár én nem igen értem, hogy a 0,002% pl hogy tud kiadni másnak 10ből kétszer, de ez már konteo. Én mindig arra gondolok, hogy a képek eredetét nem igen ismered. Simán lehet, hogy akinek duplicate TOTS Haalandja van, már éppen az összes store packot megvette, ami kb kétszáz ezer forint. Ő amiatt csalódott mert csak Haaland jött le és nem a valaki más. A heti 30 store pack miatt le kell még jobban húzni a sima packokat. Csak közben a rewardok is elavultak. Pl régen egy rare player pack jó volt. Most meg már nem tudom hanyadik alkalommal jön belőle max 82es játékos. Egyre jobb csomagokat kapsz, de valójában nem kapsz jobbakat.
Na de a pl tots pack (sb reward) adott egy Macallistert. Ez is még soha nem adott értelmeset.
-
Sirandrish
legenda
válasz
bodnar123
üzenetére
Legalább az lenne, mert akkor kellő kitartással bárkit meg tudnál szerezni, de itt mindenki a 0.002%os esélyekkel játszik, amit 100ból 98 embernek SOHA A BÜDÖS ÉLETBE NEM AD BE!
Hány olyat látunk hogy promo érkezés után 1 órával már duplicate valakinek mittomén Golazo Puskás, vagy épp TOTS Haaland, míg mondjuk nekem több száz csomag, és 600+ PP után is egy 100K-s Shaw a legjobb akit adott a játék. És hányan vagyunk még így ezzel.
Egy nyamvadt Salibat nem bírtam kinyitni, nemhogy VVD-t és társait..
A gond amúgy az hogy mindenki látja hogy egy nagy lehúzás az egész...csak arra megy hogy a pénzed elvegyék a semmiért. Aztán ha véletlenül ez a része nem érdekel és csak játszanál, akkor meg elkúrják a gameplayt, DE!! ennek ellenére is tolja mindenki évről évre
-
thebigK
addikt
válasz
bodnar123
üzenetére
áh, nálam most pattant el a dolog. Lehetne kisregényt írni hogy miért szar, de felesleges, mindenki tudja. A leginkább bosszantó, hogy mennyire ótvar nálam a gameplay hetek óta. Érdekes módon így is feljutottam simán elitbe rivalsban, de ez most nagyon félrement, a maradék motivációmat is otthagytam az utolsó meccsen. Tavaly még előbb hagytam abba, majd futtiesra visszatértem bohóckodni, asszem most is így lesz, jobb is a mentális egészség szempontjából
-
-
scott_free
senior tag
válasz
Stylerr
üzenetére
Nem tudom, de tegnap is volt egy olyan meccsem, ahol az ellenfél összes játékosa 94-95-ös volt és hiába volt a meccs végén az xG 2.1 vs. 2.0, az eredmény 6:0 lett a javára. Ugyanaz a 94-es Alisson volt mindkettőnk kapujában, csak míg az enyém 0 (!) lövést fogott, az övé mindent. Ráadásul nem is kijátszott, ajtó-ablak helyzetekről beszélünk, hanem sima, távoli lövésekről a 16-os környékéről.
Értem én, hogy Puskás annak idején 10-ből 10-szer lerúgta a kapufa tetejére állított söröspoharat, de azért nem az elit ligában történt mindez, hanem a sima play-offsban.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Kristof_94
üzenetére
Tegnap este 2szer raktam exchangebe
-
Kristof_94
nagyúr
Persze, hogy most nyitottam ki CR-t...
-
thebigK
addikt
8-1ről majd 11-2ről nem lett meg a 14win. most töröltem le ezt az undorító szart, ennyi elég volt idénre
-
bodnar123
őstag
válasz
Stylerr
üzenetére
Ja véletlen volt első pár hónapban, hogy megjelent a szöveg hogy changed ai difficulity to semi pro miután 2:0 hátrányba került egy játékos online meccsen. Meg fordítva,amikor nyerésre állt. Bár ha egy kicsit is játszol sb-t feltűnik a különböző nehézségi szint.(Ez a szöveg akkor jelenik meg, amikor felméri a gép milyen szinten vagy, és állítgatja az ai-t).Ja és nem egy videó volt. Nem egy embernél. Soknál. Lehet grafikai glitch. Bár pont mindig illeszkedett a meccs eredményéhez. Véletlen
van aki annak sem hisz amit lát. 
Csak egy link. 10 másodperc keresés után. Biztos van jobb is.
-
bubuska10
senior tag
68%-ban volt nála a labda úgy, h 11-el többet passzoltam
volt olyan, h vagy 47x megfordult Ginolával. Az egész meccsen ez ment. Szerencsére 9-8-ra nyertem hosszabbításba, de úgy fáj az ilyen ellenfelek után a csuklóm... 
Jött egy Reus.
Lehet csak meg kell szokni, de egyelőre Best még mindig jobbnak tűnik. -
Digestive
veterán
Fasza ez a 86+ x2
-
Kristof_94
nagyúr
Kedvenc delay momentumom az amikor tizit kap az ellenfél, érzem az irányt, hogy pl. jobbra kell vetődni, ilyenkor a futás pillanatában el is lépek abba az irányba és a delay miatt még így is pont későn vetődik el a kapus és persze gól...
Ha nincs delay, akkor egy hasonló helyzetben lazán véd a kapus. -
gjoe
addikt
válasz
scott_free
üzenetére
Ezt egyféleképpen lehet megérteni. A statok csak tájékoztató jellegűek.
Amúgy meccs elején sorsolás. Egyik csapat semi pro- másik pro vagy world class. Ennyi.
Na elkezdtem az első wl-t. Csak mert evo miatt kell négy meccs.
Szerintem ez lesz az utolsó.
Első meccs valami elit srác volt sima vereség.
Másodikra jött a hányinger 15 kapura lövés nálam (1 gól.)
Ellenfél 2 lövés 2gól. De a lényeg 91. percben egyenlíthettem volna félpályáról vezethettem 1 az egyben kapusra ( két perc volt a hosszabbítás ) A 16-os előtt lefújta 91.10 nél.
Gép eldöntötte kinek kell a győzelem. -
stilo18
addikt
Komolyan mondom kiégek ezen, hogy az ellenfél vesztésre áll és úgy lép ki 4:0-nál, hogy én kapok loose-t...
Elfelejtettem, hogy visszakapcsolva maradt a crosplay...
-
raven84
senior tag
Tah, Tapsoba, megérte megint.
-
scott_free
senior tag
Segítsetek megértenem valamit.
Champions play-offs, az ellenfél minden játékosa 91+os.
Szöglet utáni ellentámadás, nálam egy evozott Jess Park (99 Acceleration és 97 Sprint Speed, Explosive gyorsulás), vele szemben Gabriel (ha jól néztem, még Shadow-val is csak 90 Acc, 96 Sprint és Lengthy gyorsulás).
Park elviszi Gabriel mellett a labdát, de hiába futna a kapu felé, a védő megfordul és kb. 5 méteren belül utoléri és hátulról elveszi tőle a labdát.Hogy a fenébe lehetséges ez?
Ezek a számok semmit nem jelentenek? Vagy mindig az erősebb csapatot favorizálja a játék?
Persze fordított helyzetben az én Bompastoromnak (99/97) esélye sincs utolérni senkit se.
-
Digestive
veterán
Nekem is pont most. Jó kis 88as Exchange.
-
Kristof_94
nagyúr
Tegnap jött egy Schuller vagy ki, nem tűnik rossznak. Meg zárásként egy Kante is, vissza is emlékeztem a toty Kante nyitásomra.

-
Aguinaga
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nálam Palmer és Foden váltakoztak, mióta Bundes Tots van.... No comment
-
Kristof_94
nagyúr
Na ki volt az első nyitás ma este? Son. Majd őt követte VVD, majd 2x Rice majd megint VVD. Elmennek a fenébe....
-
Digestive
veterán
Nyitottam egy 6. tots Banzát!
Miért van még mindig ez a retek a packokban?
-
Digestive
veterán
Ezek tényleg ennyire hülyék?
-
raven84
senior tag
Csináltam még pár pl búcsúztató pikket és végre beadta Salibát. Rodri Salibara vadásztam egész héten, legalább az egyik meglett.
-
Kristof_94
nagyúr
Végül megvettem a csomagot, mert úgy voltam vele, hogy úgysem költöm semmire a zsetont.
Alisson, Gabriel meg pár fodder tots.
Nyilván tudtam a veszélyeit, de ilyen ez a szerencsejáték.
-
Szigma70
addikt
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Míg pénz nélkül közepes eredményekkel mindent megcsinálva egy év alatt jön mondjuk 5.
Nem tudom miről beszélsz
A 16 óta tolom a FUT-ot, de eddig 1x, azaz egyszer nyitottam millás lapot, az is valamikor márciusban egy Dinho tavaly.
Pedig minden kirakva mindíg. A mostani felhozatalból egy Nkunku a best, be se fér, max a padra -
bodnarbenede
tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Hát azért ez erős túlzás. 200 000 fifapontból jó sok totyt nyitottak. Nem láttam olyat, aki ne nyitott volna egyet sem. Az más kérdés, hogy ilyen összegnél a gond az amikor csak 1,5 millás toty lapok jönnek... Na de persze az sem garancia, meg azért pár százezer forint elköltése után más az érték egy-két közepes tots lapnak. Olyan store packok vannak, hogy abból ha elnyitsz 10 et, akkor tuti jön valami jó. Míg pénz nélkül közepes eredményekkel mindent megcsinálva egy év alatt jön mondjuk 5. Nem ugyanaz. A gond, hogy ez rengeteg pénz. Ráadásul egy rossz játékba...
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én tegnap este vettem egy 400k pakkot. 6db tots volt benne. 5dupli és egy Mac allister aki még nem volt meg. Csak fodder volt mind. A három 85 pikket még kiraktam azokból is jött kettő fodder.
Igazából nem érte meg. Este óta nem is tudok nyitni a duplak miatt. Exchangbe meg nem akarom elszorni mert az egy komplett 90 91 squad. Remélem jön de ligt sbc vagy valami jó. -
Digestive
veterán
Amúgy ez a 81+ extrém módon le van húzva. 10ből 7nél 81 vagy 82 a legnagyobb. Maradékban is 83-84 esetleg.
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
jelen, mac allister, estupinan, gabriel, engedd el
egy garnacho leesett még 81+ pickből, így nem volt rossz azért ez a PL tots, jött KDB, Kerr, Garna, más sajna nem -
toxicjew
addikt
Ma már nem érek a gép elé az új tots előtt, úgyhogy ennyi volt a pl. Azért sikerült majdnem 500 picket csinálni
Igaz egyik komolyabb lapot sem sikerült kiszedni belőle, de azért nem volt rossz. -
Nandinagy
addikt
-
kapeti07
senior tag
Nekem is az alsó polcról jönnek a lapok, csak egy Kudus jött a középsőről eddig. Tegnap már a sima gold lapjaim is kifogytak, úgyhogy nem tudtam már pörgetni a 81+-sem.
Még Januárban refundoltam a COD WW2-t, nem szeretek FPS-el játszani konzolon.
Most jött meg a refund a balance-omra (4 hónap után
). Az árából vettem fifa pontot és az 1500-as csomagból ami 50x 81+ Kevin DeBruyne beköszönt!
Nem is hittem el, kb. esélytelennek gondoltam ezt a lapot.Utánna rájöttem, hogy rendes pakkból nem is jött volna. Fifa pontért persze adja a jó lapokat. Tróger egy cég az EA.
-
Digestive
veterán
-
Kristof_94
nagyúr
Reggel 7 előtt nem tudom mi volt, de elég jól adta, nyilván csak mennyiségben. Néhány PL upból a 2 arsenalos csaj, utána exchangeben még egy, majd a 84*7 beadta a Chelsea LB-t, ő még nem volt.
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Merino
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem Dominik jött. Örülök neki, mert nem sikerült kinyitni eddig.
-
Kristof_94
nagyúr
Bundesliga objective tots csomag: Malard...
Pedig már azt hittem Maxi lesz az... -
toxicjew
addikt
Én meg így raporogtem az upgradekre, hogy kaptam egy sort bant. Remélem nem tart sokáig
-
Digestive
veterán

Már nem tudok vele mást kezdeni.
-
Digestive
veterán
Kilencedik!!! Pfejjj! Kár, h hányós vagy köpős smile nincs itt.

-
Digestive
veterán
Én meg beraktam ma Malardot kezdőbe, miután sokadjára is beköszönt és Qrva jó!
Olyan gyors, mint a villám és a Trivela+ zseniális nála.
-
bodnarbenede
tag
Amúgy vicces mennyire más mindenkinél. Nálam egy Espumizan se jött,malard se, greenwood sewudden Gabriel egyszer.
-
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én egy hemp-nek örültem volna. Pedig a fél bwsl megerkezett. Az a wudden csajszi vagy hatszor.
-
Digestive
veterán
Ezt a gecit!
Beadta a garantált PL sbcből azt a fos Gabrielt untrade duplinak.
Aztán a DR reward packban is.
Most meg az objektíves tots packban is ő volt.
-
thebigK
addikt
ide jött végre egy Kerr valami upgrade-ből, úgyhogy én is belebaszom a klubot PL upgrade-be, meg 81 pickbe, amit csak tudok, hátha lesz még valami premium játszótársa
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Tudjuk Kristóf, aztán majd nyitsz egy Salaht és azon fogsz keseregni, hogy de hát Anthony Gordon játszik ott, most mit csinálj vele?
-
Krytec
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Zelem jött nekem is a rivals pickből, de minden jóban van egy kis rossz sajnos, mert megvettem Bisseck-et 500k-ért fel is evoztam így untrade lett, viszont mehet padra mert a másik cb toty Rio

-
Krytec
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
EZT nem vagyok hajlandó elfogadni mit adott a rivals 87x2 reward
-
Kristof_94
nagyúr
X csomagonként eljutok oda, hogy jön egy kék, erre tuti valami alsó polcos duplicate...
-
toxicjew
addikt
-
scott_free
senior tag
Másnál is eltűnt a force feedback effekt, ha pl. vmit hosszan lenyomva kell jóváhagyni?
-
thebigK
addikt
div1 TOTS pick a csodás Keating, hurrá
-
szabyka95
őstag
2 uj arsenalossal max rank2-t mehetek, masodik helyre jok csak
-
Digestive
veterán
A fejlődés megkérdőjelezhetetlen.
-
Kristof_94
nagyúr
Estupinan...
-
bubuska10
senior tag
2 PL TOTS lapom van, nyilván azt nyitottam a garantáltból aki már megvan (Alisson)
A dupli miatt jött egy 90+ Icon pick. WW Hierro, WW Shearer, WW Sanchez.
-
raven84
senior tag
Garantáltból nkunku dupe...de aztán megszánt ez a szutyok végre egy dimariaval.
-
bodnar123
őstag
Nekem is White jött. Az legalább nem volt meg, viszont a 84x7ben volt egy Palmer. Ő kpnak jó lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- World of Tanks - OFF topic
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Rockrider Race 940 S
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nem is értem, ilyenkor ált. üvöltős képeket szoktak betenni.
van aki annak sem hisz amit lát.

Elégedetten zárom ezt a hetet. Ma még belegyurom a klubot a pickekbe, aztán leszarom. A wlt lehet kihagyom, de ha mégsem, akkor se fogom erőltetni. A bundes tots nem nagyon érdekel.