- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Peethy
őstag
válasz
Szaboo #47219 üzenetére
Nyugodtan posztolhatsz akkor is szvsz, ha komolyabb terveid vannak a fotózással, esetleg keményebb mércével szeretnéd mérni a képeidet
Én is mindig ide posztoltam, még az első próbálkozásaimat is, mentségemre szóljon, hogy akkor nem "Haladó fotósok fényképei" volt a cím, jó ideig nem is tudtam a másik topikról
Hajrá!
-
Peethy
őstag
válasz
Szaboo #47205 üzenetére
Szia!
Vannak jó elképzelések, első fotóknak nem is rosszak, sőt
Fontos, hogy az illetőt, akit fotózol, neked kell beállítanod, hogy a képen természetesnek tűnjön, mégis jól nézzen ki. Ez sok esetben nehéz, erre találsz számos ötletet a neten, nézegethetsz portrékat és megfigyelheted, hogy milyen apró dolgokkal tesznek nagyszerűvé 1-1 képet. Az első kép technikailag rendben van, a sárgás színezetből én is visszavennék kicsit. A harmadikon tetszik a kompozíció, de sajnos a lány arca teljesen életlen. Ez vagy azért van, mert rossz helyen van a fókusz, vagy azért, mert retusáláskor elmostad az éles körvonalakat is. Utolsó kép semmit nem mond nekem, idővel az ilyeneket kiválogatod majd.
(#47203) cOxeR, Ropi: köszi a válaszokat, jó helynek tűnik
Tegnap volt nekem is egy fotózásom, majd ma este tolok be pár képet, ha lesz időm a favágás után foglalkozni vele
-
m3ss
veterán
válasz
Szaboo #47205 üzenetére
portrek nem rossz probalkozasok sztem. elso ket kepen kicsit unott a feje. a harmadik kepen jo helyen van a fokusz? kicsit mintha olyan eletlen, puha lenne, pedig ahogy latom annyira nem is volt tag a rekesz...az elso kepen fura, hogy az arca ele belog a szololevel. valamint a feny amit beraktal nekem csoppet kamuszagu. mmint szinben meg feelingben jo, csak ha a modell mogott van a nap, akkor nem nagyon szinezne meg a leveleket elolrol.
-
Real_Necro
veterán
válasz
Szaboo #47208 üzenetére
Azért jött itt gyorsabb válasz, mert itt vettem észre.
Egyébként kezdő topicban sem fest jól. ez a gigantikus méret, akkor már ha nem tudod kisebb képben felrakni, elég egy link. Amúgy meg péntek van, meg sokan dolgoznak, ne várj perceken belül értékelést.
Hogy értékeljek is, bár én amatőrnek számítok, nekem az első képen nagyon zavaró ez a sárgaság. A másodikon a levágott ujjak meg a bal oldalon a lányból kinövő ág, valamint a jobb fülénél "kinövő" szőlő szár zavar. Valahogy a testtartás is görcsösnek tűnik. A harmadik már nekem bejövősebb, bár kicsit szűkre lett szabva szerintem. A negyedikről nem tudok nyilatkozni, lefotóztál egy szökőkutat. Sok turista megtette már.
Aktív témák
- Panasonic Lumix GX80 - makulátlan állapotban, sok extrával
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (200 vagy 970 expoval)
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. ( 777 vagy 3800 expoval)
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, ( ÚJ / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívek, kiegészítők ( 1400 / 1600 / 2300 / 5100 / 5160 expo )
- HP EliteBook 830 G5 i5-8350U 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest