- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
pisti
őstag
válasz
ROBOTER #38703 üzenetére
Nagyon jók.
Eddig is tetszettek a galériák amiket ilyen eseményekről mutattál. Egyébként is szeretem a repülő masinákat. A másik dolog ami kapcsolódik és nagyon szeretem az a Tátra, abból is leginkább a Magas-Tátra és hát a Poprádos galériában egyszerűen fenomenálisan néz ki a Magas-Tátra a háttérben. Nyáron nem tudom mennyire normális, hogy ilyen fehér a teteje, de hogy a képeken marha jól néz ki az biztos. El is mentettem a linket, ezeket a képeket még fogom nézegetni.gzola: Nagyon szép galéria a tied is, bár ezek a fesztiválok annyira nem hatnak meg, de a képek nagyon igényesek.
-
t_a_m_a_s
addikt
-
priusz
aktív tag
válasz
ROBOTER #37946 üzenetére
Mind jó lett, tőled megszokott minőség! Nekem az első az ami a jók közül kiemelkedik, ez amolyan ultra-brutál-jó
Minden elem hozzáad a képhez és klassz térérzetet ad. Grat hozzá!v2izzy: A teki az olyan hétköznapi lett. A babás kép jó lett, nagyon aranyos bébi. Hálás téma, lehet azért itt is kreatívkodni. Itt elleshetsz néhány ötletet:[link] Nem reklám, nem ismerem a fotóst!
Az utolsó képben van a legtöbb fantázia a hibái ellenére pl.belenyestél az ujjaiba, az ablak szépen kiégett( más kivágással orvosolható lett volna), a polc belemegy a fejbe
Ezekkel együtt ebben a képben van fantázia!üdv
-
pisti
őstag
válasz
ROBOTER #37716 üzenetére
Szépek mind.
Cayman: Szép kép lett. Az ablakok környékén látszik némi CA, meg fényesedés, de alapvetően jó HDR kép lett szerintem, nincs túlhúzva, realisztikusak a színek és az összhatás.
Chapel: Jók. Napközben nehéz rendesen lekapni ezeket mert nagyon aktívak, utálom én is mikor közelítek valami ilyen kis bogyóhoz és direkt hátat fordít, vagy lemászik egy levél alá, jobb esetben, rosszabb esetben meg elrepül.
Kis mocskok.
Peregrinator: Nem sértésből, de ezek eléggé átlagos képek, legalábbis nekem annak hatnak.
Az a pipacsmező nem semmi pedig. Egy hajnali, reggeli órán harmatosan, szép érdekes fények mellett is újracsinálhatnád esetleg a képeket, meg egy teleobi sem ártana, hogy egy-egy virágot szépen ki tudj emelni a rengetegből.Mostanság készült képeim:
-
máyköl
veterán
válasz
ROBOTER #37716 üzenetére
Csodajók. Kár, hogy a kettesbe belelóg az az egy szál növény...
Filózoli: Nézd, azzal, hogy elmondtad, hogy fotorace -n mennyire dicsérték ezeket a képeket, elárultad azt is, hogy nem lehet túl magas a színvonal ott.
A múltkori méhes képeiden elcsodálkoztam, mert tényleg baromi jók voltak, de most megint csak hoztad sajnos a régi formád.Én is javaslom, hogy szerezz pár kreditet, és rakd fel ezeket a képeket a fotozz.hu -ra... Sírva fogsz ide visszajönni...
-
pisti
őstag
válasz
ROBOTER #33369 üzenetére
Számomra is ez a legjobb a légballonosok közül. A többi is rendben volt, de ez igazán egyedi és látványos lett.
Kis csiszolásként a bal alsóból azt a két ácsingózó fűszálat, meg talán a füvön keresztül látszódó ballont el lehet tüntetni. Tényleg windows háttérnek való anyag. -
runner 125
nagyúr
válasz
ROBOTER #33369 üzenetére
Jó ez a békaperspektívás nézet. (Fejo tulipánjai jutottak eszembe.
)
..és a fotót is jól eltaláltad, egy valami zavar, illetve - mindig őszinte vagyok - gagyinak tartom, az a bal sarokban lévő pöcséted'.
Ez a "betűtípus" rendkívül feltűnő, és szerintem csúnya is, nézem a képet és bántja a szemem, majd folyton odaugrik. Nem azt mondom, h ne lásd el a névjegyeddel a fotóidat, de próbálj meg kreatívabb és kisebb névjegyet összehozni.
Pl. Fejo-ét az egyik legjobbnak tartom. -
rumos14
nagyúr
válasz
ROBOTER #32029 üzenetére
nagyon profi képek. engem nem érdekel különösen a téma, de ezek egyszerűen szépek, látványosak. az a sas helikopter azért nagyon komoly!
itt-ott talán több kontrasztot dobtam volna rájuk, de ez ízlés kérdése. a legjobban az "izzó levegős" képek tetszenek. 50-200 volt a társad? szerk: vagy nem is Oly-val készültek? (exif-et nem néztem, nálam ROBOTER = E-3)
-
pisti
őstag
válasz
ROBOTER #32029 üzenetére
Nagyon jók, megnéztem mindet.
Milyen "vassal" készültek?Te vagy az aki a pixinfós fotó elméleti cikkeket is írta? Csak mert elolvastam azokat is, és nagyon jók szerintem.
csakb:
Jaja, nagyon komoly kép, a legjobban a spirálos páracsíkok tetszenek.
Az indexes cikkben az írták nagyon komoly kis repülést csinált teherszállító létére. -
Aktív témák
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Le Mans Ultimate
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egyelőre nagy siker a Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Motoros topic
- További aktív témák...
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3039, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest