- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
Aktív témák
-
Oliverda
félisten
Én még csak most jutottam el a flickr-es oldalára. Egy fotós cimborám mesélte hogy az egyik osztálytársa volt Tibi Willams-szel fotózni és kissé sarkítva Tibornak tényleg csak az exponáló gombot kell megnyomnia. Szvsz a képei remekül alátámasztják azt a tényt hogy a kreativitást nem lehet pénzért megvenni... viszont minden másra ott a mászterkárd. Én nem irígylem.
[ Szerkesztve ]
-
mob_zzz
aktív tag
-
jorden06
senior tag
Első az frankó, de ha kiemeled a szem mélységét, szépségét mégjobb lenne, valamint egy kis kontraszt.
A másodiknál sztem nagyon zavaró a negyedbe vágott szem. Tök brutálissá tetted szegénytVagy az orránál vágd le, vagy teljesen tedd bele a szemet, szerintem zavaró, föntről nem tudom, hogy vágnék-e azzal kísérleteznék.
(Bár én nem értek a lovakhoz, szerény vélemény volt..) -
-
Bubanc
aktív tag
Igen igazad van, csak mostanában gyakorolgatom a mélységélesség beállításokat meg ilyesmit, mondjuk ebben az esetben igazából azért sem vettem feljebb a rekeszt, mert nagyon tetszett, hogy az éles rész a szív közepe alja felé mutatva fut végig a kenyéren, de ez szubjektív persze
-
*Ropi*
félisten
Program van, de ahhoz hardver is kell, na az a koloriméter. Ez méri vissza a szoftvernek a képernyőn látható színeket és ezáltal az előre programozott referenciához tudod igazítani. Ha igazán pontosat szeretnél, csak koloriméterrel szabad kalibrálni. És mivel folyamatosan változnak a környezeti jellemzők (hőmérséklet, páratartalom, stb.), amik hatnak a monitor alkatrészeire, 3-4 hetente legkésőbb meg kell ismételni, különben nem lesz a megfelelő a megjelenítés a hiszterézis stb. miatt. Eszközt (normálisat) 80000 Ft körül kapsz, de van drágább is...
Az olcsóbbakat nem mondom, mert azok használhatatlanok. Pl. nem mindegy, hogy CRT vagy LCD-e a monitor (ehhez spec. szűrő kell), ezen belül is CCFL vagy LED világítású...A régebbi cuccok nem tudják kezelni az újabb (LED-es) háttérvilágítású moncsikat.
Ha pesti vagy, egyszer összehozhatjuk, hogy elviszem a cuccot és belőjük a monitort, meg fogsz lepődni, nem kicsit...
Addig is, itt egy tesztábra.
[ Szerkesztve ]
-
Viszlát
addikt