- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
35-ös vagyok, de teljesen el van fuserálva a karakter a videóhoz képest. STR és DEX az egekben, legnagyobb teljes vértben, életem meg alig (talán 400 körül). És hát a skill pontok se feltétlenül jó helyre mentek, mert iron skin-re elba**tam vagy 10-et, mikor inkább Shout-ra kellett volna. Meg egyéb nyalánkságok.......
-
Horvi
őstag
Köszi, akkor egyelőre pihen a merc. Vagy majd ha esetleg esik mégis csak egy 4 socketes polearm akkor megcsinálom. Köszi a guideot akkor nagyjából jó irányba indultam el. A rhyme már megvan egy bone shieldből, spirit is egy rúnát leszámítva kész. Már csak valami teleportos off-hand staffot kell néznem
De ahogy néztem a buildet nem igazán az volt a lényeg, hogy az alap item elite legyen(jó a monarchot kivéve).aradebil2 jaja a manapoti tolás engem is felbsz néha. Azért kell visszajárni a városba, hogy tankoljak manapotit mert sokszor nem dobnak eleget a mobok
-
proci985
MODERÁTOR
Azt nem tudom megmondani, miért ilyenre tervezték.
20 eves a jatek, a 90es evekben teljesen mas design szemlelet volt. Akkoriban oke volt igy kinyujtani a jatekidot. Diablo3 is ezt a szemleletet vitte az elso par honapban egyebkent.Egyebkent Baalig tenyleg barmivel el lehet menni, casual meg inkabb az a szint.
-
proci985
MODERÁTOR
de, akkor is ennyit kene farmolni. anno eleg sokat jatszottam, aztan amikor utoljara 11ben felraktam, ott mar nagyon elkezdett oregedni. az akkori MedianXL varians is.
nem vagyok benne biztos, hogy egyaltalan hellt el fogjak erni. dropchance eddig is workaroundok miatt mukodott. offline ott volt a karakter editor, online meg a bot+dupe, illetve a d2jsp ami meg azert mukodott, mert a botok farmoltak. Asia3 gondolom megvan, ahol egy idoben ha jol emlekszem tenyleg irtottak a botokat es nem volt dupe, leaderboardon ez egyertelmuen latszott is.
az pedig tevedes, hogy csak azert mert tovabb tart egy jatek, attol jobban megeri a penzet.
megjeleneskor en biztos nem veszem mondjuk meg (ket ora a betabol eleg volt visszaemlekezni).
Tyrael, ja. volt anno kb 10 lvl85-90 koruli karim, aminek a felevel stabilan player8at tudtam farmolni. egyetlen egy Tyrael dropot nem lattam. minek van a jatekban, ha sose esik?
mondjuk szerintem kiadjak igy, aztan arra szamitok mint Diablo 3 1.00-1.02 vs 1.08 alatt, amikor eloszor belottek a Diablo2 szintjere kb a dropratet, ami villamgyorsan memek soraba ment at.
savior: persze, 2021ben a remaster miatt megtanulni egy kulon forumot sajat szokasrenddel azert, hogy penzt tudjon kolteni az ember? en erre nem szamitanek, hogy tomegesen jelennek meg az uj vevok.
-
Elemental
addikt
Hosszan akartam írni, de jobb, ha rövidre fogom. Ez lehetne egy társadalmi jellemrajz is. A mai fiatalok, fiatal felnőttek nem akarnak szar drop rate-et. Ők azonnal akarnak mindent, kevés munkával nagy siker. És nem, ők nem tudják eldönteni, hogy kell-e nekik ez a játék.
-
MutantZombie
tag
Lehet csak nekem szúrja a szemem, de ez szerintem mod, mert a sima (LOD 1.14d) játékban unique v. runewords esetén van repairs 1 durability 4 sec.
Itt meg egy rare-n repairs 1 durability 2 sec., ami elvileg jobb esetben is csak repairs 1 / 20 lehetne.
Ha ez mindenki másnak egyértelmű volt, akkor nem szóltam. -
maajsz
senior tag
Az LW a Last Wish lenne, azért írtam hogy egy tonna HR, meg a might aura (emelett 60+ CB).
Amúgy fun fact, régen bneten "csóróbb korban
" használtam lawbringer PB-t grief mellé off handre a decre miatt (meg a sanc aura elpusholja az UD-ket, ill leszedi a fiz immunjukat is), illetve láttam használni überezésre is.
-
maajsz
senior tag
Pedig a draculs annyira nem ritka, ha már van 2 griefed. Igazából a nem PB kardokkal nekem az a bajom, hogy a frenzy baromi gyorsan elhenteli, azt mehet repairba. Szóval ha nem PB grief akkor eth BA BOTD, bár az meg inkább Ww (+pvp) stílus, a +1 range miatt is.
Ha sok CB-t akarsz akkor egy LW lehetne jó off handre, azt még nem is próbáltam soha, hogy a might aura miatt az össz dps-ed jobb lenne e mint 2 grief-el. Mondjuk az LW meredek sok HR, de ha az emelt dropos modot tolod akkor viszonylag hamar összejöhet (úgy emlékszek a D2SE modban már a hell Countess is busted, tonna HR-t dobál). -
maajsz
senior tag
Igen, simán plugyban a drop ratek alapok, ami igen fájdalmas tud lenni. Úgy csak nosztalgiából toltam addig míg átvittem hell végéig. Magadban kigrindolni HR-eket meg highend itemeket rettenet időtemető, SP-ben inkább a D2SE moddal szórakoztam, ami a plugyhoz megtolja a drop rateket.
-
maajsz
senior tag
Itt a különbség azért erős
, a bonehew meg a stormlash kvázi free, még ha eth is, az IK vért megy el néha ha valakinek éppen kell (a Tal armért lehet egy pár hétig valamit elkérni reset után). Feljebb meg a CoA ill a Griffon meredek összeget ér ha erős a stat, de még az unidek sem olcsók ladder vége fele sem.
-
maajsz
senior tag
Cowra mindig csak az aktuális difficulty befejezése után mehetsz. A java tipikusan nehéz kari, mert kb majdnem egy light sorc csak ráadásképp tele nélkül. Ergo NM Andy/Mefi ami addig elég jókat dob utána persze NM Baal aminek mennie kéne relatíve bármilyen gearrel, mert immu nem igazán van max gloamoknál/dark souloknál vagy hogy hívják pont ott reloadolsz.
Hellen meg kvázi ugyanaz a baja mint minden lájt karinak (legfőképp sorc), kemény az immun. Andyt, Mefit persze ott is érdemes tolni, de ami egyrészről kell neki (Titan, HL, Razortail, vmi cipellő mint WW, WarTravi) NM-en is kijön, de ami nélkül meg nem igazán működik (Griff+facet, Infi, Eni/CoH) meg hellen se nagyon fog főleg alap dropokkal, gear nélkül sajnos.
Persze ha hell Baalig elkínlódsz runolhatod, a council wave kicsit húzós meg persze mentor random immun lehet de bepróbálható.
-
sirdond
őstag
lvl77 és hell act2, de lvl64-től mostanáig hell countess-t farmoltam, sajnos nem esett lum-nál jobb, úgyhogy úgy döntöttem ideje átmenni máshova, most LK a cél, megpróbálok összeszedni egy CoH-ra valót, hátha ott több szerencsém lesz. igazából annyira nem sietek sehova, úgyhogy csak néha játszok 1-3 órát.
-
sirdond
őstag
végül is, amíg nincs Tyrael's, addig kár foglalkozni a dologgal
én úgy vagyok vele, hogy könnyebb az elejétől vezetni folyamatosan, hogy mi van meg és mi nincs, mint majd egyszer órákat (napokat?) "elcseszni" erre. már, ha egyáltalán ez szükséges, mert úgy is magának csinálja az ember, szóval megértelek.
-
DjDanee87
addikt
Aha, lehet azokra a bizonyos szuperchestekre nincs hatással, de a többi törhető cuccra, ládára és a dögökre szerintem igen. Nekem legalábbis az a tapasztalatom.
Level 86on váltottam sima PlugY-ról erre a modra, amiben meg vannak növelve a drop ratek kicsit. Érdekes, hogy ennek ellenére hogy csomó mindennek meg van növelve a drop esélye (a magas rúnáknak is) esett egy Ist és egy Cham mialatt összejött másfél szintnyi XP - most 87+ vagyok már. Az benne az érdekes, hogy előtte is pont ebből a két rúnából esett 1-1 a mod nélkül és ezek pont nem azok amikre a legnagyobb szükségem volna. Három különböző amu/ringnek a felére van csökkentve a modban a dropja, persze ezekből kettő így is esett már
A másik amit nem értek az Mephisto dropja. A 3 alkalommal mikor megöltem, mindig csak kékeket dobott. Persze tudom a 3 alkalom nem sok, de ezek után elment a kedvem attól, hogy oda visszamenjek és maradtam a többi bossnál inkább. Főleg Andarielt favorizálom, alacsony player szám mellett őt nagyon hamar le tudom ütni, már nem kell kipucolnom előre a termét sem. Diablo vagy Baal-hoz eljutni sokkal lassabb, őket kevesebbszer látogattam eddig.Így is szereztem már Raven Frost gyűrűt, Tal Rasha amut (nekem nem jó), Guillaume's Face sisakot. Az ugyan nekem is jó lenne Frenzy barbra, de mivel a merc sokkal durvább sebzést csinál egyelőre nálam a Reaper's Toll fegyverével, inkább neki adtam. Ő most brutális lett. Treatchery chest van rajta továbbra is. Kíváncsi vagyok mikorra érek el oda, hogy én legyek az erősebb, ha lesz egyáltalán olyan, mielőtt megunom az egészet
-
DjDanee87
addikt
Aha köszi utánanéztem, nem is tudtam hogy mindennek van ez a 3 szintje. A unique kesztyűm alapból is exceptionel volt, de az amor amit használok nem - azt upgradeltem.
Ha Black rúnaszó kellene jobb fegyverrel, akkor azt csak úgy tudom ha találok vagy csinálok elite szintű kalapácsot neki és abba teszek új rúnákat. Farmolgattam Act 1 - Pit-et mert állítólag ott eshetnek jó cuccok mert lvl85. Már találtam is két fehér elite macet, de sajna a socketelés nem jött rajtuk össze: 1 illetve 2 socketes lett belőlük, a Blacknek meg 3 kell. Farmolok tovább, majd csak találok egyet ami jó.
Viszont esett Ethereal Thresher 5 sockettel, ami ha jól sejtem a lehető legjobb alapja a Merc-nek szánt Obediencenek - viszont nincs már hozzá rúnám jelenleg, tegnap csináltam egyet szar alapba
Az attack ratinget én is szeretem, azért is örülök az Aldur's Rhythm set itemnek. Black mellett használom második fegyvernek. Jó a sebzése és a cipővel együtt 2-es set bonussal használom ami ad +150% attack ratinget. Razor's Edgem nincs.
-
DjDanee87
addikt
Akkor biztos alapból alacsony volt, mert 153 lett a defe socketelve.
Esett még tegnap este jó fegyver, legalábbis mérföldekkel jobb, mint amim előtte volt: Aldur's Rhythm 3 sockettel. Így az Um-ból egyelőre nem is csináltam semmit, ezzel már így ahogy van simán eljutottam Andarielig és meg is öltem egyszer. Droppal nem kedveskedett sajnos - 2 chipped gem, 2 magic 1 rare item semmi különleges. Igazából lehet mégis a Treatchery chestet rakom össze magamnak is, jól jönne az az attack speed ami rajta van.
Illetve a 3 socketbe a fegyveren mi javasolt? Szintén 3 Shael az attack speed miatt? Még nem tettem bele semmit -
DjDanee87
addikt
Meglett az Io rúna és csináltam ilyeneket. Mivel a tól-ig damage csökkent jócskán nem fűztem hozzá túl nagy reményt. Toltam gyorsan egy tesztkört: Andariel /players 7-el sisak, mastery skill és fegyverek cseréjével. A kardos setuppal ahol papíron nagyobb a damage 2:05 volt Andariel és a nagyobb lifesteal % ellenére fogyott poti rendesen, míg a black + szar sebzésű The General's Tan Do Li Ga (a manatöltés miatt kell) 1:16 és csak 3 heal 1 mana poti ment el. Úgy tűnik jobb lesz ez, mostmár csak találni kellene vagy egy jobb manás fegyvert, vagy más itemen nyerni leechet és állat lesz.
Smoke chestet is szívesen gyártok majd az 50 allresért, de ahhoz kellene majd Lum rúna, olyat viszont Countess nem dob sajna nightmaren, és még nem volt hozzá szerencsém máshonnan sem.
-
DjDanee87
addikt
Ez alapján a blood ring és amu craft kellene + akkor a Black fegyver. Asszem megyek akkor Countesshez
szerk: és hála a screenshotomnak feltűnt, hogy csak 640x480ban volt a játék, átállítottam végre 800x600raHa jól rémlik az alapjáték vagy a kieg dobozának hátoldalán még írták is, hogy játszható ilyen "nagy" felbontásban is.
-
DjDanee87
addikt
Kösz a tippeket, később biztosan hasznosak lesznek. Egyelőre most jutottam még csak át nightmare-re és elég durvának tűnik (illetve visszamentem megnézni egy normal cow levelt előbb, mert még nem láttam milyen D2ben). NM-en már nem tudok player 7-el menni, vagyis tudnék, de egy évig püfölök mindent akkor. Gondolom jobb fegyverek kellenének, de azt nem lesz egyszerű szerezni
Ja és kérdés. Itt nightmaren van olyan kocka recept, amivel tudok segíteni magamon? Pl ha jól tudom 3 gyűrűből lehet egy új gyűrűt csinálni, vagy más hasonlóra gondolok. Ezt pont kipróbáltam, de csak kékeket adott - lehet nem is tud mást, és akkor elég haszontalannak tűnik.
-
maajsz
senior tag
Ha emlékeim nem csalnak maga a drop nő általánosságban (mennyiségre), ha a drop rate nem is javul (főbb moboktól stb). Egyrészt ha már 7, mehet 8 is az xp miatt, illetve - megint csak már ha jól emlékszem - a runák nem tartoznak az MF (ergo drop rate) alá, így abból is több jöhet, már ha meg több jön nagyobb az esély hr-re is. De javítsd ha nem így volna.
@DjDanee87
A farmolást jól leírta @Blizz, annyit vegyél még esetleg figyelembe, hogy bár vannak könnyebben runolható 85+os helyek (Act1 Mausoleum, Pit, Act2 Trapdoor stb) és dobhatnak is kvázi bármit, nem mindegy az ott található (super)uniq mobok száma. Ergo ha csak szimplán tápolod magad felfelé az elején nem árt fókuszálni a "fő" mobok mennyiségére is, nem csak a "minőségére", hisz az elején nem feltétlen kellenek neked a legritkább uniq cuccok viszont kellenek majd a jó fegyver/armor alapok, life/res/.. charmok meg közönségesebb de hasznos set/uni itemek, amikre inkább a mennyiségi farmolásból van esély. -
jim_raynor70
aktív tag
-
jim_raynor70
aktív tag
Nem akarok unnepronto lenni, de +395% Damage-re, 14 Life Stolen-nel kaptam erte 25 Ist-et (nem ethereal). Szerintem tobbet is erhet, ha perfekt kozeli allapotban van, de hogy csak en kaptam-e atlagon feluli osszeget erte, vagy tenyleg ennyiert mennek ezek a targyak meg ma is, nem tudom. Remelem, megerosit valaki mas is benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged