Hirdetés
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Google Pixel topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlala
addikt
Köszönöm neked is és csendes kollégának is a gyors választ!
Az a helyzet, hogy bedugom a 230 V-ba, és hiába kapcsolom be a hálózati kapcsolót rajta, nem jelenik meg a piros LED fénye sem, ami ugye a kikapcsolt standby állapotot jelentené. Aztán magára hagyom, és néhány óra múlva egyszer csak látom a piros LED fényét, és akkor már vagy kézzel vagy a távkapcsolóval indítható.
Lehet, hogy elviszem valami szerelőhöz, talán csak valami kondi probléma a belső tápegységben. Levettem a fedelét, de az alaplapot már nem tűnt egyszerűnek (nagyon nem) kiszedni, hogy átnézzem a forrasztásokat, - így inkább hagytam a fenébe.
Viszont most anyósnak is kéne egy újabb készüléket venni, ezért vakarom megint a fejemet.
Őszintén bevallom, hogy nem tudom jó szívvel ajánlani ezt a Wayteq 95CX-et senkinek, de azt látom, hogy mind ilyen szintű, kb. az Alcorok is, de állítólag azoknak még az érzékenysége is gyengébb valamivel.
Igazából csak bekérdeztem, hátha van 2014. nyarán valami "új favorit"...
(Nekem a nyaralóba csak az ingyenes adók vétele kell - amit viszont szívesen vennék, az valami értelems DVB-T + média lejátszó kombó, mert a Wayteq médialejátszásban is elég béna.)
Azért köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Gaming notebook topik
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Arc Raiders
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
wassermann