- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RockHaRD
addikt
Sziasztok. Rosszalkodik a kínai dvb-c stickem. DVBviewer-t használok, és még ha az eszközkezelőben ott is van az astrometa cucc, meg a viewer varázslójában is ott van, akkor is azt írja, hogy hardver not found. Újra kell rakni mindig a programot is, meg a drivert is, és akkor jó, de ha kihúzom a gépből, akkor már bukó. (win 8.1)
Esetleg vmi tipp, hogy ne kelljen újra rakni folyton ha nézni akarom?
-
RockHaRD
addikt
Tegnap tökéletesen beállítottam a kínai usb-s dvb-c sticket a digihez, de most meg nem megy a csatornák egy része. Újra raktam a dvbviewert, majd újra scanneltem, és kb 15-tel kevesebb csatornát talál. Mi lehet a gond szerintetek? Pont az M1-M2 nincs meg, pedig ugyebár nem sokára kezdődik a meccs
-
RockHaRD
addikt
Megérkezett a Kínai DVB-C tuner. T elosztóval csatlakoztattam a fali koax-hoz, és hibátlan képet ad. Astromeda vagy mittoménmilyen drivert raktam fel hozzá, és dvbviewerrel megy minden adó. HD-ban is, RTL Klubon, meg amin lehet ott hang nyelvet is tudok választani, szóval egyelőre nagyon meg vagyok elégedve. Arra nem tudok egyelőre rájönni, hogy a távirányítót tudom-e majd használni, de igazából ez érdekel a legkevésbé.
-
RockHaRD
addikt
Sziasztok. Remélem jó topikba írok
Gépembe szeretnék DVB-C tunert venni. Tudnátok valami tippet adni, hogy milyet érdemes? Természetesen minél olcsóbbat szeretnék, lehet tőlem PCI, PCI-E, vagy akár USB-s is. DigiKábel van, és annak a digitális adását szeretném HD-ba nézni a gépemen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- BestBuy topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Automata kávégépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- ÚJSZERŰ! HP ProDesk 600 G6 SFF - i5-10500 (6 mag!) / 16GB DDR4 / ÚJ! 512GB NVMe SSD / HDMI / USB C
- Minőségi üzleti! HP EliteDesk 705 G1 SFF - AMD A8 7600B / 8GB DDR3 / 128 SSD + 500 HDD / Radeon R7
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- PS Plus előfizetések
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest