- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vismajor01
addikt
válasz
archie17 #6740 üzenetére
Singleplayer, plugy
Nm sajna nem játszik sorcival, mondjuk gondolkodom hogy felhúzok egy újat...
Szóval nmre- nem tudok átmenni mert jelenleg ilyenek a mapjaim :
LK:
Mephi
Ancient tunnels
lvl2-3 az átlagos 7 tele, lvl 3-throne viszont ilyenAndynál első sint átlagos 8 tele, második szint viszont ilyen
Sztem asztronomikusak az esélyei h ilyen kombókat összeszedtem egyetlen karira. Pit map persze fosch de blizzsork vagyok szal ott amúgysincs keresnivalóm.
Hell mephit runolom arról elég jól tudok gyűjtögetni.
Van am egy fullos hdin, sork, pitzerk trióm. Külön nem szeretnék am normalt meg nmen farmolni amúgysem, sztem mire kiesik egy tyrael, griffon, coa, dw addigra kifog esni egy lenymo is.
-
Vismajor01
addikt
válasz
archie17 #6738 üzenetére
Nincs rising sunod még? Az durva
https://d2-holy-grail.herokuapp.com/vismajor01@gmail.com/holy/statistics
Enyém ilyen, még elég gyászos
-
Vismajor01
addikt
válasz
archie17 #6736 üzenetére
Ph-d2jsp-discord fórumon összerakni az emberek! és csináli egy MF versenyt
Én nekem ez tökjó motiváció lenne, bár a holygrail is az lesz sztem ahogy szűkülnek az itemek, mostmár azért egy venomgrib is örömet okozott mert tudtam h nincs még meg...bár még vagy 200 item vna hátra szóval van hova haladni
-
Blizz
őstag
válasz
archie17 #6701 üzenetére
GG mindenkinek
Nekem van vagy 3-4 rare sacred armorom, se templars se tyreal nem esett még.(#6704) maajsz Igazából a death indestructible, szóval nincs repair (de szerintem tudod
) . LW alatt lawbringerre gondolsz? gondoltam arra is, de azzal aza baj, mint írtad, hogy percenként mehetnék repairre.
Nekem semmi más mod nincs D2SE alatt, szerintem normál dropok vannak.Plusz ott a reapers toll a merc-nek
-
archie17
tag
válasz
archie17 #6338 üzenetére
Ha már itt jártam, rákerestem a régi kedves (és oly hirtelenül eltűnt) Diablo Páholyra, és úgyfest valaki csinált egy utódot idén januárban. Sajnos üresek a termek, az oldal szerkezete nem rossz (csak kicsit lassú a sok animáció), a helyesírás/fogalmazás még fejlesztendő. Ne lenne rossz, ha felkapnák a régi tagok, jókat lehetett beszélgetni és HC versenyeket tartani arrafelé.
-
Kube
senior tag
válasz
archie17 #6290 üzenetére
Igazad van, sajnos a vért egy elég problémás darab a buildben, ráadásul az elküldöm a halál ***** barbár skill se tesz jót a zealnek.
A pajzs mindenképpen jó nagyjából a többi is, ami nagyon problémás még az a Manald heal ring. Mana nem kell viszont life per hit vagy resist annál inkább szóval ott annak a gyűrűnek mennie kell
-
Kube
senior tag
válasz
archie17 #6285 üzenetére
Ajjajj, az úgy elég komoly menet lesz. Most járok lvl 70 ACTII hellen. Hát nem egyszerű a helyzet nah, sokszor van hogy haver jön egy barbárral besegíteni a fizikális mobok miatt hogy tudjak haladni.
A taktika a következő volt, zeal + defiance + holy shield húzva nightmare, ott már nem segített rajtam sok minden és kábé lvl 50-60 között csináltam egy újraosztást aztán jöhetett a szokásos zeal fana holy sacrifise kombó.
Az amulett kraftolt 15% minden resistre, kivéve cold ott 30%. A pajzs egy paladin pajzs, amibe beletoltam a RalOrtTal szavacskát, 74% minden resistre, az egyikre csak 65% körül ad. Szóval nagyjából ezek alkotják a resist magot nálam.
A vértemet diablo droppolta, van a barbárnak egy üvöltése amivel hátat fordít a mob és elindul az ellenkező irányba, nah azt adja a vért, amivel csak az a gond hogy a maradék 4 ütés kárba vész. Ráadásul végre találtam egy hammert, ami blind + knockback xD szóval egyet oda ütök meg elküldöm őket haza kábé...
kicsit vicces eddig ez a pala.
Egyébként a Natalya csizmát Nightmare ACTII sima mobtól kidobta én csak pislogtam
A terv:
Skillek terén nem biztos hogy minden maxolok, csak ha még mindig jó az arányos növekedés. Így maradna pár plusz pontom amit ide oda lehetne pakolni. fana zeal sac holy ezek maradnak. A fizikál mobok ellen lehet hogy szerválok egy pajzsot és nyomatom a smiteot majd meglátjuk.Jó lenne a settet összeszedni, de ha nem sikerül akkor sincs gond a lényeg hogy resistben okés legyen a dolog. A switchbe egy runaszavas fegyót tervezek barbár üvöltéssel, esetleg egy fizikál pajzzsal. Gris set, amulettből van egy uniq ami all resist, skill point meg statra is ad. Gyűrűből még nem tudom, kesztyűnél van egy vampire nevű kis piros darab azt kellene begyűjteni. Nagyjából ez a terv, reméljük alakulni fog.
Most mephistohoz járok le droppoltatni hát több kevesebb sikerrel.
Egyéb:
Ami tökre új volt mostanában az a hirtelen nem tudom a nevét igazából 4 főmufti adja és mindegyik más színű, most nem vagyok otthon nem tudom megnézni. A lényeg hogy a 4 egybeolvasztásával lehet skill + stat reset
ezt nem tudtam eddig. Utánanéztem az über tristes kulcsoknak is, hát nem semmi az sem. Örülök ha hellen kinyomatom
Van egy kő, stat point, xp, all resist asszem ilyesmiket ad, ha jól tudom azt csak online kap az ember.
Akkor még van egy tárgy is amire diablo wiki azt írja hogy nem spawnol, hát ezt most nem is igazán értem, csak az az egy tárgy ilyen ha jól emlékszem egy csizma.Akkor ott vannak a lyukasztós küldetések, nem tudom hellen vajon mennyi lyukat ad a kovács. Anno nagyon régen egy sima fehér 1400-at védő vértet láttam az egyik boltosnál, hát annak millió volt az ára, olyat azóta se láttam még neten se. Közben néztem recepteket durva hogy van ami kiveszi a belerakott cuccokat a tárgyból. Jah igen nagy meglepetésemre volt olyan rúnaszó ami nem működött 1.13 alatt... Még ami érdekes, ez a craftolós téma, elég jó cuccokat lehet keverni.
Ami még kérdéses hogy kővel meglehet növelni a mágikus tárgyak kiesésének az esélyét, ez érvényes setre és uniqra is vagy csak magic? Egyébként ha jól tudom régen még kilehetett gamblézni a set tárgyakat is, az is vicces.
Az elmúlt pár hétben nagyjából ezeket a tapasztalatokat szedtem magamra, hihetetlen hogy jó pár év eltelte után is meglepetést okoz a játék, mondjuk ehhez sokat dob az internet is
Anno azért ez máshogy volt, alig mertem eladni magic cuccot most meg mindenhonnét az esik. Sorry most hirtelen ami eszembe jutott leírtam.
-
SQX_Barto
addikt
válasz
archie17 #6243 üzenetére
Nekem jó lesz így, nem akarok "durván" csalni, csak átadogatni, ami nekem kell (már csak a diadém), mostani csizmámat szerintem megtartom, nem rossz az nekem
Az All resist +15 gyűrűmet duplikálom még aztán kb ennyi, utána már nem igazán lesz adogatás, csak visszafelé max havernak.
A tisztán játszást már elbuktam, de zöld teljes szett tisztán, főleg a legdurvább amazon nem igazán esélyes vagy talán millió órányi játék alatt, amihez nincs kedvem. Ez úgyse lesz PvP-re se máshova használva csak single/haverral multi játékra.
Multi FPS-ben sosem csalnék, single-ben is ősrégen a minden fegyver cheateket ha használtam, de már single-ben sem csalnék... -
SQX_Barto
addikt
válasz
archie17 #6231 üzenetére
Köszi a választ!
Hamachi-t nem igazán ismerem, sosem használtam még, meg elég régi laptopom van, ami már magától a D2 multitól is kicsit halódik (bár lehet a T-Mobile netem sem normális, mert havernál Digis Lanon rendesebben ment)Még nem tudok dönteni melyik irányba is specializáljam az Amazonomat. Haver mindenképp a Strafe-ot ajánlja, de nem érzem olyan erősnek, míg a Freezing meg az Immolation Arrow-ra meg Hellen valaki mindig
immunis néha akár mindkettőre is (és még csak Act I elején vagyok)...
Most hétvégén leugrom haverhoz játszani, meglátom mit hozunk ki a dologból, de utána meglesem lehet ezt a Hamachit és visszatérek ideszerk.: a háromból még két skill resetem visszavan, meg ugye Single-ben a másolgatásokkal is lehet "játszani" tehát még bármit kihozhatok ebből a kariból, most level 66 végén vagyok kis ugrásnyira a 67-hez.
-
zsoca875
csendes tag
-
rt06
veterán
válasz
archie17 #6161 üzenetére
pontosan mar nem tudom (mar nincs meg), de valahogy igy volt: 20 raise skel, 20 skel mastery, par skel mage, 1-1 a golem-ekre, par revive, par summon resist, 1 amplify damage, sok corpse explosion
cuccok azok voltak, amiket talaltam ("szakaszosan" dio-zok, rendszerint mikor eloszedem, az elozo karakterek mar torlodtek), igyekeztem a summon agra +skill-t ado wand-ot, meg offhand cuccot hasznalni
act boss-okat leszamitva semmi problemam nem volt, act boss-ok kozul is csak nm dio, nm baal volt problemas (dio fire nova-ja elfujta a csontikat, baal-nal meg szinten volt egy skill (elore cast-olja, nyil alakban megy es eleg nagy knockback-je van), ami kb 2-3 utan felboritotta a csontikat), aztan mehettem ujabbakert
utana hell siman ment, csak a tanacson nem jutottam tul -
rt06
veterán
válasz
archie17 #6159 üzenetére
koszonom a valaszt neked es AtHoS-nak is
igen, expansion-nel jatszok, battle.net-en (de soloban, csak igy konnyeden elerheto barhonnan a kari)
es a cel nem a meggazdagodas, csak nemi szabadido elpocseklasaa nekroval az volt a fo gondom, hogy hell act3-ban a council-en nem tudtam tuljutni, mert a light enchanted tanacstag pillanatok alatt megtizedelte a seregemet - meg azelott, hogy tudtam volna hullarobbantani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autószerelők, autószerelés
- Bitcoin topic
- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Gamer Asztali Számítógép Eladó i5, GTX 1050, SSD + HDD!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest