- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Timyyy
őstag
(#22626) *Ropi*: szép az ég kékje és a nagy zöldség együtt
tetszik!
(#22627) skrabi: mutass bátran többet is, ez ügyes lett, meg a kutyás és az egeres is!
(#22662) Tomate: a 2.on nemsemmi a tükröződés! Nagyon jóó!
-
Timyyy
őstag
(#22535) j.bravo: össze van csapva? Ez ugye valami vicc?
Vagy te ilyen jól csapod össze a dolgokat?
(#22544) Chapel: ennyire azért nem kell szerénynek lenni
(#22557) cseryadam: a 3. 4. és 6. képek a legjobbak szerintem, de mindegyiken belelógnak felesleges dolgok, ezekre figyelj oda
(#22587) nesa: szerintem nem szűk a vágás, nekem tetszik!
(#22593) nesa: ugye ez hdr? Mert nekem így túl természetellenes... az eredetiből is ki tudnál hozni valamit?
(#22599) Tomate: húúú a 2. meg a 3. elképesztő!!!
(#22604) eastsider: az utolsó lepkés képen én a helyedben annyit változtattam volna, hogy az egész előtér éles, virággal együtt. De így is szép!
(#22621) eastsider: nekem mind3-nak átjön a hangulata, bár az utolsóhoz talán nemannyira passzol a feketefehér.
(#22625) Tomate: jó gyorsan fejlődsz mondhatom... az utóbbi 2 szériára irigykedem is rendesen...
-
Timyyy
őstag
-
Timyyy
őstag
(#22205) Sir Riccio: 1. 4. 5. ezek a kedvencek
szép tüzijáték lehetett, ha ennyi minden volt az égen... én a fehérvárin voltam, hát ott elég gyér volt a 95%-a, a végére toltak pár szépet fél percben és kb ennyi... ajkai vagyok, itt láttam már olyan tüzijátékokat, hogy nem győztem keresni az államat, sajna akkor még nem volt gépem amivel fényképeztem volna. Pedig csak egy 35 ezres kisváros, mégis felülmúlta az idei fehérvárit. Na mindegy, látom szegeden is szép volt, szép tálalásban!
(#22206) Fejo: a képeket nézve csak egyre jobban sajnálom, hogy idén nem tudtam pestre menni
nagyon jók!!
(#22212) sztyui2: szinte minden képeddel meg tudsz lepni, tőled átlagosat még nem láttam, de olyat se, ami nem tetszik. Olyan hangulata van az összes fotódnak, hogy az valami elképesztő, na meg az is, hogy így meglátod a témákat. Alap hogy ez is tetszetős!
(#22232) *Ropi*:
ennyi.
(#22239) Tomate: húú itt én is voltam pár hónapja, és voltam olyan idióta hogy a kis kompaktot vittem a fuji 6500 helyett, merthogy úgyse lehet majd sötétben semmit sem fényképezni, pláne egy labirintusban... jah...
a folyosós a kedvenc képem
(#22240) forceberg: az első 2 turista fotó, az utolsó viszont jó meglátás!
(#22264) bLaCkDoGoNe: ez a kép valamiért nagyon megragadott
(#22281) brumesz: nagyon eltaláltad a színeket, meg mindent, az összhatás szuper!!
(#22282) Cayman: plazmagömb, igen, nekem is van, mindjárt előkeresem a képeket és megmutatom. A Tesla-tekercsre épül ez is, őt meg remélem nem kell bemutatni.
(#22284) eastsider: az első kép a kedvenc, de ne egészben töltsd fel őket, hanem méretezd le!
(#22285) Hydra SR:
nem találom az állam...
(#22289) runner 125: húúúú az első képért teljesen odavagyok
annyira jó szögből készült, hogy ez már szinte hihetetlen!!
Nem térek magamhoz
(#22291) Hydra SR: irigylem azt a 2 embert akinek ilyen gyönyörű emlékei-képei maradnak az esküvőjéről
(#22299) BEE: második!!!!! Best of
(#22301) Sir Riccio: menj már a fenébe, akárhányszor mutatsz valamit, mindig csak irigykedek.
Most hogy végre végeztem a 4 napi elmaradásommal, előkotrom a tüzijátékos és plazmagömbös képeimet, hogy ne csak szövegeljek itt.
-
Timyyy
őstag
(#22114) eastsider: az elsőn nekem kevésnek tűnik az éles rész, a második tökéletes, de az utolsó 2-nek valahogy sehogy se akar átjönni a hangulata.
(#22134) r_kristi_k: a színek nem jönnek be, a kevesebb néha több itt pont érvényes lenne.
(#22136) *Ropi*: mindegyik kép bejön, pláne úgy, hogy tavaly én is próbáltam elkapni a gépeket, és tudom, hogy mennyire nemsikerült
de amikor elvágta a felfújt izét.... az nagyon jó lett
(#22143) sztyui2: jesszus mekkora
(#22164) eastsider: gyönyörű színek, csak életlen
(#22167) kricsi81: szerintem nem kellett volna átdolgozni. Sok-sok kék áll jól a képnek, láttam az eredetit, én nem nyúltam volna bele... nagyon nem áll össze így...
(#22186) Tomate: a barbisnak az átdolgozott változatát láttam flickr-eden, az nagyon jó volt!!!
-
Timyyy
őstag
válasz
runner 125 #21979 üzenetére
Próbálkozások? Mégis mit próbálsz? Hogyan csinálj olyan képet amik láttán már meg se találom az államat?
(de azért a biciklit én kitoltam volna a háttérből
)
Meg azért irigykedek is, hogy rólam/rólunk nincsenek ilyenek
-
Timyyy
őstag
válasz
gamerkiller #21863 üzenetére
Huu, ez az a hely amit egyszer szeretnék megnézni. Annyira durva a történelme hogy egyszerűen hihetetlen, saját szemmel kell látni.... na de majd egyszer... addig is tanulgatom még az alapokat, meg dolgozom fel az olaszországi képeimet folyamatosan, ha lesz valami érdemleges, már mutatom is...
-
Timyyy
őstag
válasz
#31757056 #21818 üzenetére
Láttam a blogot, végignéztem a képeket, de valahogy nem áll össze a kép, hogy ennyi idősen ilyen képeket csinál, és az obikkal, mindennel így tisztában van, vagy én nemtudom...
mindenesetre tehetséges, nem tartom elképzelhetetlennek hogy fotós lesz majd belőle...
szóljatok neki a PH-ról.
-
Timyyy
őstag
A Nikonos Légy Képben fotópályázat látom lezárult, mi a 2. és 3. díj? Elég gagyi a honlap és nem találom
grat a kutyusos kép készítőjének, tudom hogy valaki innen, de nem emlékszem a nickre.
-
Timyyy
őstag
válasz
Sir Riccio #21771 üzenetére
Már várom a válogatást, a tőled megszokott színvonalban és minőségben..
-
Timyyy
őstag
(#21580) Tomate: +1 a fekvőnek!
(#21585) brumesz: bár engem is így elkapna az ihlet mindig mikor rossz kedvem van... sokat mondó kép
(#21590) BoGyesz_24: nem mondod hogy ilyen gyönyörű helyen laksz?! Hol vagy?
(#21592) hege01: az első olyan win háttérkép féle, kár hogy baloldalt árnyékos a domb. A második nagyon tetszik, gyönyörű kék a víz, hol készült? A harmadik képen szvsz a sok zöldbe beleveszik a teknős... viszont a negyedik a személyes kedvencem... egyszerűen gyönyörű!!
-
Timyyy
őstag
(#21504) Chapel: kár hogy irtózom a bogaraktól, úgyhogy nem nagyítottam ki a képeket, de biztosan jók
az első pedig szintén. Olyan win háttérkép féle
(#21517) Cayman: nagyon tetszik ez a cicás kép!!! Várunk még róla szép alkotásokat!
(#21535) brumesz: maga az ötlet tetszik, de akkor a kép közepe, a kijárat legyen éles. Itt viszont nem az.
(#21537) eastsider: az első megérne egy HDR-t szerintem, nagyon jól néz ki, és szépek a színei!! Sajna én nem értek hozzá, de talán ha valaki meglátja és kedve támad hozzá, megcsinálja...
-
Timyyy
őstag
válasz
Bandesz99 #21318 üzenetére
Hol készültek ezek a fotók? Valami elképesztő hely lehet
Csak tippem van, de inkább megkímélem magam a tévedéstől, és megvárom a választ
Sajnos ahol mi nyaraltunk 3 hete, sehol sem volt ilyen szép a tengerpart, no de sebaj, hamarosan amerikából fogom küldeni a képeimet! -
Timyyy
őstag
Tetszik ebben a nem végleges formában is, én amúgy is imádom az autókat..
hasonló képen már én is gondolkoztam, de a megvalósítás szintjére sose jutottam el, azt hiszem technikai hiányosságok miatt
Ha jól emlékszem te már linkeltél egy képet, ami egy Peugeot belsejében készült, menet közben, nagyon szép fényekkelvalami hasonlót akarok összehozni először én is, a barátomról, meg majd magamról. Remélem segít valaki
(az autó nálunk is peugeot 307, csak sötétkék) -
Timyyy
őstag
válasz
Szten Márs #21117 üzenetére
Köszi!
A csíkokat nem én raktam rá így, hanem a progi effektje ilyen, de majd csinálok egy saját készítésű szépiát is, ahol csak a színeket barnítom be.
-
Timyyy
őstag
Erre nem írt senki
-
Timyyy
őstag
(#20485) Chapel: hogy nem unjuk-e? Viccelsz? Hozod a szokásos színvonalat, persze jó értelemben
(#20490) eastsider: nekem a mezős nagyon is tetszik! De a dőlést javítsd ki!
(#20496) sztyui2: a legelső képtől egyszerűen nem jutok szóhoz! Egyszerűen ááááá
gyönyörű
a hétvégén próbálkoztam a fuji 6500-al hosszú záridős vizes képet készíteni, de nemsikerült
tudom hogy ha nem jól állítom be akkor teljesen egyszínű képet kapok, de akárhogy változtattam nem akart összejönni.
(#20504) kiskornel: az első 2 tetszetős, de a másik 2 számomra teljesen átlagos, semmitmondó kép.
(#20505) Darkness1: szépek nagyon, pont ilyen virág volt a mi asztalunkon is nemrég (a sárga)
(#20508) eastsider: egyszerűen szuper!
(#20510) Sir Riccio: lassan már ott tartok, hogy elfogult vagyok a képeiddel, és tényleg tetszik az összes!
megnéztem a 15 képes galériát is, és a véleményem továbbra is ugyanaz!
(#20532) koxkids: tetszik ez a sok sok fénysugár a felhők mögül! Ügyes
(#20539) pisti: ez igen! Durva színek! És nagyon nagyon jó lett! Grat
-
Timyyy
őstag
válasz
Sir Riccio #20400 üzenetére
Tudtam én a kép minőségéből hogy kizárt hogy kompakt legyen. Nikonra tippeltem volna, de a Canon sem rosszabb.
Grat
-
Timyyy
őstag
(#20377) Sir Riccio: te vagy a másik olyan emberke, akinek a képeit nézegetve sokszor irigykedem
ez is (mint a többi), szuper lett! Milyen géped van?
(#20389) anatre001: a renault2, a gyöngyök, és az egyedül címűek jönnek be nekem, de ez nagyon nagyon pici méret! 800*600-ban nyugodtan felteheted, sőt, kérném is, mert kíváncsi vagyok rájuk!
(#20390) Darkness1: jól sikerült! A háttér színei is kimondottan jót tesznek a képnek, van egyfajta hangulata
-
Timyyy
őstag
(#20351) Bikerman: az első és a harmadik nagyon jó, hangulatosak. A másodikon talán picit zavaró az előtérben a sok homályos rész, ha van rá lehetőség, szerintem fotózd le újra
(#20352) Darkness1: gyönyörű képek, az ilyenekkel mindig elfogult vagyok, talán ezért is sajnálom annyira, hogy nem nézhetem meg közelebbről a részleteket
a színek meg szerintem azért változnak a képen, mert lehet, hogy a híd fehér lámpákkal van megvilágítva, a parti épületek meg sárgával. De ez nembaj, így szép ahogy van.
(#20353) mustad1: nekem a második tetszik jobban, de mi az a zöldes fény?
(#20359) BLiNk3r: az első tetszetős! Merre nyaraltatok? Mi 10 nap múlva megyünk Bibione-ba.
(#20369) blazsey2: ha jól emlékszem tőled még nem nagyon láttunk itt képeket, de ha a többi is ilyen mint ez amit most mutattál, akkor csak bátran! Mert nagyon jó!
(#20370) gamerkiller: először is kicsinyítsd le a képeket, mert így hatalmasak
és ha a fényképezésnél nem is figyeltél rá, akkor utólag vágj a képből, pl a sirályosból, egyébként semmi gond, csak így tovább!
-
Timyyy
őstag
(#20176) priusz: szép szép, engem egyáltalán nem zavar az a felhő
(#20182) flegos: már megint irigykedhetek a cseppes képekre
(#20188) Cassidey: szóhoz sem jutok
nagyon jók!! Remélem majd a távoli jövőben nekem is sikerül egy jó fotóst kifognom!
(#20200) koxkids: az első nagyon jó!
-
Timyyy
őstag
Remélem kezdésnek jók az új képeim, már csak 1 hét és túlleszek a szóbelin is, szóval sokkal több időm lesz fotózgatni!
Van mit tanulnom, mert a 3 hét múlva kezdődő olasz nyaraláson meg akarok tölteni szép képekkel pár memóriakártyátPersze tippeket szívesen fogadok majd
-
Timyyy
őstag
Itt Ajkán ma reggel nyitották meg az extrém parkot, készült pár száz kép (sajna a Fujit most nem tudtuk elvinni, így egy kis canonnal készültek), nem a minőség miatt linkelem, csak úgy mutatóban, hogy itt ilyen is van
bmx1 bmx2 bmx3 bmx4 bmx4
dirt1 dirt2 dirt3 dirt4 dirt5 dirt6 dirt7
gördeszka1 gördeszka2
skateboard1 skateboard2 skateboard3 skateboard4 skateboard5 skateboard6És egy kicsit más: egy gyönyörűszép Mercedes Benz S320, tulajdonosa a szomszédom, a másik BMW Z4-es pedig Dammak Jázminé, tavalyi szépségkirálynő
nagyszülei szintén szomszédok.
bmw1 bmw2 merci -
Timyyy
őstag
(#19807) Fejo: első
(#19813) Murderer69: Ez az az árnyalat amit nemtudom hogy kell ráhúzni egy képre, pedig szeretném
(#19814) Brian_RL: szvsz az elsőnek jobbak a színei mint a másodiknak, a kacsás pedig nagyon cuki
(#19815) Dtomi: 2.
-
Timyyy
őstag
(#19753) BLiNk3r: szerintem tökéletes képek, nagyon tetszik mind3!
(#19755) Cayman: tetszetős, jót tesznek a vízcseppek a levélen.
(#19759) Dtomi: 2. és 4., bár én is tudnék ilyet alkotni
(#19764) johnjohn:
(#19765) sztyui2: nem csodálkozok rajta, ha valaki megérdemli akkor te biztosan
gratula
(#19782) Bikerman: 3. és 9.
-
Timyyy
őstag
válasz
Croissant #19773 üzenetére
Úgy látom nagy divatt lett a TS-kép mostanában
szerintem jól sikerült. Az állatkertes képek aranyosak és szinte teljesen rendben is vannak, azt kivéve hogy mindegyik állatka a kép közepén van. A vízlépcsős képbe nem lehet belekötni, mint ahogy abba a feltört betonosba se.
Viszont a felülről fényképezett városi képeken elég erős kékülés van, de nemtudom miért... az égboltos képekért pedig kár, főleg a Sunset címűért, nagyon nem illik oda az a villanypózna.
A Crane kép nagyon tetszik, én is szeretnék ilyen kékes képet alkotni valamelyik Pesten fényképezett alkotásomból, de nemtudom hogyan kell
Az Alone című kép a kedvencem, de annyira kár hogy a kisfiú nem a bal alsó sarokban ül pl, és előtte meg fölötte lehetne nagyobb tér szvsz. De ettől függetlenül is nagyon bejön! -
Timyyy
őstag
(#19527) Padam: a 3. jön be nekem
(#19544) Sir Riccio: a 2 hajnali kép és a madaras nagyon jó!!! Meg még a kutyás is!
(#19551) Sir Riccio: a csepegés tetszik meg a lakatos
(#19556) Chapel: 2.
(#19560) Fejo: az első nagyon tetszik, a második csak azért nem mert utálom a bogarakat
(#19574) Szten Márs: szééép, de megnézném színesben is
(#19590) kiskornel: jól elkapott pillanat, kár hogy nincs jobban elmosva a háttér, de tudom hogy rigót milyen nehéz fényképezni, nincs idő a beállításokkal szöszölni
(#19597) BoGyesz_24: hát asszem ez a kedvencem
(#19603) Csepe: nekem zavaró a sok homály a képeken...
Pótoltam a lemaradásaimat mert nem voltam itthon 2 napig
-
Timyyy
őstag
(#19451) Fejo: hát nemsokat tudok hozzáfűzni, nemsemmi kép lett.
(#19452) sztyui2: mostanában én is próbálkoztam ilyennel, már majdnem megijedtem hogy magadtól rajzoltál a levegőbe csak úgy, és utólag ráraktad egy képre, de aztán rájöttem hogy ezt így nem lehet
és láttam is a képen az erre utaló jeleket
jó lett nagyon!
(#19453) Toncsi: kár hogy homályosak lettek, remélem sikerül még visszamenned és szép képeket mutatni nekünk!
-
Timyyy
őstag
Csak a magam szórakoztatására csináltam, semmi célom nincs vele
nekem jó így
-
Timyyy
őstag
-
Timyyy
őstag
(#19378) runner 125: nem a jó képminőség miatt raktam be, csupán poénból, annyira adott volt a lehetőség hogy nem tudtam elszalasztani.
(#19379) Cayman:
részben a régi fényképezőgépem fogott vissza, részben a tudatlanságom, de rajta vagyok az ügyön, új gép, és sok sok olvasás.
-
Timyyy
őstag
válasz
*Ropi* #19358 üzenetére
Köszi, jegyeztem.
Az utolsónak én is örültem, állandóan ledugta a fejét a víz alá és elsőre sikerült elkapni amikor felnézett.Próbálnám én a szintjéről, ha lehetne, csak a partfal fél méterrel magasabban van mint a tó, ráadásul nem is valami biztonságos
de azért próbálkozom, érettségi után remléhetőleg sokkal többet fogok fényképezni menni.
A kismadár meg odarepült a fára ami alatt épen álltam (rigóra várva), és vagy 20 percen keresztül fényképeztem, de szerintem még élvezte is. Az sem zavarta, hogy sokszor 30 cm-re volt a fejétől az obi. -
Timyyy
őstag
tete007 köszi a kommentet.
Senki más nem véleményez? Pedig olyan jólsikerülteknek érzem a képeket
az első szebb képeim (ami nem virág hanem küzdeni kell érte
)...
-
Timyyy
őstag
válasz
*Ropi* #19333 üzenetére
Jó képek, főleg a kék ég tetszik
na jó csak vicc
látom elvoltatok. Milyen géppel is készült?
Csak mert szép élénk színei vannak.
Más: ma du. voltunk lent D.Orionnal az itteni tónál, talán emlékszik még rá valaki, hogy ígértem, hogyha meglesz az S6500, akkor lemegyek megint alkotni az ittlakó kacsákkal és hattyúkkal. Most volt rá időm és a délutáni nap is szépen odasütött. Átnézem a képeket és a jobbakat felrakom nemsokára.
-
Timyyy
őstag
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LEGO klub
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Tomato firmware
- Formula-1
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest