- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Okos (AI) szemüveget mutatott be a Meta
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
A DVBViewer egyébként a channels.dat fájlba menti az adatokat, ami egy bináris szerkezetű fájl, minden bezáráskor frissül, megjegyzi az utoljára nézett műsort is.
Bár a probléma szempontjából valószínűleg mellékes (hacsak nem valami írásvédettséggel kapcsolatos hiba áll fenn), de lehet csinálni egy olyan trükköt is, hogy a Program Files\DVBViewer mappában van egy usermode.ini fájl:
[Mode]
UserMode=0
Root=CMUV\DVBViewerHa ezt 0-ra állítom, akkor a Root bejegyzés érvénytelenné válik, ehelyett a program a saját könyvtárában keresi, illetve tárolja a beállításokat. Ezután két lehetőség van, vagy összefésülöm a Program Data alatt található beállításokkal, vagy ha nem, akkor tiszta lappal indul a program és új beállításokat hoz létre, ezúttal már a saját könyvtárában.
Nálad pontosan mi látszik az Eszközkezelőben, az alábbi lapon?
Szerk: utána láttam, hogy már megy a VLC.
-
Kernel
nagyúr
Már az sem normális működés szerintem, hogy a VLC nem "látja".
Driver akad éppen: [link]
Kétféle driver közül nekem is csak az egyik volt jó (a régebbi), feltehetően az eltérő chipverzió miatt. Igaz, nekem működött az újabbal is, csak azzal egy idő után mindig akadozás, kihagyások jelentkeztek, egyre sűrűbben, míg újra nem indítottam.
-
Kernel
nagyúr
A program teljes verzió..
Nem tudom, milyen teljes verzió (torrent edition / buy edition), de ez teljesen abnormális működés, ilyet nem szokott csinálni. Tehát először is ezt a kérdést kellene egyértelműsíteni.
Nekem is ilyen tunerrel megy egyébként, sőt duálban is lekezeli.
Hardver / driver működését a VLC-vel is jól lehet tesztelni, de érdemes készíteni hozzá egy csatornalistát, ami a VLC-hez társítható, utána már klikkre működik, így kényelmesebb használni: [link]
Csak a frekvenciákat kell átírni, a vételi helynek megfelelően, ami a Jegyzettömb Szerkesztés / Csere menüpontjával két lépésben elvégezhető (A és C multiplex).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ASUS ROG Strix XG27ACS-W 180hz Fast IPS Monitor
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest