- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
Aktív témák
-
Pilács
senior tag
válasz
Viszlát #16386 üzenetére
Amennyiben a tetkó volt a cél, azt sztem jól megoldottad. Nekem teccik a bőre, a többiről talán itt nem illik véleményt alkotni
Én még mindig azt mondom, hogy a hátból többet hagytam volna, de mivel még én soha nem fotóztam még aktot (meg sok mást sem) lehet ha több hát lenne benne, akkor az mondanám, hogy neked van igazad, és ez így jó ahogy van
engedélyeztessed gyorsan hehe
-
Pilács
senior tag
válasz
Viszlát #16384 üzenetére
még lehet? Modell vagy családtag? Esetleg saját?
De az alany az biztos jó
Összeségében én azt mondom ezt a képet el kellett készíteni, jó ránézni
Jó a ff kép, tetszik, hogy "van bőre" nincs kiégve sehol. A tetkóval sincs semmi bajom, kicsit elhúzza a szemem. Művészileg biztos lesz valaki aki értékeli, én mást néztem
még annyi, hogy lehet tovább vinném a hátára... sőt lehet teljes alakosra, de ebben így ahogy van...
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
-
KrAt
veterán
válasz
Viszlát #16063 üzenetére
Tudom, hogy full szarok a képek, nem hiába kb 500. expóm a dslr-el, ami mind játék volt, de legalább megmondják, mit basztam el
Szívesen fogadom a rossz kritikát is, sőt, örülök neki, mert csak abból lehet tanulni
Tudom, hogy kezdő vagyok, és soksok ezer expó kell még, hogy legyenek használható képeim
Na de nem offolok, majd a másik topicban
-
Cassidey
senior tag
válasz
Viszlát #16020 üzenetére
ertelek. de abban ugye egyetertunk, h nem feltetlenul kell termeszetesnek lennie egy kepnek?
pl maga a helyzet sem termeszetes, h egy lany pant nelkuli koktelruhaban es szormemellenyben all egy fa mellett, amin raadasul madaretetok lognak.
a mosolygos kepe absz elkapott pillanat volt. az ilyen jellegu kepekkel en elegedett vagyok, ha sikerul megvalositani amit kitalalok, (ha van vmi koncepcio) vagy ha egyszeruen egy lany szeretne magarol szep kepeket, es a kepeken szep, tetszik maganak, tetszik nekem.
amugy a te kepeden is elnez a modell, es ketlem, h onkentelen, szerintem ez a style volt a koncepcio.
ui.: igazabol erre voltam kivancsi, h konkretan ezek nem tetszenek, vagy altalanossagban nem, orulok, h inkabb altalanossagban nem a te izlesed. valoszinuleg a vouge kepanyaganak nagy resze sem tetszene igazan (nem hasonlitom ezeket ahhoz, felreertes ne essek!), mert nem a te izlesed - ha jol ertelmeztem.
-
Cassidey
senior tag
válasz
Viszlát #16011 üzenetére
alapvetoen raz a hideg az ilyenektol? de akkor te milyet csinalnal? belenez az objektivbe es vigyorog?
van olyan is, de kb 400 kep keszult, muszaj mindenfele nezni, meg helyszint es ruhat valtogatni, kulonben lenne 400 kedves mosolygos kepunk. (remelem nem veszed leugatasnak)
-
Xantomas
őstag
válasz
Viszlát #15902 üzenetére
Semmi extra plugint nem használtam Photoshop CS2 saját eszközein kívül, talán csak NeatImage, a zajmentesítésre.
Helyi javító ecset, Folt eszköz, Klónozó bélyegző, Színégetés eszköz. Inkább csak zsigerből csináltam, ami az eddig évek alapján rám ragadt. Láma vagyok, magyar PS-t használok
-
kiskornel
addikt
-
Timyyy
őstag
válasz
Viszlát #15637 üzenetére
Menj a fenébe az esti kajás képeiddel!
Megint éhes lettem
Büntetésből ezt kapod! -
-
stefanitsr
senior tag
válasz
Viszlát #15427 üzenetére
Hydra elfelejtette megemlíteni a hosszú telézés alapszabályát:
Semmilyen tele sem tudja teljesen kiváltani a megfelelő rejtőzködő technikákat, mert igazán jó felvételt csak aránylag közelről lehet készíteni. Törekedni kell arra, hogy amennyire lehet a témával és némi közvetletlen környezettel ügyesen szerkesztve lehetőleg kitöltse a keresőt ! Az nem szül jót, ha elnyomok egy képet amin középen van egy szösz, és ráfogom hogy az ott hóbagoly.
Érzékeltetésképpen: Egy zöldike cropos digit gépen 600 mm-en kb 3 méterről úgy tölti ki a képet, hogy a farka kicsit kilóg. 105 mm-el jókat lehet makrózni kb.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Viszlát #14565 üzenetére
..bocs,most jutott eszembe,esetleg egy fent/alul szűkebb vágással lehetne fokozni az autó morcosságát.
Persze csak ötletelek..
Üdv.M -
*Ropi*
félisten
válasz
Viszlát #14518 üzenetére
Már majdnem...
Ha tudod, egyszer majd kapd le úgy próbaképpen, hogy a baloldali vágánypár épphogy ne legyen benne, kicsit balra menve és jobban jobbra fordulva gondoltam. Így a jobboldali vágányok pont a kép bal szélén fognak elmenni a végtelenbe, a "váróterem" meg még egy lehelletnyit kikerül a jobbszélre. Egy próbát megér.
-
E-scapegoat
tag
válasz
Viszlát #14509 üzenetére
Olyanok a képek, mintha HDR lenne mindkettő. Legalábbis a felhők és a növényzet találkozásánál látható aura erre enged következtetni. (Érdekes ötlet hdr-t fekete-fehérré alakítani, már ha valóban hdr.) Az első jobban bejön (a másodiknál nekem balról túl szűk a vágás), csak nagyon "koszosak" a felhők.
-
Zebu
addikt
válasz
Viszlát #14417 üzenetére
Ez első kép természetellenesen kontrasztos, jó erős színekkel. De pont ezért tetszik. Főleg a kép jobb oldalán a két fa, tök jól kiemelkednek a képből! Gratula hozzá!
A többi képet én kicsit alulexposnak érzem....legalábbis szerintem...
Főleg a másodiknál zavar, mert nagyon jó a kép.
Jajj és még egy észrevétel, bár lehet velem van a baj, de mostanság elég sok képet látok ahol a horizont nem egyenes, illetve nem is tudom úgy dőlnek kicsit....
-
hemaka
nagyúr
válasz
Viszlát #14408 üzenetére
Akkor nem csoda. Az ilyen igazítások utólag sose sikerülnek valami fantasztikusra
Egyébként megnéztem a 3nyers képet is, kisebb EV-vel lehet érdemesebb lettt volna.
De Bandeszt kell megkérdezni, Ő csinált sok HDR-t régebben.
Nekem is van pár, de az 1képből lett csinálva mind.
Aktív témák
Hirdetés
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest