- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Realme GT Master Edition - mestermunka
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
válasz
johnyblaze #11955 üzenetére
Van ott élet?
NL-t nyomjuk ligában. De pang az is. Főleg szólóban unalmas. D2R-ben HC-zni fogok.
-
Blizz
őstag
válasz
johnyblaze #6683 üzenetére
85+ monster szintü területeken, pit, AT, CS stb.. én azokat farmolnám, esetleg nézd meg a drop calculatort, melyik boss milyen eséllyel dobja
-
johnyblaze
aktív tag
válasz
johnyblaze #6682 üzenetére
másik téma.hol van a legnagyobb esèlye a tal rasha set dropra? vagy tök random az egész mikor dobja ki?
-
maajsz
senior tag
válasz
johnyblaze #6464 üzenetére
Puggyban még nem próbáltam, de a kulcsokat magadnak kell összeszedni. Hellen a Countess (act1 tower alja) Summoner (act2 "fellegvár" valamelyik vége) ill Niha (act5 városban piros teleport kapu után a legalsó szint) dobhatják asszem 1/33 eséllyel. Ha van minden kulcsból 3 féle, tehát 3x3 akkor kell összeolvasztgatni őket, mindig mindegyikből 1-1-1 úgy kapsz egy teleport kaput. Érdemes kigyűjteni a 3x3 kulcsot és utána olvasztani egy játékon belül, hogy mindig 3 különböző teleport kaput kapj. Mindegyikbe lesz egy uber boss, Andi, Duriel és Izual "keményebb" változata, ha megölöd őket, mind dob 1-1 szervet. A 3 szervet olvasztva kapot a kaput über tristamba, ahol szintén egy über változata lesz Mefinek, Dionak és Baalnak. Őket kiszedve dobja az utolsó a torch-ot.
A másik amire gondolhatsz amikor uber Diablo megjelenik a pályán. Ez szintén hellben lehetséges akkor ha elég SoJ-t adnak el az emberek (ez teljesen véletlenszerű, bár szokták "manipulálni"). A pluggy ezt úgy imitálja, hogy véletlenszerűen írja neked, hogy mennyi SoJ-t adtak el. Ha te is eladsz egymás után X darabot hellben (nem tudom a pluggyban mennyit kell, de ezt asszem állíthatod a configjába) és beadja a walkot, akkor kiírja hogy Diablo walks the earth és bármelyik WP körül megtalálod ahol szoktak mobok lenni állandóan. Ha őt kifekteted dobja az Annihilust.
Na már most ezeket nem olyan könnyű kiszedni, az überhez is kell külön kari, jellemzően egy smiter pala megfelelő cuccokkal, egyedül összeszedni nem olyan könnyű. Pluggyban talán annyi segíthet, hogy tudsz players 8-ozni és úgy jobb a drop, na meg elég könnyű dupeolni itemeket, mivel hogy van benne shared stash, amivel a karijaid között tudsz dobálni. Pl találsz egy jó runát, beteszed a shared stashba majd mentesz/kilépsz. A D2 save mappájában lesz egy ..SharedStashSave nevű fájl, ezt lemásolod vhova, pl asztal (ebbe benne van jó runa). Belépsz, kiszeded belőle mondjuk a karidhoz, megint kilépsz és visszamásolod a kimentett fájlt a helyére és amikor megint belépsz már ott lesz a karidnál is meg az osztott ládában is. Ezután tudod őket olvasztgatni egészen a legnagyobbakig.
-
maajsz
senior tag
válasz
johnyblaze #6462 üzenetére
Nem, ott van leírva hogy melyik féle item lehet. Általában egyféle "skinű", annak normál, nm és helles változata. 4 féle craft lehet: hitpower/blood/caster/safety, mindegyiknél egy spec magic item és ahhoz egyféle kő, pl sapphire/ruby stb. Pl.: hit power cipőhöz normálon: chain boots (nem másmilyen, sima boots, light plated stb csak a chain), perfect sapphire, ral runa és bármilyen jewel. Vagy caster amu: bármilyen kék amu, amn runa, perf ametiszt és bármilyen jewel.
Itt találsz leírást. Alul vannak a linkek a pontos receptekkel.Viszont kis szinten annyira nem éri meg ezzel foglalkozni, mert kevés esély van vagy nincs is az összes affixet ("varázs tulajdonságot") megkapni, csak 1-2-őt. 71-es item level felett van 100% esély megkapni mind a 4 affixet ami a craftal jár, de ez sem jelenti hogy afelett maguk az affixek a legjobb értékeket kapják.
Tipikusan pl az amuletteknél azt szeretnéd, hogy +2 karakter skillt adjon, ami asszem ilvl 88 felett lehetséges, így akkor egy 93-as szintű karival kell gamblizz, hogy az amu tuti min 88-as item level leghyen, mivel a gambli 5 szintet szórhat a karakter lvl és az item level között (egy 75. szintű kari 70 és 80 item level közti cuccokat tud gamblizni).
Tehát nem bármilyen kék tárgy, hanem egy bizonyos féle, ehhez bizonyos runa és bizonyos perfekt kő és ált bármilyen jewel. -
tiborv
aktív tag
válasz
johnyblaze #6454 üzenetére
milyen csizmat dobsz a cubeba?
-
törölt tag
válasz
johnyblaze #6450 üzenetére
Működik a craftolás, csak nem jó receptet használsz
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Óra topik
- 3D nyomtatás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Nokia mobilgyűjtemény - E-series + 2 klasszikus
- Siemens SL 45 - magyar, dobozos, ingyen Fox
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- DELL T40 EMC Szerver
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest