- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
sittes79 #46087 üzenetére
Nem akarom leszólni, de láthatod amit én vettem 6000 aranyért.
Kicsit több a LoH ezen, de amit vettem mindenben jobb.
6000 aranyat ért... nemsemmi. Szerintem ezeknek nulla lesz kb az értéke. Már most... Próbáljátok ki, valóságban nem is jók annyira! 700 dps + 660 loh Egykezes + pajzsom sokkal jobb. Mivel picsalassúak, loh se jön ki olyan módon mint kellene.Ezek szerintem 1000-1200 dps-től használhatóak, azalatt szmötyi.
(#46086) Mr.Csizmás:
Erdő szélén jó a kedv
Ott lakik a barna medv.Ez a véleményem a barna olcsó kínai csavarhúzódról
MÁÁKER!Mod: Gyakorlatilag 100% bleed chance van rajta? WTF? Állandóan sebez bleedben is?
-
warcat
veterán
válasz
sittes79 #34705 üzenetére
Ez nem lesz túl nagy segítség ,de mindegyiken.
Illetve a hp nem annyira fontos,az lenne a lényeg,hogy kezelhető legyen a bejövő sebzés(ebben az armor és a resist segít) és legyen ami gyógyít/felgyógyít.Neptunfű : hát igen,külföldön csúfolják AuctionHouse 3 nak is; igazából haragudni nem tudok rájuk,mert a játékok árát annyiszor megtérítette már.Milyen alapon panaszkodjak a nyafogáson kívül,hogy mi lehetne jobb
Érdemes elgondolkodni,mi lesz később,ahogy mások is,én sem gondolom,hogy csak a D3miatt hozták össze az RMAH rendszert.Csak az Eve Online-al hasonlítható össze talán,bár annál primitívebb,de rengeteg adatot szolgáltat,amit semmilyen szakértő vagy elemzés nem nyújthatott nekik,biztos vagyok benne,hogy egy ilyen rendszer felé akarnak haladni,pl a Titan-ban,
-
-conrad-
addikt
válasz
sittes79 #32528 üzenetére
Ezzel tolom most:
[link]
Igazából az utolsó változik.
Act3 farmra (partyval) hagyom így az aktívokat csak a Steady aim bejön a Tatical Advantage helyett, ha visszamegyek act1-2-re farmolni egyedül akkor megy be a Fan of Knives+Hail of Knives utolsó helyett, ha goldfarmra megyek akkor meg a görényeket szoktam odatenni.Sharpshooter helyett mehet a Steady Aim ha magas a crit chance.
#32535: [link]
Attack Speed nerf – a jelenlegi megfigyelések alapján nem csak az IAS szorulna nerfelésre, hanem egyéb statok is. Ezek valószínűleg majd az 1.1.0 patchben lesznek finomhangolva, de az IAS nem várhatott, túlságosan kritikus volt a szerepe, elrúgra a pöttyös labdát, satöbbi. -
Pocok256
veterán
válasz
sittes79 #32143 üzenetére
Mondhatni valamenynire értek hozzá.
Monknak a Shield + fegyo a legnagyobb baromság amit kitaáltak eddig diablo 3 ba és sokan használják is. VÉLETLEN SE használj shield + fegyot mert bolondság !
Monknak lényege infernoig, hogy minél több dext és vited legyen így infernóig röhögve kiviszed.Infernon kukázhatod az összues itemed minél több res kell act 1 olyan 600 act2 800 act3 és teteje már jó lenne 1000 all res az élethez. Emellé minél több armor ! minimum 70% dmg reduct. Vitalitit butaság halmozni 35k nél több soha nem kell sőt minél több életed van a res és a armor és a dex rovására annál rosszabb mert sokkal efektívebbek a skilljeid ugye healek kevés életnél mint soknál. Erre jó példa ha van 80 Resid bekapsz egy 20k s poison sebzést ami 4k dmg -t jelent a 30k életedre míg 50% resinél de 60k életnél 10k sebzést jelent amit nem tudsz vissza healelni mert a healed fixen 6k healel kb rajtad. A spelljeid, hogy effektivek legyenek (főleg a healek) ahoz kevés hp ra és rengeteg reductionre van szükséged minél több dodge minél több armor reduct és töménytelen resist.
A legfontosabbat elfelejtettem a LOH -ot minimum mindkét fegyon 500 as loh kell és 1,4 es AS -el ez nagyon fontos mert anélkül 1 másodperc alatt összecsuk egy nagyobb horda akármid is van így meg CW vel 6-8k kat szívsz vissza ütésenként.
A dw -t és a CW-t felváltva használom így elég dmg reductot tudok felhalmozni ahoz hogy ne tudjanak komoly kárt okozni.
remélem valamennyire érthetően fogalmaztam. -
Alg
veterán
válasz
sittes79 #23936 üzenetére
Vagy csak kétszer annyit játszik
Apropó, kis segítség kellene barbhoz: Jelenleg lvl52 Hell Act1 - milyen fury spender skillt ajánlotok? WW már hellen öngyilkosnak tűnik, most seismic slamet használok, ez még menekülésnél is jól jöhet (hátrafelé nyilazok
)
Megnyertem egy faszás kardot az éjjeli leállás közben, 6300ért 220 DPS, +statok, life on hit... Leoricra WotB-vel már kerek 10K-t is criteltem
-
skater86
tag
válasz
sittes79 #23574 üzenetére
Ez jó
Kár hogy nagy pénzekről van szó, de szívesen megnézném azt a 13 éves Kóreait akinek visszaadják a pénzét, cserébe bannolják, de úgy hogy soha többé ne tudjon belépni, de még megvenni se a játékot, vagy regisztrálni.
Persze ez kivitelezhetetlen, tudom, de akkor milyen sírások mennének már...
-
mikromanus
veterán
válasz
sittes79 #23331 üzenetére
Inferno Act 3-4-en vagy? Ha nem, akkro lhet azért. Mondjuk ln is hiányolom a 8-900 körüli sebzéses egykezes fegyvereket. Nem vagyok nagy igényű. Elég lenne magicban is. De Act 2-ben se esett eddig. Pedig itt szívok rendesen. Ha semmi se esik akkro maradhattam volna act 1-en
-
Edem05
őstag
válasz
sittes79 #22490 üzenetére
Hello
Próbáld ki ezt, nekem ez nagyon bejött. Youtube-n láttam egy csávónál ezeket a skilleket és hát igaza lett nagyon jó.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
sittes79 #19246 üzenetére
én végigtoltam ah nélkül hellet is, és craftolni is kb csak egy-kétszer craftoltam (később rájöttem, hogy inkább eladni érdemes a tárgyakat, mert a jobb receptekhez csak infernón van alapanyag, meg esetleg hellen)
de persze amikor épp a városban vagyok eladni, akkor végignézem, hogy mit árul a kereskedő, és néha találni ott is 1-2 jó cuccot.
ja és 49 óra 26 perc volt eddig a játékidő (infernon csak elmentem a városig, meg beköszöntem leahnak) -
-
AtHoS
nagyúr
válasz
sittes79 #17973 üzenetére
Ezt jól látod. Ha abból indulsz ki, hogy úgysem fog jó cumót adni a kovács, akkor a fejlesztéséhez képest töredék áron tudod felszerelni a karidat AH-ból.
Persze ez a jelenlegi körülményekre igaz. LVL60 karihoz való cuccok már nem kevésbe fognak kerülni, ill. majd az RMAH beindulása is erősen kihatással lesz a dologra
szerk.
Mihez tartás végett lvl26-on a wizardom sebzett 700 magasságát 4k HP mellett és a játékban összesen szedtem össze kb. 180k-t
-
MrCsiT
addikt
válasz
sittes79 #17149 üzenetére
Írd le pontosan, hogy MIBŐL gondolod, hogy eltűnt ?
pl. : belépsz, és látsz egy 0-s karaktert, de bal oldalt aktív a "resume game" , akkor ez egy ismert bug : rányomsz a folytatásra, és be fogja tölteni.Ha más a hiba, akkor írd meg konkrétan, hogy hol kellene ott lennie, ahol nincs..
-
JSaN
addikt
-
szepi79
őstag
válasz
sittes79 #11528 üzenetére
szerintem az RMAH-nak köszönhetően igencsak fogják figyelni, hogy ki honnan jelentkezik be bnet-be "életvitelszerűen", persze főleg nem az európai svindlereket szeretnék megfogni, hanem a kinai goldfarmereket, de az algoritmusnak tökmindegy ugye. szóval ha te regisztrálsz egy amcsi államba bnet accot, közben meg végig MO-ról jelentkezel be, akkor igencsak záros határidőn belül ki fognak tiltani. legalábbis erre nagy összegben mernék fogadni.
ettől függetlenül, szerintem még mindig jobban megéri €-ban ügyeskedni, mint $-ban.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
sittes79 #11413 üzenetére
"Teljesen megbízható!!"
Ezt saját tapasztalatból írod? Ha igen, mit is vettél onnan, hogyan zajlott le a kereskedés.
Hivatalos számlát a vásárlásról kaptál?Bocs, de alapból kellően elővigyázatos vagyok olyan "boltoknál", ahol pl. a wboldalukon nincsenek feltüntetve a hivatalos bejegyzett cégadatok; garancia és jótállás információk
A jelenlegi webes kialakítás alapján messze nem üti meg azt a szintet, ahol pl. D3-at ajánlott lenne megvenni, bármennyire is akciósan van kínálva.
-
akela91
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Automata kávégépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest