- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
A DVBViewer egyébként a channels.dat fájlba menti az adatokat, ami egy bináris szerkezetű fájl, minden bezáráskor frissül, megjegyzi az utoljára nézett műsort is.
Bár a probléma szempontjából valószínűleg mellékes (hacsak nem valami írásvédettséggel kapcsolatos hiba áll fenn), de lehet csinálni egy olyan trükköt is, hogy a Program Files\DVBViewer mappában van egy usermode.ini fájl:
[Mode]
UserMode=0
Root=CMUV\DVBViewerHa ezt 0-ra állítom, akkor a Root bejegyzés érvénytelenné válik, ehelyett a program a saját könyvtárában keresi, illetve tárolja a beállításokat. Ezután két lehetőség van, vagy összefésülöm a Program Data alatt található beállításokkal, vagy ha nem, akkor tiszta lappal indul a program és új beállításokat hoz létre, ezúttal már a saját könyvtárában.
Nálad pontosan mi látszik az Eszközkezelőben, az alábbi lapon?
Szerk: utána láttam, hogy már megy a VLC.
-
Kernel
nagyúr
Már az sem normális működés szerintem, hogy a VLC nem "látja".
Driver akad éppen: [link]
Kétféle driver közül nekem is csak az egyik volt jó (a régebbi), feltehetően az eltérő chipverzió miatt. Igaz, nekem működött az újabbal is, csak azzal egy idő után mindig akadozás, kihagyások jelentkeztek, egyre sűrűbben, míg újra nem indítottam.
-
Kernel
nagyúr
A program teljes verzió..
Nem tudom, milyen teljes verzió (torrent edition / buy edition), de ez teljesen abnormális működés, ilyet nem szokott csinálni. Tehát először is ezt a kérdést kellene egyértelműsíteni.
Nekem is ilyen tunerrel megy egyébként, sőt duálban is lekezeli.
Hardver / driver működését a VLC-vel is jól lehet tesztelni, de érdemes készíteni hozzá egy csatornalistát, ami a VLC-hez társítható, utána már klikkre működik, így kényelmesebb használni: [link]
Csak a frekvenciákat kell átírni, a vételi helynek megfelelően, ami a Jegyzettömb Szerkesztés / Csere menüpontjával két lépésben elvégezhető (A és C multiplex).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Zyxel NAS326
- Formula-1
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen házat vegyek?
- Intel találgatós topik
- Tőzsde és gazdaság
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Elkészült a PCI Express 7.0-s szabvány
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest