- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizz
őstag
válasz
Melorin #8997 üzenetére
Mert olyan nincs hogy "félnek online menni" épp fordítva működnek az emberek online, ha nem tudnád. De ez már pszichoanalízis. A hülyeségre reagáltam csak.
2 különböző dolog.Értem mit akarsz kihozni belőle, nem én nem fogom megérteni, és nem álltam beléd, mert te reagáltál az én kommentemre.
-
ldave
félisten
válasz
Melorin #8931 üzenetére
Ilyenkor a legegyszerűbb, ha csinálsz egy Act4 Start vagy hasonló nevű játékot bneten, és pár perc alatt összejön 4-6 játékos akikkel végig lehet rohanni a pályákon. Én legalábbis így szoktam. Aztán ha fontos az act boss loot, akkor az utolsó wp után kilépsz és megölöd egyedül. Hellforge szintén.
-
sto1911
veterán
válasz
Melorin #8384 üzenetére
Vegyél be egy nyugtatót inkább, mert k-ra nem mondta ezt senki. Az ilyen toxikus emberek bsszak szét a fórumokat, ezzel az állandó elitista, szókiforgató viselkedéssel.
@Elemental: elő lett rendelve, szóval mellé lőttél, de attól még az lehessen már beszélni róla, meg kritizálni, véleményt alkotni róla, nem? Bármennyire szeretné néhány ember, ez a játék se tökéletes, és ha lehet modolni, akkor meg helye van itt a témának.
---
Meg lehet ezt szépen is fogalmazni, ahogy pachito tette. -
Peace
nagyúr
válasz
Melorin #8265 üzenetére
Én meg annak örülnék, ha képes lenne rendes auto-attack-ra a karakter kontrollerrel. Mert ha nagyon közel van, akkor még automatikusan ráfut és csépeli, de ha már pár centire, akkor áll a karakter és a levegőben hadonászik és oda nem menne.
Nem tudom miért nem lehetett megcsinálni Diablo 3-asan szuperre az irányítást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest