- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiborv
aktív tag
válasz
sto1911 #8742 üzenetére
mercenary mindenkepp kell. Csontvazak csak golyofogok, ahhoz hogy ok oljenek mar tenyleg jo cuccok kellenek.
Nm-en farmolod baalt akkor gondolom hell act1 mar elerheto, mercre probalj 5 socketes polearmot nezni es obedience runaszavat kirakni vagy ha esik egy guillam face sapka akkor az kell (vagy a ketto egyutt) az ad CB-t ami % alapon veri az ellenfelet es bossokat par masodperc alatt lecsapsz vele. A decrepfy atok teljesen blokkolja oket, tulkepp mozogni se fognak.
A tobbi mobra pedig amplify atok es robbantas. -
Elemental
addikt
válasz
sto1911 #8739 üzenetére
Eleve hogy kerülsz bármilyen elit közelébe snecivel? Mondjuk hc játékosként nem is nagyon tudom értelmezni ezeket a egybőlmeghalok dolgokat.
Én maxolom a raise skeletont, skeleton masteryt, hulla robbantást. Többire egyet nyomok. Amint egy enemyt lenyomnak a csontik, egyből nyomon a CE-t, borul is a fél képernyő. -
tiborv
aktív tag
válasz
sto1911 #8381 üzenetére
nem vagyok programozo, de ugye magan a jatekmeneten nem akartak valtoztatni, szoval az area lvl azert is maradtak
Igazabol a mobok igy folyamatosan skalazodnak es az esheto cuccok is, itt meg nem a karakter szintje hatarozza (mint pl eso-ban) meg hanem forditva. Ezert sem esik barhol barmi, mert hellre is mikor atjutsz lvl60 korul walkolva azert ott meg eleg erosek a szornyek alapesetben ha nincsenek draga rw-k rajtad.
Ha igy nezed a lvl85 areak altalaban felreeso helyek (kiveve maggot) mert opcionalis hogy bemesz e oda, nem kenyszerit ra a jatek egeszen act4 river-chaosig ahol meg az alap foboss miatt kene megszenvedni azert magas szintu terulet. Amit mondasz az gondolom jatekmechanikailag osszetetebb megoldas, hogy mindenkinek a sajat szintjehez skalazodjon minden plane egy partyban ahol szintkulonbsegek is vannak. 20 eve meg szerintem mas jatekban sem volt ilyen megoldas (de lehet tevedek, akkoriban azert nem volt meg minden jatek..)
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
sto1911 #8381 üzenetére
"És egyébként ez is a játék egy hibája, hogy nem eshet bármi bárhonnan, mert így a repetitív játékmenet még inkább az lesz. Erre is jöhetne egy mod."
Na ezért volt kiváló játék a Diablo 3.Majdnem minden is eshetett mindenhonnan. Ne mod legyen, hanem hivatalos patch. Nem attól lesz egy játék jó, ha ugyan azt a bosst, helyszínt farmolod éjjel-nappal... Áh, mindegy is, itt úgy sem találok hallgató fülekre. -
tiborv
aktív tag
válasz
sto1911 #8079 üzenetére
normalon problema ez csak, utana bossokra erdemes decrepfy atkot tolni es majdnem mozdulatlanna valnak (eleg lvl1)
mercre pedig olyan geart nezni kesobb ami ad cb-t (crushing blow) ami szazalek alapon sebez igy a bossok sokkal konnyebb ellenfelek lesznek mint 1-2 auras pakk sima mob -
törölt tag
válasz
sto1911 #8079 üzenetére
Normálra: jó pajzs + kard + tele inventory hp poti => 10 perc mortal kombat => loot
.
Affixek:
- Damage/sill cast guard
- Life stolen
- Defense
- Life/Replenish
- Half freezing duration
- Pajzsnál a block chance jól jöhet, bár pont ellentétes a guard működésévelA többi nehézségen ez már majdnem biztos, hogy nem működik.
-
mephi666
nagyúr
válasz
sto1911 #8079 üzenetére
ha eljutsz a5-ig, akkor ott nikla előtt a wp-t summonerrel tilos felszedni, mert eltűnik anya mellől a portál: pindle előtt van egy halom csonti, ami magát éleszti fel... ezeket te is fel tudod és kész a sereg
duriel nekem nem volt nekróval kihívás: summont húztam elsősorban, néhány pontot mastery-re és nem darálta le 1 mozdulattal a seregem... ha elfogytak a csontik, akkor meg town portal és mentem valami sivatagi wp-ra, ahol a megmaradt 1-2 csonti, vagy follower elkezdte gyártani a hullákat, teljes sereggel pedig wp-n, majd portalon keresztül vissza... (normalon és nm-en is tán 3 kört kellett így megtennem)
-
saelin
veterán
válasz
sto1911 #8025 üzenetére
Nincs semmi "baja" a gépének. Szimplán csak páran nem tudunk új világot generálni, mert a blizz szerverei vacakolnak/karbantartanak. Ugyan ezeket tapasztalom PS5-el is. Fekete kép, tábortűz hangja, recsegő zene és semmire nem reagál a játék. Úgy kell bezárni PS menüből.
-
Vistaboy
veterán
válasz
sto1911 #7925 üzenetére
Ez csak az én véleményem, nem általánosítani akartam, sajnos már nem tudom javítani. Ettől eltekintve továbbra is azt mondom, hogy egyedül sokkal élvezetesebb, a saját tempódban, nyugodtan haladni. A Diablo III esetén más, ott egyedül gyakorlatilag még a Season Journey is kihívás lehet (Mondjuk mára inkább az unalom miatt nem sikerül, mert amúgy megfelelő tárgyakkal hamar lemegy, csak nekem például már unalmas, pedig abban is van már jó pár száz órám).
Nyugodtan írjon bárki, aki akar, megsértődni nem fogok.
Laraxior: Én meg azt nem értem, hogy miért nem lehet ékezetes betűkkel írni. Ha már kötekedünk...
Amúgy ja, legyen, kutyát sem érdekli, csak emiatt ne azok szívjanak, akik egyedül akarnak játszani, de nem tudnak, mert folyton lehalnak a szerverek.
-
Rent
senior tag
válasz
sto1911 #7815 üzenetére
Nem megy jól! Sőt egyáltalán nem megy. Első kreált karira folyamatosan azt írja, hogy játékban van (se törölni, se joinolni, kreálni nem lehet). Ha újat kreálok az meg szintén fekete képernyőzik.
Mai napot lőtték be launchnak. Lehet Nálad megy, de nálam nem megy és rengeteg embernél szintén nem. "Hűha" azért 17.500Ft-ért elővételben nem ezt várnám és nincs mindig időm játszani, hogy majd holnap hátha jó lesz. Én kérek elnézést.
MacOs meg miért felejtős? Régi D2, a D3, WoW is MacOS supported.
Alapnak kellene lennie ma már, de persze ezt tudtam előrendelésnél, hogy bizonytalan, hogy lesz e támogatottsága. Viszont az, hogy játszhatatlan az akkor is bosszantó. -
-
sto1911
veterán
válasz
sto1911 #7562 üzenetére
Bár megvannak a kétségeim, pl. miért nem láttunk gameplayt a 2. act után, lesz-e single mod support, meg néhány egyéb apróság (pl. egygombos tárgy azonosítás).
Úgy tűnik valóban átgondoltak dolgokat, pl. kontrolleres irányítással miért van "összevissza" az öv tartalma, valójában azért, hogy a négyiranyú gomboknál a legközelebbi gombon legyen a life potion.
De hiányzik a közvetlen castolás billentyűzettel, vagy a földön lévő loot pontosabb kiválasztása kontrolleren.
Meg persze bugfixek, loot filter, hasonlók. -
reelc
veterán
válasz
sto1911 #7547 üzenetére
Nem én találtam ki.
Megnéztem a Wikin, az eredeti játék megjelenése is csütörtök volt.
Ez több nagy játéknál előfordult. Szerda-csütörtök.
Biztos megvannak az okai, miért nem a hét elején vannak a megjelenések.
Ahogy a moziknál is.Hiba meg bármilyen startkor előfordulhat, vannak amik élesben derülnek ki.
De ezzel nyilván semmi újat nem mondtam. -
reelc
veterán
válasz
sto1911 #7545 üzenetére
Ja, gondolom ügyeletben pár ember.
Nem tudom visszakeresni, de pár éve írták a Diablo 3 kapcsán, hogy azért nem pénteken jön a patch hanem a hét közepén, mert ha gond van, akkor még tudjanak javítani rajta.
Emiatt ne menjen tönkre miatta a játékosok hétvégéje.
Ugyanez igaz lehet a játék startra is. -
Win-T
őstag
-
ldave
félisten
válasz
sto1911 #7401 üzenetére
Értem, de ez nem a Diablo 3, itt súlya van annak, hogy hova teszed a pontokat. Kis túlzással, de normál nehézséges szinte pont költés nélkül végig lehet játszani. single-ben pedig ilyenkor elég egy save backup és máris próbálgathatsz 30-as szint környékén pár elosztást. Multiban pedig ha van csapat, egy este alatt meglesz a még ennél is nagyobb szint.
-
DoxaM
aktív tag
válasz
sto1911 #7336 üzenetére
elhiszem, kinek mi, a d3 nekem csak a színek miatt nem adja, szóval amit én tuti megveszek az a D4.
a d2r meg ha lemegy 20 juróra akkor megveszem olykor nosztalgiázni, mert annak jó, de a lassúsága miatt már megőrülök, már nincs annyi időm, mint 18 éves koromban
beleraktam pár ezer órát anno.
-
savior
őstag
válasz
sto1911 #7240 üzenetére
Nekem sok buggal meggyűlt a bajom.
Majdnem minddel találkoztam, amiről fórumon olvastam.
Ezen kívül ami nem tetszett az hogy besötétítették a játékot. Így nem lehet sok helyen gyönyörködni a grafikában, sőt az orromig se látok.
Amúgy nagyon jó lesz a játék. Már alig várom hogy megjelenjen.
Csapatban mentem végig. 27es pala, 17es druida. -
zsirfecske
addikt
válasz
sto1911 #7218 üzenetére
bocs, de ez nekem nem érv, én idegenekkel mindig is gyűlöltem játszani, szinte mindenki fa**kalap! most a bétában is, egyszer mentem be 6 fős partiba, 5 perc alatt 3x halt meg csapattárs és mindháromszor azonnal kapták fel a többezer aranyakat ami utánuk maradt a testüknél. ugye az auto pickup ezt nem veszi fel, ahhoz szándékosan kell klikkelni, miközben mobokból 100-as nagyságrendben esett csak a gold, tehát még nooboknak is levehető miről van szó...
-
reelc
veterán
válasz
sto1911 #7199 üzenetére
Nem látok bele senki lelkivilágába.
Én meg úgy gondolom, hogy a Diablo 2 eléggé unalmas. Felüdülés volt utána a Titan Quest vagy jóval később a Diablo 3. Vagy az utóbbi után a Grim Dawn.
Én úgy látom, hogy a Diablo szériának igen kitartó rajongói vannak.
Többeknél ez egy idő után alábbhagy, és ha ki is próbálnak a műfajban mást, az alulmarad. De majd az új Diablo jó lesz nekik. Mert vannak akiknél ez együtt jár igen nagyfokú elutasítással a műfaj más játékait illetően. Vannak ilyenek az ismerőseim között is.Nem egy ismerősöm van így:
Halálosan megunták a D2-őt később a D3-at.
A Resurrectedet nem veszik meg, mert túlárazott, és amúgy is, unalmas lenne megint D2-őzni. Persze ebben az is benne van, hogy eltelt 20 év és senki sem tudna már annyi időt fordítani rá, mint anno, hogy legyen benne valami normális cucca.
A Diablo Immortalra némelyikük ráfog mozdulni, mert van aki most is játszik mobilon (évek óta egy játékot), és persze az ingyen kipróbálom dolog nagy vonzerő.
A Diablo IV meg kitudja, mennyire fogja érdekelni őket. Megveszik, de hogy eltudnak-e tölteni mondjuk 300 óránál többet benne, az majd kiderül. -
sto1911
veterán
válasz
sto1911 #7159 üzenetére
A GUI iranyitas mukodik a negyiranyu iranygombokkal is, nagyjabol ugy, ahogy elvarnam. Sajnos negyzetenkent ugrik, nem annyira intelligens, hogy targyak kozott tegye.
@#7194zsirfecske: "imádom hogy nem olyan elcseszett, agyonrandomizált a loot rendszer mint a diablo 3-ban" - ezt fejtsd ki pls., mivel nekem a droprendszer sokkal jobban bejon a 3-ban. Barhonnan eshet barmi, nem kell 10.000x lenyomni Baalt egy gyuruhoz, es leginkabb a kasztodnak megfelelo targyak esnek, illetve instance-olt a loot is.
-
reelc
veterán
válasz
sto1911 #7146 üzenetére
Egész sokan streamelik.
Valami béta key drop is van. -
la_cc
addikt
válasz
sto1911 #7085 üzenetére
Nyilván nem tesz jót egyik fejlesztés alatt álló projektnek sem a Blizzard jelenlegi állapota...
A személyes véleményem az, hogy sok pénzzel és mea culpa-zással átrágják magukat a mostani botrányokon, aztán, ha 2023-ban a D4 fail lesz az kb. a Blizzard "végét" jelenti majd.
-
wikings2
őstag
válasz
sto1911 #6125 üzenetére
Singlen 3 szor tudod igénybe venni teljesen ingyenesen.
Normal/Nightmare/Hell Akara quest utánVan még egy másik módja de nem hiszem hogy azzal nagyon szórakoznál majd:
4 különböző essencet kell farmolni és a horadic cubeban összeforrasztani. Csak hellen farmolhatóak ezek tőlük:
1. Andy vagy Duriel
2. Mephisto
3. Diablo
4. Baal -
AtHoS
nagyúr
válasz
sto1911 #6116 üzenetére
Duri nem gáz sosóval sem normálon
Lemégy hozzá és beállsz fal mellé így nem tud rád charge-olni. Mikor melletted áll szépen leszeded static-kal a HP-ját minimálisra. Persze 1-2 fullreju el fog menni illetve nyomhatod a HP potit is, a mana potiról nem is beszélve.
Ha kifogyóban vagy potiból, akkor TP-n felmégy városba, feltankolsz és mehetsz is vissza Durihoz.3-4 városjárást követően már nem lesz esélye durinak. Esetleg, ha játék közben találtál fire skilles botot, azzal ütheted, de cold-dal is le lehet szedni.
Nájton blizzel már gyerekjáték lesz ugyanezzel a módszerrel.
szerk.
A lényeg, hogy ne szaladgálj előle, fölösleges. Ha magadra tudod "vonzani", akkor egy Combatos act2-es csicsó Prayer aurája is segít neked ráadásul valamit az is szed Duriból.
-
wikings2
őstag
válasz
sto1911 #6118 üzenetére
Sorci pont az a kari aki előszeretettel szeret meghalni durielnél 5000 szer
Hát mivel legfőképpen cold immu, így fire bolt-fire ball fejlesztést ajánlanék vagy charged bolt-lighting .et
Normálon 20% mindkettőre az immunitása szóval valószínűleg kevesebbet fogsz halni mint ha cold soso lennél(arra 50% már normon is)
-
jim_raynor70
aktív tag
válasz
sto1911 #6115 üzenetére
En nem erzem lassunak egyaltalan, de nalam is zabbant jocskan a processzorbol, ugyhogy szerintem belefer a 67%.
-
wikings2
őstag
válasz
sto1911 #5587 üzenetére
B.netes regisztráció nem szükséges a játékhoz, de jó mivel kapsz egy kódot amivel lemez nélkül is pörgetheted a játékot a gépen, így nem kopok a lemez.
A "belső" regisztráció akkor szükséges újra ha meghaladod a 8 karaktert és szeretnél újakat, vagy esetleg egyik felhasználón a Ladder ergo versenyben levő karaktereid szeretnéd tárolni másokon a non Ladder karaktereket.
Nekem is 2 van nekem az egyiken a használatos karaktereim vannak felépítve fullosra a másik meg amolyan "cuccos" szóval lvl 1 es karakterek invijében cuccokkal amelyek még jól jöhetnek majd új karakter építése során.
Természetesen nem muszáj több felhasználódnak lennie. -
wikings2
őstag
válasz
sto1911 #5586 üzenetére
Az fg = forum gold. Ebből gondolom már koppan hogy a fórumon üzletelés közben szerzett arany ergo a fórum fizetési eszköze. A fórumon üzletelés úgy történik ,hogy kinézel magadnak egy tárgyat a fórum megfelelő topicjában (amely ha Europe ladder/non ladderről van szó akkor másodpercenként frissül szóval egy üzlet lemegy 3 perc alatt.) ezekután írsz a kollegának egy privátot hogy a meghírdetett áron elvinnéd és jöjjön a " ASD12/12 " játékba.
Bejön---> leírjátok a forumneveket és az üzlet tárgyát, te odaadod neki (printelni kötelező mielőtt elfogadod) és ő meg küldi neked fórumon az fg t érte. Fordítva is ugyan így történik a dolog csak ahhoz meg kell hirdetned a saját cuccodat.
Sokaknak vannak kétségei vele mivel előre odakell adni a cuccot, de a fórumozok között már kialakult egy olyan tolerancia hogy 99.999% ban nem basszák át a fejét az embernek. Ha valaki csinált már ilyet akkor annak a neve alatt egy Scamm: xx% látható.
Remélem segítettem. -
Finwe
őstag
válasz
sto1911 #2797 üzenetére
Mindig be kell írni, elég csúnya lenne ha bent maradna....
Más: Kérem szépen használjuk a Hero Editor-t a tárgyak el-/kimentésére vagy más karakterhez való áthelyezéséhez mert csak megkönnyíti a multis őrültséget. Régen én is haverommal multiban cserélgettünk de sokkal több idő és macera....Finwe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- ASUS GeForce GTX 1650 Phoenix OC 4GB GDDR6
- AKció!Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,SSD,
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest