- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz
Rage47 #12355 üzenetére
Én nem akartam megbántani, de látom más is kiszúrt ezt-azt.
Ilyen összemókolt internetes guide-nak elmegy, ha ilyen lesz.Bár én már akkor szédülök, mikor ilyesmit magyarul látok. Szép a nyelvünk és szeretem, de telefonon, pc-n, játékokban stb, nem vagyok hajlandó elvilselni a magyart, pláne nem az idióta, félrefordított bénaságokat.
Szrk.: off-ba téve.
-
JSaN
addikt
válasz
Rage47 #12361 üzenetére
A starcraft 2nel egyertelmu hogy mar hasznalhatatlan, ott fajok (radasul 3 faj, es osszetettebb) vannak balancolva.
A diablonal meg szerintem a szornyek az utolsok a balacbol, inakbab karakter a tagyak, es foleg a skillek lesznek balancolva. Es a konyvben sem fix ertekek vannak az eleteronel hanem tartomanyok. Es ha netan megis azon modositanak, de tartomanyon belul. Akkor sokaig jo lesz.
-
Ilsyde
őstag
válasz
Rage47 #11722 üzenetére
Azert meg tud lepni ha valakinek a hozzaszolasait honapokon keresztul olvasom aztan kiderul rola valami ilyesmi
Ha ezt elore tudom akkor nem csak a zavvi-t ajanlottam volna... mert ugy voltam vele hogy olyat linkelek ami postaz Mo.-ra is.
@Archanon amint latod a zavvi elsodlegesen nem jatekokkal foglalkozik
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Rage47 #11701 üzenetére
Én örülök neki, hogy nem kell tekercsekkel baszakodni. És ráadásul nekem az end content számít illetve annak a nehézsége, nem az, hogy most kell e tekercs illetve nincs skill tree. Az utóbbival nehezen békéltem meg, aztán a béta meggyőzött róla, hogy nem olyan szar ez, mint első olvasatra tűnt.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Rage47 #11525 üzenetére
A 2-5 nap akárhogy számolom, nem 2 hét. Mellesleg GeneraL_XTX említette korábban, hogy ő rendelt már játékot UK-ból és megkapta premierre. Hátha most is így lesz, de szerintem a megjelenés hetében biztos megérkezik. Annó én a gépházamat Wales-ből rendeltem, igaz ott 2 hetet kellett várni rá(nem volt készleten), de onnan megjött a ház 4 nap alatt.
sittes79: Viszont én nem kockáztatnék egy bant, hogy pl. Amcsi lakhellyel magyar IP-címről játszol. Meg ahhoz szerintem amcsi játék is kell.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Rage47 #11521 üzenetére
2-5 napot írnak szállítási időt. Hogy tényleg ennyi, azt nem tudom, de én onnan rendeltem. Nagyon nem bánom, ha később kapom meg, főleg ha tényleg igazak a pletykák és papírdobozos lesz, vagy ilyen Ezt Vedd Meg csomagolású a magyar verzió. Az angoloknál biztos nem fognak spórolni(legalábbis remélem), és rendes tokban, dobozban adják.
Aktív témák
Hirdetés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Wuthering Waves
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ford topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Horgász topik
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest