- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
válasz
shifty! #18533 üzenetére
egy kis str vagy extra light/fire resist jó lett volna, de egy 75% psn lenght reduced is
A terv az, hogy csinálok egy bika "demon machine Enchantress" sorcit. No nem lesz ilyen elvetemült, mint ez, de valami hasonlóan szépet akarok. Volt egy +5 enchant orbom, de elkótyavetyéltem. Van viszont egy 8/15 Flickeringem és +3 Enchant / 18 fire Ormus-om. Vipermagi nem egy drága dolog. NL-ben bagóért veszel perfet. A +3 fire sk + add amuk sem drágák. Skillerek is olcsók. Csak még befejeztem a hibrid multi/fend Amát. Még 2,5 bár lvl 99-ig. 5-6 izmos pl8 chaos/Baal tz. Nem volt még 99-es karim. Ez lesz az első.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
shifty! #6985 üzenetére
Valószínűleg még a nevét kimondani is tabu a mai Blizzard-nál. BlizzCon-ra sem hívják meg őket (Blizzard North egykori gurujait).
Más kérdés, hogy vajon a fejlesztők fű alatt, a management tudta nélkül konzultáltak-e velük, de ez sem egy életszerű dolog szerintem...
Egyébként most néztem egy pár hónapos, a Resurrected bejelentés utáni interjút ahol azt nyilatkozta, hogy nem szívesen játszana olyan játékkal, ami a saját "gyermekének" a mások által készített remake-je, még ha összességében jól is sikerült.
Csak mert ha valami mégsem tetszik, akkor nem tud rajta változtatni.
De szerinte jó lesz az alapján amit látott, ez viszont biztató.@savior
Szerintem augusztus közepe-vége környékén várható az open beta.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
shifty! #6982 üzenetére
Biztos nem így lesz, alphában is felül volt. Aztán persze lehet, hogy opcióként benne lesz, bár sok értelmét nem látom.
A David Brevik véleményére leszek majd amúgy kíváncsi, ha megjelenik a játék.
Mármint azzal kapcsolatosan, hogy mennyire sikerült szerinte hűen átemelni a Resurrected-be az alapvető mechanizmusokat.
Ennek egyik fontos része pl. az, ahogyan az AI spawnolását oldották meg anno.
Az akkoriban legelterjedtebb 4:3-as képernyőkön, alacsony felbontásokon (Diablo 2 ugye 640x480, LoD már 800x600-ban futott) közvetlen a hasznos képernyőterület mellett "várták" az ellenfelek hogy odaérj, és amikor bekerültek a hasznos képernyőterületre, akkor elkezdték tenni a dolgukat.
Manapság ugye a legelterjedtebb a 16:9, az akkorinál sokkal-sokkal magasabb felbontásokkal, vagyis egy jóval nagyobb része látszik egy időben a játékterületnek mint annak idején.
Ez egy alapvető játékmechanizmus, amit át kellett dolgozniuk.
Az alpha alapján ez tökjól sikerült, más kérdés, hogy ez lényegében egy játéktechnikai változtatás is egyben, nem csak látványbeli. -
sirdond
őstag
válasz
shifty! #6615 üzenetére
passz, már évek óta nem játszottam online D2-t, de legutóbb slashdiablo-n voltam és akkoriban jónak számított.
@Tothg86
Mit értesz "Diablo multis világ" alatt? Ha arra vagy kíváncsi, hogy milyen volt játszani D2 online ladder, azzal sajnos elkéstél úgy 10-15 évet, mert már alig játszanak. Ahhoz legközelebbi valamelyik community szerver lesz, de azok is attól függnek, hogy mennyi aktív játékos van rajta.Ha csak kipróbálnád a ladder only dolgokat (Runerwordok, Über Tristram, Diablo Clone), arra Plugy is bőven jó.
-
-
archie17
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Nokia mobilgyűjtemény - E-series + 2 klasszikus
- Siemens SL 45 - magyar, dobozos, ingyen Fox
- Apple MacBook Air M2 8/256 (GARANCIÁS!!! 2026.09.18.)
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest