- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
Thrawn #50039 üzenetére
Nálam a kihívás 1.0.3ban volt..
Keményebbek voltak az elitek, a HP-juk is több volt..
Nekem nem kihívás a kivédhetetlen és láthatatlan támadásokat kerülgetni.."Sajnos alig maradt már ilyen a játékban "
Nem hogy alig maradt, teljesen kihalt..de ezt már fentebb 20szor biztos leírtam
Pont úgy gondolom ahogy mcsabee írta..
Lehet kihívást állítani egy játékba baromságok nélkül is..mikromanus Nah..azt hittem ez nálam egyedi probléma..mármint hogy pl alám gyújtanak aztán nem tudok félrekattintani..vagyis tudok de mégis csak ütöm tovább a mobot
-
Sirandrish
legenda
válasz
Thrawn #50018 üzenetére
Nem az az unfair hogy lefagyok és esetleg meghalok..hanem pl hogy lerak 20frozenes bogyit...én kiugrok és még földet sem érek de vortexel visszaszív, de nem baj mert találok egy kis rést ahova eljutnék de ő inkább megint visszaránt...
Vagy a ACT3as Hulk ami jön feléd és egy ezredmásodperc múlva már a hátadba liheg és nyakon csap.
Esetleg a pufik akik olyan shieldet idéznek mindenre hogy 200K DPS-el olyan 20K-kat critelek?
Egyébként nepestig sorolhatnám az ilyen irritáló baromságokat amivel a játék él..Mellesleg melyik az a skill ami megvéd a moltentől meg az arcanetól?
Nekem ez új.."Ha barbár lennék engem is zavarna ha megfekszek lépten-nyomon."
Nem érted...én nem halok meg..ahhoz tényleg nagyon speciális eset kell hogy engem bezúzzanak...én pont melletted (DH) kampányolok...vagy a WD-k mellett
-
Agro
senior tag
válasz
Thrawn #50018 üzenetére
Hálisten nekem act2 már halál nélkül megy még ezeket is megtudom ölni, de ettől még baromi idegesítőek. Ja a másik kedvenceim az anál turkászok. Sokszor előfordult már, hogy nem láttam egyet se a közelbe de egyszercsak megjelenik a zöld taknyuk és már könyékig voltak a valagamban
-
Agro
senior tag
válasz
Thrawn #50010 üzenetére
DH-ként engem egy dolog tud nagyon de nagyon idegesíteni. Act2 csatornáiban van egy elite pakk ami amúgy is baszott gyors de 10-ből 9-szer még megkapják a fastos jellemzőt. Azokra a pukkanós kutyákra gondolok. Na amikor ez párosul egy moltennel meg meg reflecttel. Akkor én is érzem, hogy kicsit unfair a játék. Főleg amikor elnyomok egy smoke screent. Ugye ilyenkor elvileg nem látnak, de mégis úgy rohannak utánam mintha nem csináltam volna semmit
-
Sirandrish
legenda
válasz
Thrawn #50010 üzenetére
Nem..az tudtommal amúgy is bug nem?
Mármint az a láthatatlan köcsög..
"eggyel több halál nem oszt nem szoroz"Jó ezt mindenki maga dönti el én egy haláltól is a falnak megyek
A frozen szintén nem zavar, mert egy gombnyomás és "kiolvadok"
Az hogy nem zavar még nem jelenti azt hogy fair
mikromanus Hát lereagálni akkor sem lenne idő de az esetek 90%ban én sem látom pedig legalább 8-10 karakternyivel előtt megyek
mpierre Eztet nem tudom mert én nem használok segítőt
-
vhunor
őstag
válasz
Thrawn #49992 üzenetére
Tegnap vettem az AH-ból valami tizes szinttől felvehető +xp-s gatyát, és nem tudtam felrakni a karakterre, és a velem játékban levő barátom se az övére. Minden feltétel stimmelt, az a "felrakós" hang is megvolt, de mégse történt semmi. Relog se segített. Vicces lett volna, ha ez mondjuk egy IK armor.
-
-
Gorneck
legenda
válasz
Thrawn #49645 üzenetére
"- nem vagyok sehol se jelen ahova ez kell" Ez a legfontosabb! A többi csak plusz megerősítés. Szerencsére ebben a loot is tovább erősít...
MSnél simán tudok vásárolni (telóhoz appokat pl), hogy nem kezeli +1 fő a pénzem. Oszt ha vmi nem ok, akkor egyszerre ketten teszik fel a praclijukat így meg max 1.
De ez tényleg off itt erősen...
-
mpierre
veterán
válasz
Thrawn #47150 üzenetére
Ezt konkrétan hogy élted túl???
Mr.Csizmás: Igen ocsmány módon szemből tarkó rúgtak párszor, tehát mondjuk úgy, hogy gyorsan beláttuk itt nem sok babér termem.
radi8tor1: Akkor hasonló helyzetben én is elballagok a barbimmal meditálni, vagy konkrétan megkeresem az encsimet, hogy férceljen már össze...
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Thrawn #44811 üzenetére
tegnap is hat oldal volt. viszont a legolcsóbb mkár nem 32m hanem 46. au.
na akkor nekem se lesz nat setem.
marcyman: utóbbi három napban három exalted plan esett, 0mfel. de lehet 3 a scoundrelt beszámítva. egy goblin, egy fallen, egy skeltonból, utóbbi kettő fehér. A3 tényleg jó.
-
tatabánya
senior tag
válasz
Thrawn #44836 üzenetére
ugyan az, mindkettő haszonéhes csak mást használ hozzá és még itt is büszkélkedik mekkora király ahogy valami kis "szerencsétlentől" megkaparintotta és már dobta is vissza. botolok nélkül semmire se menne, mivel nem lennének ilyen árak se. hidd el hogy nekem ettől jobban felfordul a gyomrom...
-
SSJPeter
őstag
válasz
Thrawn #44818 üzenetére
Mondjuk ez azt is jelenti akkor, hogy a 1.04 előtti Natalya cuccok értéke felmegy, nem?
Na meg persze azt is jelenti, hogy a 1.04 előtti Natalya cuccok kvázi elérhetetlenek lesznek, mert nem fogják eladni, így valószínű a jelenleg használatban lévő cuccoknál már nemigen lesz jobb senkinek...
Ez engem is bosszantana.Mondjuk az Immortal King-et buffolták valóban, de minimálisan csak...nekem még úgy se lenne jó.
Persze még nem lehet tudni, hogy a cuccokon milyen statok lesznek, lehet erősebbek lesznek jóval.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Thrawn #44811 üzenetére
Szerintem nem kell aggódnod, megmarad a régi cuccokra a disciplineregen:
[link]
"What About Sets? - It’s worth clarifying that green Set items are Legendary items (just with a set bonus) and so all of the above philosophy points apply to them as well. Some set bonuses are changing, they’re becoming more powerful, and a lot of them are having their base ilvl increased to 63.New Set Names - As set bonuses won’t interact between pre-1.0.4 and post-1.0.4 sets, the new Sets will have new names, as well as each individual item, to prevent confusion."
-
SSJPeter
őstag
válasz
Thrawn #44787 üzenetére
Class: Barbarian, Demon Hunter, Monk, Witch Doctor, Wizard
Erre én nem vennék azért mérget, hogy így is lesz...
Amúgy néztem az új set bónuszokat is és a Natalya set bónusza a 4. tárgy után elvileg +20 max. discipline lesz a +2 regen helyett, ettől jobb lesz a set vagy inkább rosszabb?
(#44789) Sirandrish:
Hajrá.
Én is meg fogom találni a módját, hogy megszerezzem az biztos.
-
Gorneck
legenda
válasz
Thrawn #44520 üzenetére
VQ 300% manaregenje 30% lett találat esetén 5 sec tán....most már nem kell 4 cd, illetve a VQ passzív helyett is lehet mást használni. Az alap 20 regen 45 lesz, ami nokedli, mert a skillek egytől egyig manaigényesek.
Nemtom pl DH 1-1 lővése mibe kerül illetve folyamat tud e lőni bármi megkötés nélkül, de itt ha sebezni akarsz elég költséges skilleket kell használnod.Én direbats builddel megyek sok sok chc+chd társaságában...így is nehezen tartható fent a direbats, de így nemtom mi lesz, mert a kompenzációról sok mindent nem írtak, pl skillek sebzésének változása, petekről is nagyvonalakban beszéltek...én nem nagyon csípen őket (és nem azért rondák, hanem mert egy rakás fos amit tudnak, ebben benne vannak a békák és pókok), ahogy a wd skillek kb 70% is kuka...
Szal én nagyon tartok ettől a peccstől, de ha használhatatlanná teszik a buildem, akkor nem nagyon fogok wd-vel játszani...
Lényeg annyi, hogy egy olyan passzívnak basznak oda, ami majdnem az összes használható wd build alapja...
-
Gorneck
legenda
válasz
Thrawn #44518 üzenetére
Jó volt...mondjuk nem lett volna rossz, ha esik is vmi értelmes...de a szokásos 30-40-50 rare 1:1ben kuka volt...
Remélem hétvégén neki tudok feküdni a barbáromnak, mert így első blikkre kb halottá tették a wd-m...szal esélyes többet nem nagyon fogok vele játszani...szal van még 1-2-3 hetem, hogy elérjem a 60at.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Thrawn #43042 üzenetére
Hát ha valaki elkezdi tolni majd mostanság, akkor érdemesebb lesz, ha Én is kezdek egy új karaktert, hogy a későbbiekben pl. tudjunk együtt játszani, vagy megvárom, amíg Ő behoz.
Diablo Hungary-s leírás az 1.0.4-ről. Ha esetleg érdekelne valakit.
-
warcat
veterán
válasz
Thrawn #43019 üzenetére
Értékesebb cuccokat én mindig megjáratom,inkább később vegyék meg minthogy áron alul menjen el,persze nekem van 20-20 slotom.Ha nincs dugig az RMAH-d,én ilyen ínséges időkben is felraknám 2-3x, nem kerül semmibe és igen csábító statok,ezt kb minden keresés kidobja,aztán sohasem lehet tudni.
-
warcat
veterán
válasz
Thrawn #43003 üzenetére
Aztamindenit,hát ehhez gratula.
Kicsit alacsony a dps,de offhandnak gondolom így is über.
Remélem RMAH-n túráztatod,hátha viszik is 250 értSzerk.: a brimstonet,plant megérteném,de egy ennyire bőségesen előforduló nyersanyagot hetekkel korábban,és már megdrágultan megvenni.....a jelenlegi árakat lehetetlen craftolással fedezni ilyen szar kereslet mellett.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Thrawn #42566 üzenetére
tegnap night a4 vége hell a1-a2n mentem végig publicban (lvl49-56, untam magam és volt 8->11k dpsem, szóval egyedül is egész effektív voltam még). társfüggő, volt, aki ott érte el első karival a level50et és hellt, meg olyan is, aki épp a második barbárját csinálta az első level50es mellé, nekem meg csak dpselni kellett. a 10 emberből akivel játszottam mondjuk kettő tolta -lvl reqes fegyverrel és abból a 441essel második voltam (az elsőnek egy 830+dpses egykezese volt -14es lvlel meg pár más finomsággal, ami kb két nagyságrenddel az én fegyverem ára fölött volt).
a2 vége kivételével egyszer-egyszer haltam (jellemzően amikor unique csapatot kellett verni), többiek azért többször... a2 végén késő volt és türelmetlen voltam, ami full dex/full glasscannon leveling gearben általában halálos
. de hell butchernél pl én voltam az egyetlen a négyből, aki nem halt (ja, vault + smoke screen + preparations).
én publicolni akkor szoktam, ha leveling kell olyan helyen, amit utálok, vagy egyedül nagyon sok idő (oasis, desolate sands, valamennyire fields of misery).
mikromanus: set tulajdonságokra is jó lenne keresni. tegnap fél órát böngésztem az inna öveket (50 oldal!), hogy van e emberi áron dexes.
-
Diablo18
senior tag
-
Sirandrish
legenda
válasz
Thrawn #41009 üzenetére
Akkor meg is van a banda
Este rád írokmikromanus +1 DPS..haver is jön, azért írtam hogy 2emberke kell még
SSJPeter Rendben, köszi
radi8tor1 Nem farm lesz..még nincs meg ACT4...nem kapkodtam vele, meg igazából most sem nagyon érdekel csak ha már meglesem akkor teammel lesem meg
-
Gorneck
legenda
válasz
Thrawn #40491 üzenetére
Pedig nem volt nálam ez jellemző...1-2 valorral is jött rendesen a sárga és semmi mf sincs rajta...
(#40495) F-ECT$: Részben ezért se szeretek úgy menni, hogy nincs előttem/előttünk egy monk vagy egy baba...bááár már volt 1-2 eset mikor wizával mentem, de úgy azé bejátszik 1-1 halál aminek nem én vagyok az okozója.
-
Gorneck
legenda
válasz
Thrawn #40362 üzenetére
Hááááát hasonló zavart szoktam én is kelteni...DH lővöldözi a sámánom, Baba csapkodja a tőrös csemetéket múmia 2ből...aztán kérdik, hogy ez vmi új szörny volt...ááááá csak én másik skillsorral...
De a kedvencem az mikor malacka mellett áldogálnak és meglővöm mint marha, mert épp egy elit az...
Oszt mikor visszaváltozik felébrednek és jófajta disznóvágássá fajul a dolog...
Macikkal egy baj, hogy nagyon rövid a hatótáv (én pont emiatt nem szeretem)...sok esetben nagyon rádjön az ellen. Egyébként az egyik legdurvább sebzésű skill...Ebből elég gyorsan le szoktam szűrni, hogy még WDvel nem játszott az illető vagy még sose látta az adott skillt.
-
Gorneck
legenda
válasz
Thrawn #40358 üzenetére
Jahhh...csak sajna 1 hit és meghalok...ami ellen nem tudok mit csinálni, mert lever rólam 30+ k hpt 1 ütés (valszeg ilyenkor 300k feletti a critem)...szal marad a darts meg egy kis gyúrás a regenre. Jelenlegi cuccaim cseréje kiegészítve allres-re meg kb öngyilkosság. Meg kicsit túlzó, mert nem az alacsony res miatt halok...bár ha azt nemtom, hogy miként üt vissza...abban amit én adok vagy fizikai ként.
Szal bekaphassa a blizz és a random elitgenerálója, hogy az elitek 90%a refis partyba...
(#40357) Qru: Refis esetén...
-
mikromanus
veterán
válasz
Thrawn #39191 üzenetére
Státusz oldal alapján lelőtték. Úgy látszik a weboldal adminja visszajött a szabadságáról, a játékot indító képernyő "breaking news" szerkesztője meg elment, mert ott nem írnak semmit
ediot: visszatért. elvileg sikeresen kiraktam a cucct. Gyorsan gyúrok kavicsot és kirakom. Hátha...
-
SSJPeter
őstag
válasz
Thrawn #39168 üzenetére
Nem lehet, hogy csak az utolsó pár percben érkezett rá licit?
Nekem volt már olyan, hogy nem láttam rajta licitet és kb. 20 perc volt hátra és már azt hittem vissza fog jönnia cucc, aztán mégis elment minimum licit felett nem sokkal...
De az is lehet,hogy csak bugos volt.Most is RMAH-ról beszélek amúgy.
Aktív témák
Hirdetés
- Star Trek
- iPhone topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mini-ITX
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest