-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
shifty!
senior tag
Nyomja innen egyébként valaki PS-en? Társulni néha, etc.
-
shifty!
senior tag
válasz
Vismajor01 #18521 üzenetére
És milyen igaza van
Btw, nekem teljesen új volt: PS5-ön nyomom a D2R-t, de PC-n is gyakran megfordulok, láttam hogy akciós PC-re is, megbeszéltem magammal, hogy ha párom foglalja a PS-t, akkor én sem fogok tétlenül ülni, megnézem PC-n milyen az élmény, a classic D2 után.
Mivel a CoD miatt a PS és a battle.net accountomat korábban összekötöttem, ezért a D2R indításánál nem kellett foglalkozni ezzel, de meglepődve láttam hogy a PS-en lévő karaktereim PC-n ugyanazzal a loottal, ugyanúgy elérhetőek, játszhatóak
Én éltem eddig egy kő alatt, ez eddig is így volt? PC és PS játékosok tudnak ugyanarra a játékra csatlakozni?
-
shifty!
senior tag
Két külön vágány, és őszintén nagyon örülök neki, hogy csak az egyik vágányon indítottak vonatot a Blizzard-nál. Az egyik az eredeti játék feltámasztása ahogy mondtátok helyesen, 2021-hez illő grafikával, játékélménnyel.
A másik vonat kicsit a Diablo I - Hellfire párhuzamot lovagolta volna meg, amikor az általános akarattal és az alkotók akaratával ellentétben erőltetik az új tartalmat, kiegészítőket, és valami jó eséllyel nem oda illő tartalom született volna.
-
shifty!
senior tag
Early accessben előfizetésért / előre fizetett játékért ált. 1-2 héttel a hivatalos release és megvásárolhatóság előtt már tudsz teljes értékű játékkal játszani, open beta esetén jelentkezéses alapon a játék korai verziójú, korlátozott tartalmú verziójával - régebben demónak hívtuk - játszhatsz korlátozott ideig, fejlesztő által követett telemetriával, adatgyűjtéssel.
-
shifty!
senior tag
Amúgy mennyire imádom már, hogy isten tudja hány éves a játék, és ilyen élet van
-
shifty!
senior tag
válasz
Fitzgerald #6984 üzenetére
Ez jó felvetés, kiváncsi leszek hogyan oldották meg - ehhez kapcsolódik, arról van bármi infó, hogy Beivik be lett-e vonva a fejlesztésbe / projektbe bármilyen szinten?
-
shifty!
senior tag
válasz
Elemental #6759 üzenetére
+1
Ha meghagyják az eredeti játékmechanikát, a látványvilágon fejlsztenek, akkor engem megvettek kilóra, akár az "új", akár a régi Blizzard csinálja. Meg kell várni a bétákat, nem kell előrendelni. A hisztit meg be kéne fejezni, ha nem tetszik, nem kell megvenni, követni, háborogni. Ugyanúgy ahogy hitelfelvételre sem kényszerítenek senkit fegyverrel, játékvásárlásra sem.
-
shifty!
senior tag
-
-
shifty!
senior tag
Europe Battle.net norm laddert szokott tolni valaki?
-
shifty!
senior tag
A MedianXL-t kipróbáltam, de valahogy nincs meg ugyanaz a varázsa mint a sima D2 + LoD-nak. Nem tudom, ez mennyiben van megokosítva... amúgy relatíve sokan játszanak így is a sima Bnet-en, szeretem az eredeti fílinget
de lehet, hogy ezt kipróbálom amit ajánlottál, köszi
-
shifty!
senior tag
Van még amúgy aki rendszeresen nyomja Bnet EU-n?
Sok idő után nemrég elővettem, hát gyerekkorom visszaköszön alaposna
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Milyen autót vegyek?
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tőzsde és gazdaság
- HP notebook topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- PR-Telecom
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest