- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peddy789
őstag
válasz
Amerigo57 #17386 üzenetére
En az elso seasonben talaltam 1-et, alig hittem el
, volt emelett egy cham. Eleg sajnalatos volt hogy akkoriban a zod negyed bert nem ert. pedig ugye hihetetlen ritka runa.
Nah hc sorcival nightmare act2ig jutottam, csutortokon kezdtem a karit asszem. Most elegge raertem.
Nightmare andarielt 2x-ra oltem es dobott egy frostburnthat nagyon tudok neki orulni, hirtelen annyi a mana mint a szemet.
Tovabbra se tudom hogy erdemes lenne e energy shield iranyaba menni. Egyelore sima blizz sorc, lehet hell-re mar midnenkeppen az kellene, nemtudom. -
-
-
DaveHutt
őstag
válasz
Amerigo57 #8367 üzenetére
Fő Offensive skillek: Whirlwind (körbe forog, sokszor üt több célpontot), Concentrate (lassan nagyobbat üt, pajzsot tudsz használni), Frenzy (dual wield gyors ütések egy célpontra). Nézd meg melyik skill tetszik, azt maxold ki, és annak a Synergy Skilljét is. Mellé, amelyik fegyvert használsz, annak Masteryjét maxold, és utolsónak Battle Orderst. 1 pont Natural Resist, Iron Skin, Battle Command, Find Item javasolt. Kb ennyi a barb.
Talán a Whirlwind a legerősebb Mace Masteryvel untwinked karakternek, mert könnyű jó kétkezes mace-t találni hellig (Steeldriver, Bonesnap, Immortal Kings Maul stb.), amiket lehet exceptional majd elite unique-ig upgrade-elni.
-
Vismajor01
addikt
válasz
Amerigo57 #7421 üzenetére
Attól függ h teleportálsz e, avagy sem:
Teleport enabled. Black Marsh - The Countess. Arcane Sanctuary - The Summoner. Plains of Despair - Izual.
Teleport disabled. Cold Plains - Blood Raven. Halls of the Dead - Blood Witch the Wild. Halls of Vaught - Nihlathak.
Mindegyikből kell 3, az összesen 9, nyitni kell 3 portalt, ott mindegyiken organt farmolni, majd az organokat osszegyurva lenyomni a főmuftikat
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Amerigo57 #7018 üzenetére
A linkelt fájlban a readme leírása szerint vissza tudod állítani az előző verziót, singleben belépve, törölni kell a karakteredről és ládikából a felsorolt cuccokat, majd frissítve tudsz játszani vele a mostanival.
A 90 napos dolog szerintem csak a battlenetes alap szöveg a kliensben. PD-n season 1 után törlődtek a karakterek de most megmaradhatnak ezzel a módszerrel. -
wjbhbdux
veterán
válasz
Amerigo57 #7012 üzenetére
pénteken kezdődött az új PD Season 3, a régi karakterekkel bütykölni kell ha még használni akarod őket mert kivettek a játékból tárgyakat amik rajta/nála lehetnek.
https://www.mediafire.com/file/xrby5sogoop5ps2/ProjectD2.Season.2.zip/file
discordjukon van techsupport csatorna ahol tudnak segíteni.
-
ldave
félisten
válasz
Amerigo57 #6855 üzenetére
A paladint nagyon sokféleképpen lehet fejleszteni, elsőre talán a Zeal (Combat Skills) + Fanaticism (Offensive Auras) érdemes kipróbálni. Ha tudsz angolul, akkor itt egy leírás: [link] Ezen az oldalon a többi lehetséges megoldásról is olvashatsz.
-
la_cc
addikt
válasz
Amerigo57 #6809 üzenetére
Szerintrem csak az akkori élmény mondatja ezt veled. Én is nagyon sokat nyomtam bele annó, de 2021-ben az a gameplay már eléggé ósdi. D2-ben gyakorlatilag nincs endgame. Baalrun party-ban azt csá, ennyi. A retro feeling miatt én is megfogom venni a játékot 100%, de nem látom, hogy mi miatt tartana meg engem a játékban bő hónapnál tovább.
Gyengébb utánzatok jöttek? Poe-t próbáltad már?
-
maajsz
senior tag
válasz
Amerigo57 #6660 üzenetére
Nem tudom mennyire legit a cucc, de ott a ~700-as vitalityje, meg rajta a BO (CTA-ból valószínűleg), szóval 5k life nem a világvége, szoktak 6k hp-s vita barbokkal rohangálni. 75 FCR-es hammerból meg elvileg kihozható ilyen dam, valszeg tele a gyerek 45 lifeos pc skillerrel, perf anni, torch, elképzelhetőek 20hp+11mana/7res vagy hasonló SC-k is.
Amúgy ki van élezve, pont megvan az fhr breakpointja is, valszeg pont elég dex a max blockhoz, de az a 46 DR kemény, biztos pvp hammer, sztem a fején is 2 beres coa lehet.Szóval alapból ha van perf annid meg torchod már az baromi sokat segít már csak statra is, nem beszélve a rengeteg resiről, ha mellé enit tol és valszeg azt a tp miatt, az is ad egy raklap erőt szóval a str alapból kivan, az energiere 0 lehet rakva, dexre tesz annyit hogy épp kilegyen a max block HS-el, a többi meg mind repül vitára.
-
maajsz
senior tag
válasz
Amerigo57 #6583 üzenetére
ISO-ból csináltad? Mert elvileg ha csak az első install disket teszed be végig sem megy az egész install, hanem kéri a playt majd a cinematicot. Ha viszont bemountoltad mindet egyszerre automatikusan végigmegy és felrakja az egész alapjátákot. Utána mountolod a LoD-ot is és ha bennhagyod az alaplemezeket is az is felmegy egyből.
Ha maunálisan rakosgatod a lemezeket visszont mindenképp egyesével kéri és nem tud végigmenni. Illetve nem tudom, hogy az uninstallal törölted e vagy csak manuálisan kitörölted a könyvtárat, akkor lehet azt hiszi, hogy van egy korábbi installod. Akkor asszem a registry-t kéne törölni, azokat meg megtalálod kereséssel a "regedit" parancsba, valami olyan helyen hogy HK.... /software/blizzard entertaiment/diablo II
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest