- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- iPhone topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sto1911
veterán
válasz
Vistaboy #8470 üzenetére
A summonok útkeresése szűk helyeken brutálisan sz@r. Decrepify vagy valami hasonló varázslattal lassítsd be a Summonert, fuss el mellette, és ha eléggé lemaradtak a csontik, akkor varázslatosan melléd fognak érni és lecsapják szépen.
Esetleg keress teleportos pálcát, amit tudsz használni.
A maggot lairben a maradék hajam is kihullott, mire végig mentem rajta, soha többet
-
maajsz
senior tag
válasz
Vistaboy #7950 üzenetére
A játékban pont az a zseniális, hogy ugyanúgy élvezhető singleben és multiban egyaránt. Olyan kijelentést szvsz nem is lehet tenni, hogy ez egy single game, mivel kifejezetten kidolgozott a multis a része, mind bnetre mind lanra, ide értve a nehézségi scalelődést és annak dropra, xpre stbr-re való kihatását.
Én személy szerint sokkal jobban szeretem multiban tolni, régen vittem eleget végig magamban, mára nekem az már unalmas. Főleg azt utáltam régen is, mikor másik karinak találtam tök jó rollt és nem tudtam átadni. Alig vártam, hogy lanozzunk és át tudjuk adni egyik másiknak a cuccokat. Ráadásul csomó jó build van ami együtt működik másik karikkal és úgy sokkal hatékonyabb.
Most is inkább azért vettem meg, mert haver is mondta hogy kedve lenne tolni, még ha félig potato is a gépe hozzá, de így legalább néha esténként tudjuk tolni 2-3-an, közben meg discordon is elmarhulunk. Nekem meg az a néhány szerver oldali probléma belefér javításig, hogy közben elszórakozzunk.
Szóval ez a téma 1000%-ig egyéni preferencia, tök ugyanolyan dolog mint más játékokban a PvE/PvP dolog. Valaki irtózik a pvp-től, toxicnak tartja és odáig elmegy, hogy "pls delete pvp" mikor semmi köze hozzá, ha egyáltalán nem is játssza, más meg pl csak azt az oldalát élvezi a játéknak.
-
SpazzMaticus
tag
válasz
Vistaboy #7933 üzenetére
+1.
Végre valaki.
Van rengeteg nagyon jó multiplayer cím a piacon, direkt arra kitalált mechanikákkal.
Ez viszont nem multis játék, sosem volt az.
Ez csak egy hülye mánia ami remélem elmúlik egyszer az idióta online GTA meg RDR-ekkel együtt, amik ezen nagyszerű game-k megcsúfolásai. (És stb stb, mert van még néhány nagyon fasza single játék amiktől fejlesztési időt meg energiát rabolt a tök felesleges multiplayer funkció...)
De részemről is OFF, nem fogok válaszolni, sem vitatkozni.
Aki akar ezzel az multizzon. Én egy percet nem pazarlok rá... -
Franklin
addikt
válasz
Vistaboy #7924 üzenetére
"A Diablo II egy OFFLINE (!!!!!!!!!!!!) játék, amit EGYEDÜL kell játszani"
2001-ben, mikor megjelent a játék, haverokkal lehúztunk vidékre egy hétre LAN partizni és 0-24-ben Diablóztunk.... multiban. És nagyon élveztük.
2021-ben, mikor megjelent a játék, munka után kollégákkal leültünk a gépeink elé, és órákon keresztül Diablóztunk... multiban. És nagyon élvezzük.
-
DeckardCain
senior tag
-
gainwardgs
veterán
válasz
Vistaboy #7183 üzenetére
Mert bugos az engine
Egy idő után leesik a gpu kihasználtság 65%körülre és máris -50fps.
Csak restart segítAfterburner overlay gyönyörűen mutatja ahogy leesik a gpu usage, remélem javítják.
Ami viszont vicc hogy a bug report felület is bugos.....
Kb egy sort enged csak beírni -
reelc
veterán
válasz
Vistaboy #6903 üzenetére
Ja, most látom, hogy a te verziódhoz a D3 nekró pack (ha nincs meg), egy D3-as pet és szárny is jár. De nyilván majd akkor is, amikor már nem előrendelés lesz.
De viszont a sima játék előrendeléséhez semmi.Mielőtt valaki félreértené, nekem mindegy ki mire költ, csak az érdekelt, hogy a vásárló számára mi értelme, ha semmivel se jár jobban, mintha megjelenéskor venné.
-
reelc
veterán
válasz
Vistaboy #6903 üzenetére
Vedd úgy, hogy teljesült a kívánságod.
Offline lehet játszani (de akkor ezzel a karival online nem).
Egyszer kér netet, amikor azonosítja, hogy eredeti a játék.De engem is érdekel valami.
Mi értelme előrendelni?
- Nem olcsóbb.
- Semmit sem kapsz ezért pluszban.
- Ha senki sem rendelné elő, akkor is elkészülne, nem múlik rajta a fejlesztők munkája, fizetése.
- Vagyis akár a megjelenéskor is meg lehetne venni, akár aznap, vagy később, nem fogynak el a kulcsok.
- Ha arra gondolsz, most van rá pénzed, később lehet már nem, akkor abban a későbbi szituban gondolom nem fog vigasztalni, hogy legalább a játék megvan.
- Az én felfogásom szerint nem elég az az indok, hogy szeretem és úgyis megvenném. Ezért kb. 8 hónappal előre kifizetem úgy, hogy még az alfát se hagyják nálam (szóval nincs Early Access).Nem kötözködésből kérdem, tényleg érdekel.
Ugye nem negatívkodtam, nem jöttem pl. a Warcraft 3 mizériával, mert ahogy korábban is linkeltem, ezt más csapat csinálja, akik már bizonyítottak remakekkel.
Szóval nem hiszem, hogy gond lenne a minőséggel. Persze lesznek problémák, akár a szerverrel, de majd szépen patchelik amit lehet, gondolom.Engem annyiban érdekelt volna az alfa, hogy elbírja-e a gépem valamennyire?
Tudom lesz még optimalizálva, de ha nem döglik be valami, ez a konfigom marad még igen sokáig. -
mephi666
nagyúr
válasz
Vistaboy #4863 üzenetére
reggel lehúzta az updater 1 pillanat alatt
tetszik ez az 1.13 eddig... akara-nál resetelhetem a pontjaim és a dropok is mintha megnőttek volna, mert blood raven-ig esett pár rare cucc... sorcit indítottam és gondolkozok, hogy cold+fire vagy cold+light legyen? szerintem a villám mellett fogok dönteni, mert a "lejárt" sorcim is nagyon jól ment ezzel a felállással... (bánom, hogy az a kari elveszett... nem is értem, miért... időnként ránéztem minden karimra, nehogy törlődjenek és egyedül a sorcim buktam be... természetesen az volt legjobban felszerelve: tal rasha szet meg jópár unique volt nála... runákról és torch-okról nem is beszélve... na, mindegy... nem volt egy "húdeértékes" felszerelése, de szerettem... ladder reset kárpótolt most és ez a kari még jobb lesz
délután kockulok pár órát...)
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Vistaboy #3112 üzenetére
100% mf arra elég, hogy egy kicsit több kék cucc essen, meg néha essen 1-1 zöld-arany
mf sorcimnak 320+ mf-ja van.plusz még most találtam hozzá 1-2 jó gyűrűt is a palámmal. (mf-eset is, meg fcr-eset is)
meg itt van egy jó kis baba, amelyik egyedül nem annyira, viszont csapatban annál inkább megállja a helyét: [link]
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz
Vistaboy #2771 üzenetére
jah azthjittem segitő...bár ugyanugy melettem szaladgálna ugyhogy...
amugy ezt a karakter cuccátadó dolgot nem lehet megoldani ugy hogy elküldöm valakinek a karakterem és ő csitizik majd én eldobálom?
Mert akkor Pl Dieghonak elküldeném a mostani karim...átdobálnék néhány cuccot és visszaküldené... -
diegho
nagyúr
válasz
Vistaboy #2715 üzenetére
/players mennyivel nyomod? Én kénytelen vagyok minimum 8-al játszani mert különben minden 1 lövés a hydra-nak és unalmas hogy berakok bármekkora tömegbe 2 hydrát és meghalt mindenki.
@Muton: lvl 50 igen és manapajzs meg teleport nélkül
320 körül van a hp-m és 500 felett a manám, így simán elvagyok és nem teleportálok bele semmilyen tömegbe
van még szabad skillem is, szóval ha kell tudok teleportot is tanulni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- World of Tanks - MMO
- Apple MacBook
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Nokia mobilgyűjtemény - E-series + 2 klasszikus
- Siemens SL 45 - magyar, dobozos, ingyen Fox
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest