- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
savior
őstag
Szerintem a D2 jobban néz ki, mint D2R-ben a G gombnál. Valami ótvar pixeles módban fut, nem glide vagy micsoda. Pontosan nem tudom a nevét a leképezőknek, de én így látom. Vagy pl nekem D2 full screenben fut, a g betűs meg kocka (4:3). Persze az új grafika sokkal szebb.
Én is sokaltam az árát, de megvettem, mert nagyon ritkán veszek játékot, ami kb 5 évenként 1et jelent. Ingyenesekkel szoktam tolni. Most úgy éreztem, hogy ennél jobb úgyse jön a közelmúltban.
Sok hibába belefutottam, de más játékot nincs is kedvem elővenni azóta, mert nyögvenyelős a harc ehhez képest, vagy már unom. -
zsirfecske
addikt
nem is szívesen adok pénzt már a fasszopó Blizzard-nak
mondjuk ezt meg tudom érteni, végigélve a d3 hanyatlását és tényleg nem várva a d4 megjelenését. ma már nem tud senki jó játékot készíteni (tisztelet a kivételnek, bg3, witcher3), igazán különlegest pedig mint a d2, már régen se tudtak sűrűn.
most hogy újra játszom vele kicsit, most értékelem igazán az egész egyszerűségét éa nagyszerűségét, remélem nem csak a nosztalgia miatt van, és más is érzi ezt benne. elmagyarázni nehéz lenne, de minden részletéből az jön le hogy ezt még a játék és a játékosok élményéért készítették, nem a részvényesekért.
összefoglalva: szerintem inkább ezért adjunk ki pénzt mint bármi újért tőlük.
-
-
shifty!
senior tag
Early accessben előfizetésért / előre fizetett játékért ált. 1-2 héttel a hivatalos release és megvásárolhatóság előtt már tudsz teljes értékű játékkal játszani, open beta esetén jelentkezéses alapon a játék korai verziójú, korlátozott tartalmú verziójával - régebben demónak hívtuk - játszhatsz korlátozott ideig, fejlesztő által követett telemetriával, adatgyűjtéssel.
-
DaveHutt
őstag
A devek sem az újítók pártján vannak. El lett mondva, hogy lesz néhány QoL változtatás, de javarészt az eredeti játék marad a lelke a Resurrectednek.
-
reelc
veterán
A TQ mitológiai alapokra fektette az egészet, nekem tetszett a látványával együtt.
Ami a GD-t illeti: legalább hosszú volt a kampány (és nekem tetszett is), gondolom valamennyire ellensúlyozandó, hogy nem volt még akkor endgame (a különálló aréna DLC volt, akár az alapjátékhoz). Persze a második kieg orvosolta a dolgot.Amennyire én tudom, minden tiltva volt a Bneten. A megvásárolt játékot kivéve.
-
reelc
veterán
"Gyengébb utánzatok"
Titan Quest, Grim Dawn és még van 1-2 cím, ami nem csak szerintem emelkedik ki a többi közül.#6811 Blizz: Igen, a Diablo 1-2 szerepe a műfajban és a játékiparban vitathatatlan.
Másrészt olyannak (pl. nekem), aki rengeteg címet kipróbált a műfajban... ahogy korábban írtam, nekem sosem volt a D1-2 irányába olyan elköteleződésem, mint sokaknak. Könnyebb volt váltanom, amíg meg nem találtam az olyanokat, amik jobban tetszettek.
Kellettek. De minden egyes játék hozzárakott valamit a műfajhoz, ami tetszett.A Blizzcon előtt pár nappal raktam vissza a D2-őt vagy 6 év után. Egy célom volt vele: kitakarítani a PlugY-s inventoryt. Nincs sok dolgom vele. Arra gondoltam, hogy ha mégis lesz új változat és tudom folytatni a régi karit, akkor igazodnom kellhet a normál inventoryhoz.
Azóta ugye volt a bejelentés, infókkal, tudjuk mi lesz.#6812 Vismajor01: Modok adnak ezt azt, a sima Diablo 2-től nem kapod meg, és így is van jól.
Talán ez volt a legjobb húzása a csapatnak: a moddolhatóság. Nem csak a nagyokra gondolok, hanem pl. a PlugYra is.
#6813 Ator: Talán modok képesek ilyesmire, ahol volt engine váltás is, bővebbet nem tudok, nem használom őket.
-
Vismajor01
addikt
Azért lehet célokat kitűzni, én pl elkezdtem egy SC holy grailt és baromi nagy löketet adott ahhoz hogy spben játszak mostmár hónapok óta.
Mindazonáltal én is szeretnék egyfajta endgamet, mégpedig pl pd2-ből a "map" rendszert. Mapok tudnak droppolni mint rare/unique itemek és ha azt megnyitod a5-ben Malahnál akkor letudsz menni egy "titkos pályára" mint cow level, ahol durva szörnyek vannak de +%xp meg +%mfdroprate, map válogatja.
Vagy hogy bneten is P7 droprate legyen, hogy ott is legyen értelme mfelni. De igazi endgame nemhiszem h lehetséges egy hack n slash játékban
-
Blizz
őstag
Ez egy elég relatív kifejezés, kinek mi az endgame, valaki végigviszi és szevasz, valakinek az endgame az hogy farmol 85-ös ilvlű területeket, amíg élvezi, valaki pedig mind az 505 itemet kiszedi.
Valóban elég "ósdi" mai szemmel, de ha nem létezne, akkor nagy valószínűséggel egy hack'n'slash játék sem létezne ilyen formában, amit ma látunk.
Amúgy meg mai szemmel is tud olyan itemeket generálni a játék amitől leesik az állam
Nekem ez a szép benne, na meg persze az atmoszférája.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Path of Exile (ARPG)
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hálózati / IP kamera
- Könyvajánló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Medence topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest