- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
sunnymarcell
aktív tag
itt kezdődik, hogy aki normálisan keretek között akar játszani, annak is botolnia kell (hacsak nem akar folyamatosan MF runokat tolni, ez is lehetőség), mert olyan nevetséges az itemek ára. azt sem tartanám valószínűtlennek, hogy az AH-ban lévő itemek jó nagyrésze farmerek kezében van.
sith7: a nagy botolók kezében van az AH, akik addig emelik az árakat ameddig akarják. kevés az egyéni farmer, sok a vevő, akik kénytelenek horribilis áron megvenni a cuccokat. ki tudja hogy az a 10 milla gold ami szükséges lesz, később mennyi lesz? lehet hogy a goldfarmerek miatt gold AH ki fog halni.
kihangsúlyoznám, ezek csak a saját, néhol hülye elméleteim.
-
warcat
veterán
Csak épp az a probléma a gondolatmenettel,hogy hibás.A talált cuccok ára is felmegy, azaz 1 millió helyett 30 ért tudod eladni,amiből megveheted a másik 30-as tárgyat.
Ettől még persze borzolhatja a kedélyeket,hogy a botter csak belogol egy nap után és van +8m aranya míg másnak ez külön erőfeszítésébe kerül. -
Cyberbeni
addikt
ti még csak szarral gurigáztok: 12698 Elite Kills
elkezdem lassan nyomatni a barbárral a játékot, hogy benne legyen a top 3-ban nálam, meg DH-val is le kéne előzni a wizardom
Azért mikromanus se kutya
@ttt1: a total számít. -
Peat;)
veterán
Szerintem aki akarta megértette mit értettem MF alatt és miért van hatása a LVL60-as sárga cuccokra. Több sárga lvl60+-os esik magas MF-el? Igen. Engem nem zavar ha cserébe kevesebb lesz a fehér lvl60+-os item. Közvetett összefüggés van az alacsonyabb szintű itemek "kárára". Lecsökkent nálam élesen a lvl60-as itemek aránya, ezen belül jól kiszagoltátok, illetve utaltam rá hogy sárga az amire én gondolok, a többi nem érdekel. Az hogy azonos MF mellett, ami igenis hatással van az általam vizsgált LVL60-asokra, csökkent az itemek száma az a "random" rate változását jelenti. Komolyan ennyire nem értitek a másodrendű összefüggéseket?
-
dobolan
senior tag
3 misi. De azt írtad van most 10, és dps-t szeretnél növelni. Jobb dmg offhand (100-350) ugyanilyen többi stattal (esetleg vit mellőzhető) +5k dps-t ad.
Intet is növelheted, de abból is össze kell szedned 200-300-at ilyen dps +hoz, amihez már több cuccodat kell cserélni, és nagyobb a veszély, hogy buksz más statból. -
F-ECT$
titán
Gatya: olyan 1.5m körül már lehet venni 190 int, 70 vit, 40 ar gatyát. Chestből is szerintem 2m körül lehet venni olyat, amin bár kicsit kevesebb ar van (de az lesz az új gatyán), de 3 slotos. Az off hand is elég gyenge, nem tudom, hogy mennyire kell az AP töltés, de ha nem, akkor keress anélkül magasabb chc-val és legalább 100-300 sebzéssel.
-
stifi
senior tag
bocs, de meg tudod mondani mennyi dps-t ad ez az offhand?
ha online vagy, úgy tudod megnézni hogy leveszed/felveszed és megmondod mennyi a különbség...engem lehet érdekel a dolog, kár hogy nincs rajta 7+ crit de amúgy tetszik, valószínű jobb mint az enyém, lehet vinném...
-
Gorneck
legenda
Adatlapom alapján ez merész kijelentés...
De én igazából leszarom az adatlapom, mert azt már rég feladtam, hogy a wdmre találjak bármit is...de sajna más kaszthoz se nagyon ad a gép értelmeset...
Ez van...leszarom...(#37018) Ren Hoek: WD Offhand: egy rahedli +dmg + crit hit + int + vit. Int+vit+allres jó szempont a többi cuccra, persze kérdés mit tápol az illető, mert a crit hit+crit dmg + int cuccok is jó áron mennek...főleg kesztyű amu esetén. Amin van még vit az meg egyenesen megfizethetetlen kat...persze, ha adott hozzá a megfelelő érték.
-
Gorneck
legenda
Most miért mondod? Millás cuccok potyogtak, csak nem vettük észre rajtuk a megfelelő statot/statokat.
(#37011) MrCsiT: Ott nem csak a dex érték, illetve nem az adja a fő értéket...én tudom miért lett linkelve ez a kép. Kár hogy én még ilyet nem találtam...de még csak hasonlót se...
Keress rá AHba mennyiért megy egy ilyen... -
-
Franklin
addikt
Nálam ez akkor jött elő, amikor másik gépen is beléptem az accountra. Onnantól kezdve mindig kérte a megerősítést.
Akkor múlt el, mikor beállítottam mobil alerts-et.
(#36297) bajtokarpi: válassz ki egy res-t és csak arra gyúrj, plusz allres-re. Utána tedd fel a One With Everything passzív skill-t és minden res-ed ugyannyi lesz, mint az az egy, amire gyúrtál.
A fentiek közül amúgy én az utolsót venném. De akkor a többi cuccodon is poison res legyen.
-
priti
addikt
ezt szedd le ez ügyesen elcsípi és 14 napig meg is véd, csak frissítsd majd mielőtt rányomsz a teljes keresésre
-
proci985
MODERÁTOR
köszi az infokért!
DPSed hogy lett ekkora? fegyveren mennyi van/ias/crit/int vagy miből jön ki ennyi? nekem a fegyver csap 1050et (1.00ás speed, kétkezes, lassú de orb + hydrára ok), cuccokon szinte mindenen van vit, de 16ot nem tudom hogyan lehetne megduplázni.
teleport hiánya egyébként nem zavar?
Neró: köszi, de itt marad az IE3.0 + szilikonos pad. első napon füles nélkül ijesztő volt hallgatni, hogy mennyit kattintok... aztán belegondoltam, hogy az előd wheelmouse 1.1 kibírt 8 évet (balgomb érzékelője kopott meg), és az is kapott rendesen
.
headset: ok, de abban az árban szvsz asztali mic + valami normális füles (akg, sennheiser van bőven kategóriában) jobb a célra. sennheisernek van integrált füleses megoldása is. mindenféle effekteket nem fog tudni, de azt meg hangkártyából meg lehet oldani annak, akinek erre van igénye.
Gyuri27:
The headgear of fila, legendary;Đ
-
Jazz
veterán
Akkor megfogja érni sz.abb cuccokban menni? Mert vagy azért lesz low a gear mert durab-ra szűrsz és mindenképpen akarsz bele, mindegy milyen, vagy hog van sokkal jobb is de durab nélküli, vagy pedig kersettebbek lesznek az 51-es itemek. Azért azokból is vannak használhatóak.
Nem értem miért nem egységesen növelte a blizz. Hiszen alacsony szinten meg se hal az ember, ott még az a veszély sincs.
-
mikromanus
veterán
Az ilyen tegezfélékben nem csökken az AS, de ezt írták a patch notes-ban is. Az összes többi tárgyban csökken. Picit gáz azért RMAH-ban. Vettél tegnap egy 15 ias gyűrűt és mire kézhezkapod már 7 AS. Mondhatná a kedves vevő, hogy nem azt kapja amit vett... Presze ezt beszélje meg a Blizzel. Én már lepasszoltam nekik a cuccot tegnap
-
Cyberbeni
addikt
20k sebzés nagyon kevés egy dps karinak, max egy tanknak jó
hp, armor meg resist meg nem nagyon kell több, mert úgysem húzná sokkal tovább, ha meg tudják ütni (1-2 ütés túlélésére meg ennyi bőven elég)
meg wizardnak life on KILL eléggé ajánlott (ha újrakasztolod a hidrát, akkor olyan, mintha 3-at öltél volna, így tölti a hp-dat) -
kovsol
titán
-
S e t h
nagyúr
Érdekes, nekem alacsonyabb int- tel van több sebzésem, most kezdtem a hell act 2-őt és 8000 felett sebzek és lóvét is csak óvatosan költöttem, mondhatni second hand cuccaim vannak, az olcsóbbik fajtából.
Ahogyan láttam, az int helyett az speed többet nyom sebzésben, le is cseréltem a gyűrűimet.
Nálam a venom-hydra alap, sok kemény helyzetből húzott már ki, pajzs helyett meg sourcet használok, persze vannak olyan szituk, amikből csak futással és újra bejelentkezéssel keveredtem ki(3 elite pack egyszerre).Ja meg most nézem, hogy kicsit kevés a vitality, nekem 29 ezer hp-m van, mondhatni egyharmaddal több mint neked.
Nekem ez az első karakterem, még kísérletezgetek vele, majd meglátjuk mi lesz belőle ha felnő.
-
MrCsiT
addikt
Én azt nem tudom, azt hogy csinálta a Bnet, hogy beregeltem , beírtam a D3 kódot, telepítettem, erre nem full verzió lett, csak starter.
Eljutottam addig,amíg a Starterrel lehetett, aztán néztem, hogy most WTF ( ?! ) , mikor full dobozosom van, miért nem megy tovább , mit magyaráz, hogy update-eljek, és főleg, mire ??Ekkor ismét nyomnom kellett egy kódregisztrálást, hogy ne starter legyen a verzióm.
Ez esetben azt nem értem, hogy akkor
- hogy is futott starterként, ha a kódomat nem használta;
- ha meg használta, akkor pláne hogy a fenébe futhatott starterként a dobozos termék ?!Mindenképp zavart érzek a történetben..
-
-=Sziszi=-
aktív tag
Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest