Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
426os
őstag
válasz
Kernel
üzenetére
Na, közben letöröltem a fenébe a programot és felraktam egy korábbi verziót (5.1), ezzel úgy néz ki, hogy nem felejti el a csatornákat (2x kiléptem, újraindítottam, eddig ok.).
Egyébként így néz ki az eszközkezelőben:
Köszönöm a segítséget mindenkinek, úgy néz ki jó lesz ez már (kop-kop)
-
426os
őstag
válasz
Kernel
üzenetére
VLC-vel nekem nem működik, átírtam a frekvenciákat amire kell (Szentes), de nem jeleníti meg a lejátszólistában a csatornákat, nem mutat semmit. Korábban próbáltam már VLC-ben ránézni a tunerre, de ha ott adtam meg a pontos frekvenciát, akkor sem látott semmit. A Tuner/driver jó (ennél jobb már nem lehet, főleg, hogy nem nagyon van más driver...), más programokkal, mint pl.: BlazeHDTV-vel (Ez a program egy rakat kaki) és DVBView-er-el (Minden szép és jó, csak elfelejti a csatornákat kilépéskor) és SichboPVR-el (C Multiplexen lévő csatornáknak nincs hangja, illetve néha megragad a kép) működik.
-
426os
őstag
Ööö, hát igazából nem is kerestem. Most így belenéztem a VBViewer mappájába és a temp-be is, de nem láttam olyat, ami a csatornákra utalna. Illetve a temp mappában konkrétan nem is láttam DVBViewer-re utaló nyomot (lehet valami random néven van benne, ha benne van).
Hol kellene lenniük ezeknek a mentett adatoknak? -
426os
őstag
Sziasztok! DVBViewert-t használnék egy IT9135 belű tunerhez, de ha kilépek a programból, akkor mindig elfelejti a csatornákat. Hiába adom hozzá a kedvencekhez őket, legközelebbi indításkor is ott vannak, de megjeleníteni már nem tudja őket, illetve a csatornalistából hiányoznak, ezért minden esetben újra kell kerestetnem vele őket.
Erre van valami megoldás? Vagy csak nálam nem akar működni normálisan? A program teljes verzió..Illetve jó lenne még, ha a menüsor csatorna menüjében is megjelennének rendesen a kívánt csatornák. Egyszer, amikor a kedvencekhez hozzárendeztem a csatornákat, akkor oda is bekerültek, de a következő újraindítás óta szürkék, tehát nem kattinthatók. Ha újrakerestetem a csatornákat, akkor is szürkék maradnak. Mondjuk ez már csak hab a tortán lenne, egyelőre annak is örülnék, ha nem kellene minden indításkor újrakerestetnem a csatornákat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Automata kávégépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robotporszívók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen TV-t vegyek?
- Visszagyorsítja a Windows visszalassulását a GeForce driver gyorsjavítása
- További aktív témák...
- Lenovo Y520 I5 7300HQ GTX 1050 TI 16gb ram 256/1Tb
- XPS 9320 27% 13.4" 3.5K OLED érintő i7-1260P 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Latitude 7430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Huawei Watch 5 42mm Sand Gold
- Nintendo Switch V2 32GB+128GB okos! CFW RP2040 Picofly Dual Boot Hekate Tinfoil üvegfóliás + tok
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest