- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sto1911
veterán
válasz
HellGreg #18647 üzenetére
A seed az egy szám, ami alapján a játék generálja a lootot. Nagyon egyszerűen. Ezt lehet manipulálni, emiatt ha bizonyos seeddel indítasz, aztán egy bizonyos sorrendben csinálsz dolgokat a játékban (pl. ládát nyitsz, aztán egy kidőlt fára kattintasz, stb.) akkor garantálni tudod, hogy milyen loot essen.
Lásd bővebben itt.
Ha ezeket kerülöd, akkor pedig türelem (=minél gyorsabb ölés), a rúnák esését nem befolyásolja a magic find.
-
diegho
nagyúr
válasz
HellGreg #18644 üzenetére
Azt kell megérteni, hogy runa drop nagyon ritka. Players8-ban chaos és tehenek pár száz kör alatt biztos dobni fognak. Nézd meg a videókat amik 1k hell cows és 1k chaos dropot mutatják, aztán gondolkozz el, hogy hol jársz.
Single player legjobb runa farm szerintem lower kurast megfelelő ládái. -
shotika
őstag
válasz
HellGreg #18585 üzenetére
Act 4 már kemény, mert sokkal több a hp-ja a moboknak. Én a holy fire-ös palának csak annyi pontot raktam strengtre és dex-re amennyit a cuccaim megköveteltek, minden mást a vitalityre. Érdemes minél magasabb block chance-es shieldet felrakni a megfelelő rúnaszavakkal, illetve én még a holy shield-re is raktam egy pöttyöt.
HF palának durva lehet egy "Flickering Flame" rúnaszó sisakba, bár én mindig sajnáltam rá a Vex rúnát. (a nagy álmom, hogy egyszer összerakjak egy Tesladint, de solo gamerként még nonladderben is kb esélytelen)
-
wm2
őstag
válasz
HellGreg #18581 üzenetére
Nekem a legtöbb jó sceptert és Assa karmot Griswold dobta vagy ott pottyant nála valahol. Én NIghton bocikat szeretek farmolni. Igen jó cuccokat és sok jó skillert dobtak már. A 4 soc eth Thresher meg az egyik legjobb base csicsónak. Nonladdban Ber/Jah az áruk perpill.
Van még egy low leveling cucc, amivel jól lehet szintezni. Ez:
-
wm2
őstag
válasz
HellGreg #18573 üzenetére
Ez egy lvl30 "Concentration" LLD (low level duel) Paladin. Az angelic ring/amu nagyon hasznos a játék kezdeti szakaszában. 2 gyűrűt is használhatsz. Jelentős AR/life boostot ad. Illetve ezek a max/ar/life charmok a játék egyik legdrágább charmjai. NM bocikat kell ezerrel farmolni.
-
shotika
őstag
válasz
HellGreg #18576 üzenetére
Én ezeket használtam:
- fegyot az árustól vettem, addig lépkedtem ki-be, amíg nem adott el holy fire-et.
- a gyűrű geci ritka, de ha esik helyette Magefist kesztyű, az is jó.
- fegyonak még Spirit is jó, vagy Hexfire unqiue kard.Minden olyan cucc jó, ami + skillt, vagy + fire skillt ad. Amulettnek is valami hasonló - azt most nem fotóztam ki. Páncélból több unique is van, ami +1 skillt ad, nekem a bemásolt esett.
Ha lassú az Act3, akkor amiket írtam helyek, de igazából minden olyan Act1-2 hely jó, ahol nagy a mobsűrűség. Én pl nagyon szeretem palával Dark Wood-ot, Black MArshot is, mert ott nincsenek alagutak és falak így a holy fire mindent megöl.
Vendornál érdemes venni teleportos botot és/vagy Vigor aurára is tenni pontot, esetleg, ha esne Tearhaunch unique csuka, akkor best early, mert gyárilag Vigor aura skillpontot ad.
Act 3-nál Flayer Jungle tök jó hely, mert ezzel a setuppal a fétisek one hit, azokból meg rengeteg van. Minél többet ölsz és minél gyorsabban, annál nagyobb az esélye, hogy esik valami használható.
Act1 Andariel is jó farmolásra, 50-es szint felett viszonylag hamar meghal és nála a legjobb esély a SoJ gyűrűre, de egy csomó fasza cuccot tud már dobni.
Act2-nél a végén a Tombok, mert azokban is baromi sok mob van. -
shotika
őstag
válasz
HellGreg #18573 üzenetére
Én, ha szar cuccaim vannak, akkor Nightmare farmolom, mert itt viszonylag gyorsan lehet haladni. Countess jó rúnákra (bár agyvérzést fogsz tőle kapni egy idő után), Act 1 Pit, Act 4 Chaos Sanctuary (itt esett nekem a legtöbb Lem rúna, ami csicskára rakva (SHael, Thul, Lem) eléggé megdobja a hatékonyságát. NM Chaosban ráadásul elég jól dobja a +skilles charmokat is.
Nekem a mostani szezonban volt egy nagy makkom, normal Act5 Nihlatek szintjén az egyik mobból esett egy Stone of Jordan
Paladin amúgy nem vészes, én NM Act 4ig elvittem holy fire builddel (minden olyanra raktam +skillt is, ami ezt erősíti) és lényegében csak végig kell rohannom a pályán és minden meghal. Ok a bossok kicsit macerásak eleinte, de az Act 2-es csicska szépen le tudja őket ölni - meg csak egyszer kell. Most átálltam vele Act4-en Fist of Heavenre, mert az a cél, hogy a Chaost farmoljam, arra nagyon beteg. Mikor elég cucc kiesett, felhúztam mellé egy Lighting sorcit.
-
Vismajor01
addikt
válasz
HellGreg #18569 üzenetére
Nem akarlak elszomorítani, mert elsőre amit mondok soknak tűnik, de közben meg fingom sincs mióta vannak meg ezek a runék.
Szal a holy grailkedés 2020 augusztásba kezdődött, azóta 98%ig jutottam
Hol többet játszottam hol kevesebbet. Sztem a képen látható runék nagyrésze az elmúlt 1 évben esett.
-
Kiss_R
tag
válasz
HellGreg #18568 üzenetére
Rune drop függ az area lvl-től, nehézségi szinttől, monster lvl-től, player számtól, magic findingtól (utóbbinál minél kisebb, annál nagyobb az esélyed egyáltalán rúna dropra). A karakter szintjétől pont nem. Pl Countess hellen Lo-ig dobhat, de ott a tower lvl5-ön unique szörnyek dobhatnak nagyobb rúnát is. Vannak még kivételes esetek is, a Cow level hellen ha jól rémlik, csak alvl81-es terület, normál esetben csak Vexig eshet rúna, de a bociknak be van állítva, hogy Zodig mindent dobhatnak.
-
maajsz
senior tag
válasz
HellGreg #8970 üzenetére
Ez item leveltől függ. A CS 26-40 ilvl-ig fog max 4 sockot kapni. Larzuk mindig az elérhető max sockot fogja beletenni, a cube recept meg nagy eséllyel a legtöbbet vagy eggyel kevesebbet, de tehet egyet is.
Az item levelt mod/maphack híján nem látod in game, de ki tudod deríteni, hogy milyen "szintű" területről esett. A normál boci ilyen ~28-as area level, szóval az onnan esett CS biztosan 4 sox lesz a kovácsnál. Az mindegy hogy milyen fokozaton socketeled, a meghatározó mindig az item alap szintje. Ha pl már NM-ben lelsz egy CS-t, az valószínű 40+ ilvl-es és ha kijukasztod (akár normálban) több mint 4 sockot fogsz kapni. -
ldave
félisten
válasz
HellGreg #8970 üzenetére
Szerintem már volt is linkelve: az hogy egy tárgyban hány socket lehet, azt a tárgy szintje határozza meg. Ez az infó sajnos rejtett a játékban, mod nélkül nem lehet látni. Egy tárgy szintjét pedig az határozza meg, hogy melyik nehézségén és melyik területen esett. Emiatt mondjuk azt, hogy a normal nehézség boci pályáján eső fehér Crsytal és Broad Sword olyan, amibe Larzuk mindenképp négy socketet fog tenni. Larzuk mindig a tárgy szintje szerinti maximális számú socketet teszi a hozzá vitt tárgyakba.
-
Balion
senior tag
válasz
HellGreg #8967 üzenetére
A kérdésed is az volt, hogy "Van mód rá hogy valahogy 4 socketes kardot csináljak"?
Bocifarmon esik olyan, amibe tudsz 4 socketet tenni. Larzuk 4-et rak bele. Fehér kell, hogy legyen ehhez. Vagyis a spirithez kell, hogy fehér legyen, színes nem jó, etherealt meg nem akarsz.
-
Balion
senior tag
válasz
HellGreg #8955 üzenetére
Van, normál cow levelről szerzett kardba biztosan 4 socket kerül. Tudok adni.
#8931Melorin: Hell act 4-5-ön már nem nagyon találni olyat, aki átránt, inkább questelős embereket, ahová be lehet csatlakozni.
Én sem tudnálak átrántani, de a wind druidommal talán le tudnánk nyomni mindent, amit kell.
Ha kell segítség, írj privátot. -
sto1911
veterán
válasz
HellGreg #7157 üzenetére
"Ami nagyon fáj: reméltem, hogy multiplayerben vége lesz az "aki kapja, marja" történetnek, és mondjuk mindenkinek külön esnek a cuccok. Hát nem. Ez borzasztó szerintem, X év diablo 3 után meg főleg." - Kb. az egyetlen ok, amiert csak singleben jatszom ezt.
Aki kontrollerrel jatszik, rajott mar hogy lehet feltolteni a sasht? Jobb sticket nyomva tartva latszolag random rak/nem rak be potionoket
Addig megertettem, hogy a bal es le iranyokra rakna a health, jobb-le pedig a mana italokat, de akkor se szokott osszejonni neki, amikor tok ures az ov...
Illetve maga a kontrolleres iranyitas nagyon jo, kiveve amikor a GUI-n kell matatni. Nem egeret kellene emulalniuk, hanem megcsinalni olyanra, mint a fomenut.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest