- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
soultrapp #15396 üzenetére
Itt az alapvető probléma, hogy az adott antennával és adott pillanatban nem tudod befogni mindegyik multiplexet, amiből főleg az A és C kellene neked, nem a B, amin a kódolt adók többsége fogható. Az antenna mozgatása és egyéb okból az amúgy is bizonytalan vételi viszonyok később változnak, így a legközelebbi keresésénél megint mást találhatsz.
Tehát először is az antennát kellene megfelelő pozícióba állítani, illetve jobbat használni. Beállításról itt írtam legutóbb: [link]
Total Media vackokat nem mindenki kedveli és használja, ezért nehezebben kapsz hozzá fórumos támogatást, például én sem tudom megnézni, hol tárolja az adatokat, de mintha a menüben valahol láttam volna a rendezés, törlés lehetőségét is, amikor egyszer kipróbáltam.
Vagy itt írtam a VLC használatáról, ami fapadossága miatt kevésbé népszerű, viszont működik, csak a frekvenciákat kell átírni, a vételi helynek megfelelően.
Nekem legjobban bevált a DVBViewer, de az nem ingyenes, vagy vannak egyéb lehetőségek is, ProgDVB például.
-
soultrapp
senior tag
válasz
Watt25 #15395 üzenetére
hello!
asztali pc-n van sima m1,m2 a csatorna listában,de laptopon meg nincs.
de újrahangoltam laptopon ès mèg a hd is eltünt,lett helyette egy csomó külföldi kódolt szar......
talált vagy 88csatornát,de sok csatorna benne van 3szor is.
ezt szeretnèm törölni ès beállîtani,hogy csak a magyar kódolatlan csatornákat keresse meg. -
soultrapp
senior tag
hy!
vettem egy evolveo usb dvb t tunert.
total media szoftver van hozzá, asztali pc-n megtalálta a sima m1,m2-t,de laptopon csak a hd jelzèsűeket.
mièrt lehet ez??
utánna újra hangoltam,de akkor meg már a hd-t sem találta,viszont a többi csatornát megduplázta.
hogyan lehetne törölni az összest?vagy beállîtani,hogy a magyarokat kerese csak ès a külföldieket ne ès a kódoltakat sem... -
-
-
tlala
addikt
Köszönöm neked is és csendes kollégának is a gyors választ!
Az a helyzet, hogy bedugom a 230 V-ba, és hiába kapcsolom be a hálózati kapcsolót rajta, nem jelenik meg a piros LED fénye sem, ami ugye a kikapcsolt standby állapotot jelentené. Aztán magára hagyom, és néhány óra múlva egyszer csak látom a piros LED fényét, és akkor már vagy kézzel vagy a távkapcsolóval indítható.
Lehet, hogy elviszem valami szerelőhöz, talán csak valami kondi probléma a belső tápegységben. Levettem a fedelét, de az alaplapot már nem tűnt egyszerűnek (nagyon nem) kiszedni, hogy átnézzem a forrasztásokat, - így inkább hagytam a fenébe.
Viszont most anyósnak is kéne egy újabb készüléket venni, ezért vakarom megint a fejemet.
Őszintén bevallom, hogy nem tudom jó szívvel ajánlani ezt a Wayteq 95CX-et senkinek, de azt látom, hogy mind ilyen szintű, kb. az Alcorok is, de állítólag azoknak még az érzékenysége is gyengébb valamivel.
Igazából csak bekérdeztem, hátha van 2014. nyarán valami "új favorit"...
(Nekem a nyaralóba csak az ingyenes adók vétele kell - amit viszont szívesen vennék, az valami értelems DVB-T + média lejátszó kombó, mert a Wayteq médialejátszásban is elég béna.)
Azért köszi. -
sanyyi
csendes tag
válasz
csendes #15389 üzenetére
Köszi a gyors választ! Igazából a kezelésije elég szűkszavú, meg nem is az a fő baj h kifagy, inkább csak az h van egy új firmwareje ami megoldja valószínűleg a problémát, de ha megoldaná, ha nem, akkor is új firmware és emiatt szeretném felrakni/kipróbálni , csak ha nincs benne magyar nyelv, vagy mondjuk még komolyabb hibák vannak benne mint a régiben akkor arra az esetre, jó lenne ha vissza tudnám tenni a régit (ehhez kéne tudnom hogy mentem ki) ,vagy legalább tudnék róla vmit h ez az új milyen. Ezért érdekelne, hogyha vki felrakta akkor neki működik-e rendesen.
-
csendes
addikt
válasz
sanyyi #15387 üzenetére
Van hozzá magyar használati utasítás: [link]. Hat nyelvet tud, köztük a magyart. A gyártói oldalról érdemes letölteni a frissítést. A diavetítésnél nem lehet, hogy véletlenszerű effektus módra van beállítva? Esetleg egy egyszerű átmenetet választva helyette, nem fagy le és akkor nem kell frissíteni.
-
csendes
addikt
A távirányító elemcsere mellett még a firmware frissítés segíthet: [link], illetve ezekre általában két év a garancia; lehet, hogy még ingyen megjavítják. A Wayteq-en kívül még a Strong [link] és az Alcor [link] STB-knek jó a támogatottsága Magyarországon. A Strong SRT8115-öt [link] reklámozzák jó vételi hatásfokkal, de az csak a szabadon fogható csatornákhoz jó.
-
sanyyi
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja lett egy Technisat CE-T DVB-T vevőm 0006/4925 sorozatszámmal. A gyári firmwareje 2012-es és a képek slideshowjának lejátszásánál a végén kifagy. A Technisat lengyel oldalán van hozzá 2013-as frissítés is (130228.1) , itt a link: https://www.technisat.com/pl_PL/CE-T/352-9771-7916/ de nem írnak róla semmit, egy srác a digiportal.eu-ra is feltette ezt a 2013-as firmware-t, itt a link: http://www.digiportal.hu/download.php?view.159 de ő se ír róla semmit. Az lenne a kérdés h valakinek innen közületek van-e ilyen dvb-t vevője és esetleg felrakta-e rá ezt a frissítést, és ha igen akkor van-e benne magyar nyelv, és megoldották-e benne a slideshow-s hibát, illetve jól működik-e? A másik kérdés hogy van-e valami lehetőség rá, hogy kimentsem a régi firmware-t, hogyha netán az újjal baj lenne akkor visszatehessem a régit?
Köszönöm szépen a segítségeteket előre is! -
-
tlala
addikt
A nyaralómban döglődik a Wayteq 95CX, azt csinálja, hogy néha órákig nem kapcsol be, aztán egyszer csak elindul...
Tudtok ajánlani helyette valami mai darabot (a max.10e Ft-os ársávban), ami érzékeny (kevés a térerőm), és esetleg normális programfüzet funkciója van?
Vagy vegyek egy másik ugyanilyet?
Köszi. -
tlala
addikt
Sziasztok,
tudnátok ajánlani egy olyan topicot, ahol a DVB-T vételhez szükséges külső tunereket ("dobozokat") tárgyalják ki?
Előre is nagyon köszi. -
wassermann
Topikgazda
válasz
soultrapp #15380 üzenetére
Légyszíves, olvasdd el a topiknyitó 1.hozzászólást, jobban fogod érteni, miért nem ajánlunk konkrét típusokat!
Abból a szempontból nézve, hogy milyen áramkör található bennük, érzékenységben lehet különbség. Azbest tesztelt néhányat itt: [link] (jobb középen a lista)
-
Bozek
nagyúr
válasz
soultrapp #15378 üzenetére
1. Főleg a hozzá adott szoftver a különbség, esetleg az antenna, ha azzal akarod használni.
2. Milyen közel van a torony hozzád? Múltkor nekem egy botantennával kb. semmit nem fogott be, csak a csatornákat találta meg. Szobaantennával működött, olyan 15 km-re van a legközelebbi torony, de ez elég nagy teljesítményű (Vasvár/Hegyhátsál). -
soultrapp
senior tag
hello szerintetek ez milyen lehet??
van különbsèg az 5-10ezresek között??
tudnátok ajánlani valami jót,ha ez nem az??
laptophoz lenne használva ès a hozzá adott antennával lenne használva.
m1 főleg.. -
golya87
őstag
Más is felfedezte a D mux-on a FOX-ot?
Mennyire van ezen éjjel nappal adás? -
tzimash
őstag
Sziasztok!
Most költöztünk és nincs még bekötve a DigiTV, pár hét mire rendeződik... (albi), amiért írok, hogy milyen szobaantennát ajánlotok, lényeg hogy M1-et fogni tudjam (persze, hogy a FociVB miatt
) LG LA620S tv-m van, ha ez érdekes ebből a szempontból. Sokat költeni rá nem akarok, lévén csak pár hétre kell, max 5k-t.
Köszi. -
Kernel
nagyúr
válasz
El Kebir #15357 üzenetére
Van most két ilyen boxom, csak az 1080 üzemmódokat írtam le, ahogy sorban következnek.
Alcor HD-95CX: 25i, 30i, 24p, 25p, 30p, 50p, 60p.
Alcor HD-95RF: 50i, 60i, 50p, 60p, 25p, 30p, 24p.
Egyébként én nem is találkoztam még olyannal, ami nem támogatná az NTSC-t. De nem tudom, miért olyan fontos ez, valami monitorhoz kellene, ami nem megy 50 Hz-ről?
-
El Kebir
őstag
Tud valaki olyan DVB-T STB-t ami biztosan tud 1080@60Hz-es jelet kiadni magából? (az alcor hd2800-as csak 1080@50Hz-et tud)
Gondolom azok képesek rá, amik támogatják az NTSC-t.
-
válasz
banderasz77 #15355 üzenetére
-
banderasz77
addikt
Sziasztok!
DVB-T antenna vasarlasan gondolkodom, kiprobalnam a HD adast ha mar itt a foci vb.A tv tudja, igy csak valami best buy antenna kellene ami jo. Gyongyoson lakom, Kekestol 12 km-re legvonalban.
A haztetorol akadalytalan az antenna iranya a toronyra, esetlegesen a padlason helyeznem el ha nem bukik a jelerosseg. Nem tudom mennyit arnyekolna egy sima cserep teto.
Hozzaerto segitseget kernem.Koszi
ui.: a jelet ha mar kiepitem osztanam kesobb, az egyik tv durvan 5m, a masik tv 20m tavolsagra van az antennahelytol
-
ViceX
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni. Digi-s kábelen kapom a tv adást, ehhez lenne szükségem tvtunerre.
Ezeket a tunereket néztem,
1, TechniSat - CableStar Combo HD CI - 4105/3733
2, DELOCK 61959 USB 2.0 DVB-T - DVB-C ReceiverElsőnél van CI slot, ha esetleg egyszer úgy döntök, hogy HBO előfizetést szeretnék, akkor ez használható rá vagy csak CI+-al mennek?
Kettő között vajon minőségben van különbség?
Egyéb alternatívát tudtok javasolni, ami itthon is kapható?Előre is köszi a segítségért!
-
zhagyma
őstag
válasz
RockHaRD #15348 üzenetére
Én digikábelen használom DVBViewer-el win 8.1 x64 oprendszer alatt. Az aktuális driver innen tölthető (külön DVB-C driver van): Astrometa: Vélhetően ez a cég csinálja és a többiek csak matricáznak. Finoman szólva "megdöbbentő" a belső felépítése (összerakták az összes raktáron lévő akciós chipet így van böven párhuzamos funkció a chipekben), és a szerelési minősge sem a német precizítást juttatja eszembe, de működik és olcsó
-
426os
őstag
válasz
Kernel #15347 üzenetére
Na, közben letöröltem a fenébe a programot és felraktam egy korábbi verziót (5.1), ezzel úgy néz ki, hogy nem felejti el a csatornákat (2x kiléptem, újraindítottam, eddig ok.).
Egyébként így néz ki az eszközkezelőben:Köszönöm a segítséget mindenkinek, úgy néz ki jó lesz ez már (kop-kop)
-
Kernel
nagyúr
A DVBViewer egyébként a channels.dat fájlba menti az adatokat, ami egy bináris szerkezetű fájl, minden bezáráskor frissül, megjegyzi az utoljára nézett műsort is.
Bár a probléma szempontjából valószínűleg mellékes (hacsak nem valami írásvédettséggel kapcsolatos hiba áll fenn), de lehet csinálni egy olyan trükköt is, hogy a Program Files\DVBViewer mappában van egy usermode.ini fájl:
[Mode]
UserMode=0
Root=CMUV\DVBViewerHa ezt 0-ra állítom, akkor a Root bejegyzés érvénytelenné válik, ehelyett a program a saját könyvtárában keresi, illetve tárolja a beállításokat. Ezután két lehetőség van, vagy összefésülöm a Program Data alatt található beállításokkal, vagy ha nem, akkor tiszta lappal indul a program és új beállításokat hoz létre, ezúttal már a saját könyvtárában.
Nálad pontosan mi látszik az Eszközkezelőben, az alábbi lapon?
Szerk: utána láttam, hogy már megy a VLC.
-
Kernel
nagyúr
Már az sem normális működés szerintem, hogy a VLC nem "látja".
Driver akad éppen: [link]
Kétféle driver közül nekem is csak az egyik volt jó (a régebbi), feltehetően az eltérő chipverzió miatt. Igaz, nekem működött az újabbal is, csak azzal egy idő után mindig akadozás, kihagyások jelentkeztek, egyre sűrűbben, míg újra nem indítottam.
-
426os
őstag
válasz
Kernel #15340 üzenetére
VLC-vel nekem nem működik, átírtam a frekvenciákat amire kell (Szentes), de nem jeleníti meg a lejátszólistában a csatornákat, nem mutat semmit. Korábban próbáltam már VLC-ben ránézni a tunerre, de ha ott adtam meg a pontos frekvenciát, akkor sem látott semmit. A Tuner/driver jó (ennél jobb már nem lehet, főleg, hogy nem nagyon van más driver...), más programokkal, mint pl.: BlazeHDTV-vel (Ez a program egy rakat kaki) és DVBView-er-el (Minden szép és jó, csak elfelejti a csatornákat kilépéskor) és SichboPVR-el (C Multiplexen lévő csatornáknak nincs hangja, illetve néha megragad a kép) működik.
-
Kernel
nagyúr
A program teljes verzió..
Nem tudom, milyen teljes verzió (torrent edition / buy edition), de ez teljesen abnormális működés, ilyet nem szokott csinálni. Tehát először is ezt a kérdést kellene egyértelműsíteni.
Nekem is ilyen tunerrel megy egyébként, sőt duálban is lekezeli.
Hardver / driver működését a VLC-vel is jól lehet tesztelni, de érdemes készíteni hozzá egy csatornalistát, ami a VLC-hez társítható, utána már klikkre működik, így kényelmesebb használni: [link]
Csak a frekvenciákat kell átírni, a vételi helynek megfelelően, ami a Jegyzettömb Szerkesztés / Csere menüpontjával két lépésben elvégezhető (A és C multiplex).
-
426os
őstag
Ööö, hát igazából nem is kerestem. Most így belenéztem a VBViewer mappájába és a temp-be is, de nem láttam olyat, ami a csatornákra utalna. Illetve a temp mappában konkrétan nem is láttam DVBViewer-re utaló nyomot (lehet valami random néven van benne, ha benne van).
Hol kellene lenniük ezeknek a mentett adatoknak? -
426os
őstag
Sziasztok! DVBViewert-t használnék egy IT9135 belű tunerhez, de ha kilépek a programból, akkor mindig elfelejti a csatornákat. Hiába adom hozzá a kedvencekhez őket, legközelebbi indításkor is ott vannak, de megjeleníteni már nem tudja őket, illetve a csatornalistából hiányoznak, ezért minden esetben újra kell kerestetnem vele őket.
Erre van valami megoldás? Vagy csak nálam nem akar működni normálisan? A program teljes verzió..Illetve jó lenne még, ha a menüsor csatorna menüjében is megjelennének rendesen a kívánt csatornák. Egyszer, amikor a kedvencekhez hozzárendeztem a csatornákat, akkor oda is bekerültek, de a következő újraindítás óta szürkék, tehát nem kattinthatók. Ha újrakerestetem a csatornákat, akkor is szürkék maradnak. Mondjuk ez már csak hab a tortán lenne, egyelőre annak is örülnék, ha nem kellene minden indításkor újrakerestetnem a csatornákat.
-
csendes
addikt
válasz
RockHaRD #15330 üzenetére
Használtan esetleg olcsóbb a belső (PCI vagy PCI-E), újat nemigen lehet Magyarországon beszerezni. Itt fel van sorolva egy rakás: [link]. Talán lehet találni apróhirdetési oldalon, pl. TerraTec Cinergy C DVB-C [link] vagy CableStar HD 2 [link] tunert. Amik igazán drágák voltak, azok a hardveres dekódolóval szerelt DVB-C kártyák, mára ezekre már nincs szükség.
Az USB-sek közül még esetleg a Technisat CableStar Combo HD CI [link] jöhet szóba, viszonylag olcsó, DVB-T-t is tud és CI foglalata is van és be is lehet szerezni. -
RockHaRD
addikt
Sziasztok. Remélem jó topikba írok
Gépembe szeretnék DVB-C tunert venni. Tudnátok valami tippet adni, hogy milyet érdemes? Természetesen minél olcsóbbat szeretnék, lehet tőlem PCI, PCI-E, vagy akár USB-s is. DigiKábel van, és annak a digitális adását szeretném HD-ba nézni a gépemen.
-
csendes
addikt
válasz
Boolash #15324 üzenetére
Ha van rálátás nyugatra Kab-hegyre, akkor 30 km-ről ezek az antennák feleslegesek, elég valami ilyesmi, pl. [link], most akciósan 2920 Ft + szállítás, szükség esetén - ha távol van az antennától a televízió vagy osztani kell a jelet - 2000 Ft + szállítás hozzá az erősítő [link], ami megy az 5V-tal, amit majdnem minden DVB-T vevő ki tud adni az antennakimeneten, vagy 12V-os tápról is (ahogy írták is, csak akkor célszerű erősítőt beépíteni, ha tényleg szükség van rá).
Ha nincs rálátás Kab-hegy-re, akkor nehéz bármit mondani, esetleg Siófokot (dél-délkelet) lehet még megpróbálni, de annak kicsi a teljesítménye. -
Boolash
aktív tag
válasz
Gróf... #15323 üzenetére
Köszönöm a tanácsokat.
Az antennához, amit linkeltem elvileg van erősítő (30dB erősítővel, 12V táppal). Ezt gondolom nem az antennába kell bedugni, a tetőn nemigen van konnektor
Egyébként az osztás nem életbevágó, első körben egy tv-vel próbálom ki.
Erről az antennáról mi a véleményetek? Melyiket lenne érdemes választani? -
Kernel
nagyúr
válasz
Boolash #15320 üzenetére
Ha nagyon kritikus a helyzet, akkor érdemes venni egy olyan, márkásabb antennaerősítőt, aminek van legalább két kimenete. Ezt lehetőleg az árbocra kell szerelni, vagyis minél közelebb az antennához, vagy esetleg a padlástérben is meg lehet próbálni.
Mindamellett továbbra is alapszabály, hogy erősítőt csak akkor szabad alkalmazni, amikor valóban szükség van rá, mert egyébként túlvezérlést, jeltorzulásokat okozhat.
-
wassermann
Topikgazda
válasz
Boolash #15320 üzenetére
Antennáról nem tudok nyilatkozni, mert az nagyon hely függő. A legjobb, ha körülnézel: a szomszédoknak milyen van és merre van irányba állítva. Az antennával vett jel ugyanúgy elosztható, mint korábban a hagyományos TV-sugárzás idején. Keress a környéken antennaboltot és ott vegyél jelelosztót.
-
Boolash
aktív tag
Sziasztok!
MindigTV vételében szeretnék segítséget kérni tőletek. Jelenleg egy erősítős szobaantennával próbálkozom, mely nagyon gyengén, inkább azt mondanám, hogy sehogy nem veszi az adást.
Balatonfűzfőn lakom, ha jól néztem, akkor elég messze vannak az adótornyok tőlem..
Arra gondoltam, hogy kiraknék a tetőre egy kültéri antennát, hátha azzal jobb lesz a helyzet, csak az a gond, hogy nem igazán értek ezekhez.
Erről az antennáról mi a véleményetek? Mi kell még a szereléshez? Ha minden jól megy, az lenne a cél, hogy egyszerre, de nem feltétlen egy időben két helyen lehessen nézni vele az adást. A két tv egymástól messze van (10m), szóval valahogy el kellene osztani a koax kábelt, hogy két fele menjen, de ha ez nem megy, mert gyenge a jel, az is megfelelő, ha nem osztom el, hanem csak egy fele megy az adást (egy kapcsolóval mondjuk választhatom, hogy merre menjen, vagy átkötöm a kábelt).
Az egyik tvben van beépített dekóder is, a másikhoz meg van már egy külső dekóder (azzal próbáltuk a szobaantennával venni az adást).
Köszi előre is! -
azbest
félisten
válasz
soultrapp #15313 üzenetére
A hd adáshoz 2 magos 2GHz körüli proci erősen ajánlott. ffdshow codec-cel 2.4GHz-es core2duo-val SmartDVB (ingyenes) playerrel nálam 35% körüli a prociterhelés m1 hd-n. Ha olyan gpu van a notiban, ami támogatja a dxva-t, akkor megfelelő codecet választva minimális terheléssel is mehet.
Az, hogy milyen antenna kell hozzá, az a hely vételi adottságaitól függ. Van ahol működhet a 12 centis kis antenna, máshol meg tetőantennával sem egyszerű.Ha van vétel, akkor az m1 m2 duna duna world (mux A) bejön az rtl klub és tv2 (mux C) is. Meg persze van pár csatorna még.
A tunerek közt hardverileg túl nagy különbség nincsen. A mellé kapott szoftverek mások. Az olcsó kínai tunerhez általában más programot érdemes keresni, mint amit mellékelnek.
-
Rick4
félisten
válasz
soultrapp #15315 üzenetére
A 10 ezres tuner az egy 220-ba dugható dobozka, mint egy digis vagy upc-s műholdvevő beltéri. Ekkor ez végzi a dekódolást, a videokimenetre egy usb-s digitalizálót dugsz, a gépnek annyi a feladata, hogy megjeleníti a képet, ez nem terheli le különösképp. Próbáld ki a tunert, max nem fog tetszeni.
-
-
Rick4
félisten
válasz
soultrapp #15313 üzenetére
Rendesen lefogja, ugyanis szoftveresen dekódolódik az mpeg4-es muxból a csati. Én asztali gépen G2020-as proci, + 8GB ram-mal találtam elfogadhatónak, de ott is 30% körül terhelte a procit. Ha 6K-ért veszel egy dvb-t set top box-ot, meg 3K-ért egy usb-s digitalizálót, akkor nem a géped terhelődik, persze 2K-ért van ilyen usb-s tuner, döntsd el, mi számít.
-
soultrapp
senior tag
hello!
milyen dvb-t tunert tudnátok ajánlani laptophoz 5-10ezer körül??
gondolom ezzel jön az m1,m2,rtl,tv2 stb....vb nèzès miatt kellene főleg,azt gondolom az m1 közvetîti majd.
-
buktar
csendes tag
Jól értem, hogy a Synaps CHD-3100M tud full HD -t, a drágább Alma C-2220 meg nem? Mert akkor eltekintek a timeshift funkciótól. (Digikábelhez lesz)
-
-
laszlohu
addikt
Belinkelem a szöveget, ha érdekel , ezt a választ kaptam,
persze a levelet az amikostb oldalon lévő supporttól kaptam:"
Tisztelt Uram!Köszönöm a részletes választ. Így már sikerült a hibát reprodukálni. Jeleztük a szoftver fejlesztő mérnököknek. Kérem kövesse nyomon weblapunkon a készülékéhez megjelenő frissítéseket.
Köszönjük a visszajelzést!
További jó egészséget és örömöt kívánok készüléke használatához!
Tisztelettel:
Szigeti Péter"
-
-
-
csendes
addikt
válasz
LógaGéza #15300 üzenetére
A digitális hozadék miatt már max. 786 MHz (60-as csatorna) a legnagyobb DVB-T frekvencia, ez az antenna még a 69-es csatornára van belőve. Ha nincs közvetlen rálátás, akkor nem jó a YAGI, mert nagyon szűken irányfüggő. Adó közelében felesleges, adótól nagyon távol pedig több elemes antenna kell. A digitális hozadék miatt már a nagylepke [link] is jó (nem kell már a 61-69 csatornán a nagy nyereség) közepes távolságig; kevésbé irányfüggő, mint a Yagi, ami SFN-nél esetleg jól jöhet. Stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Dji Osmo Pocket 3
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- RTX 4090 / RTX 3090 videokartya hütő ventivel olcson! Dobozzal!
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest